- Eğitim
- Akademik Ünvan
- Kitaplar
- Makaleler
- Bildiriler
- Projeler
- Dersler
- Yönetilen Tezler
- İdari Görevler
- Üniversite Dışı Deneyim
Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
1994-1998 | Lisans | ANADOLU ÜNİVERSİTESİ | TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR. |
1999-2002 | Yüksek Lisans | ANADOLU ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2004-2008 | Doktora | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | İŞLETME (DR) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2023- | DOÇENT | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
2012- | YARDIMCI DOÇENT | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
2000-2008 | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ |
1 | Termal Turizm ve İşletmeciliği Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PEKYAMAN ASUMAN 1 |
2 | Dünya Mutfakları II Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PEKYAMAN ASUMAN,KILIÇ GONCA 1 |
3 | Global Issues and Trends in Tourism Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , KILIÇ GONCA,PEKYAMAN ASUMAN,AYTEKİN ENGİN 1 |
4 | Afyonkarahisar Yemek Kültürü Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi , BAYTOK AHMET,PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,Emren ahmet,ÇELİK TANSU,ÇELİK ERKAN,KARA ALİ METE,Nurdan Gürel,Muzaffer Uyan 1 |
5 | Turizm Ansiklopedisi Türkiye: Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PEKYAMAN ASUMAN 1 |
6 | 1918’den Günümüze Azerbaycan Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Bölgesel Çalışmalar , PEKYAMAN ASUMAN,Aliyeva Aysel 1 |
7 | Sosyal ve Beşeri Bilimlere Küresel Yaklaşımlar Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , KILIÇ GONCA,PEKYAMAN ASUMAN,ERGEN FATMA DOĞANAY,ŞEN HATİCE,KILIÇ İBRAHİM 1 |
8 | TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ TAKIM 16 CİLT Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Sürdürülebilir Turizm >Turizm Pazarlaması , PEKYAMAN ASUMAN 1 |
9 | Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi , BAYTOK AHMET, PEKYAMAN ASUMAN, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, YILMAZ HATİCE, EMREN AHMET, Gürel Nurdan 1 |
10 | TURİSTİK SATIN ALMA DAVRANIŞINDA DESTİNASYON İMAJI VE MARKANIN ROLÜ Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması , PEKYAMAN ASUMAN, KARACA YUSUF 1 |
11 | TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm , PEKYAMAN ASUMAN 1 |
12 | TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm , PEKYAMAN ASUMAN 1 |
13 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi Takım-16 Cilt Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi , PEKYAMAN ASUMAN 1 |
14 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi Takım 16 Cilt Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi , PEKYAMAN ASUMAN 1 |
15 | Afyonkarahisar ve Turizm Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi , PEKYAMAN ASUMAN 1 |
16 | Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , PEKYAMAN ASUMAN 1 |
17 | Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , ÇELİK SABRİ, PEKYAMAN ASUMAN 1 |
1 | OSMANLI SARAY VE HALK MUTFAĞINDA KULLANILAN SUNUM ARAÇ GEREÇLERİNİN GÜNÜMÜZ MUTFAĞI İLE KARŞILAŞTIRILMASI PEKYAMAN ASUMAN,Taş Muhlise Ayça , Yayın Yeri: Motif Akademi Halkbilimi Dergisi , 2024 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MOBBİNG KAPSAMINDA “THE MENU” FİLM ANALİZİ PEKYAMAN ASUMAN, KOCABAŞ Ayfer , Yayın Yeri: Route Educational & Social Science Journal , 2023 Uluslararası Hakemli Scilit, Turkish Education Index,Open Academic, Index CopernicusDirectory Of Research Journals IndexingJournal Index, Basılı+Elektronik |
3 | METAVERSE DENEYİMİ: GASTRONOMİ KAPSAMINDA SANAL ORTAMLARDA BULUNUŞLUK HİSSİNİN ÖLÇÜLMESİ PEKYAMAN ASUMAN, ÖZBEY Savaş , Yayın Yeri: SOCIAL SCIENCE DEVELOPMENT JOURNAL , 2023 Uluslararası Hakemli Directory of Research Journals Indexing (DRJI),DiSociety of Economics and DevelopmentrScientific World Index ( SCIWIN)ectory of Indexing and Impact Fact (DIIF)Eurasian Scientific Journal Index (ESJI) , ResearchBible (Academic Resource Index) Elektronik |
4 | YEREL YEMEK TÜKETİM MOTİVASYONLARININ TEKRAR ZİYARET NİYETİNE ETKİSİ: AFYONKARAHİSAR’DAKİ RESTORAN İŞLETMELERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA Sevinç Hürcan, PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri: Journal of Gastronomy And Travel Research , 2022 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus, ISI(International Scientific Indexing) Sobiad, SIS(Scientific Indexing Services) Basılı+Elektronik |
5 | Hizmet Kalitesinin Önem Performans Analizi İle Ölçülmesi: Afyonkarahisar İli Beş Yıldızlı Termal Otel Örneği PEKYAMAN ASUMAN, BAYDENİZ Erdem , Yayın Yeri: Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
6 | AKADEMİSYENLERİN TATİL TERCİHLERİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ PEKYAMAN ASUMAN,ÇİFTÇİ Nazmiye,SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , 2018 Uluslararası 0 EBSCOhost, DRJI, ASOS Index, Index Copernicus Basılı+Elektronik |
7 | Turist Rehberlerinin Tur Cazibesini Artırmada Yararlanabilecekleri Bir Araç Olarak Efsaneler: Afyonkarahisar Efsaneleri Örneği PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri: Turist Rehberliği Dergisi (TURED) - Journal of Tour Guiding (JOTOG) , 2018 Ulusal 0 DRJI, Root Endexing(Directory of Research Journals Indexing),Eurasian Scientific Journal Index(ESJI),ürkiye Turizm Dizini Basılı |
8 | Çocuklu Ailelerin Otel İşletmesi Seçiminde Etkili Olan Faktörler Afyonkarahisar da Bir Uygulama EMİR OKTAY,PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri: Yönetim ve Ekonomi: Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , 2010 Ulusal Hakemli TR DİZİN |
9 | Cep telefonu kullanıcılarının marka kimliği algılamalarına yönelik Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde bir alan araştırması GÖKSEL TÜRKER,PEKYAMAN ASUMAN,EMİR OKTAY , Yayın Yeri: Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Gelişim Dergisi , 2008 Ulusal 0 Handle System-Roar Basılı+Elektronik |
10 | Ebeveynlerin Televizyon Reklam İçeriklerinin Çocuklar Üzerindeki Etkilerini Etik Açıdan Algılamalarına Yönelik Bir Araştırma KARACA YUSUF,PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: AKÜ Sosyal Bilimler Dergisi , 2007 Ulusal Hakemli EBSCO Basılı |
11 | Demiryolu ile Seyahat Eden Yolcuların Memnuniyet ve Beklentileri: Bir Alan Araştırması ÖZDEMİR ŞUAYIP, PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri: Abant Sosyal Bilimler Dergisi , 2005 Ulusal Hakemli EBSCOhost, Indeks Copernicus Basılı+Elektronik |
1 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MOBBİNG KAPSAMINDA “THE MENU” FİLM ANALİZİ PEKYAMAN ASUMAN, KOCABAŞ Ayfer , Yayın Yeri: Route Educational & Social Science Journal , 2023 Uluslararası Hakemli Scilit, Turkish Education Index,Open Academic, Index CopernicusDirectory Of Research Journals IndexingJournal Index, Basılı+Elektronik |
2 | METAVERSE DENEYİMİ: GASTRONOMİ KAPSAMINDA SANAL ORTAMLARDA BULUNUŞLUK HİSSİNİN ÖLÇÜLMESİ PEKYAMAN ASUMAN, ÖZBEY Savaş , Yayın Yeri: SOCIAL SCIENCE DEVELOPMENT JOURNAL , 2023 Uluslararası Hakemli Directory of Research Journals Indexing (DRJI),DiSociety of Economics and DevelopmentrScientific World Index ( SCIWIN)ectory of Indexing and Impact Fact (DIIF)Eurasian Scientific Journal Index (ESJI) , ResearchBible (Academic Resource Index) Elektronik |
3 | YEREL YEMEK TÜKETİM MOTİVASYONLARININ TEKRAR ZİYARET NİYETİNE ETKİSİ: AFYONKARAHİSAR’DAKİ RESTORAN İŞLETMELERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA Sevinç Hürcan, PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri: Journal of Gastronomy And Travel Research , 2022 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus, ISI(International Scientific Indexing) Sobiad, SIS(Scientific Indexing Services) Basılı+Elektronik |
4 | AKADEMİSYENLERİN TATİL TERCİHLERİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ PEKYAMAN ASUMAN,ÇİFTÇİ Nazmiye,SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , 2018 Uluslararası 0 EBSCOhost, DRJI, ASOS Index, Index Copernicus Basılı+Elektronik |
1 | OSMANLI SARAY VE HALK MUTFAĞINDA KULLANILAN SUNUM ARAÇ GEREÇLERİNİN GÜNÜMÜZ MUTFAĞI İLE KARŞILAŞTIRILMASI PEKYAMAN ASUMAN,Taş Muhlise Ayça , Yayın Yeri: Motif Akademi Halkbilimi Dergisi , 2024 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | Hizmet Kalitesinin Önem Performans Analizi İle Ölçülmesi: Afyonkarahisar İli Beş Yıldızlı Termal Otel Örneği PEKYAMAN ASUMAN, BAYDENİZ Erdem , Yayın Yeri: Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
3 | Turist Rehberlerinin Tur Cazibesini Artırmada Yararlanabilecekleri Bir Araç Olarak Efsaneler: Afyonkarahisar Efsaneleri Örneği PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri: Turist Rehberliği Dergisi (TURED) - Journal of Tour Guiding (JOTOG) , 2018 Ulusal 0 DRJI, Root Endexing(Directory of Research Journals Indexing),Eurasian Scientific Journal Index(ESJI),ürkiye Turizm Dizini Basılı |
4 | Çocuklu Ailelerin Otel İşletmesi Seçiminde Etkili Olan Faktörler Afyonkarahisar da Bir Uygulama EMİR OKTAY,PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri: Yönetim ve Ekonomi: Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , 2010 Ulusal Hakemli TR DİZİN |
5 | Cep telefonu kullanıcılarının marka kimliği algılamalarına yönelik Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde bir alan araştırması GÖKSEL TÜRKER,PEKYAMAN ASUMAN,EMİR OKTAY , Yayın Yeri: Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Gelişim Dergisi , 2008 Ulusal 0 Handle System-Roar Basılı+Elektronik |
6 | Ebeveynlerin Televizyon Reklam İçeriklerinin Çocuklar Üzerindeki Etkilerini Etik Açıdan Algılamalarına Yönelik Bir Araştırma KARACA YUSUF,PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: AKÜ Sosyal Bilimler Dergisi , 2007 Ulusal Hakemli EBSCO Basılı |
7 | Demiryolu ile Seyahat Eden Yolcuların Memnuniyet ve Beklentileri: Bir Alan Araştırması ÖZDEMİR ŞUAYIP, PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri: Abant Sosyal Bilimler Dergisi , 2005 Ulusal Hakemli EBSCOhost, Indeks Copernicus Basılı+Elektronik |
1 | Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinin Helal Turizm Kapsamında Sundukları Hizmetlerin Araştırılması: Afyonkarahisar İli Örneği KILIÇ GONCA,PEKYAMAN ASUMAN,Yücedağ Nilüfer , Yayın Yeri:1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
2 | TEKNOLOJİK OTELLERE KARŞI DETOKS OTELLERİ AFYONKARAHİSAR DA UYGULANABİLİRLİĞİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA PEKYAMAN ASUMAN,KILIÇ GONCA,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri:1. AVRASYA ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ, GÜNCEL KONULAR, EĞİLİMLER VE GÖSTERGELER Uluslararası Tam metin bildiri |
3 | Duygusal Emeğin Örgütsel Sinizme Etkisi Antalya daki Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma KILIÇ GONCA,PEKYAMAN ASUMAN,ERGEN FATMA DOĞANAY,ŞEN HATİCE,Lütfiye Başak Dönmez , Yayın Yeri:ULUSLARARASI SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLERE KÜLTÜREL YAKLAŞIMLAR-KURAM VE UYGULAMALAR SEMPOZYUMU Uluslararası Özet bildiri |
4 | Afyonkarahisar daki Otel İşletmelerinin İç Mekan Tasarımında Mermer Kullanımı PEKYAMAN ASUMAN,OKUYUCU ŞERİFE EBRU , Yayın Yeri:MERSEM VII-Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
5 | İnanç Turizminde Mevlevihanelerin Yeri PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri:2. Uluslararası Sultan Divani ve Mevlevilik Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
6 | Bakü’yü Ziyaret Eden Arap Turistlerin Destinasyon İmajı Algıları PEKYAMAN ASUMAN,Aliyeva Aysel , Yayın Yeri:100. Yılında Azerbaycan Cumhuriyeti Uluslararası Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
7 | Mutlu Misafirler İçin Kusursuz Odalar PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri:Sezona Merhaba Buluşması Ulusal Tam metin bildiri |
8 | Şehir Turizminin Canlandırılmasında Gastronomi Müzeleri ve Afyonkarahisar’da Bir Gastronomi Müzesi Önerisi PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE,Aliyeva Aysel , Yayın Yeri:20.Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
9 | Sürdürülebilir Turizm Kalkınması Kapsamında Termal Turizm İşletmelerinin Çevreye Yönelik Sorumlulukları: Afyonkarahisar İlinde Bir Araştırma PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri:Bölgesel Kalkınma Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
10 | Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böceklerin Kullanım Alanları Üzerine Bir Araştırma PEKYAMAN ASUMAN, CUROĞLU ÖMER BERKE , Yayın Yeri:2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
11 | GASTRONOMIC CANVAS: PLATE. DETERMINING THE OPINIONS OF KITCHEN CHEFS ON PLATE PRESENTATIONS
Gastronomik Tuval: Tabak. Tabak Sunumlarına İlişkin Mutfak Şeflerinin Görüşlerinin Belirlenmesi ÖZDAMAR Mehmet, PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri:GANUD ULUSLARARASI GASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ-III Uluslararası Tam metin bildiri |
12 | Termal Otel İşletmelerine Yönelik Algılanan Hizmet Kalitesinin Ölçümü ve Afyonkarahisar İl'inde Bir Uygulama YILMAZ HATİCE, PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri:1. Ulusal Türkiye Turizmi Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
13 | Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi: Afyonkarahisar'daki Restoran İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma PEKYAMAN ASUMAN, SEVİNÇ HÜRCAN ARİFE , Yayın Yeri:21. ULUSAL TURİZM KONGRESİ Ulusal Tam metin bildiri |
1 | Afyonkarahisar Kent Müzesi Kültürel ve Doğal Varlıkların Belirlenmesine İlişkin Araştırma Araştırmacı Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Tamamlandı |
2 | Duygusal Emeğin Örgütsel Sinizm e Etkisi Antalya daki Beş Yıldızlı Otel İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
3 | Otel İşletmelerinde Satış Geliştirme Faaliyetlerinin Tüketici Davranışlarına Etkisi ve Müşteri Sadakati İlişkisi Afyonkarahisar da Bir Uygulama Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2016-2017 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Turizme Giriş | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Gıda Güvenliği ve Hijyeni | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Pazarlamaya Giriş | Türkçe | 3 |
2016-2017 | DESTİNASYON GELİŞTİRME VE PAZARLAMA | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Menü Planlama | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Turizmde Tüketici Davranışları | Türkçe | 2 |
2016-2017 | TURİZMDE HALKLA İLİŞKİLER | Türkçe | 4 |
2016-2017 | SEYAHAT İŞLETMELERİNDE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | MUTFAK SANATLARINA GİRİŞ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | GENEL PAZARLAMA | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Türkiye Yiyecek-İçecek ve Mutfak Kültürü | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2015-2016 | DESTİNASYON GELİŞTİRME VE PAZARLAMA | Türkçe | 1 |
2015-2016 | TURİZM PAZARLAMASI | Türkçe | 1 |
2015-2016 | TURİZMDE HALKLA İLİŞKİLER | Türkçe | 2 |
2015-2016 | SEYAHAT İŞLETMELERİNDE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 1 |
2015-2016 | KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ-I | Türkçe | 1 |
2015-2016 | GENEL PAZARLAMA | Türkçe | 1 |
2015-2016 | Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Turizm Pazarlaması Yönetimi | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Tur Operatörlüğü | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Turizm İşletmelerinde Halkla İlişkiler | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Genel Pazarlama | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Kat Hizmetleri Yönetimi-I | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Turizm İşletmelerinde Müşteri İlişkileri Yönetimi | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Turizm ve Çevre | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Destinasyon Geliştirme ve Pazarlama | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Seyahat İşletmelerinde Müşteri İlişkileri Yönetimi | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Kat Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Akademik ve Mesleki Gelişim Projesi | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Baharat ve Kahve Kültürü | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Gastronomide Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Turizm İşletmeciliği | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Toplantı ve Özel Etkinlik Yönetimi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Turizme Giriş | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Gastronomide Yeni Eğilimler | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Turizm İşletmelerinde Stratejik Pazarlama | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Topluma Hizmet Uygulamaları | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Kat Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gastronomide Yeni Eğilimler | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Turizm İşletmelerinde Stratejik Pazarlama | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Turizme Giriş | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Akademik ve Mesleki Gelişim Projesi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Baharat ve Kahve Kültürü | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gastronomide Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gastronomi ve İletişim | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Turizm İşletmelerinde Stratejik Pazarlama | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gastronomide Yeni Eğilimler | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Turizme Giriş | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gastronomide Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Baharat ve Kahve Kültürü | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gastronomi ve İletişim | Türkçe | 3 |
2014-2015 | TURİZMDE HALKLA İLİŞKİLER | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Kat Hizmetleri Yönetimi 1 | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Genel Pazarlama | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Seyahat işletmelerinde Müşteri İlişkileri Yönetimi | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Genel Pazarlama | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Toplantı ve Özel Etkinlik Yönetimi | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Turizmde Tüketici Davranışları | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Turizme Giriş | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Bitirme Tezi | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Kat Hizmetleri Yönetimi | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Gastronomi Yazarlığı | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Gastronomide Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Mutfaklarda Ekipman Kullanımı | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Turizm İşletmeciliği | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Gastronomide Yeni Eğilimler | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Turizm İşletmelerinde Stratejik Pazarlama | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Turizm Sosyolojisi | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Gastronomide Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Gastronomi ve İletişim | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Yiyecek içecek İşletmelerinde Pazarlama | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Baharat ve Kahve Kültürü | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Turizm İşletmelerinde Stratejik Pazarlama | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Gastronomide Yeni Eğilimler | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Gıda Güvenliği ve Hijyeni | Türkçe | 4 |
2023-2024 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | 6 |
2023-2024 | Gastronomide Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Gastronomi ve iletişim | Türkçe | 3 |
2024-2025 | Gastronomide Yeni Eğilimler | Türkçe | 3 |
2024-2025 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Türkçe | 3 |
2024-2025 | Gıda Güvenliği ve Hijyeni | Türkçe | 2 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2024 | ÜMMÜ DİNÇ | Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Düğün Yemekleri: Afyonkarahisar Örneği |
2024 | MUHLİSE AYÇA TAŞ | Bartın Coğrafi İşaretli Ürünlerinin Gastronomik Kimlik ve Kültürel Miras Üzerindeki Etkileri |
2024 | ALİ CAN KAYA | GASTRONOMİ TEMALI FİLMLERDE LÜKS GIDA TÜKETİMİNİN GÖSTERGEBİLİMSEL ANALİZİ |
2023 | ZEYNEP GAMZE ÖZTÜRK | Baklagillerden Elde Edilen Probiyotik Vegan Yoğurtlardan Üretilen Mezelerin Duyusal Analiz İle İncelenmesi |
2023 | AYFER KOCABAŞ | Mutfak Şeflerinin Lezzet Algısı ve Lezzet Eşleştirmesi Kapsamında Görüşlerinin Belirlenmesine Yönelik Fenomenolojik Bir Çalışma |
2023 | SENA TURGUT | GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINDA TEMATİK RESTORANLAR: MAKARNA TEMALI RESTORANLAR ÖRNEĞİ |
2022 | ZAFER TAŞER | Yeşil pazarlama kapsamında otel işletmelerinin yiyecek ve içecek departmanlarında uygulanan atık yönetimi: Afyonkarahisar ili örneği |
2022 | ESİN MERVE KOÇLUK | Otel işletmelerinde kullanılan motivasyon araçlarının işgören performansına etkisi: Afyonkarahisar ilindeki beş yıldızlı otel işletmelerinde bir uygulama |
2022 | HÜRCAN ARİFE SEVİNÇ | Restoran işletmelerindeki fiziksel kanıtların müşteri memnuniyetine etkisi: Afyonkarahisar ili örneği |
2022 | MELEHAT BAYRAM | Maeve Binchy Romanlarında Yemek ve Duygusal Etkileşimin İncelenmesi |
2020 | FETHİYE MAİDE YİĞİT | Mevlevilikte Mutfak Kültürü ve Konya Mutfak Kültürüne Yansımaları |
2019 | NAZMİYE ÇİFTÇİ | Tören yemeklerinin bilinirliği üzerine kuşaklar arasındaki farklılıkların belirlenmesine yönelik bir araştırma: Afyonkarahisar ili örneği |
2019 | ERDEM BAYDENİZ | Termal otel işletmelerinde hizmet kalitesinin önem-performans analizi ile ölçülmesi: Afyonkarahisar ili örneği |
2018 | HATİCE ÖZ | Marka konumlandırmada sosyal sorumluluk kampanyalarının rolü: Afyonkarahisar ilindeki beş yıldızlı otel işletmeleri üzerine bir araştırma |
2018 | MURAT İŞCİ | Sürdürülebilirlik Kapsamında Termal Otel İşletmelerinde Gıda İsrafı Yönetimi Uygulamaları: Afyonkarahisar İli Örneği |
2015 | EBRU AYDIN | Gastronomi turizminin şehir markalaşmasına etkisi: Afyonkarahisar ili örneği |
2013 | ENGİN AYTEKİN | Algılanan değer ve tekrar ziyaret niyeti arasındaki ilişkilerin incelenmesi: Beş yıldızlı termal otel işletmelerinde bir araştırma |
Hatice Öz | MARKA KONUMLANDIRMADA SOSYAL SORUMLULUK KAMPANYALARININ ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: AFYONKARAHİSAR İLİNDEKİ BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2021-2022 | Bölüm Başkan Yardımcısı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2017-2020 | Anabilim Dalı Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2017-2020 | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |
1 | Afyon Kocatepe Üniversitesi , Dr. Öğretim Üyesi 2000 - |