Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2004-2008 | Lisans | ERCİYES ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
2010-2013 | Yüksek Lisans | PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2009-2014 | Lisans | ANADOLU ÜNİVERSİTESİ | İŞLETME BÖLÜMÜ |
2014-2020 | Doktora | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2023- | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
2014-2023 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
1 | Determination of Changes in Physicochemical and Microbiological Properties of Tomato Paste Exposed to Different Gases of Cold Plasma Technique ATİK AZİZE, ATİK İLKER, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , 2024 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | Effect of the different infrared levels on some properties of sage leaves KAYACAN SELMA, ATİK İLKER, AKMAN PERİHAN KÜBRA, DOYMAZ İBRAHİM, SAĞDIÇ OSMAN, KARASU SALİH , Yayın Yeri: Chemical Industry & Chemical Engineering Quarterly , 2023 Uluslararası Hakemli SCI Basılı+Elektronik |
3 | The use of cold plasma technology in solving the mold problem in Kashar cheese AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER, DENİZKARA Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
4 | Low-Pressure Application Improved the Physicochemical and Microbiological Properties of Fresh and Stored Pikeperch (Sander lucioperca) ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research , 2023 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
5 | Production of high-mineral content of ayran and kefir – Effect of the fishbone powder obtained from garfish (Belone belone) ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: International Journal of Gastronomy and Food Science , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
6 | Effects of chia flour as a fat substitute on the physicochemical, nutritional and sensory properties of biscuits YALÇIN SEDA, ATİK İLKER, ATİK AZİZE , Yayın Yeri: International Journal of Food Science and Technology , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
7 | A comparison study on functional and textural properties of mozzarella cheeses made from bovine and buffalo milks using different starter cultures AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: International Dairy Journal , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded |
8 | Physicochemical and Microbiological Properties of Common Carp (Cyprinus carpio) Fillets Marinated with Rosemary and Laurel Essential Oils ŞEVİK RAMAZAN, Denizkara Ayşe Janseli, AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER , Yayın Yeri: Journal of Aquatic Food Product Technology , 2022 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
9 | Physicochemical and bioactive properties of cold press wild plum (Prunus spinosa) and sour cherry (Prunus cerasus) kernel oils: fatty acid, sterol and phenolic profile ATİK İLKER, KARASU SALİH, ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri: Rivista Italiana delle Sostanze Grasse , 2022 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
10 | The Effect of Cold Press Chia Seed Oil By-Products on the Rheological, Microstructural, Thermal, and Sensory Properties of Low-Fat Ice Cream ATİK İLKER, Tekin Cakmak Zeynep Hazal, Avcı Esra, KARASU SALİH , Yayın Yeri: Foods , 2021 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
11 | The Potential Use of Cold-Pressed Pumpkin Seed Oil By-Products in a Low-Fat Salad Dressing: The Effect on Rheological, Microstructural, Recoverable Properties, and Emulsion and Oxidative Stability Tekin Cakmak Zeynep Hazal, ATİK İLKER, KARASU SALİH , Yayın Yeri: Foods , 2021 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
12 | Biological Activities of Medlar (Mespilus germanica) Extracts
Obtained Using Different Solvents DENİZKARA AYŞE JANSELİ, ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN , Yayın Yeri: Records of Agricultural and Food Chemistry , 2021 Ulusal Hakemli Google scholar Elektronik |
13 | Evaluation of Tench (Tinca tinca L., 1758) Meat as Fish Cake and Determination of Shelf Life ÇAPKIN KADİR,ATİK İLKER,ATİK AZİZE,ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri: Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN |
14 | Yaygın Olarak Tüketilen Allium Türlerinin Öne Çıkan Özellikleri veİnsan Sağlığına Etkileri ATİK İLKER,DIRAMAN HARUN , Yayın Yeri: Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , 2019 Uluslararası 0 Ebscohost Basılı+Elektronik |
15 | Characterization of Some Physicochemical Properties of Cold Press Sweet Cherry (Prunus avium) Seed Oil ATİK İLKER,ŞEVİK RAMAZAN,KARASU SALİH , Yayın Yeri: Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2019 Uluslararası 0 DRJI, Eurasian Scientific Journal Index, Scientific Indexing Services |
16 | Merkezi ve Yerel Yönetimlerin Gıda Güvenliğindeki Etkileri: Dünyadan ve Türkiye’xxden Örnekler ATİK İLKER,ATİK AZİZE , Yayın Yeri: Uluslararası Yönetim Akademisi Dergisi , 2019 Uluslararası 0 Google Scholar, Rootindexing, ResearchBib, ESJI (Eurasian Scientific Journal Index),Sindex, COSMOS IF, Jurix Hukuk Dizini, Kaynakça.info, İdealonline,BASE (Bielefeld Academic Search Engine), ROAD, CiteFactor,OpenAIRE, Türkiye Turizm Dizini, DOI, Crossref,Index Copernicus, Scilit, |
17 | Consumption of green coffee and the risk of chronic diseases ŞANLIER NEVİN,ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri: Critical Reviews in Food Science and Nutrition , 2018 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
18 | A minireview of effects of white tea consumption on diseases ŞANLIER NEVİN,ATİK İLKER,ATİK AZİZE , Yayın Yeri: Trends in Food Science Technology , 2018 Uluslararası 0 SCI Elektronik |
19 | Slow City Harektinden Slow Food Hareketine Doğru Giderken Belediyelerin Rolü ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri: Paradoks Ekonomi, Sosyoloji ve Politika Dergisi , 2018 Uluslararası 0 Index Copernicus, Ebsco Host, Asos |
20 | The Effects of Nicin and Sodium Lactate on SomeQuality Characteristics of Heat Treated Sausages DENKTAŞ SEVGÜL,ATİK İLKER,ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri: International Journal of Agriculture Innovations and Research , 2017 Uluslararası 0 DOAJ,open access, google scholar Basılı+Elektronik |
1 | Determination of Changes in Physicochemical and Microbiological Properties of Tomato Paste Exposed to Different Gases of Cold Plasma Technique ATİK AZİZE, ATİK İLKER, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , 2024 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | Effect of the different infrared levels on some properties of sage leaves KAYACAN SELMA, ATİK İLKER, AKMAN PERİHAN KÜBRA, DOYMAZ İBRAHİM, SAĞDIÇ OSMAN, KARASU SALİH , Yayın Yeri: Chemical Industry & Chemical Engineering Quarterly , 2023 Uluslararası Hakemli SCI Basılı+Elektronik |
3 | The use of cold plasma technology in solving the mold problem in Kashar cheese AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER, DENİZKARA Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
4 | Low-Pressure Application Improved the Physicochemical and Microbiological Properties of Fresh and Stored Pikeperch (Sander lucioperca) ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research , 2023 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
5 | Production of high-mineral content of ayran and kefir – Effect of the fishbone powder obtained from garfish (Belone belone) ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: International Journal of Gastronomy and Food Science , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
6 | Effects of chia flour as a fat substitute on the physicochemical, nutritional and sensory properties of biscuits YALÇIN SEDA, ATİK İLKER, ATİK AZİZE , Yayın Yeri: International Journal of Food Science and Technology , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
7 | A comparison study on functional and textural properties of mozzarella cheeses made from bovine and buffalo milks using different starter cultures AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: International Dairy Journal , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded |
8 | Physicochemical and Microbiological Properties of Common Carp (Cyprinus carpio) Fillets Marinated with Rosemary and Laurel Essential Oils ŞEVİK RAMAZAN, Denizkara Ayşe Janseli, AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER , Yayın Yeri: Journal of Aquatic Food Product Technology , 2022 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
9 | Physicochemical and bioactive properties of cold press wild plum (Prunus spinosa) and sour cherry (Prunus cerasus) kernel oils: fatty acid, sterol and phenolic profile ATİK İLKER, KARASU SALİH, ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri: Rivista Italiana delle Sostanze Grasse , 2022 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
10 | The Effect of Cold Press Chia Seed Oil By-Products on the Rheological, Microstructural, Thermal, and Sensory Properties of Low-Fat Ice Cream ATİK İLKER, Tekin Cakmak Zeynep Hazal, Avcı Esra, KARASU SALİH , Yayın Yeri: Foods , 2021 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
11 | The Potential Use of Cold-Pressed Pumpkin Seed Oil By-Products in a Low-Fat Salad Dressing: The Effect on Rheological, Microstructural, Recoverable Properties, and Emulsion and Oxidative Stability Tekin Cakmak Zeynep Hazal, ATİK İLKER, KARASU SALİH , Yayın Yeri: Foods , 2021 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
12 | Evaluation of Tench (Tinca tinca L., 1758) Meat as Fish Cake and Determination of Shelf Life ÇAPKIN KADİR,ATİK İLKER,ATİK AZİZE,ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri: Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN |
13 | Yaygın Olarak Tüketilen Allium Türlerinin Öne Çıkan Özellikleri veİnsan Sağlığına Etkileri ATİK İLKER,DIRAMAN HARUN , Yayın Yeri: Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , 2019 Uluslararası 0 Ebscohost Basılı+Elektronik |
14 | Characterization of Some Physicochemical Properties of Cold Press Sweet Cherry (Prunus avium) Seed Oil ATİK İLKER,ŞEVİK RAMAZAN,KARASU SALİH , Yayın Yeri: Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2019 Uluslararası 0 DRJI, Eurasian Scientific Journal Index, Scientific Indexing Services |
15 | Merkezi ve Yerel Yönetimlerin Gıda Güvenliğindeki Etkileri: Dünyadan ve Türkiye’xxden Örnekler ATİK İLKER,ATİK AZİZE , Yayın Yeri: Uluslararası Yönetim Akademisi Dergisi , 2019 Uluslararası 0 Google Scholar, Rootindexing, ResearchBib, ESJI (Eurasian Scientific Journal Index),Sindex, COSMOS IF, Jurix Hukuk Dizini, Kaynakça.info, İdealonline,BASE (Bielefeld Academic Search Engine), ROAD, CiteFactor,OpenAIRE, Türkiye Turizm Dizini, DOI, Crossref,Index Copernicus, Scilit, |
16 | Consumption of green coffee and the risk of chronic diseases ŞANLIER NEVİN,ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri: Critical Reviews in Food Science and Nutrition , 2018 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
17 | A minireview of effects of white tea consumption on diseases ŞANLIER NEVİN,ATİK İLKER,ATİK AZİZE , Yayın Yeri: Trends in Food Science Technology , 2018 Uluslararası 0 SCI Elektronik |
18 | Slow City Harektinden Slow Food Hareketine Doğru Giderken Belediyelerin Rolü ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri: Paradoks Ekonomi, Sosyoloji ve Politika Dergisi , 2018 Uluslararası 0 Index Copernicus, Ebsco Host, Asos |
19 | The Effects of Nicin and Sodium Lactate on SomeQuality Characteristics of Heat Treated Sausages DENKTAŞ SEVGÜL,ATİK İLKER,ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri: International Journal of Agriculture Innovations and Research , 2017 Uluslararası 0 DOAJ,open access, google scholar Basılı+Elektronik |
1 | Biological Activities of Medlar (Mespilus germanica) Extracts
Obtained Using Different Solvents DENİZKARA AYŞE JANSELİ, ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN , Yayın Yeri: Records of Agricultural and Food Chemistry , 2021 Ulusal Hakemli Google scholar Elektronik |
1 | Belediyelerin Gıda Güvenliğindeki Rolü ATİK İLKER,ATİK AZİZE , Yayın Yeri:Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
2 | Slow Food Hareketi ve Belediyelerin Rolü ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
3 | Belediyelerin Yaş Meyve ve Sebze Hali Denetimleri ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
4 | Change of Textural Properties During Fermentation in Pickles Made from Unriped Seeds of Two Domestic Apricot Cultivars (Hacıhaliloğlu and Kabaaşı) in Malatya KAPLAN MUSTAFA,TÜRK BAYDIR AYŞEGÜL,ATİK AZİZE,ATİK İLKER,DIRAMAN HARUN , Yayın Yeri:The International Symposium Food Rheology Texture Uluslararası |
5 | Arı Ürünlerinin Et ve Et Ürünlerinde Kullanımı ATİK AZİZE,VELİOĞLU HASAN MURAT,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
6 | Arı Ürünleri Bileşimlerindeki Biyoaktif Etken Maddelerin Optimize Edilmesi ve Apiterapide Kullanım Potansiyeli KARAMAN MEHMET RÜŞTÜ,ARTIK NEVZAT,KÜÇÜKERSAN MEHMET KEMAL,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası |
7 | Fermantasyon ile Organik Asit Üretimi ATİK AZİZE,COŞKUN FATMA,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
8 | Gülgiller Familyasına Ait Bazı Meyvelerin Sağlık Üzerine Etkileri ATİK İLKER,ŞEVİK RAMAZAN,ATİK AZİZE , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
9 | Gıda İşleme Tekniklerinde Yeni Yaklaşımlar: Sous Vide ATİK AZİZE,GÜMÜŞ TUNCAY,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
10 | Bazı Baharatların Etken Maddeleri ve Sağlık Üzerine Etkisi ATİK İLKER,DIRAMAN HARUN,ATİK AZİZE , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
11 | Sütün Pastörizasyonunda Geleneksel Yöntemlere Alternatif Yeni Teknikler ATİK AZİZE,GÜMÜŞ TUNCAY,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası |
12 | Balık Bozulma Mekanizmaları ATİK İLKER,ŞEVİK RAMAZAN,ATİK AZİZE , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
13 | Et ve Süt Ürünleri Üretiminde Yüksek Basınç Uygulamaları ATİK AZİZE,ŞEVİK RAMAZAN,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi, Uluslararası Tam metin bildiri |
14 | Gıda Endüstri Atıklarının Biyoteknolojik Yöntemler İle Değerlendirilmesi ATİK AZİZE,COŞKUN FATMA,ATİK İLKER,DIRAMAN HARUN , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası |
15 | Kuru-Kürlenmiş Etlerde Proteoliz ATİK İLKER,ATİK AZİZE,ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
16 | A Traditional Snack Food – Lupine (Termiye / Tirmis) ATİK AZİZE,ATİK İLKER,GÜMÜŞ TUNCAY , Yayın Yeri:The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” Uluslararası Özet bildiri |
17 | The Development of Potassium Sorbat e Usage Techniques In Production of Pasteurized and Medium Moisture Apricot. KAPLAN Mustafa,DIRAMAN HARUN,ATİK İLKER , Yayın Yeri:International Advanced Researches and Engineering Congress 2017 (IAREC’ 17) November 16-18, 2017 Osmaniye Korkut Ata University, Osmaniye, Turkey. Uluslararası Özet bildiri |
18 | Some Fruit Quality Characteritics of Important Varieties and Types in Turkish Apricot Gene Bank KAPLAN Mustafa,DIRAMAN HARUN,ATİK İLKER , Yayın Yeri:XIII. Congress of Ecology and Environment With International Participation (UKECEK 2017) 12-15 September 2017 Edirne –Turkey Uluslararası Özet bildiri |
19 | The Effects on Nutrition and Health of Malatya Apricot as A Functional Food Source. KAPLAN Mustafa,DIRAMAN HARUN,ATİK İLKER , Yayın Yeri:2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies – (ICADET 2017) . 21- 23 September 2017, Bayburt- Turkey. Uluslararası Özet bildiri |
20 | Zeytinyağı Üretim Yöntemlerinin Antioksidan Maddeler Üzerine Etkileri ATİK İLKER,GEÇGEL ÜMİT,DAĞLIOĞLU ORHAN , Yayın Yeri:YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi Ulusal Poster |
21 | Domates Çekirdeği Yağının Kimyasal Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Değerlendirilmesi ATİK İLKER,GEÇGEL ÜMİT,YILMAZ İSMAİL,TAŞAN MURAT,KARASU SALİH , Yayın Yeri:YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi Ulusal Poster |
22 | Taze Malatya 49-Alioğlu Kayısı Çeşidinde Uçucu Bileşenlerin Belirlenmesi. KAPLAN Mustafa,ESKİGÜN SEVGİ,LEVENT OKAN,DIRAMAN HARUN,ATİK İLKER , Yayın Yeri:4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey) Uluslararası Tam metin bildiri |
23 | Farklı Kurutma Yöntemlerinin Hacihaliloğlu Kayısı Çeşidinde Toplam Fenolik İçeriğine Etkisi. KAPLAN Mustafa,ESKİGÜN SEVGİ,LEVENT OKAN,DIRAMAN HARUN,ATİK İLKER , Yayın Yeri:4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey) Uluslararası Tam metin bildiri |
24 | Taze Malatya Kabaaşı ve Hacıhaliloğlu Kayısı Çeşitlerinin Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi KAPLAN Mustafa,ESKİGÜN SEVGİ,LEVENT OKAN,DIRAMAN HARUN,ATİK İLKER , Yayın Yeri:4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey) Uluslararası Tam metin bildiri |
25 | Effects of Dried Figs and Fresh Black Figs on Some Properties ofFermented Turkish Sucuk KURT ARZU,ŞEVİK RAMAZAN,GÜNER SENEM,EKİZ TESLİME,ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri:5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport Uluslararası Tam metin bildiri |
26 | Kırmızı ve Sarı Alıç Meyvelerinin Farklı Çözücülerdeki Ekstarklarının Biyolojik Aktiviteleri ATİK İLKER, DENİZKARA Ayşe Janseli, AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE , Yayın Yeri:6Th. International Anatolian, agriculture, food,environment and biology congress. Targid 2022 Uluslararası Özet bildiri |
27 | CHEMICAL COMPOSITION OF CARROT SEED OIL AND DETERMINATION OF THE ANTIBACTERIAL EFFECT ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri:2nd International Congress On Food Researches Uluslararası Tam metin bildiri |
28 | OBTAINING ESSENTIAL OIL FROM CALENDULA PLANT AND DETERMINING ITS ANTIFUNGAL EFFECT ON MOLDS AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri:2nd International Congress On Food Researches Uluslararası Tam metin bildiri |
29 | THE EFFECT OF POPPY PASTE ADDITION ON THE VOLUME PROPERTIES OF CAKES YALÇIN SEDA, ATİK AZİZE, ATİK İLKER , Yayın Yeri:10th INTERNATIONAL MARDIN ARTUKLU SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE Uluslararası Tam metin bildiri |
30 | SENSORY PROPERTIES OF CAKES INCLUDING POPPY PASTE YALÇIN SEDA, ATİK İLKER, ATİK AZİZE , Yayın Yeri:10th INTERNATIONAL MARDIN ARTUKLU SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE Uluslararası Tam metin bildiri |
31 | USE OF FRUIT AND VEGETABLE PROCESSING WASTES AS AN ALTERNATIVE OIL SOURCE ATİK İLKER , Yayın Yeri:International Asian Congress on Contemporary Sciences - VIII Uluslararası Tam metin bildiri |
32 | ALTERNATIVE SOURCES FOR FOOD ADDITIVES: BY-PRODUCTS OF THE AQUACULTURE
INDUSTRY ATİK İLKER , Yayın Yeri:7TH INTERNATIONAL AEGEAN CONFERENCES on Innovation Technologies & Engineering Uluslararası Tam metin bildiri |
1 | Aydın ilinde Geleneksel Yöntem ile Kurutulan İncirlerde Aflatoksin Varlığı ve Endüstriyel Yöntem ile Kurutulan İncirlerle Karşılaştırılması Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2018-2019 | GİRİŞİMCİLİK I | Türkçe | 2 |
2018-2019 | SÜT TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GENEL KİMYA | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | GİRİŞİMCİLİK II | Türkçe | 2 |
2017-2018 | YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | ORGANİK GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GIDA HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GIDA ENDÜSTRİ MAKİNELERİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | SÜT TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2017-2018 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | GİRİŞİMCİLİK I | Türkçe | 2 |
2017-2018 | SÜT TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2017-2018 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GENEL KİMYA | Türkçe | 2 |
2016-2017 | GİRİŞİMCİLİK II | Türkçe | 2 |
2016-2017 | YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | İÇECEK TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | ORGANİK GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | BİYOKİMYA VE GIDA BİYOKİMYASI | Türkçe | 2 |
2016-2017 | GIDA ENDÜSTRİ MAKİNELERİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | SÜT TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2016-2017 | TAHIL TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2016-2017 | GIDA KATKI MADDELERİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | GIDA AMBALAJ MALZEMELERİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 2 |
2016-2017 | GİRİŞİMCİLİK I | Türkçe | 2 |
2016-2017 | BİYOKİMYA | Türkçe | 2 |
2016-2017 | SÜT TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2016-2017 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | TAHIL TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2016-2017 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2016-2017 | GENEL KİMYA | Türkçe | 2 |
2015-2016 | TAHIL TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2015-2016 | ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2015-2016 | SÜT TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2015-2016 | PROJE | Türkçe | 2 |
2015-2016 | FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2015-2016 | GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI | Türkçe | 3 |
2015-2016 | KİMYA II | Türkçe | 2 |
2015-2016 | BİYOKİMYA VE GIDA BİYOKİMYASI | Türkçe | 2 |
2015-2016 | GIDA HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
2015-2016 | GIDA ENDÜSTRİ MAKİNELERİ | Türkçe | 2 |
2015-2016 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 2 |
2015-2016 | ET KALİTE KONTROL | Türkçe | 2 |
2015-2016 | SÜT TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2015-2016 | ET VE ET ÜRÜNLERİ MUHAFAZA METOTLARI | Türkçe | 2 |
2015-2016 | GIDA KALİTE KONTROL | Türkçe | 2 |
2015-2016 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2015-2016 | GENEL KİMYA | Türkçe | 2 |
2014-2015 | GIDA ENDÜSTRİ MAKİNELERİ | Türkçe | 2 |
2014-2015 | PROJE | Türkçe | 2 |
2014-2015 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER II | Türkçe | 2 |
2014-2015 | KİMYA II | Türkçe | 2 |
2014-2015 | ET ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | SÜT TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GİRİŞİMCİLİK I | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GENEL KİMYA | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GİRİŞİMCİLİK I | Türkçe | 2 |
2020-2021 | SÜT TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2020-2021 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | GENEL KİMYA | Türkçe | 2 |
2019-2020 | YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | ORGANİK GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GIDA HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
2019-2020 | SÜT TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GİRİŞİMCİLİK II | Türkçe | 2 |
2018-2019 | YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | ORGANİK GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GIDA HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
2018-2019 | SÜT TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER II | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GENEL KİMYA II | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GIDA HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | BİTİRME PROJE | Türkçe | 2 |
2020-2021 | YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | SÜT TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2023-2024 | SÜT TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2023-2024 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | GENEL KİMYA | Türkçe | 2 |
2023-2024 | MESLEKİ YABANCI DİL I | İngilizce | 2 |
2022-2023 | MESLEKİ YABANCI DİL II | İngilizce | 2 |
2022-2023 | FONKSİYONEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | BİYOKİMYA VE GIDA BİYOKİMYASI | Türkçe | 2 |
2022-2023 | GIDA HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
2022-2023 | BİTİRME PROJE | Türkçe | 2 |
2022-2023 | SÜT TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2022-2023 | FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 2 |
2022-2023 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | SOĞUTMA VE DONDURULMUŞ ÜRÜN TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | SÜT TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2022-2023 | FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 2 |
2022-2023 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2022-2023 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GENEL KİMYA | Türkçe | 2 |
2022-2023 | MESLEKİ YABANCI DİL I | İngilizce | 2 |
2021-2022 | GİRİŞİMCİLİK II | Türkçe | 2 |
2021-2022 | FONKSİYONEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | BİYOKİMYA VE GIDA BİYOKİMYASI | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GIDA HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 2 |
2021-2022 | BİTİRME PROJE | Türkçe | 2 |
2021-2022 | SÜT TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2021-2022 | FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GİRİŞİMCİLİK I | Türkçe | 2 |
2021-2022 | SÜT TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2021-2022 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GENEL KİMYA | Türkçe | 2 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2020-2022 | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |
1 | KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELERİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI (KOSGEB) , KOBİ UZMANI 2008 - 2014 |