2022-2023 |
YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
GIDA HİJYEN VE SANİTASYON |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
GIDA ENDÜSTRİ MAKİNALARI |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
SÜT TEKNOLOJİSİ II |
Türkçe |
3 |
2022-2023 |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II |
Türkçe |
3 |
2022-2023 |
ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
Türkçe |
3 |
2022-2023 |
GIDA KATKI MADDELERİ |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
GIDA KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
GIDA KALİTE KONTROL |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
GIDA MEVZUATI |
Türkçe |
3 |
2022-2023 |
SÜT TEKNOLOJİSİ I |
Türkçe |
3 |
2022-2023 |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I |
Türkçe |
3 |
2022-2023 |
BESLENME İLKELERİ |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
YABANCI DİL II (İNGİLİZCE) |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
GIDA HİJYEN VE SANİTASYON |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
GIDA ENDÜSTRİ MAKİNALARI |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
SÜT TEKNOLOJİSİ II |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
GIDA KATKI MADDELERİ |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
YABANCI DİL I (İNGİLİZCE) |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
GIDA KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
GIDA KALİTE KONTROL |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
GIDA MEVZUATI |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
SÜT TEKNOLOJİSİ I |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
BESLENME İLKELERİ |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER |
Türkçe |
2 |
2023-2024 |
GIDA KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ |
Türkçe |
2 |
2023-2024 |
GIDA KALİTE KONTROL |
Türkçe |
2 |
2023-2024 |
GIDA MEVZUATI |
Türkçe |
3 |
2023-2024 |
SÜT TEKNOLOJİSİ I |
Türkçe |
3 |
2023-2024 |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I |
Türkçe |
3 |
2023-2024 |
GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER |
Türkçe |
2 |
2023-2024 |
BESLENME İLKELERİ |
Türkçe |
2 |