Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2004-2009 | Lisans | ANKARA ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
2010-2013 | Yüksek Lisans | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
2013-2021 | Doktora | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2010- | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
1 | THE EFFECTS OF COOKING METHODS ON THE PROPERTIES OF BEEF
LONGISSIMUS DORSI AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri: GIDA- THE JOURNAL OF FOOD , 2023 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | Bioactive properties and volatile compounds of the essential oil of the leaves of giant fennel (Çaksır) growing in Türkiye AKARCA GÖKHAN, ŞEVİK RAMAZAN, Denizkara Ayşe Janseli, KILINÇ MEHMET, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM , Yayın Yeri: Journal of Essential Oil Bearing Plants , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
3 | Chemical Composition of Tea Tree (Melaleuca alternifolia) (Maiden & Betche) Cheel Essential Oil and Its Antifungal Effect on Foodborne Molds Isolated from Meat Products ŞEVİK RAMAZAN, AKARCA GÖKHAN, KILINÇ MEHMET, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM , Yayın Yeri: JOURNAL OF ESSENTIAL OIL BEARING PLANTS , 2021 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
4 | Evaluation of Microbiological quality and determination of starch,gelatin and natamycin content in yoghurt from Turkish market ŞEVİK RAMAZAN,AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM,koçak kezban , Yayın Yeri: International Journal of Agriculture and Forestry Science , 2016 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
1 | THE EFFECTS OF COOKING METHODS ON THE PROPERTIES OF BEEF
LONGISSIMUS DORSI AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri: GIDA- THE JOURNAL OF FOOD , 2023 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | Bioactive properties and volatile compounds of the essential oil of the leaves of giant fennel (Çaksır) growing in Türkiye AKARCA GÖKHAN, ŞEVİK RAMAZAN, Denizkara Ayşe Janseli, KILINÇ MEHMET, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM , Yayın Yeri: Journal of Essential Oil Bearing Plants , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
3 | Chemical Composition of Tea Tree (Melaleuca alternifolia) (Maiden & Betche) Cheel Essential Oil and Its Antifungal Effect on Foodborne Molds Isolated from Meat Products ŞEVİK RAMAZAN, AKARCA GÖKHAN, KILINÇ MEHMET, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM , Yayın Yeri: JOURNAL OF ESSENTIAL OIL BEARING PLANTS , 2021 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
4 | Evaluation of Microbiological quality and determination of starch,gelatin and natamycin content in yoghurt from Turkish market ŞEVİK RAMAZAN,AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM,koçak kezban , Yayın Yeri: International Journal of Agriculture and Forestry Science , 2016 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
1 | Comparison Study of IQF (Individual Quick Frozen) and household deep freezing on quality of selected green bean varieties ŞEVİK RAMAZAN,albayrak gizem,AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM,yalgı uygur emine , Yayın Yeri:III. International Symposium on multidisciplinary studies Uluslararası Özet bildiri |
2 | Protein oxidation in meat and meat products AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM,ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri:III. International Symposium on multidisciplinary studies Uluslararası Özet bildiri |
3 | NEW APPROACHES TO REDUCE FOOD ALLERGENITY HYPOALLERGENIC FOODS AND NONCONVENTIONALFOOD PROCESSING TECHNOLOGIES AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM,ŞEVİK RAMAZAN,deniz ebru,CANDOĞAN KEZBAN , Yayın Yeri:Food Allergy and Hypersensitivity 2016 Uluslararası Özet bildiri |
4 | ALLERGENS ASSOCIATED WITH MUSCLE FOODS AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM,ŞEVİK RAMAZAN,ÇARKCIOĞLU EMİNE,CANDOĞAN KEZBAN , Yayın Yeri:Food Allergy and Hypersensitivity 2016 Uluslararası Özet bildiri |
5 | Evaluation of Microbiological quality and determination of starch gelatin and natamycin content in yoghurt from Turkish market ŞEVİK RAMAZAN,AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM,KOÇAK KEZBAN , Yayın Yeri:3rd International Conference on Computational and Experimental Science and Engineering ICCESEN 2016 Uluslararası Özet bildiri |
6 | Gıda Sanayisinde Nanoteknoloji EKİZ TESLİME,AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM,GÖK VELİ , Yayın Yeri:1ST International Conference on Engineering Technology and Applied Sciences Uluslararası Özet bildiri |
7 | Ohmik Isıtma AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM,GÖK VELİ,EKİZ TESLİME , Yayın Yeri:1st International Conference on Engineering Technology and Applied Sciences Uluslararası Özet bildiri |
8 | The New Technologies Applied in edible Coating Extractions GÜNER SENEM, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, KILINÇ MEHMET , Yayın Yeri:IV. Baskent International Conference on Multidisciplinary Studies Uluslararası Tam metin bildiri |
9 | Süt ve Süt Ürünleri Üretiminde Membran Filtrasyon Tekniğinin Kullanımı KILINÇ MEHMET, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, GÜNER SENEM , Yayın Yeri:I. Bilsel International Efes Scientific Researches and Innovation Congress Uluslararası Tam metin bildiri |
10 | Gıda Atıkları ve Değerlendirme Yöntemleri AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, GÜNER SENEM, KILINÇ MEHMET , Yayın Yeri:I. Bilsel International Efes Scientific Researches and Innovation Congress Uluslararası Tam metin bildiri |
11 | Vegetable Proteins Used in Food Production KILINÇ MEHMET, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, GÜNER SENEM , Yayın Yeri:II. International Congress on Food Researches Uluslararası Tam metin bildiri |
12 | Facilities of Utilizing 3 Dimensional (3D) Printers in Food Processes AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, GÜNER SENEM, KILINÇ MEHMET , Yayın Yeri:II. International Congress on Food Researches Uluslararası Özet bildiri |
13 | Sığır Etinde Pişirme Kayıpları AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM, ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri:8. Gıda Mühendisliği Kongresi Ulusal Özet bildiri |
14 | A New Application for Food Packaging: Active Packaging GÜNER SENEM, KILINÇ MEHMET, AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM , Yayın Yeri:IV. Baskent International Conference on Multidisciplinary Studies Uluslararası Tam metin bildiri |
1 | Fırında Pişirme işleminin Piyasada Satılan Bazı Hazır Köftelerin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2023-2024 | ET TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | ET ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | ET TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GIDA İŞLETMELERİ VE ÇEVRE | Türkçe | 3 |
2021-2022 | ET ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | ET TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Öğretmenlik Uygulaması | Türkçe | 9 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2021- | Yönetim Kurulu Üyeliği | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |
1 | Çiftçiler Yağ San. Tic. Lmt. Şti. , Gıda Mühendisi 2009 - 2010 |
2 | Çiftçiler Yağ San. Lmt. Şirketi , Kalite Kontrol Müdürü 2009 - 2010 |