- Eğitim
- Akademik Ünvan
- Kitaplar
- Makaleler
- Bildiriler
- Projeler
- Dersler
- Yönetilen Tezler
- İdari Görevler
Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
1994-1998 | Lisans | ANADOLU ÜNİVERSİTESİ | TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR. |
1999-2002 | Yüksek Lisans | ANADOLU ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2004-2008 | Doktora | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | İŞLETME (DR) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2012- | YARDIMCI DOÇENT | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
2000-2008 | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ |
1 | Termal Turizm ve İşletmeciliği Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PEKYAMAN ASUMAN,1 |
2 | Dünya Mutfakları II Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PEKYAMAN ASUMAN,KILIÇ GONCA,1 |
3 | Global Issues and Trends in Tourism Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , KILIÇ GONCA,PEKYAMAN ASUMAN,AYTEKİN ENGİN,1 |
4 | Afyonkarahisar Yemek Kültürü Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , BAYTOK AHMET,PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,Emren ahmet,ÇELİK TANSU,ÇELİK ERKAN,KARA ALİ METE,Nurdan Gürel,Muzaffer Uyan,2 |
5 | Turizm Ansiklopedisi Türkiye Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PEKYAMAN ASUMAN,1 |
6 | 1918’den Günümüze Azerbaycan Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Bölgesel Çalışmalar , PEKYAMAN ASUMAN,Aliyeva Aysel,1 |
1 | AKADEMİSYENLERİN TATİL TERCİHLERİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ PEKYAMAN ASUMAN,ÇİFTÇİ Nazmiye,SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , 2018 |
2 | Turist Rehberlerinin Tur Cazibesini Artırmada Yararlanabilecekleri Bir Araç Olarak Efsaneler: Afyonkarahisar Efsaneleri Örneği PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri: Turist Rehberliği Dergisi (TURED) - Journal of Tour Guiding (JOTOG) , 2018 |
3 | Çocuklu Ailelerin Otel İşletmesi Seçiminde Etkili Olan Faktörler Afyonkarahisar da Bir Uygulama EMİR OKTAY,PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri: Yönetim ve Ekonomi Dergisi , 2010 |
4 | Cep telefonu kullanıcılarının marka kimliği algılamalarına yönelik Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde bir alan araştırması GÖKSEL TÜRKER,PEKYAMAN ASUMAN,EMİR OKTAY , Yayın Yeri: Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Gelişim Dergisi , 2008 |
5 | Ebeveynlerin Televizyon Reklam İçeriklerinin Çocuklar Üzerindeki Etkilerini Etik Açıdan Algılamalarına Yönelik Bir Araştırma KARACA YUSUF,PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: AKÜ Sosyal Bilimler Dergisi , 2007 |
1 | Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinin Helal Turizm Kapsamında Sundukları Hizmetlerin Araştırılması: Afyonkarahisar İli Örneği KILIÇ GONCA,PEKYAMAN ASUMAN,Yücedağ Nilüfer , Yayın Yeri:1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi |
2 | TEKNOLOJİK OTELLERE KARŞI DETOKS OTELLERİ AFYONKARAHİSAR DA UYGULANABİLİRLİĞİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA PEKYAMAN ASUMAN,KILIÇ GONCA,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri:1. AVRASYA ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ, GÜNCEL KONULAR, EĞİLİMLER VE GÖSTERGELER |
3 | Duygusal Emeğin Örgütsel Sinizme Etkisi Antalya daki Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma KILIÇ GONCA,PEKYAMAN ASUMAN,ERGEN FATMA DOĞANAY,ŞEN HATİCE,Lütfiye Başak Dönmez , Yayın Yeri:ULUSLARARASI SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLERE KÜLTÜREL YAKLAŞIMLAR-KURAM VE UYGULAMALAR SEMPOZYUMU |
4 | Afyonkarahisar daki Otel İşletmelerinin İç Mekan Tasarımında Mermer Kullanımı PEKYAMAN ASUMAN,OKUYUCU ŞERİFE EBRU , Yayın Yeri:MERSEM VII-Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi |
5 | İnanç Turizminde Mevlevihanelerin Yeri PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri:2. Uluslararası Sultan Divani ve Mevlevilik Sempozyumu |
6 | Bakü’yü Ziyaret Eden Arap Turistlerin Destinasyon İmajı Algıları PEKYAMAN ASUMAN,Aliyeva Aysel , Yayın Yeri:100. Yılında Azerbaycan Cumhuriyeti Uluslararası Kongresi |
7 | Mutlu Misafirler İçin Kusursuz Odalar PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri:Sezona Merhaba Buluşması |
8 | Şehir Turizminin Canlandırılmasında Gastronomi Müzeleri ve Afyonkarahisar’da Bir Gastronomi Müzesi Önerisi PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE,Aliyeva Aysel , Yayın Yeri:20.Ulusal Turizm Kongresi |
9 | Sürdürülebilir Turizm Kalkınması Kapsamında Termal Turizm İşletmelerinin Çevreye Yönelik Sorumlulukları: Afyonkarahisar İlinde Bir Araştırma PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri:Bölgesel Kalkınma Kongresi |
1 | Afyonkarahisar Yemek Kültürü Araştırmacı Afyonkarahisar kent müzesi oluşturulması kapsamında müzede yer alacak yemek kültürü bölümünün oluşuturulması amaçlı bilimsel veri ve görsel malzemeleri oluşturmak |
2 | Termal Turizm Araştırmacı |
3 | Duygusal Emeğin Örgütsel Sinizm e Etkisi Antalya daki Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma Araştırmacı |
4 | Afyonkarahisar ın Yemek Kültürü Araştırmacı Afyonkarahisar Kent Müzesi Kültürel ve Doğal Varlıkların Belirlenmesine İlişkin Araştırma Projeleri |
5 | Duygusal Emeğin Örgütsel Sinizm e Etkisi Antalya daki Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma Araştırmacı |
6 | Otel İşletmelerinde Satış Geliştirme Faaliyetlerinin Tüketici Davranışlarına Etkisi ve Müşteri Sadakati İlişkisi Afyonkarahisar da Bir Uygulama Yürütücü |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2016-2017 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | |
2016-2017 | Turizme Giriş | Türkçe | |
2016-2017 | Gıda Güvenliği ve Hijyeni | Türkçe | |
2016-2017 | Pazarlamaya Giriş | Türkçe | |
2016-2017 | DESTİNASYON GELİŞTİRME VE PAZARLAMA | Türkçe | |
2016-2017 | Menü Planlama | Türkçe | |
2016-2017 | Turizmde Tüketici Davranışları | Türkçe | |
2016-2017 | TURİZMDE HALKLA İLİŞKİLER | Türkçe | |
2016-2017 | SEYAHAT İŞLETMELERİNDE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | |
2016-2017 | MUTFAK SANATLARINA GİRİŞ | Türkçe | |
2016-2017 | GENEL PAZARLAMA | Türkçe | |
2016-2017 | Türkiye Yiyecek-İçecek Kültürü | Türkçe | |
2016-2017 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | |
2015-2016 | DESTİNASYON GELİŞTİRME VE PAZARLAMA | Türkçe | |
2015-2016 | TURİZM PAZARLAMASI YÖNETİMİ | Türkçe | |
2015-2016 | TURİZM İŞLETMELERİNDE HALKLA İLİŞKİLER | Türkçe | |
2015-2016 | SEYAHAT İŞLETMELERİNDE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | |
2015-2016 | KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ-I | Türkçe | |
2015-2016 | GENEL PAZARLAMA | Türkçe | |
2015-2016 | Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | |
2012-2013 | Turizm Pazarlaması Yönetimi | Türkçe | |
2013-2014 | Tur Operatörlüğü | Türkçe | |
2013-2014 | Turizm İşletmelerinde Halkla İlişkiler | Türkçe | |
2013-2014 | Genel Pazarlama | Türkçe | |
2013-2014 | Kat Hizmetleri Yönetimi-I | Türkçe | |
2013-2014 | Turizm İşletmelerinde Müşteri İlişkileri Yönetimi | Türkçe | |
2013-2014 | Turizm ve Çevre | Türkçe | |
2013-2014 | Destinasyon Geliştirme ve Pazarlama | Türkçe | |
2013-2014 | Seyahat İşletmelerinde Müşteri İlişkileri Yönetimi | Türkçe | |
2013-2014 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | |
2018-2019 | Kat Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | |
2018-2019 | Akademik ve Mesleki Gelişim Projesi | Türkçe | |
2018-2019 | Baharat ve Kahve Kültürü | Türkçe | |
2018-2019 | Gastronomide Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar | Türkçe | |
2018-2019 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama | Türkçe | |
2018-2019 | Turizm İşletmeciliği | Türkçe | |
2019-2020 | Toplantı ve Özel Etkinlik Yönetimi | Türkçe | |
2019-2020 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | |
2019-2020 | Turizme Giriş | Türkçe | |
2019-2020 | Gastronomide Yeni Eğilimler | Türkçe | |
2019-2020 | Turizm İşletmelerinde Stratejik Pazarlama | Türkçe |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2020 | FETHİYE MAİDE YİĞİT | Mevlevilikte Mutfak Kültürü ve Konya Mutfak Kültürüne Yansımaları |
2019 | ZAFER TAŞER | YEŞİL PAZARLAMA KAPSAMINDA OTEL İŞLETMELERİNİN YİYECEK VE İÇECEK DEPARTMANLARINDA UYGULANAN ATIK YÖNETİMİ: AFYONKARAHİSAR İLİ ÖRNEĞİ |
2019 | NAZMİYE SANDIKCI | Tören yemeklerinin bilinirliği üzerine kuşaklar arasındaki farklılıkların belirlenmesine yönelik bir araştırma: Afyonkarahisar ili örneği |
2019 | ERDEM BAYDENİZ | Termal otel işletmelerinde hizmet kalitesinin önem-performans analizi ile ölçülmesi: Afyonkarahisar ili örneği |
2019 | HÜRCAN ARİFE SEVİNÇ | Restoran İşletmelerindeki Fiziksel Kanıtların Müşteri Memnuniyetine Etkisi: Afyonkarahisar İli Örneği |
2018 | HATİCE ÖZ | Marka konumlandırmada sosyal sorumluluk kampanyalarının rolü: Afyonkarahisar ilindeki beş yıldızlı otel işletmeleri üzerine bir araştırma |
2018 | MURAT İŞCİ | Sürdürülebilirlik Kapsamında Termal Otel İşletmelerinde Gıda İsrafı Yönetimi Uygulamaları: Afyonkarahisar İli Örneği |
2015 | EBRU AYDIN | Gastronomi turizminin şehir markalaşmasına etkisi: Afyonkarahisar ili örneği |
2013 | ENGİN AYTEKİN | Algılanan değer ve tekrar ziyaret niyeti arasındaki ilişkilerin incelenmesi: Beş yıldızlı termal otel işletmelerinde bir araştırma |
Hatice Öz | MARKA KONUMLANDIRMADA SOSYAL SORUMLULUK KAMPANYALARININ ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: AFYONKARAHİSAR İLİNDEKİ BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2017-2020 | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |