2013-2014 |
AKUATİK ENTOMOLOJİ |
Türkçe |
|
2013-2014 |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
Türkçe |
|
2012-2013 |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
Türkçe |
|
2013-2014 |
GENEL MİKROBİYOLOJİ |
Türkçe |
|
2012-2013 |
ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
Türkçe |
|
2013-2014 |
ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
Türkçe |
|
2012-2013 |
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ-II |
Türkçe |
|
2013-2014 |
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ-II |
Türkçe |
|
2013-2014 |
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ-I |
Türkçe |
|
2013-2014 |
GIDA HİJYEN VE SANİTASYON |
Türkçe |
|
2012-2013 |
GIDA HİJYEN VE SANİTASYON |
Türkçe |
|
2012-2013 |
ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ-II |
Türkçe |
|
2012-2013 |
ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ-I |
Türkçe |
|
2010-2011 |
Böcek Ekolojisi |
Türkçe |
|
2010-2011 |
Omurgasız Hayvanlar Ontogenisi |
Türkçe |
|
2010-2011 |
Soğutma Tekniği ve Depolama |
Türkçe |
|
2010-2011 |
Gıda Katkı Maddeleri |
Türkçe |
|
2010-2011 |
Gıda Biyoteknolojisi |
Türkçe |
|
2010-2011 |
Fabrika hizmetleri |
Türkçe |
|
2010-2011 |
ET MUAYENESİ |
Türkçe |
|
2010-2011 |
ET BİLİMİ |
Türkçe |
|