Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2003-2007 | Lisans | ANKARA ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
2011-2012 | Yüksek Lisans | University of Florida {Florida} | |
2012-2016 | Doktora | The University of Florida |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2021- | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
1 | UV ve Vakum Uygulamalarının Beyaz Peynirin Kalite Özellikleri ile Raf Ömrü Üzerine Etkileri ŞEVİK RAMAZAN, AKARCA GÖKHAN, KILINÇ MEHMET, GÜNER SENEM, EKİZ ÜNSAL TESLİME, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, DIRAMAN HARUN , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering , 2024 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | RED BEET VINEGAR AS A HALAL FOOD FLAVORING SOURCE: ITS PRODUCTION AND THEIR CHARACTERISTICS DIRAMAN HARUN, KARATAŞ DAMLA, GÜNER SENEM, EKİZ ÜNSAL TESLİME , Yayın Yeri: Journal of Halal and Ethical Research, Istanbul Sabahattin Zaim University , 2023 Ulusal Hakemli google scholar, asos indeks Basılı+Elektronik |
3 | Some Physicochemical Properties and Fatty Acid Compositions of Different Originated Anatolian Water Buffaloes Milk Samples GÜRLER ZEKİ, GÜNER SENEM, DEDEBAŞ TUĞBA, EKİZ ÜNSAL TESLİME , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Universitesi Fen Ve Muhendislik Bilimleri Dergisi , 2023 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
4 | ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TAKLİT TAĞŞİŞ VE HİLELERİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN KROMATOGRAFİK YÖNTEMLER araç derya, DIRAMAN HARUN, GÜNER SENEM , Yayın Yeri: Journal of Halal and Ethical Research, Istanbul Sabahattin Zaim University , 2022 Ulusal Hakemsiz Endekste taranmıyor Basılı+Elektronik |
5 | MİKROYEŞİLLİKLER: BESİNSEL İÇERİĞİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ, ÜRETİMİ VE GIDA GÜVENLİĞİ. IŞIK SEFA, IŞIK HASAN, Aytemiş Zeynep, GÜNER SENEM, AKSOY AZİZ, ÇETİN BÜLENT, TOPALCENGİZ ZEYNAL , Yayın Yeri: GIDA/The Journal of FOOD , 2022 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
6 | Investigation of phenolic compounds and antioxidant activity in red and yellow onions and a synergistic utilization of skin extract in modified atmosphere packaging of salmon (
Salmo salar
) GÜNER SENEM, BOZ ÖZDEMİR ZİYNET, YAGIZ YAVUZ, TOPALCENGİZ ZEYNAL, WELT BRUCE A, SARNOSKI PAUL, SIMONNE AMARAT, KRISTINSSON HORDUR G, MARSHALL MAURICE R , Yayın Yeri: Packaging Technology and Science , 2021 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
7 | Effect of pH on lipid oxidation of red onion skin extracts treated with washed tilapia (Oreochromisniloticus) muscle model systems GÜNER SENEM,YAGIZ YAVUZ,TOPALCENGİZ ZEYNAL,KRISTINSSON HORDUR G,BAKER GEORGE,SARNOSKI PAUL,WELT BRUCE A,SIMONNE AMARAT,MARSHALL MAURICE R , Yayın Yeri: TURKISH JOURNAL OF CHEMISTRY , 2020 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
8 | Generic and Shiga toxin-producing Escherichia coli (O157:H7) contamination of lettuce and radish microgreens grown in peat moss and perlite IŞIK HASAN,TOPALCENGİZ ZEYNAL,GÜNER SENEM,AKSOY AZİZ , Yayın Yeri: FOOD CONTROL , 2020 Uluslararası Hakemli SCI Elektronik |
9 | Microbiological, physicochemical, textural and volatile characteristics of traditional kashar cheese produced in Muş IŞIK SEFA,BOZKURT FATİH,GÜNER SENEM,IŞIK SÜMEYRA,TOPALCENGİZ ZEYNAL , Yayın Yeri: HARRAN TARIM VE GIDA BİLİMLERİ DERGİSİ , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
10 | SURVIVAL OF ACID ADAPTED AND NON-ADAPTED STATIONARY PHASE ESCHERICHIA COLI O157:H7, SALMONELLA TYPHIMURIUM AND LISTERIA MONOCYTOGENES IN POMEGRANATE JUICE TOPALCENGİZ ZEYNAL,IŞIK SEFA,IŞIK HASAN,GÜNER SENEM , Yayın Yeri: GIDA , 2019 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
11 | Effect of Pulsed Ultraviolet Light on Natural Microbial Load and Antioxidant Properties of Fresh Blueberries GÜNER SENEM,TOPALCENGİZ ZEYNAL , Yayın Yeri: TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , 2018 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
12 | Enhanced antioxidant capacity of fresh blueberries by pulsed light treatment Rock Cheryl,GÜNER SENEM,Yang Wade,Gu Liwei,Percival Susan,Salcido Esmeralda , Yayın Yeri: Journal of Food Research , 2015 Uluslararası 0 AGRICOLA |
13 | Prospecting Antioxidant Capacities and Health-Enhancing Phytonutrient Contents of Southern Highbush Blueberry Wine Compared to Grape Wines and Fruit Liquors Yang Wade,GÜNER SENEM,Rock Cheryl,Anugu Akshay,Sims Charles,Gu Liwei , Yayın Yeri: Sustainable Agriculture Research , 2012 Uluslararası 0 AgEcon Search, AGRICOLABASE (Bielefeld Academic Search Engine), CAB Abstracts, Directory of Research Journal Indexing, Electronic Journals Library, Google Scholar, InfoBase Index, JournalFinder, JournalTOCs, LOCKSS, PKP Open Archives Harvester, SHERPA/RoMEO, Standard Periodical Directory, Universal Impact Factor, WorldCat |
1 | Investigation of phenolic compounds and antioxidant activity in red and yellow onions and a synergistic utilization of skin extract in modified atmosphere packaging of salmon (
Salmo salar
) GÜNER SENEM, BOZ ÖZDEMİR ZİYNET, YAGIZ YAVUZ, TOPALCENGİZ ZEYNAL, WELT BRUCE A, SARNOSKI PAUL, SIMONNE AMARAT, KRISTINSSON HORDUR G, MARSHALL MAURICE R , Yayın Yeri: Packaging Technology and Science , 2021 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
2 | Effect of pH on lipid oxidation of red onion skin extracts treated with washed tilapia (Oreochromisniloticus) muscle model systems GÜNER SENEM,YAGIZ YAVUZ,TOPALCENGİZ ZEYNAL,KRISTINSSON HORDUR G,BAKER GEORGE,SARNOSKI PAUL,WELT BRUCE A,SIMONNE AMARAT,MARSHALL MAURICE R , Yayın Yeri: TURKISH JOURNAL OF CHEMISTRY , 2020 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
3 | Generic and Shiga toxin-producing Escherichia coli (O157:H7) contamination of lettuce and radish microgreens grown in peat moss and perlite IŞIK HASAN,TOPALCENGİZ ZEYNAL,GÜNER SENEM,AKSOY AZİZ , Yayın Yeri: FOOD CONTROL , 2020 Uluslararası Hakemli SCI Elektronik |
4 | Microbiological, physicochemical, textural and volatile characteristics of traditional kashar cheese produced in Muş IŞIK SEFA,BOZKURT FATİH,GÜNER SENEM,IŞIK SÜMEYRA,TOPALCENGİZ ZEYNAL , Yayın Yeri: HARRAN TARIM VE GIDA BİLİMLERİ DERGİSİ , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
5 | Enhanced antioxidant capacity of fresh blueberries by pulsed light treatment Rock Cheryl,GÜNER SENEM,Yang Wade,Gu Liwei,Percival Susan,Salcido Esmeralda , Yayın Yeri: Journal of Food Research , 2015 Uluslararası 0 AGRICOLA |
6 | Prospecting Antioxidant Capacities and Health-Enhancing Phytonutrient Contents of Southern Highbush Blueberry Wine Compared to Grape Wines and Fruit Liquors Yang Wade,GÜNER SENEM,Rock Cheryl,Anugu Akshay,Sims Charles,Gu Liwei , Yayın Yeri: Sustainable Agriculture Research , 2012 Uluslararası 0 AgEcon Search, AGRICOLABASE (Bielefeld Academic Search Engine), CAB Abstracts, Directory of Research Journal Indexing, Electronic Journals Library, Google Scholar, InfoBase Index, JournalFinder, JournalTOCs, LOCKSS, PKP Open Archives Harvester, SHERPA/RoMEO, Standard Periodical Directory, Universal Impact Factor, WorldCat |
1 | UV ve Vakum Uygulamalarının Beyaz Peynirin Kalite Özellikleri ile Raf Ömrü Üzerine Etkileri ŞEVİK RAMAZAN, AKARCA GÖKHAN, KILINÇ MEHMET, GÜNER SENEM, EKİZ ÜNSAL TESLİME, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, DIRAMAN HARUN , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering , 2024 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | RED BEET VINEGAR AS A HALAL FOOD FLAVORING SOURCE: ITS PRODUCTION AND THEIR CHARACTERISTICS DIRAMAN HARUN, KARATAŞ DAMLA, GÜNER SENEM, EKİZ ÜNSAL TESLİME , Yayın Yeri: Journal of Halal and Ethical Research, Istanbul Sabahattin Zaim University , 2023 Ulusal Hakemli google scholar, asos indeks Basılı+Elektronik |
3 | Some Physicochemical Properties and Fatty Acid Compositions of Different Originated Anatolian Water Buffaloes Milk Samples GÜRLER ZEKİ, GÜNER SENEM, DEDEBAŞ TUĞBA, EKİZ ÜNSAL TESLİME , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Universitesi Fen Ve Muhendislik Bilimleri Dergisi , 2023 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
4 | ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TAKLİT TAĞŞİŞ VE HİLELERİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN KROMATOGRAFİK YÖNTEMLER araç derya, DIRAMAN HARUN, GÜNER SENEM , Yayın Yeri: Journal of Halal and Ethical Research, Istanbul Sabahattin Zaim University , 2022 Ulusal Hakemsiz Endekste taranmıyor Basılı+Elektronik |
5 | MİKROYEŞİLLİKLER: BESİNSEL İÇERİĞİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ, ÜRETİMİ VE GIDA GÜVENLİĞİ. IŞIK SEFA, IŞIK HASAN, Aytemiş Zeynep, GÜNER SENEM, AKSOY AZİZ, ÇETİN BÜLENT, TOPALCENGİZ ZEYNAL , Yayın Yeri: GIDA/The Journal of FOOD , 2022 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
6 | SURVIVAL OF ACID ADAPTED AND NON-ADAPTED STATIONARY PHASE ESCHERICHIA COLI O157:H7, SALMONELLA TYPHIMURIUM AND LISTERIA MONOCYTOGENES IN POMEGRANATE JUICE TOPALCENGİZ ZEYNAL,IŞIK SEFA,IŞIK HASAN,GÜNER SENEM , Yayın Yeri: GIDA , 2019 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
7 | Effect of Pulsed Ultraviolet Light on Natural Microbial Load and Antioxidant Properties of Fresh Blueberries GÜNER SENEM,TOPALCENGİZ ZEYNAL , Yayın Yeri: TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , 2018 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
1 | Effects of Dried Figs and Fresh Black Figs on Some Properties ofFermented Turkish Sucuk KURT ARZU,ŞEVİK RAMAZAN,GÜNER SENEM,EKİZ TESLİME,ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri:5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport Uluslararası Tam metin bildiri |
2 | Natural Microbial Load And Physicochemical Properties of Traditional Kashar Cheese Produced in Muş TOPALCENGİZ ZEYNAL,IŞIK SEFA,BOZKURT FATİH,GÜNER SENEM,IŞIK SÜMEYRA , Yayın Yeri:International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress Uluslararası Özet bildiri |
3 | Microbilogical Quality Properteis of Breads Produced With Different Concentrations of Sage (Salvia Officinalis L.) Extracts ERDUR SENA,GÜNEY İLKNUR,AKARCA GÖKHAN,GÜNER SENEM,KAHRAMAN AYŞİN , Yayın Yeri:3. International Congress on Food Technology Uluslararası Özet bildiri |
4 | Sage (Salvia Officinalis L.) and Its Antimicrobial Effects ERDUR SENA,GÜNEY İLKNUR,GÜNER SENEM,AKARCA GÖKHAN,KAHRAMAN AYŞİN , Yayın Yeri:3. International Congress on Food Technology, Uluslararası Özet bildiri |
5 | Antioxidant Activity and Phenolic Contents of Beetroot (Betavulgaris L.) Leave, Stem, Skin, and Flesh Parts GÜNER SENEM,DIRAMAN HARUN,EKİZ TESLİME , Yayın Yeri:6. ASM Uluslararası Tam metin bildiri |
6 | Usage of Rubus discolor Weihe Nees Fruit Extract as an Curing Additive in Sucuk Production DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK,AKDENİZ BİLGE,EKİZ TESLİME,GÜNER SENEM , Yayın Yeri:6th ASM Uluslararası Tam metin bildiri |
7 | Biyoteknolojinin Ürünler Üzerindeki Epigenetik, Transgenik ve Proteomiks Etkileri GÜNER SENEM , Yayın Yeri:Türkiye Bilimler Akademisi Gıda Güvenliği Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
8 | Farklı Yöntemler ile Elde Edilmiş Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Özellikleri DEDEBAŞ TUĞBA, GÜNER SENEM, GÖKSEL SARAÇ MERYEM, EKİZ ÜNSAL TESLİME , Yayın Yeri:International Online Conferences on Engineering and Natural Science Ulusal Özet bildiri |
9 | THE EFFECT OF COLD PRESSED OILS ON THE OXIDATIVE STABILITY OF SUNFLOWER AND CORN OIL DEDEBAŞ TUĞBA, GÜNER SENEM, EKİZ ÜNSAL TESLİME , Yayın Yeri:ICONFOOD'22 Ulusal Tam metin bildiri |
10 | THE NEW TECHNOLOGIES APPLIED IN EDIBLE COATING EXTRACTIONS GÜNER SENEM, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, KILINÇ MEHMET , Yayın Yeri:IV. BASKENT INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES Uluslararası Tam metin bildiri |
11 | GIDA PAKETLEMEDE YENİ UYGULAMA: AKTİF PAKETLEME GÜNER SENEM, KILINÇ MEHMET, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM , Yayın Yeri:IV. BASKENT INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES Uluslararası Tam metin bildiri |
12 | SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE MEMBRAN FİLTRASYON TEKNİĞİNİN KULLANIMI KILINÇ MEHMET, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, GÜNER SENEM , Yayın Yeri:1. BİLSEL ULUSLARARASI EFES BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ Uluslararası Tam metin bildiri |
13 | GIDA ATIKLARI VE DEĞERLENDİRME YÖNTEMLERİ AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, GÜNER SENEM, KILINÇ MEHMET , Yayın Yeri:1. BİLSEL ULUSLARARASI EFES BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR VE İNOVASYON KONGRESİ Uluslararası Tam metin bildiri |
14 | A Natural Antioxidant Source Against Lipid Oxidation: Total Phenolic Contents and Essential Oil Components of Mentha piperita L. and Mentha Spicata L Harvested from Different Locations in Türkiye DIRAMAN HARUN, Erdem İrem, SOLTANBEIGI AMIR, EKİZ ÜNSAL TESLİME, GÜNER SENEM , Yayın Yeri:FATS, OILS AND LIPIDS From Raw Materials to Consumer Expectations Uluslararası Özet bildiri |
15 | Sterol Profiles of Memecik (cV) Culitivar Virgin Olive Oils Produced in Milas and Bodrum (Muğla – Türkiye) Districts YALÇINKAYA TUĞÇE, DIRAMAN HARUN, KÖSEOĞLU OYA, GÜNER SENEM, EKİZ ÜNSAL TESLİME , Yayın Yeri:FATS, OILS AND LIPIDS From Raw Materials to Consumer Expectations Uluslararası Özet bildiri |
1 | BHA/BHT İle Aktif Paketlenmiş Margarinlerin Fizikokimyasal ve Kalite Özelliklerinin ve Raf Ömrünün Araştırılması Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
2 | KARPUZ KABUĞUNDAN ELDE EDİLEN PEKTİNİN GELENEKSEL REÇEL ÜRETİMİNDE KULLANILMASI Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
3 | Yulaf Unuyla Yapılan Köftelerde Fizikokimyasal Özelliklerin Belirlenmesi ve Akrilamid Oluşumuna Etkilerinin Araştırılması Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
4 | Afyonkarahisar ve Konya İllerinde Yetiştirilen Tıbbi Adaçayı (Salvia officinalis L. ) Yapraklarının Toplam Fenolik Madde Miktarı ile Antioksidan Kapasitelerinin ve Uçucu Yağ Profilinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
5 | UV Aydınlatma ve Vakum Sistemlerinin Gıdaların Kalitesine Etkisinin İncelenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
6 | Afyonkarahisar ve Kütahya İllerinde Yetiştirilen Tıbbi Nane (Mentha piperita L.) Yapraklarının Toplam Fenolik Madde Miktarı ile Antioksidan Kapasitelerinin ve Uçucu Yağ Profilinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
7 | Afyonkarahisar ve Konya İllerinde Yetiştirilen Tıbbi Adaçayı (Salvia officinalis L. ) Yapraklarının Toplam Fenolik Madde Miktarı ile Antioksidan Kapasitelerinin ve Uçucu Yağ Profilinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
8 | UV Aydınlatma ve Vakum Sistemlerinin Gıdaların Kalitesine Etkisinin İncelenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
9 | Afyonkarahisar ve Kütahya İllerinde Yetiştirilen Tıbbi Nane (Mentha piperita L.) Yapraklarının Toplam Fenolik Madde Miktarı ile Antioksidan Kapasitelerinin ve Uçucu Yağ Profilinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
10 | Milas ve Bodrum (Muğla) Yörelerinde Üretilmiş Natürel Zeytinyağlarının Temel Kalite Analizleri ve Bazı Fizikokimyasal Nitelikleri Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
11 | Kırmızı Pancar (Beta vulgaris L) 'dan Sirke Üretimi ve Kırmızı Pancar Sirkeleri-nin Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
12 | Afyonkarahisar ve Konya İllerinde Yetiştirilen Tıbbi Adaçayı (Salvia officinalis L. ) Yapraklarının Toplam Fenolik Madde Miktarı ile Antioksidan Kapasitelerinin ve Uçucu Yağ Profilinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2019-2020 | Gıda katkı maddeleri | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Gıda katkı maddeleri | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Gıda Kimyası | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Gıda Kimyası | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Mesleki yabancı dil | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Mesleki yabancı dil | Türkçe | 1 |
2019-2020 | Bilimsel araştırma yöntemleri | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Bilimsel araştırma yöntemleri | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Gıda Biyokimyası | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Mesleki İnglizce | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Organik Kimya | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Gıda Katkı Maddeleri | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Gıda Katkı Maddeleri | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Gıda Kimyası | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Bilimsel Araştırma Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Bilimsel Araştırma Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Mesleki Yabanci Dil | İngilizce | 3 |
2021-2022 | Gıda Biyoteknolojisinde Yeni Gelişmeler | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gıda Biyoteknolojisinde Yeni Gelişmeler | Türkçe | 3 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2024 | GİZEM PALTACI | Farklı Sıcaklıklarda Su Kullanılarak Hazırlanan Turşuların Fizikokimya-sal ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi |
2023 | DERYA ARAÇ | Yulaf unuyla yapılan köftelerde fizikokimyasal özelliklerin belirlenmesi ve akrilamid oluşumuna etkilerinin araştırılması |
2023 | ENGİN SOYTÜRK | Zencefil, zerdeçal ve safran içeren keçiboynuzu gamı kaplamasının elma ve muz örneklerinin raf ömrü üzerine etkisi |
2023 | ŞEBNEM ESRA ERGÜNER | Karpuz kabuğundan elde edilen pektinin geleneksel reçel üretiminde kullanılması |
2023 | HANİFE ÇAVDAR | Yenilebilir sakatatlarda esansiyel yağ uygulaması |
2022 | TUĞÇE YALÇINKAYA | Milas ve Bodrum (Muğla) yörelerinde üretilen natürel zeytinyağlarının kemometrik karakterizasyonu ve duyusal özellikleri |
2022 | FIRAT GÖNÜL | GIDA ÜRETİMİ YAPAN İŞLETMELERİN KULLANDIKLARI SULARIN FİZİKOKİMYASAL KALİTE KRİTERLERİNİN İNCELENMESİ |
2022 | CEYDA KOÇ | Berberis vulgaris ve Berberis thungbergii Türlerinin Farklı Çözücüler ile Elde Edilen Ekstraktlarının Biyokimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması |
2022 | DAMLA KARATAŞ | Kırmızı pancar (Beta vulgaris L.)dan sirke üretimi ve kırmızı pancar sirkelerinin bazı fizikokimyasal ve duyusal özellikleri |
2022 | İSMAİL CEYLAN | Keçiboynuzu Gamı ile Kırmızı Ete Yenilebilir Film Uygulaması |
2022 | ÇAĞLA KERVAN | Geleneksel Türk Lokumu Üretiminde Pektin Kullanımının Araştırılması |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2022- | Dekan Yardımcısı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2021- | Bölüm Başkan Yardımcısı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2019- | Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2018- | Erasmus Koordinatörü | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |