- Eğitim
- Akademik Ünvan
- Kitaplar
- Makaleler
- Bildiriler
- Projeler
- Dersler
- Yönetilen Tezler
- Üniversite Dışı Deneyim
Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
1994-1999 | Lisans | ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ | KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ |
1999-2002 | Yüksek Lisans | ANADOLU ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2004-2009 | Doktora | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | İŞLETME (DR) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2011- | YARDIMCI DOÇENT | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
2004-2011 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DR) | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ |
2000-2005 | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ |
1 | Belediyeler İçin Bir Performans Ölçüm Modeli Olarak Performans Prizması Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Yönetim ve Strateji , ÖZUTKU HATİCE,GÜRLER HAZMAN GÜLSÜM,ÇALIŞKAN ABDULKERİM,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,TATAR ARKUN 1 |
2 | Afyonkarahisar Yemek Kültürü Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , BAYTOK AHMET, PEKYAMAN ASUMAN, YILMAZ HATİCE, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, EMREN AHMET, ÇELİK TANSU, ÇELİK ERKAN, KARA ALİ METE 1 |
3 | Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , BAYTOK AHMET, EMREN AHMET, GÜREL NURDAN, DALKIRANOĞLU ASUMAN, GÜNEY HATİCE, TÖRE HÜMEYRA 1 |
4 | Afyonkarahisar İnanç Turizmi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , SANDIKCI MUSTAFA, ÇELİK SABRİ, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
5 | Performans Prizması Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği>Performans Ölçümü,Performans Prizması , TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
6 | Afyonkarahisar ve Turizm Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Kültür Turizmi , TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
7 | Afyonkarahisar Kültür Turizmi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Kültür Turizmi,Afyonkarahisar , SANDIKCI MUSTAFA, SOYBALI HASAN HÜSEYİN, ÇELİK SABRİ, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
8 | Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
1 | Tarihi ticaret Rotalarının Alternatif Turizm Faaliyetleri Kapsamında Turistik Değerlere Dönüştürülmesi: Kral Yolu-Frig Vadisi’nin Swot Analizi İle Değerlendirilmesi TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, YURDAKUL ALP , Yayın Yeri: Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi (ASEAD) , 2021 Uluslararası Hakemli ULAKBİM, ASOS, Index Copernicus, Root Indexing, ESJI Elektronik |
2 | Sosyal Sorumluluk Uygulamalarının Çalışanların Örgütsel Bağlılıklarına Etkisi Üzerine Bir Araştırma: Otel İşletmelerinde Bir Uygulama TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, PEKMEZCİ DİLEK , Yayın Yeri: Turk Turizm Arastirmalari Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
3 | Öğretim Elemanlarının Öğretim Materyallerinde Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma: Afyon MYO Örneği YILMAZ HATİCE, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Akademi Sosyal Bilimler Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli EBSCO, SOBİAD, Türk Eğitim İndeksi Elektronik |
4 | Turizm ve Otelcilik ile Aşçılık Öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yeterliliklerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, YILMAZ HATİCE, ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Ankara Haci Bayram Veli University , 2020 Uluslararası Hakemli ResearchBip, SOBİAD, RootIndexing, DRJI Elektronik |
5 | Sektöre İlişkin Kurumsal İmaj Algılarının Kariyer Yapma İstekleri Üzerine Etkisi: Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Uygulama TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, AKAGÜNDÜZ MAKBULE , Yayın Yeri: The Journal of Business Science , 2018 Uluslararası Hakemli Academic Resource Index Elektronik |
6 | Gastronomik Kimlik Oluşturmada Yöresel Ürünlerin Rolü: Ürünlerin Satış ve Pazarlanmasına Yönelik Bir Örnek Olay İncelemesi (The Local Products Role in Developing Gastronomic Identification: An Example of Case Study Intended to Sales and Marketing of Products) TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2017 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
7 | Kurumsal Performans Motivasyon ve Kuruma Bağlılık Arasındaki İlişkiler Afyon Belediyesinde Bir Araştırma ÖZUTKU HATİCE, GÜRLER HAZMAN GÜLSÜM, ÇALIŞKAN ABDULKERİM, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri: Türk İdare Dergisi , 2013 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı |
8 | Çok Boyutlu Bir Performans Ölçüm Modeli Olarak Performans Prizması ve The London Youth Örneği TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , 2011 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı |
1 | Tarihi ticaret Rotalarının Alternatif Turizm Faaliyetleri Kapsamında Turistik Değerlere Dönüştürülmesi: Kral Yolu-Frig Vadisi’nin Swot Analizi İle Değerlendirilmesi TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, YURDAKUL ALP , Yayın Yeri: Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi (ASEAD) , 2021 Uluslararası Hakemli ULAKBİM, ASOS, Index Copernicus, Root Indexing, ESJI Elektronik |
2 | Turizm ve Otelcilik ile Aşçılık Öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yeterliliklerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, YILMAZ HATİCE, ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Ankara Haci Bayram Veli University , 2020 Uluslararası Hakemli ResearchBip, SOBİAD, RootIndexing, DRJI Elektronik |
3 | Sektöre İlişkin Kurumsal İmaj Algılarının Kariyer Yapma İstekleri Üzerine Etkisi: Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Uygulama TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, AKAGÜNDÜZ MAKBULE , Yayın Yeri: The Journal of Business Science , 2018 Uluslararası Hakemli Academic Resource Index Elektronik |
4 | Gastronomik Kimlik Oluşturmada Yöresel Ürünlerin Rolü: Ürünlerin Satış ve Pazarlanmasına Yönelik Bir Örnek Olay İncelemesi (The Local Products Role in Developing Gastronomic Identification: An Example of Case Study Intended to Sales and Marketing of Products) TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2017 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
1 | Sosyal Sorumluluk Uygulamalarının Çalışanların Örgütsel Bağlılıklarına Etkisi Üzerine Bir Araştırma: Otel İşletmelerinde Bir Uygulama TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, PEKMEZCİ DİLEK , Yayın Yeri: Turk Turizm Arastirmalari Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | Öğretim Elemanlarının Öğretim Materyallerinde Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma: Afyon MYO Örneği YILMAZ HATİCE, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Akademi Sosyal Bilimler Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli EBSCO, SOBİAD, Türk Eğitim İndeksi Elektronik |
3 | Kurumsal Performans Motivasyon ve Kuruma Bağlılık Arasındaki İlişkiler Afyon Belediyesinde Bir Araştırma ÖZUTKU HATİCE, GÜRLER HAZMAN GÜLSÜM, ÇALIŞKAN ABDULKERİM, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri: Türk İdare Dergisi , 2013 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı |
4 | Çok Boyutlu Bir Performans Ölçüm Modeli Olarak Performans Prizması ve The London Youth Örneği TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , 2011 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı |
1 | Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Teknolojik Bilgileri İle Alan Bilgileri Arasındaki İlişki Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği BAŞAT TAYLAN,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:5Th International Vocatıonal Schools Symposıum Uluslararası Tam metin bildiri |
2 | Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Sakin Şehir Cittaslow Kavramı Sandıklı nın Sakin Şehir Cittaslow Olma Potansiyelinin Yerel Yöneticiler Tarafından Değerlendirilmesi TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,VURAL TUBA , Yayın Yeri:Marka Kent Sandıklı Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
3 | Destinasyon Pazarlamasında Gastronomik Unsurların Kullanımı ve Karakteristik Ürün Sunumu SANDIKCI MUSTAFA, ÇELİK SABRİ, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:4. Gastronomi Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
4 | Kültürel Miras Kapsamında Tarihi Camilerin İnanç Turizmine Kazandırılması TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:5. ULUSLARARASI GELENEKSEL VE YÖRESEL DEĞERLER SEMPOZYUMU /KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ Uluslararası Tam metin bildiri |
5 | BAĞIMSIZ YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN MENÜLERİNDE YER ALAN YÖRESEL YEMEKLERİNSÜRDÜRÜLEBİLİRLİK HEDEFLERİNE KATKISI: AFYONKARAHİSAR ÖRNEĞİ ÇELİK SABRİ,SANDIKCI MUSTAFA,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:ASEAD 4. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu Uluslararası Özet bildiri |
6 | Culinary Culture Of Afyonkarahisar ÇELİK SABRİ,SANDIKCI MUSTAFA,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:11th Tourism Outlook Conference Uluslararası Özet bildiri |
7 | Termal Otel Mutfaklarında Diyet Büfe Uygulamalarına Yönelik Bir Değerlendirme SANDIKCI MUSTAFA,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,ÖZKAN Fehmi , Yayın Yeri:Business Organization Research Conference Uluslararası Tam metin bildiri |
8 | Kültür Turizmi Kapsamında Afyonkarahisar Mutfağı SANDIKCI MUSTAFA,SOYBALI HASAN HÜSEYİN,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:Innovation and Global Issues in Social Sciences III Uluslararası Tam metin bildiri |
9 | KÜLTÜR TURLARI KAPSAMINDA BOLVADİN İNANÇ TURİZMİ DEĞERLERİ SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:Uluslararası Bolvadin Sempozyumu Uluslararası Özet bildiri |
10 | Turizm ve Otelcilik Öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojilerini Kullanım Düzeylerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği ̇ TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,YILMAZ HATİCE,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri:ICHES Uluslararası İnsani Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
11 | Meslek Yüksekokulunda Görevli ̇Öğretim ̇ Elemanlarının Öğretim Materyaller ̇ inde ̇ Bilgi ̇ve İ İletiş̇ im Teknolojilerini ̇ Kullanımlarına yönelik Bir Araştırma: Afyon Myo Örneği YILMAZ HATİCE,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri:ICHES Uluslararası İnsani Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
12 | Afyonkarahisar İnanç Turizmi Kapsamında Osmanlıdan Günümüze Camiler SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:VIII. Uluslararası Afyonkarahisar Araştırmaları Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
13 | Aşçılık Yarışmalarının Meslek Yüksekokullarındaki Uygulama Derslerine Etkisi: Aşçılık Programı Öğrencilerine Yönelik Bir Uygulama TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:3. International Congress on Science and Education Uluslararası Tam metin bildiri |
14 | Girişimcilik Dersi Alan Aşçılık Öğrencilerinin Girişimcilik EğilimlerininBelirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:3. International Congress on Science and Education Uluslararası Tam metin bildiri |
15 | Termal Turizm İşletmelerinde Yaşlı ve Engellilere Yönelik İç Mekan Tasarımı TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, DURMUŞ ÜNVER SAFİYE , Yayın Yeri:Sandıklı Araştırmaları Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
16 | Alternatif Tatilden Alternatif Tedaviye Termal Turizmde İnovasyon Süreci Afyonkarahisar Örneği SANDIKCI MUSTAFA, ÇELİK SABRİ, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, YAYLA ÖNDER , Yayın Yeri:14. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
17 | Gastronomik Kimlik Oluşturmada Yöresel Ürünlerin Rolü: Ürünlerin Satış ve Pazarlanmasına Yönelik Bir Örnek Olay İncelemesi TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, SANDIKCI MUSTAFA, ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:II. Gastronomi Turizmi Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
18 | Antik Rotaların Turizm Açısından Yeniden Canlandırılması: Kral Yolu-Frig Vadisi İçin Frig Yürüyüş Yolu Önerisi YURDAKUL ALP, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:Innovation and Global Issues Congress IV Uluslararası Tam metin bildiri |
1 | Turizm ve Otelcilik ile Aşçılık Öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojilerini Kullanım Düzeylerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
2 | Kuramdan Uygulamaya Performans Prizması Modeli: Türkiye’de Faaliyet Gösteren Büyük Ölçekli Belediyeler İçin Model Uyarlama Çalışması Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
3 | Afyonkarahisar Kent Müzesi Kültürel ve Doğal Varlıkların Belirlenmesine İlişkin Araştırma Araştırmacı Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Tamamlandı |
4 | Afyonkarahisar İnanç Turizmi Potansiyelinin Araştırılması Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
5 | Afyonkarahisar Kent Müzesi Kültürel ve Doğal Varlıkların Belirlenmesine İlişkin Araştırma Projeleri Araştırmacı Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Tamamlandı |
6 | Afyonkarahisar İnanç Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
7 | Kuramdan Uygulamaya Performans Prizması Modeli Türkiye de Faaliyet Gösteren Büyük Ölçekli Belediyeler için Model Uyarlama Çalışması Araştırmacı BAP Tamamlandı |
8 | Örgütsel Performansın Ölçülmesinde Çok Boyutlu Ölçm Yaklaşımları ve Performans Prizmasına İlişkin Bir Uygulama Araştırmacı DİĞER Tamamlandı |
9 | AFYONKARAHİSAR KÜLTÜR TURİZMİ POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2013-2014 | Karşılayıcı Acenta Otomasyon Programı | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Rezervasyon | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Tez Çalışması | Türkçe | 1 |
2013-2014 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 8 |
2013-2014 | Tur Organizasyonu ve Yönetimi | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Ön Büroda Oda İşlemleri | Türkçe | 2 |
2013-2014 | İşletme Yönetimi | Türkçe | 2 |
2013-2014 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 2 |
2013-2014 | KARŞILAYICI ACENTA OTOMASYON PROGRAMI | Türkçe | 1 |
2013-2014 | REZERVASYON | Türkçe | 1 |
2013-2014 | TUR ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 1 |
2016-2017 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 1 |
2015-2016 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 1 |
2014-2015 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 1 |
2013-2014 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 1 |
2011-2012 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 1 |
2012-2013 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 1 |
2016-2017 | KONUK GİRİŞ ÇIKIŞ İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2014-2015 | KONUK GİRİŞ ÇIKIŞ İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2013-2014 | KONUK GİRİŞ ÇIKIŞ İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | KONUK GİRİŞ ÇIKIŞ İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | KONUK GİRİŞ ÇIKIŞ İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2015-2016 | KONUK GİRİŞ ÇIKIŞ İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2012-2013 | KONUK GİRİŞ ÇIKIŞ İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2011-2012 | KONUK GİRİŞ ÇIKIŞ İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | MUTFAK ORGANİZASYONU | Türkçe | 1 |
2012-2013 | İŞLETME YÖNETİMİ II | Türkçe | 1 |
2018-2019 | İŞLETME YÖNETİMİ II | Türkçe | 1 |
2017-2018 | İŞLETME YÖNETİMİ II | Türkçe | 1 |
2016-2017 | İŞLETME YÖNETİMİ II | Türkçe | 1 |
2015-2016 | İŞLETME YÖNETİMİ II | Türkçe | 1 |
2013-2014 | İŞLETME YÖNETİMİ II | Türkçe | 1 |
2014-2015 | İŞLETME YÖNETİMİ II | Türkçe | 1 |
2011-2012 | İŞLETME YÖNETİMİ II | Türkçe | 1 |
2018-2019 | TURİZM COĞRAFYASI | Türkçe | 1 |
2017-2018 | TURİZM COĞRAFYASI | Türkçe | 1 |
2016-2017 | TURİZM COĞRAFYASI | Türkçe | 1 |
2015-2016 | TURİZM COĞRAFYASI | Türkçe | 1 |
2014-2015 | TURİZM COĞRAFYASI | Türkçe | 1 |
2013-2014 | TURİZM COĞRAFYASI | Türkçe | 1 |
2012-2013 | TURİZM COĞRAFYASI | Türkçe | 1 |
2011-2012 | TURİZM COĞRAFYASI | Türkçe | 1 |
2018-2019 | GENEL TURİZM | Türkçe | 1 |
2017-2018 | GENEL TURİZM | Türkçe | 1 |
2016-2017 | GENEL TURİZM | Türkçe | 1 |
2015-2016 | GENEL TURİZM | Türkçe | 1 |
2014-2015 | GENEL TURİZM | Türkçe | 1 |
2013-2014 | GENEL TURİZM | Türkçe | 1 |
2012-2013 | GENEL TURİZM | Türkçe | 1 |
2011-2012 | GENEL TURİZM | Türkçe | 1 |
2017-2018 | İŞLETME YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2016-2017 | İŞLETME YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2015-2016 | İŞLETME YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2014-2015 | İŞLETME YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2013-2014 | İŞLETME YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2011-2012 | İŞLETME YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2012-2013 | İŞLETME YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | İŞLETME YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2016-2017 | İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2015-2016 | İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2014-2015 | İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2013-2014 | İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2011-2012 | İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2012-2013 | İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | ÖN BÜRODA ODA İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | ÖN BÜRODA ODA İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2016-2017 | ÖN BÜRODA ODA İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2015-2016 | ÖN BÜRODA ODA İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2013-2014 | ÖN BÜRODA ODA İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2012-2013 | ÖN BÜRODA ODA İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2014-2015 | ÖN BÜRODA ODA İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2011-2012 | ÖN BÜRODA ODA İŞLEMLERİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | DANIŞMANLIK | Türkçe | 1 |
2018-2019 | DANIŞMANLIK | Türkçe | 1 |
2016-2017 | DANIŞMANLIK | Türkçe | 1 |
2015-2016 | DANIŞMANLIK | Türkçe | 1 |
2014-2015 | DANIŞMANLIK | Türkçe | 1 |
2013-2014 | DANIŞMANLIK | Türkçe | 1 |
2012-2013 | DANIŞMANLIK | Türkçe | 1 |
2011-2012 | DANIŞMANLIK | Türkçe | 1 |
2018-2019 | TEZ ÇALIŞMASI | Türkçe | 1 |
2017-2018 | TEZ ÇALIŞMASI | Türkçe | 1 |
2016-2017 | TEZ ÇALIŞMASI | Türkçe | 1 |
2015-2016 | TEZ ÇALIŞMASI | Türkçe | 1 |
2013-2014 | TEZ ÇALIŞMASI | Türkçe | 1 |
2014-2015 | TEZ ÇALIŞMASI | Türkçe | 1 |
2012-2013 | TEZ ÇALIŞMASI | Türkçe | 1 |
2011-2012 | TEZ ÇALIŞMASI | Türkçe | 1 |
2014-2015 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 1 |
2013-2014 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 1 |
2011-2012 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 1 |
2012-2013 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 1 |
2014-2015 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 1 |
2016-2017 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 1 |
2015-2016 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 1 |
2019-2020 | Ön Büroda Oda İşlemleri | Türkçe | 2 |
2019-2020 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 16 |
2019-2020 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 11 |
2019-2020 | Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Konuk Giriş Çıkış İşlemleri | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Genel Turizm | Türkçe | 4 |
2019-2020 | İşletme Yönetimi | Türkçe | 6 |
2019-2020 | Mutfak Organizasyonu | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Ön Büroda Oda İşlemleri | Türkçe | 2 |
2020-2021 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 16 |
2020-2021 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 9 |
2020-2021 | Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Konuk Giriş Çıkış İşlemleri | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Genel Turizm | Türkçe | 4 |
2020-2021 | İşletme Yönetimi | Türkçe | 6 |
2020-2021 | Mutfak Organizasyonu | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Tez Çalışması | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Konuk Giriş Çıkış İşlemleri | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Genel Turizm | Türkçe | 4 |
2021-2022 | İşletme Yönetimi | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Mutfak Organizasyonu | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Tez Çalışması | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 16 |
2021-2022 | İşletme Yönetimi | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Ön Büroda Oda İşlemleri | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 9 |
2021-2022 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Tez Çalışması | Türkçe | 8 |
2022-2023 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 8 |
2022-2023 | Ön Büroda Oda İşlemleri | Türkçe | 2 |
2022-2023 | İşletme Yönetimi | Türkçe | 4 |
2022-2023 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Turizm Coğrafyası | Türkçe | 9 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2023 | ÜMRAN TETİK | Gastronomi Eğitiminin Mesleki Yeterlilik ve Profesyonelleşme Üzerine Etkisi: Mezun Öğrencilere Yönelik Bir Araştırma |
2023 | İBRAHİM HALİL TAŞ | Yerel halkın coğrafi işaretli ürünlere yönelik görüşleri: Şanlıurfa ili örneği |
2023 | OĞUZHAN KARAAĞAÇ | Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Topraksız Tarım Yöntemiyle Üretilen Ürünlerin Mutfaklarda Kullanımı: Aşçıların Görüşlerinin Duyusal Analiz Yöntemi ile İncelenmesi |
2021 | MİNE BALCI | KÜLTÜREL ETKİLEŞİMİN BÖLGEDEKİ YÖRESEL LEZZETLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNE ETKİSİ: YALOVA İLİ ÖRNEĞİ |
2020 | HATİCE SEVDE DURMAN | Coğrafi İşaretli Ürünlerde Değer Zinciri Analizi: Afyon Sucuğu Örneği |
2019 | DİLEK PEKMEZCİ | Sosyal sorumluluk uygulamaları ile çalışanların örgütsel bağlılık ve iş performansları üzerine bir araştırma: Otel işletmelerinde bir uygulama |
2019 | FARID ASADOV | A Research Intend to Evaulation of Azerbaijans Congress Tourism Potential |
2019 | ALP YURDAKUL | Tarihi ticaret rotalarının alternatif turizm faaliyetleri kapsamında turistik değerlere dönüştürülmesi: Kral Yolu-Frig vadisine yönelik bir öneri |
2017 | MAKBULE AKAGÜNDÜZ | Turizm öğrencilerinin sektöre yönelik imaj algılarının kariyer yapma istekleri üzerine etkisi: Ege Bölgesinde bir uygulama |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|
1 | AKÜ AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU , YRD.DOÇ.DR. 2011 - |
2 | AKÜ SANDIKLI MESLEK YÜKSEKOKULU , ÖGR.GRV.DR. 2009 - 2011 |
3 | AKÜ SANDIKLI MESLEK YÜKSEKOKULU , ÖGR.GRV. 2005 - 2009 |
4 | AKÜ AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU , ÖGR.GRV. 2003 - 2005 |
5 | AKÜ AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU , ARŞ.GRV. 2000 - 2003 |
6 | AKÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ , ARŞ.GRV. 2000 - 2000 |