Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2002-2007 | Lisans | SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. |
2007-2009 | Yüksek Lisans | SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2011-2018 | Doktora | ERCİYES ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2022- | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | BOLVADİN MESLEK YÜKSEKOKULU |
2014-2022 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | BOLVADİN MESLEK YÜKSEKOKULU |
2010-2014 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ | ŞİRAN MUSTAFA BEYAZ MESLEK YÜKSEKOKULU |
1 | Gıdalarda Tekstür Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği , GÖKSEL SARAÇ MERYEM,ŞEKER İBRAHİM TUĞKAN,HASTAOĞLU EMRE,KARAOĞLAN HATİCE AYBÜKE,DEDEBAŞ TUĞBA 1 |
2 | Gıdalarda Renk Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi , DEDEBAŞ TUĞBA, ŞEKER İBRAHİM TUĞKAN, SUR ESEN BİLGE 1 |
3 | Current Debates on Natural and Engineerings Sciences Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği , DEDEBAŞ TUĞBA 1 |
4 | Tüm Yönleriyle Et Analizleri Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi, Gıda Teknolojisi,Et , DEDEBAŞ TUĞBA 1 |
5 | Natural Gums
Extractions, Properties, and Applications Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>Natural Gum , DEDEBAŞ TUĞBA 1 |
6 | Polysaccharides-Based Hydrogels Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>Gıda Kimyası>Polysaccharides,Antioxidant,Hydrogels , DEDEBAŞ TUĞBA 1 |
7 | Gıdalarda Tekstür Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Bitkisel Yağ Teknolojisi , DEDEBAŞ TUĞBA 1 |
1 | Investigation of the Effect of Different Seed Flours on Gluten-Free Products: Baton Cake Production, Characterization, and TOPSIS Application DEDEBAŞ TUĞBA, ÇEBİ NUR , Yayın Yeri: Foods , 2024 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
2 | Oxidative stability of poppy seed oils: kinetic and thermodynamic analyses under accelerated conditions DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri: Journal of Food Measurement and Characterization , 2024 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
3 | Determination of the effect of bitter gourd (Momordica charantia L.) seed oil on the oxidative stability of sunflower oil DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri: International Journal of Food Engineering , 2024 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
4 | Phenolic Components, Mineral Composition, Physicochemical, and Bioactive Properties of Opuntia ficus-indica with Different Drying Methods DURSUN ÇAPAR TUĞBA, DEDEBAŞ TUĞBA, KAVUNCUOĞLU HATİCE, KARATAŞ ŞEYDA MERVE, EKİCİ LÜTFİYE, YALÇIN HASAN , Yayın Yeri: Erwerbs-Obstbau , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
5 | Some Physicochemical Properties and Fatty Acid Compositions of Different Originated Anatolian Water Buffaloes Milk Samples GÜRLER ZEKİ, GÜNER SENEM, DEDEBAŞ TUĞBA, EKİZ ÜNSAL TESLİME , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Universitesi Fen Ve Muhendislik Bilimleri Dergisi , 2023 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
6 | Farklı renk karabiber esansiyel yağların karakteristik özellikleri: ön işlem mikrodalga uygulamasının etkisi DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri: Kahramanmaras Sutcu Imam University Journal of Engineering Sciences , 2022 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
7 | Influence of Heating on Thermal Stability of Essential Oils During Storage DEDEBAŞ TUĞBA, EKİCİ LÜTFİYE, SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri: Journal of Essential Oil Bearing Plants , 2022 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
8 | Influence of using scarlet runner bean flour on the production and physicochemical, textural, and sensorial properties of vegan cakes: WASPAS-SWARA techniques GÖKSEL SARAÇ MERYEM, DEDEBAŞ TUĞBA, HASTAOĞLU EMRE, ARSLAN EBUZER , Yayın Yeri: International Journal of Gastronomy and Food Science , 2022 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
9 | Yağlı Tohumlarda Ultrasonik-Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ve Avantajları DEDEBAŞ TUĞBA, DURSUN ÇAPAR TUĞBA, EKİCİ LÜTFİYE, YALÇIN HASAN , Yayın Yeri: European Journal of Science and Technology , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
10 | Chemical characteristics and storage stabilities of different cold pressed seed oils DEDEBAŞ TUĞBA, EKİCİ LÜTFİYE, SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri: Journal of Food Processing and Preservation , 2021 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
11 | Extraction method affects seed oil yield, composition, and antioxidant properties of European cranberrybush (Viburnum opulus) DURSUN ÇAPAR TUĞBA, DEDEBAŞ TUĞBA, YALÇIN HASAN, EKİCİ LÜTFİYE , Yayın Yeri: Industrial Crops and Products , 2021 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
12 | Chemical characteristics and storage stabilities of different cold‐pressed seed oils DEDEBAŞ TUĞBA,EKİCİ LÜTFİYE,SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri: Journal of Food Processing and Preservation , 2020 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
13 | Turunçgil Albedoları ile Zenginleştirilmiş Lokum Üretimi ve Karakterizasyonu GÖKSEL SARAÇ MERYEM,DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri: GIDA , 2019 Ulusal 0 TR DİZİN Basılı+Elektronik |
14 | Yalvaç ta üretilen kaymakların özelliklerinin belirlenmesi ÖNER ZÜBEYDE,ŞANLIDERE ALOĞLU HATİCE,DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri: Süt Dünyası Dergisi , 2010 Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Elektronik |
15 | Sfingolipitler ve sağlık açısından önemi DEDEBAŞ TUĞBA,ÖNER ZÜBEYDE , Yayın Yeri: akademik gıda , 2010 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı |
16 | Determination of antioxidant capacity in milk from various animals and human ÖNER ZÜBEYDE,ŞANLIDERE ALOĞLU HATİCE,DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri: Milchwissenchaft , 2010 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı |
1 | Investigation of the Effect of Different Seed Flours on Gluten-Free Products: Baton Cake Production, Characterization, and TOPSIS Application DEDEBAŞ TUĞBA, ÇEBİ NUR , Yayın Yeri: Foods , 2024 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
2 | Oxidative stability of poppy seed oils: kinetic and thermodynamic analyses under accelerated conditions DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri: Journal of Food Measurement and Characterization , 2024 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
3 | Determination of the effect of bitter gourd (Momordica charantia L.) seed oil on the oxidative stability of sunflower oil DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri: International Journal of Food Engineering , 2024 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
4 | Phenolic Components, Mineral Composition, Physicochemical, and Bioactive Properties of Opuntia ficus-indica with Different Drying Methods DURSUN ÇAPAR TUĞBA, DEDEBAŞ TUĞBA, KAVUNCUOĞLU HATİCE, KARATAŞ ŞEYDA MERVE, EKİCİ LÜTFİYE, YALÇIN HASAN , Yayın Yeri: Erwerbs-Obstbau , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
5 | Influence of Heating on Thermal Stability of Essential Oils During Storage DEDEBAŞ TUĞBA, EKİCİ LÜTFİYE, SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri: Journal of Essential Oil Bearing Plants , 2022 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
6 | Influence of using scarlet runner bean flour on the production and physicochemical, textural, and sensorial properties of vegan cakes: WASPAS-SWARA techniques GÖKSEL SARAÇ MERYEM, DEDEBAŞ TUĞBA, HASTAOĞLU EMRE, ARSLAN EBUZER , Yayın Yeri: International Journal of Gastronomy and Food Science , 2022 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
7 | Chemical characteristics and storage stabilities of different cold pressed seed oils DEDEBAŞ TUĞBA, EKİCİ LÜTFİYE, SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri: Journal of Food Processing and Preservation , 2021 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
8 | Extraction method affects seed oil yield, composition, and antioxidant properties of European cranberrybush (Viburnum opulus) DURSUN ÇAPAR TUĞBA, DEDEBAŞ TUĞBA, YALÇIN HASAN, EKİCİ LÜTFİYE , Yayın Yeri: Industrial Crops and Products , 2021 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
9 | Chemical characteristics and storage stabilities of different cold‐pressed seed oils DEDEBAŞ TUĞBA,EKİCİ LÜTFİYE,SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri: Journal of Food Processing and Preservation , 2020 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
10 | Determination of antioxidant capacity in milk from various animals and human ÖNER ZÜBEYDE,ŞANLIDERE ALOĞLU HATİCE,DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri: Milchwissenchaft , 2010 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı |
1 | Some Physicochemical Properties and Fatty Acid Compositions of Different Originated Anatolian Water Buffaloes Milk Samples GÜRLER ZEKİ, GÜNER SENEM, DEDEBAŞ TUĞBA, EKİZ ÜNSAL TESLİME , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Universitesi Fen Ve Muhendislik Bilimleri Dergisi , 2023 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
2 | Farklı renk karabiber esansiyel yağların karakteristik özellikleri: ön işlem mikrodalga uygulamasının etkisi DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri: Kahramanmaras Sutcu Imam University Journal of Engineering Sciences , 2022 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
3 | Yağlı Tohumlarda Ultrasonik-Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ve Avantajları DEDEBAŞ TUĞBA, DURSUN ÇAPAR TUĞBA, EKİCİ LÜTFİYE, YALÇIN HASAN , Yayın Yeri: European Journal of Science and Technology , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
4 | Turunçgil Albedoları ile Zenginleştirilmiş Lokum Üretimi ve Karakterizasyonu GÖKSEL SARAÇ MERYEM,DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri: GIDA , 2019 Ulusal 0 TR DİZİN Basılı+Elektronik |
5 | Yalvaç ta üretilen kaymakların özelliklerinin belirlenmesi ÖNER ZÜBEYDE,ŞANLIDERE ALOĞLU HATİCE,DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri: Süt Dünyası Dergisi , 2010 Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Elektronik |
6 | Sfingolipitler ve sağlık açısından önemi DEDEBAŞ TUĞBA,ÖNER ZÜBEYDE , Yayın Yeri: akademik gıda , 2010 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı |
1 | BIOACTIVE PROPERTIES OF DANDELION DEDEBAŞ TUĞBA,KARATAŞ ŞEYDA MERVE,EKİCİ LÜTFİYE,SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri:INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS Uluslararası Özet bildiri |
2 | Skualen ve Sağlık Üzerine Etkisi DURSUN ÇAPAR TUĞBA,DEDEBAŞ TUĞBA,KAVUNCUOĞLU HATİCE,SAĞDIÇ OSMAN,YALÇIN HASAN , Yayın Yeri:III. Bitkisel Yağ Kongresi Ulusal Özet bildiri |
3 | BIOACTIVE PROPERTIES OF DANDELION DEDEBAŞ TUĞBA,İLTER ŞEYDA MERVE,EKİCİ LÜTFİYE,SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri:INTERNATIONAL SYMPOSIUM ONMEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS Uluslararası Özet bildiri |
4 | Traditional Aksehir Cherry Delight DEDEBAŞ TUĞBA,İLTER ŞEYDA MERVE,SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri:The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Poster |
5 | Traditional Turkish Olive Products İLTER ŞEYDA MERVE,DEDEBAŞ TUĞBA,SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri:Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Poster |
6 | Kuşburnu nun geleneksel tüketim şekilleri Ertop Uğur,DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri:3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
7 | Transglutaminaz enziminin süt proteinlerine ve proteinlerin fonksiyonları üzerine etkisi Zübeyde Öner, Hatice Şanlıdere Aloğlu, Zeynep Ölmez, Tuğba Dedebaş , Yayın Yeri:5. Gıda Mühendisliği Kongresi Ulusal Poster |
8 | Traditional Functional A Product Bitter Melon Tuğba Dedebaş, Şeyda Merve İlter, Lütfiye Ekici, Osman Sağdıç , Yayın Yeri:2 nd Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Poster |
9 | Kuşburnu İçeren Yoğurtların Özelliklerinin Belirlenmesi Taha Demirci, Zübeyde Öner, Tuğba Dedebaş, Duygu Alp , Yayın Yeri:1st Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Poster |
10 | Farklı Sütlerin Antioksidan Özellikleri Zübeyde Öner, Hatice Şanlıdere Aloğlu, Tuğba Dedebaş , Yayın Yeri:XVI.Biyoteknoloji Kongresi Ulusal Özet bildiri |
11 | Yağlı Tohumlarda Ultrasonik-Destekli Ekstraksiyon Yönteminin Avantajları YALÇIN HASAN,DURSUN ÇAPAR TUĞBA,DEDEBAŞ TUĞBA,EKİCİ LÜTFİYE , Yayın Yeri:IV. YABİTED Bitkisel Yağ Kongresi Ulusal Özet bildiri |
12 | Amaranth Bitkisi ve Tohum Yağının Karakterizasyonu ve Sağlık Üzerine Etkileri DEDEBAŞ TUĞBA,DURSUN ÇAPAR TUĞBA,EKİCİ LÜTFİYE,YALÇIN HASAN , Yayın Yeri:IV. YABİTED Bitkisel Yağ Kongresi, Ulusal Özet bildiri |
13 | The Use Of Acoustic Method In Determining The Textural Properties Of Foods GÖKSEL SARAÇ MERYEM, DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri:3rd International Conference on Food, Agriculture and Veterinary Uluslararası Tam metin bildiri |
14 | Investigation of gluten-free cake production from poppy seed (Papaver somniferum L.) pulp: TOPSİS application DEDEBAŞ TUĞBA, GÖKSEL SARAÇ MERYEM , Yayın Yeri:2. International Conference on Raw Material to Processed Foods Uluslararası Tam metin bildiri |
15 | Farklı Yöntemler ile Elde Edilmiş Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Özellikleri DEDEBAŞ TUĞBA, GÜNER SENEM, GÖKSEL SARAÇ MERYEM, EKİZ ÜNSAL TESLİME , Yayın Yeri:International Online Conferences on Engineering and Natural Science Uluslararası Özet bildiri |
16 | Farklı Sütlerin Antioksidan Özellikleri ÖNER ZÜBEYDE,ŞANLIDERE ALOĞLU HATİCE,DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri:16. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi Ulusal Özet bildiri |
17 | Yalvaçta Üretilen Kaymakların Özelliklerinin Belirlenmesi ÖNER ZÜBEYDE,ŞANLIDERE ALOĞLU HATİCE,SARIOĞLU TANER,DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri:Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu Ulusal Özet bildiri |
18 | Kuşburnu İçeren Yoğurtların Özelliklerinin Belirlenmesi DEMİRCİ TALHA,ÖNER ZÜBEYDE,DEDEBAŞ TUĞBA,ALP DUYGU , Yayın Yeri:TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATICS AND CAUCASUS Uluslararası Tam metin bildiri |
19 | Traditional Aksehir cherry delight DEDEBAŞ TUĞBA,İLTER ŞEYDA MERVE,SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri:The 3rd international symposium on traditional foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Özet bildiri |
20 | A Traditional Functional Product Bitter Melon DEDEBAŞ TUĞBA,İLTER ŞEYDA MERVE,EKİCİ LÜTFİYE,SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri:The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Tam metin bildiri |
21 | Use of Electro-Spin Spectroscopy Method in Determining the Oxidation Stability of Oils DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri:International Congress on Multidisciplinary Natural Sciences and Engineering Uluslararası Tam metin bildiri |
22 | Transglutaminaz Enziminin Süt Proteinlerine ve Proteinlerin Fonksiyonları Üzerine Etkisi ÖNER ZÜBEYDE,ŞANLIDERE ALOĞLU HATİCE,ÖLMEZ ZEYNEP,DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri:5. Gıda Mühendisliği Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
23 | Traditional Turkish olive products İLTER ŞEYDA MERVE,DEDEBAŞ TUĞBA,SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri:The 3rd international symposium on traditional foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Özet bildiri |
24 | The Effect of Cold Pressed Oils on The Oxidatives Stability of Sunflower and Corn Oil DEDEBAŞ TUĞBA, GÜNER SENEM, EKİZ ÜNSAL TESLİME , Yayın Yeri:INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES Uluslararası Tam metin bildiri |
25 | Importence and Role of Volatile Oils and Their Encapsulated Forms in Packing Technology DEDEBAŞ TUĞBA, GÖKSEL SARAÇ MERYEM , Yayın Yeri:AGRO INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE Azerbaijan State Agrar University Uluslararası Tam metin bildiri |
26 | USE OF RAMAN SPECTROSCOPY IN DETERMINING THE QUALITY OF EDIBLE OILS DEDEBAŞ TUĞBA , Yayın Yeri:ICONFOOD'23 INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES Uluslararası Tam metin bildiri |
27 | GIDALARDA TEKNOLOJİK İYİLEŞTİRME VE BESİNSEL ZENGİNLEŞTİRME:
ÇEKİRDEK UNU İLAVESİ GÖKSEL SARAÇ MERYEM, DEDEBAŞ TUĞBA, CAN ÖZLEM PELİN , Yayın Yeri:5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress Uluslararası Tam metin bildiri |
28 | Pistacia terebinthus TOHUMUUNUN KURABİYELERİN FİZİKSEL, DOKUSEL VE
DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ DEDEBAŞ TUĞBA, GÖKSEL SARAÇ MERYEM, CAN ÖZLEM PELİN , Yayın Yeri:5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress Uluslararası Tam metin bildiri |
29 | GÖRSEL ETKİLERİNİN YANINDA BESİNSEL FAYDALARI; YENİLEBİLİR ÇİÇEKLER DEDEBAŞ TUĞBA, GÖKSEL SARAÇ MERYEM, CAN ÖZLEM PELİN , Yayın Yeri:International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V Uluslararası Tam metin bildiri |
30 | FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL
DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI GÖKSEL SARAÇ MERYEM, DEDEBAŞ TUĞBA, CAN ÖZLEM PELİN , Yayın Yeri:International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V Uluslararası Tam metin bildiri |
31 | USE POSSIBILITIES OF DIFFERENT CEREAL FLOURS IN VEGAN
MEATBALL PRODUCTION DEDEBAŞ TUĞBA, GÖKSEL SARAÇ MERYEM , Yayın Yeri:INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS Uluslararası Tam metin bildiri |
32 | EVALUATION OF COLD PRESS OIL WASTES DEDEBAŞ TUĞBA, GÖKSEL SARAÇ MERYEM , Yayın Yeri:INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS Uluslararası Tam metin bildiri |
33 | Bioactivity and Chemical Properties of Olive Milk By-Product of Olive Oil DEDEBAŞ TUĞBA,KARATAŞ ŞEYDA MERVE,EKİCİ LÜTFİYE,SAĞDIÇ OSMAN , Yayın Yeri:The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Özet bildiri |
34 | Sütte Bulunan Sfingolipitlerin Sağlık Üzerine Etkileri DEDEBAŞ TUĞBA,ÖNER ZÜBEYDE , Yayın Yeri:Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu Ulusal Özet bildiri |
1 | Güvenilir Gıda Sağlıklı Yaşam Eğitmen Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Tamamlandı |
2 | Peyniraltı suyundan laktoalbumin eldesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
3 | Türkiye`de Ticari Olarak Üretilen Bazı Uçucu Yağlarının Depolama Süresince Oksidatif Stabilitelerinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
4 | Ülkemizde Yaygın Olarak Yetişen Ticari Değere Sahip Tohum Yağlarının Depolama Stabilitesinin Belirlenmesi Araştırmacı ARAŞTIRMA PROJESİ Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2010-2011 | Özel Gıdalar Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Gıda Endüstri Makineleri | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Gıda Temel İşlemler-2 | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Süt Ürünleri Analizleri | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Peynir Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2023-2024 | Bitkisel Yağ Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Gıda Temel İşlemler-1 | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Gıda Temel İşlemler-1 | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Ürünlerin Muhafaza,Ambalajlanması ve Taşınması | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Gıda Temel İşlemler-2 | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Gıda Endüstri Makineleri | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Organik Ürünlerin Muhafazası,Ambalajlanması, İşlenmesi | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Yabancı Dil-1 | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Gıda Mikrobiyoloji | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Bitkisel Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2023-2024 | Tahıl Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Gıda Ambalaj Malzemeleri | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Gıdalarda Duyusal Analiz | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Gıda Teknolojisi ve Mevzuatı | Türkçe | 2 |
2023-2024 | İçecek Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi-2 | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Tahıl Teknolojisi-2 | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi | Türkçe | 2 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2014-2017 | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |