Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2019- | Doktora | ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR) |
2011-2015 | Lisans | GAZİ ÜNİVERSİTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ |
2015-2017 | Yüksek Lisans | GAZİ ÜNİVERSİTESİ | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2020- | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
2017-2020 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ | GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ |
1 | Türkiye Lezzet Rotaları Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Turizm İşletmeciliği , METE ESNA, SÜNNETÇİOĞLU SERDAR 1 |
2 | Türkiye Lezzet Rotaları Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Turizm İşletmeciliği , METE ESNA, SÜNNETÇİOĞLU SERDAR 1 |
3 | Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri, Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm , METE ESNA 1 |
4 | Current Trends and Practices in Tourism Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm , METE ESNA 1 |
1 | TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN EKOTURİZM HAKKINDAKİ BİLGİ DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ CÖMERT MENEKŞE,METE ESNA , Yayın Yeri: Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2018 Uluslararası 0 Art Index (Art Research Database, EBSCO) |
2 | SOUS VİDE YÖNTEMİYLE PİŞİRİLEN DANA BONFİLENİN DOKUSAL ANALİZİ AKSOY MUSTAFA,METE ESNA , Yayın Yeri: Sosyal Bilimler Dergisi , 2017 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
1 | TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN EKOTURİZM HAKKINDAKİ BİLGİ DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ CÖMERT MENEKŞE,METE ESNA , Yayın Yeri: Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2018 Uluslararası 0 Art Index (Art Research Database, EBSCO) |
2 | SOUS VİDE YÖNTEMİYLE PİŞİRİLEN DANA BONFİLENİN DOKUSAL ANALİZİ AKSOY MUSTAFA,METE ESNA , Yayın Yeri: Sosyal Bilimler Dergisi , 2017 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
1 | Sous Vide Tekniğiyle Pişirilen Dana Bonfilenin Sem Analizinde Örnek Hazirlama AKSOY MUSTAFA,METE ESNA , Yayın Yeri:4. Uluslararası Gıda Kongresi Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar Uluslararası Özet bildiri |
2 | Frig Mutfak Kültürünün Günümüze Yansımaları: Ayazini Örneği SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, KAZANCI OSMAN, METE ESNA, KART NURULLAH , Yayın Yeri:6. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
3 | Afyonkarahisar’da Otel İşletmeleri Restoranlarında Coğrafi İşaretli Yöresel Yemeklerin Kullanımı CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF, METE ESNA , Yayın Yeri:Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi ICETT 2021 Uluslararası Özet bildiri |
1 | Sous Vide Yöntemiyle Pişirilen Dana Bonfilenin Mikrobiyolojik ve Dokusal Analizi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2018-2019 | Servis Teknikleri ve Uygulamaları | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Soslar, Stoklar, Çorbalar ve Salatalar | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Servis Teknikleri ve Uygulamaları | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Ileri Pastacilik ve Çikolata Sanatı | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Dünya Mutfakları II | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Dünya Mutfakları I | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Tatlı,Pasta ve Hamur işleri | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Soğuk Mutfak ve Süsleme Sanatı | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Mutfak Uygulama II | Türkçe | 5 |
2020-2021 | Mutfak Uygulama I | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Mutfak Uygulamalarina Giriş | Türkçe | 4 |
2024-2025 | PASTA VE HAMUR İŞLERİ | Türkçe | 4 |
2024-2025 | DÜNYA MUTFAKLARI | Türkçe | 3 |
2023-2024 | MUTFAK UYGULAMA I | Türkçe | 4 |
2023-2024 | PASTA VE HAMUR İŞLERİ | Türkçe | 2 |
2023-2024 | İLERİ PASTACILIK VE ÇİKOLATA SANATI | Türkçe | 3 |
2023-2024 | TATLI YAPIMI | Türkçe | 2 |
2023-2024 | SOĞUK MUTFAK VE SÜSLEME SANATI | Türkçe | 3 |
2023-2024 | MUTFAK UYGULAMA II | Türkçe | 4 |
2022-2023 | TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | MUTFAK UYGULAMA I | Türkçe | 4 |
2022-2023 | İLERİ PASTACILIK VE ÇİKOLATA SANATI | Türkçe | 3 |
2022-2023 | MUTFAK UYGULAMA II | Türkçe | 4 |
2022-2023 | SOĞUK MUTFAK VE SÜSLEME SANATI | Türkçe | 3 |
2022-2023 | DÜNYA MUTFAKLARI I | Türkçe | 3 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|