Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2010- | Yüksek Lisans | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2003-2008 | Lisans | BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2009- | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
1 | AFYONKARAHİSAR YEMEK KÜLTÜRÜ Eğitim Bilimleri ve Öğretmen Yetiştirme Temel Alanı->Eğitim Bilimleri , BAYTOK AHMET,YILMAZ HATİCE,PEKYAMAN ASUMAN,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,KARA ALİ METE,ÇELİK TANSU,ÇELİK ERKAN,GÜREL NURDAN,EMREN AHMET,UYAN MUZAFFER 2 |
1 | OTEL İŞLETMELERİNDE RESTORAN ŞİKÂYETLERİNİN ŞİKÂYET DAVRANIŞLARINA ETKİSİ AFYONKARAHİSAR İLİ ÖRNEĞİ ZORLU Özcan, ÇEKEN Hüseyin, KARA Ali Mete , Yayın Yeri: Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , 2013 Uluslararası 0 ISSN: 1302-3284E-ISSN: 1308-0911 ULAKBİM, EBSCO HOST, DOAJ, ASOS, Basılı+Elektronik |
2 | ÖRGÜTSEL SOSYALİZASYON TAKTİKLERİNİN ÖRGÜTSEL BAĞLILIĞA OLAN ETKİLERİ TERMAL KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİR ARAŞTIRMA ZORLU ÖZCAN, KARA ALİ METE , Yayın Yeri: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , 2010 Ulusal 0 EBSCOhost, Index Copernicus, UlakBim ve ASOS Basılı |
1 | OTEL İŞLETMELERİNDE RESTORAN ŞİKÂYETLERİNİN ŞİKÂYET DAVRANIŞLARINA ETKİSİ AFYONKARAHİSAR İLİ ÖRNEĞİ ZORLU Özcan, ÇEKEN Hüseyin, KARA Ali Mete , Yayın Yeri: Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , 2013 Uluslararası 0 ISSN: 1302-3284E-ISSN: 1308-0911 ULAKBİM, EBSCO HOST, DOAJ, ASOS, Basılı+Elektronik |
1 | ÖRGÜTSEL SOSYALİZASYON TAKTİKLERİNİN ÖRGÜTSEL BAĞLILIĞA OLAN ETKİLERİ TERMAL KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİR ARAŞTIRMA ZORLU ÖZCAN, KARA ALİ METE , Yayın Yeri: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , 2010 Ulusal 0 EBSCOhost, Index Copernicus, UlakBim ve ASOS Basılı |
1 | Afyonkarahisar ilinin yemek kültürü ve turizm açısından değerlendirilmesi KARA ALİ METE , Yayın Yeri:Geleneksel Turizm Haftası Seminerleri kapsamında “Turizm, Turizm İşletmeciliği ve Eğitimi Alanındaki Gelişmeler ve Afyonkarahisar’ daki Mevcut Durum Ulusal Sözlü Bildiri |
1 | Kayısı Haşhaşlı Tatlı Yarışması Proje Koordinatörü Diğer (Ulusal) Tamamlandı |
2 | Türk Kahveli Tatlı Yarışması Proje Koordinatörü Diğer (Ulusal) Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2018-2019 | DEKORASYON HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | DÜNYA MUTFAKLARI | Türkçe | 10 |
2018-2019 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 | Türkçe | 8 |
2018-2019 | KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ | Türkçe | 6 |
2018-2019 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ 2 | Türkçe | 10 |
2018-2019 | KAT HİZMETLERİ | Türkçe | 4 |
2017-2018 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ 2 | Türkçe | 10 |
2017-2018 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 | Türkçe | 8 |
2017-2018 | DÜNYA MUTFAKLARI | Türkçe | 10 |
2017-2018 | KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ | Türkçe | 6 |
2017-2018 | DEKORASYON HİZMETLERİ | Türkçe | 4 |
2017-2018 | KAT HİZMETLERİ | Türkçe | 8 |
2016-2017 | KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ | Türkçe | 4 |
2016-2017 | DEKORASYON HİZMETLERİ | Türkçe | 4 |
2016-2017 | DÜNYA MUTFAKLARI | Türkçe | 10 |
2016-2017 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 | Türkçe | 8 |
2016-2017 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 8 |
2016-2017 | Pişirme Yöntemleri 2 | Türkçe | 10 |
2016-2017 | Kalite Yönetim Sistemleri | Türkçe | 4 |
2008-2009 | Yiyecek Kalite ve Kantite | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Dekorasyon Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 10 |
2015-2016 | Pişirme Yöntemleri 1 | Türkçe | 8 |
2015-2016 | Pişirme Yöntemleri 2 | Türkçe | 10 |
2015-2016 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 8 |
2015-2016 | Kalite Yönetim Sistemleri | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Uluslararası Mutfak | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Pişirme Yöntemleri 1 | Türkçe | 8 |
2011-2012 | Yönlendirilmiş Çalışma | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Kat Hizmetleri Yönetimi 2 | Türkçe | 8 |
2011-2012 | Mutfak Organizasyonu | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Kalite Yönetim Sistemleri | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Kat Hizmetleri Yönetimi 1 | Türkçe | 8 |
2011-2012 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 8 |
2010-2011 | Restoran Operasyonları | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Mutfak Uygulamaları 2 | Türkçe | 6 |
2010-2011 | Uluslararası Mutfak | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Otel İşletmeciliği | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Temizlik Hizmetleri İşletmeciliği | Türkçe | 6 |
2010-2011 | Rekreasyon | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Mutfak Uygulamaları 1 | Türkçe | 6 |
2010-2011 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Temizlik Ürünleri Kullanımı ve Denetimi | Türkçe | 6 |
2010-2011 | Turistik Tüketici Davranışları | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Yemek Süsleme Sanatı | Türkçe | 5 |
2009-2010 | Uluslararası Mutfak | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Turistik Tüketici Davranışları | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Restoran Operasyonları | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Mutfak Uygulamaları 2 | Türkçe | 6 |
2009-2010 | Temizlik Hizmetleri İşletmeciliği | Türkçe | 6 |
2009-2010 | Mutfak Uygulamaları 1 | Türkçe | 6 |
2009-2010 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 4 |
2009-2010 | Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama | Türkçe | 6 |
2009-2010 | Temizlik Ürünleri Kullanımı ve Denetimi | Türkçe | 6 |
2008-2009 | Uluslararası Mutfak | Türkçe | 5 |
2008-2009 | Restoran Operasyonları | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Mutfak Organizasyonu | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 10 |
2012-2013 | Pişirme Yöntemleri 1 | Türkçe | 8 |
2012-2013 | Dekorasyon Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Kalite Yönetim Sistemleri | Türkçe | 8 |
2012-2013 | Pişirme Yöntemleri 2 | Türkçe | 10 |
2012-2013 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 8 |
2013-2014 | Pişirme Yöntemleri 1 | Türkçe | 8 |
2013-2014 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 10 |
2013-2014 | Dekorasyon Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Kalite Yönetim Sistemleri | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Pişirme Yöntemleri 2 | Türkçe | 10 |
2013-2014 | Mutfak Organizasyonu | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Turizm Mevzuatı | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 8 |
2014-2015 | Pişirme Yöntemleri 1 | Türkçe | 8 |
2014-2015 | Dünya Mutfakları | Türkçe | 10 |
2014-2015 | İşletme Yönetimi | Türkçe | 4 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|
1 | Topçuoğlu Concept - DÜZCE , Mutfak Hizmetleri 2008 - 2009 |
2 | İstanbul Doors Restaurant Group , Mutfak Görevlsi 2007 - 2008 |
3 | Robinson Club Nobilis - Belek/Serik/ANTALYA , Mutfak Görevlisi 2005 - 2005 |
4 | Pine Bay Holiday Resort - Kuşadası/AYDIN , Mutfak Görevlisi 2003 - 2003 |
5 | Özçelik Tur. San. Tic. Ltd. Şti ABANT TESİSLERİ - BOLU , Mutfak Görevlisi 2003 - 2003 |
6 | Mares Hotel - Marmaris/MUĞLA , Mutfak Görevlisi 2000 - 2000 |
7 | Bolu İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi – Uygulama Oteli , Mutfak Görevlisi 1999 - 1999 |