Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2023- | Doktora | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR) |
2016-2020 | Lisans | PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ |
2020-2023 | Yüksek Lisans | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2021- | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
1 | Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Afyonkarahisar Mutfağı , KART NURULLAH 1 |
2 | Gastronomi Tarihi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , SANDIKCI MUSTAFA, KART NURULLAH 1 |
3 | Turizmde Yeni Trendler Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizmde Yeni Trendler , Baydeniz Erdem, KART NURULLAH, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA 1 |
4 | Turizmde Yeni Trendler Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm İşletmeciliği>Sürdürülebilir Turizm>Turizmde Yeni Trendler , Türkoğlu Turgut, KART NURULLAH, PAMUKÇU HÜSEYİN 1 |
5 | Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm , KART NURULLAH,TÜRKOĞLU TURGUT,ÇELİK SABRİ,SANDIKCI MUSTAFA 1 |
1 | Psychological factors influencing online booking intentions among resort tourism service users Baydeniz Erdem,Türkoğlu Turgut,KART NURULLAH , Yayın Yeri: Worldwide Hospitality and Tourism Themes , 2024 Uluslararası Hakemli ESCI (Emerging Source of Citation Index) Elektronik |
2 | Factors affecting the green behaviour of hotel managers
BAYDENİZ ERDEM,KART NURULLAH , Yayın Yeri: European Journal of Tourism Research , 2024 Uluslararası Hakemli ESCI (Emerging Source of Citation Index) Basılı |
3 | Otel İşletmelerinde Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve İşe Adanmışlık: Afyonkarahisar Örneği KART NURULLAH, PELİT ELBEYİ , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2023 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
4 | Afyon Sucuğu Üreticilerinin Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaret Tesciline Yönelik Algıları KART NURULLAH, SARAÇ ÖMER, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , 2022 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
5 | Yerel Restoran İşletmecilerinin Afyonkarahisar’ın ”UNESCO Gastronomi Şehri“ Unvanına Yönelik Görüşlerinin Değerlendirilmesi ÇELİK SABRİ, KART NURULLAH, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
1 | Psychological factors influencing online booking intentions among resort tourism service users Baydeniz Erdem,Türkoğlu Turgut,KART NURULLAH , Yayın Yeri: Worldwide Hospitality and Tourism Themes , 2024 Uluslararası Hakemli ESCI (Emerging Source of Citation Index) Elektronik |
2 | Factors affecting the green behaviour of hotel managers
BAYDENİZ ERDEM,KART NURULLAH , Yayın Yeri: European Journal of Tourism Research , 2024 Uluslararası Hakemli ESCI (Emerging Source of Citation Index) Basılı |
3 | Otel İşletmelerinde Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve İşe Adanmışlık: Afyonkarahisar Örneği KART NURULLAH, PELİT ELBEYİ , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2023 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
4 | Afyon Sucuğu Üreticilerinin Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaret Tesciline Yönelik Algıları KART NURULLAH, SARAÇ ÖMER, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , 2022 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
1 | Yerel Restoran İşletmecilerinin Afyonkarahisar’ın ”UNESCO Gastronomi Şehri“ Unvanına Yönelik Görüşlerinin Değerlendirilmesi ÇELİK SABRİ, KART NURULLAH, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
1 | Sosyal Rekreasyon Etkinliği Olarak Afyonkarahisar Kırk Hatimli Şifalı
Aşure Geleneği ÇELİK SABRİ, SANDIKCI MUSTAFA, KART NURULLAH , Yayın Yeri:ULUSLARARASI TURİZMDE YÜKSELEN EĞİLİMLER KONGRESİ Uluslararası Özet bildiri |
2 | Frig Mutfak Kültürünün Günümüze Yansımaları: Ayazini Örneği SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, KAZANCI OSMAN, METE ESNA, KART NURULLAH , Yayın Yeri:VI. International Gastronomy Toursim Studies Congress Uluslararası Tam metin bildiri |
3 | Yiyecek İçecek Departmanı Çalışanlarının İşe Adanmışlık
Düzeylerinin Demografik Özelliklerine Göre Karşılaştırılması
KART NURULLAH, PELİT ELBEYİ , Yayın Yeri:23. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
4 | Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Girişimcilik
Niyetlerinin Planlı Davranış Teorisi Perspektifinden
İncelenmesi Baydeniz Erdem, KART NURULLAH, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri:23. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|