Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2007-2011 | Lisans | ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
2012-2015 | Yüksek Lisans | ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2014- | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | SULTANDAĞI MESLEK YÜKSEKOKULU |
1 | The effects of conjugated linoleic acid usage in meatball production on the formation of heterocyclic aromatic amines ÖZ FATİH,ÇAKMAK İSA HAN , Yayın Yeri: LWT - Food Science and Technology , 2016 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
2 | Heterocyclic Aromatic Amine Contents of Kavurma Commercially Cooked in Steam and Copper Cauldron ÖZ FATİH,ÇAKMAK İSA HAN,Eldos Zikirov,KIZIL MEVLÜDE,TURHAN SADETTİN , Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION , 2015 Uluslararası 0 SCI-Expanded |
3 | The Effect of Direct Addition of Conjugated Linoleic Acid on The Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Beef Chops ÖZ FATİH,KIZIL MEVLÜDE,ÇAKMAK İSA HAN,AKSU MUHAMMET İRFAN , Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION , 2015 Uluslararası 0 SCI-Expanded |
1 | The effects of conjugated linoleic acid usage in meatball production on the formation of heterocyclic aromatic amines ÖZ FATİH,ÇAKMAK İSA HAN , Yayın Yeri: LWT - Food Science and Technology , 2016 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
2 | Heterocyclic Aromatic Amine Contents of Kavurma Commercially Cooked in Steam and Copper Cauldron ÖZ FATİH,ÇAKMAK İSA HAN,Eldos Zikirov,KIZIL MEVLÜDE,TURHAN SADETTİN , Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION , 2015 Uluslararası 0 SCI-Expanded |
3 | The Effect of Direct Addition of Conjugated Linoleic Acid on The Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Beef Chops ÖZ FATİH,KIZIL MEVLÜDE,ÇAKMAK İSA HAN,AKSU MUHAMMET İRFAN , Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION , 2015 Uluslararası 0 SCI-Expanded |
1 | A traditional Turkish kebab: Kuyu Kebab ÇAKMAK İSA HAN,KIZIL MEVLÜDE,ÖZ FATİH , Yayın Yeri:The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Özet bildiri |
2 | A Turkish meat product: Kokoreç ÇAKMAK İSA HAN,KIZIL MEVLÜDE,ÖZ FATİH , Yayın Yeri:The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Özet bildiri |
3 | Determination of heterocyclic aromatic amines in kavurma cooked in steam cauldron ÇAKMAK İSA HAN,ZİKİROV ELDOS,KIZIL MEVLÜDE,ÖZ FATİH , Yayın Yeri:59th ICOMST, International Congress of Meat Science and Technology Uluslararası Tam metin bildiri |
4 | Determination of heterocyclic aromatic amines in kavurma cooked in copper cauldron ÇAKMAK İSA HAN,ZİKİROV ELDOS,KIZIL MEVLÜDE,ÖZ FATİH , Yayın Yeri:The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Tam metin bildiri |
5 | Biyoaktif bileşen olarak konjuge linoleik asit ÇAKMAK İSA HAN,ÖZ FATİH , Yayın Yeri:YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi Ulusal Özet bildiri |
6 | Mavi deniz yengeci ÇAKMAK İSA HAN,ÖZ FATİH , Yayın Yeri:4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Ulusal Özet bildiri |
7 | Tantuni ÇAKMAK İSA HAN,ÖZ FATİH , Yayın Yeri:4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Ulusal Özet bildiri |
8 | Kanatlı etlerin pişirilmesi esnasında oluşan heterosiklik aromatik aminler Çelik Tuğba,Zaman Ali,ÇAKMAK İSA HAN,Kotan Gül,Zikirov Eldos,ÖZ FATİH , Yayın Yeri:II. Et Ürünleri “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri” Çalıştayı Ulusal Özet bildiri |
9 | Gıda sanayinde Ohmik ısıtma ÇAKMAK İSA HAN,Zaman Ali,ÖZ FATİH , Yayın Yeri:Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Ulusal Özet bildiri |
10 | Gıda sanayinde kitosan kullanımı Zaman Ali,ÇAKMAK İSA HAN,ÖZ FATİH , Yayın Yeri:Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Ulusal Özet bildiri |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2015-2016 | Soğutulmuş ve Dondurulmuş Ürün Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Et ve Ürünleri İşleme Teknolojisi 1 | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Et ve Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Et ve Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Fermantasyon Teknolojisi 2 | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Fermantasyon Teknolojisi 2 | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Fermantasyon Teknolojisi 1 | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Özel Gıdalar Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Özel Gıdalar Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Gıda Katkı Maddeleri | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Gıda Katkı Maddeleri | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Gıda Ambalajlama İlkeleri | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Gıda Ambalajlama İlkeleri | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi 2 | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi 2 | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Gıda Analizleri | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Gıda Analizleri | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi 1 | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Meyve ve Sebze İleme Teknolojisi 1 | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Gıda Kalite Yönetim Sistemleri | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Gıda Kalite Yönetim Sistemleri | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Gıdalarda Temel İşlemler 2 | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Gıdalarda Temel İşlemler 1 | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Gıdalarda Temel İşlemler 1 | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Gıda Mevzuatı | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Gıda Mevzuatı | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Bitkisel Yağ Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Bitkisel Yağ Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Gıda Bilimi ve Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Gıda Bilimi ve Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2014-2015 | SÜT ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ 1 | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GENEL KİMYA | Türkçe | 2 |
2018-2019 | İŞ GÜVENLİĞİ VE İLKYARDIM | Türkçe | 2 |
2017-2018 | YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | İÇECEK TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | İÇECEK TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GIDA ENDÜSTRİ MAKİNELERİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GIDA ENDÜSTRİ MAKİNELERİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | TAHIL TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2017-2018 | TAHIL TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Tahıl Teknolojisi I | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Tahıl Teknolojisi I | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Gıda Kimyası | Türkçe | 2 |
2017-2018 | SÜT ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ 2 | Türkçe | 3 |
2018-2019 | SÜT ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ 2 | Türkçe | 3 |
2017-2018 | SÜT ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ 1 | Türkçe | 3 |
2018-2019 | SÜT ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ 1 | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER 1 | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER 1 | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GIDA KATKI MADDELERİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GIDA KATKI MADDELERİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GIDA AMBALAJLAMA İLKELERİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GIDA AMBALAJLAMA İLKELERİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ 2 | Türkçe | 3 |
2017-2018 | ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ 2 | Türkçe | 3 |
2018-2019 | ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ 1 | Türkçe | 3 |
2017-2018 | ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ 1 | Türkçe | 3 |
2018-2019 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2021-2022 | MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2021-2024 | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |