- Eğitim
- Akademik Ünvan
- Kitaplar
- Makaleler
- Bildiriler
- Projeler
- Dersler
- Yönetilen Tezler
- İdari Görevler
- Üniversite Dışı Deneyim
Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
1994-1998 | Lisans | CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
1998-2002 | Yüksek Lisans | CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI |
2002-2010 | Doktora | EGE ÜNİVERSİTESİ | BAHÇE BİTKİLERİ (DR) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2014- | YARDIMCI DOÇENT | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
2013-2014 | YARDIMCI DOÇENT | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | ŞUHUT MESLEK YÜKSEKOKULU |
1998-2002 | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ | FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ |
1 | CURRENT AGRICULTURAL STUDIES in TÜRKİYE RESEARCH and REVIEWS Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>ENDÜSTRİ4.0,ENTEGRASYON ,ZİRAİ SİSTEMLER,GIDA ZİNCİRİ , AKDENİZ BİLGE 1 |
1 | Sorbus umbellata (Desf.) Fritsch var. umbellata Leaves: Optimization of Extraction Conditions and Investigation Antimicrobial, Cytotoxic, and β-Glucuronidase Inhibitory Potential DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK,AKDENİZ BİLGE , Yayın Yeri: PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION , 2019 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
2 | ‘DOMALAN’ : ECTOMYCORRHIZAL FUNGI FROM EASTERN EGEANREGION OF ANATOLIA AKDENİZ BİLGE,DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK , Yayın Yeri: Academic Journal of Science , 2017 Uluslararası 0 Copernicus Worldcat, Googlescholar Elektronik |
3 | Potential Application of Casein for the Inhibition of GlucuronidaseActivity DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK,AKDENİZ BİLGE , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2016 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
4 | Türkiye Bağcılığının İhracat Ürünlerinden Biri Olan Sultani Çekirdeksiz Üzüm Konservesinin Değişik Hasat Olgunluğu ve Dolgu Sıvısı Konsantrasyonu Kombinasyonlarındaki Bazı Fiziksel Kimyasal ve Isı Uygulamaları Değişimleri AKDENİZ BİLGE,DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2016 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
5 | Afyonkarahisar Yöresinde Yetiştirilen Bazı Yerel Üzüm ÇeşitlerininÜzüm Kalite Kriterleri ve Lokasyon Yönünden İncelenmesi AKDENİZ BİLGE,ALTINDİŞLİ AHMET , Yayın Yeri: Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi-A Türkiye 8. Bağcılık veTeknolojileri Sempozyumu Özel Sayısı , 2015 Ulusal 0 GIDA BİLİMLERİ, ZİRAAT Elektronik |
6 | Afyonkarahisar Yöresinde Bazı Yerel Üzüm Çeşitlerinden Yapılan Şarapların Kimyasal Duyusal Kalite Özellikleri Renk Değerleri ve Toplam Fenolik Bileşik İçeriklerinin İncelenmesi AKDENİZ BİLGE,ALTINDİŞLİ AHMET,KALKAN YILDIRIM HATİCE , Yayın Yeri: Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi-A Türkiye 8. Bağcılık veTeknolojileri Sempozyumu Özel Sayısı , 2015 Ulusal 0 GIDA BİLİMLERİ , ZİRAAT Elektronik |
7 | Geleneksel Usullerde Sultani Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinin Kurutulması AKDENİZ BİLGE , Yayın Yeri: Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , 2011 Ulusal 0 Google Scholar Elektronik |
8 | Değişik Depolama Koşullarının Güneş Kurusu Domateslerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri AKDENİZ BİLGE,BAĞDATLIOĞLU NERİMAN , Yayın Yeri: Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , 2007 Ulusal 0 Google scholar Elektronik |
1 | Sorbus umbellata (Desf.) Fritsch var. umbellata Leaves: Optimization of Extraction Conditions and Investigation Antimicrobial, Cytotoxic, and β-Glucuronidase Inhibitory Potential DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK,AKDENİZ BİLGE , Yayın Yeri: PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION , 2019 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
2 | ‘DOMALAN’ : ECTOMYCORRHIZAL FUNGI FROM EASTERN EGEANREGION OF ANATOLIA AKDENİZ BİLGE,DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK , Yayın Yeri: Academic Journal of Science , 2017 Uluslararası 0 Copernicus Worldcat, Googlescholar Elektronik |
3 | Potential Application of Casein for the Inhibition of GlucuronidaseActivity DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK,AKDENİZ BİLGE , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2016 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
4 | Türkiye Bağcılığının İhracat Ürünlerinden Biri Olan Sultani Çekirdeksiz Üzüm Konservesinin Değişik Hasat Olgunluğu ve Dolgu Sıvısı Konsantrasyonu Kombinasyonlarındaki Bazı Fiziksel Kimyasal ve Isı Uygulamaları Değişimleri AKDENİZ BİLGE,DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2016 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
1 | Afyonkarahisar Yöresinde Yetiştirilen Bazı Yerel Üzüm ÇeşitlerininÜzüm Kalite Kriterleri ve Lokasyon Yönünden İncelenmesi AKDENİZ BİLGE,ALTINDİŞLİ AHMET , Yayın Yeri: Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi-A Türkiye 8. Bağcılık veTeknolojileri Sempozyumu Özel Sayısı , 2015 Ulusal 0 GIDA BİLİMLERİ, ZİRAAT Elektronik |
2 | Afyonkarahisar Yöresinde Bazı Yerel Üzüm Çeşitlerinden Yapılan Şarapların Kimyasal Duyusal Kalite Özellikleri Renk Değerleri ve Toplam Fenolik Bileşik İçeriklerinin İncelenmesi AKDENİZ BİLGE,ALTINDİŞLİ AHMET,KALKAN YILDIRIM HATİCE , Yayın Yeri: Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi-A Türkiye 8. Bağcılık veTeknolojileri Sempozyumu Özel Sayısı , 2015 Ulusal 0 GIDA BİLİMLERİ , ZİRAAT Elektronik |
3 | Geleneksel Usullerde Sultani Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinin Kurutulması AKDENİZ BİLGE , Yayın Yeri: Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , 2011 Ulusal 0 Google Scholar Elektronik |
4 | Değişik Depolama Koşullarının Güneş Kurusu Domateslerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri AKDENİZ BİLGE,BAĞDATLIOĞLU NERİMAN , Yayın Yeri: Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , 2007 Ulusal 0 Google scholar Elektronik |
1 | Usage of Rubus discolor Weihe Nees Fruit Extract as an Curing Additive in Sucuk Production DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK,AKDENİZ BİLGE,EKİZ TESLİME,GÜNER SENEM , Yayın Yeri:6th ASM Uluslararası Tam metin bildiri |
2 | New Approaches for the Food Traceability Implementations DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK,AKDENİZ BİLGE,Kavak Özer , Yayın Yeri:International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies Uluslararası Özet bildiri |
3 | Evaluation of the Effects of Starch Gelation on the Characteristics of Turkish Delight AKDENİZ BİLGE,DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK,Şeker Sümeyye Kevser , Yayın Yeri:International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies Uluslararası Özet bildiri |
4 | Food Safety and Traceability DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK,AKDENİZ BİLGE , Yayın Yeri:IJAS International Conference for Engineering and Technology Uluslararası Özet bildiri |
5 | investigation of the effect of different extraction parameters on the antioxydant and antimicrobial activity of sorbus umbellata DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK,AKDENİZ BİLGE , Yayın Yeri:1st international conference on engineering technology and applied sciences Uluslararası Özet bildiri |
6 | sTürkiye Bağcılığının İhracat Ürünlerinden Biri Olan Çekirdeksiz Sultani Üzüm Konservesinin Değişik Hasat Olgunluğu ve Dolgu Sıvısı Konsantrasyonu Kombinasyonlarındaki Bazı Fiziksel Kimyasal ve Isı Uygulamaları Değişimleri AKDENİZ BİLGE,DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK , Yayın Yeri:1st international conference on engineering technology and applied sciences Uluslararası Özet bildiri |
7 | İntegration of turkish food legislation on traceability of raw milk supply chain by mobile technologies in afyonkarahisar AKDENİZ BİLGE,DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK , Yayın Yeri:1st international conference on engineering technology and applied sciences Uluslararası Özet bildiri |
8 | potential Application of Casein in the inhibition of b gulucuronidase activity DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK,AKDENİZ BİLGE , Yayın Yeri:1st international conference on engineering technology and applied sciences Uluslararası Özet bildiri |
9 | Pamukkale Gıda Sempozyumu III DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK,AKDENİZ BİLGE , Yayın Yeri:Pamukkale Gıda Sempozyumu III kurutulmuş ve yarı kurutulmuş gıdalar Ulusal Özet bildiri |
10 | Güneş Kurusu Domates Üretiminde Domatese Püskürtme veBandırma Metodlarıyla Uygulanan Bazı Koruyucuların KurumaSonrası Değişimleri AKDENİZ BİLGE,DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK , Yayın Yeri:Pamukkale gıda sempozyumu 3 kurutulmuş ve yarı kurutulmuş gıdalar Ulusal Özet bildiri |
11 | Yarı Nemli Güneş Kurusu Domates Üretiminde Gıda GüvenliğiAçısından Tarladan Sofraya Tehlikeler AKDENİZ BİLGE,DEMİRBÜKER KAVAK DİLEK , Yayın Yeri:Pamukkale gıda sempozyumu 3- kurutulmuş ve yarı kurutulmuş gıdalar Ulusal Özet bildiri |
12 | Manisa Yöresine Ait Bazı Kurutulmuş Çekirdeksiz Üzümlerin Orta Nemli Hale Getirilip Yenilebilir Kaplama Uygulandıktan Sonraki Bazı Özellikleri AKDENİZ BİLGE, BULUNTEKİN HAKKI FARUK , Yayın Yeri:10. Türkiye Bağcılık ve Teknolojileri Sempozyumu Ulusal Özet bildiri |
1 | Minimal olarak işlenmiş taze meyvelerde fiziksel kalite değişiklikleri Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
2 | Anlamsal Ağ Teknolojisini Kullanarak Tarladan Çatala Gıda İzlenebilirliğinin ve Güvenliğinin Sağlanmasının Araştırılması ve İzlenebilirlik Ontolojisinin Geliştirilmesi (Ar-Ge Projesi Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Proje Kodu:42055 BSTB) Danışman Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Tamamlandı |
3 | Türkiye’de Gıda İzlenebilirliği Uygulamalarının Genel Durumunun Araştırılması Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
4 | Kazeinin ile Glukuronidaz Enziminin Etkileşimlerinin Araştırılması Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
5 | Afyonkarahisar Emirdağ ilçesinde doğal olarak yetişen bazı yenilebilir yer altı makrofungusların teşhisleri ve gıda kalite değerleri üzerine araştırma Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
6 | Sultani Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinden Üretilen Konserve Ürününde Fiziksel ve Kimyasal Kalite Değişimlerinin İncelenmesi Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
7 | Kurutulmuş Domateslerin Raf Ömrü Üzerine Depolama Koşullarının Etkisinin Araştırılması TÜBİTAK Tarım Orman ve Gıda Teknolojileri Araştırma Grubu TÜBİTAK TOGTAG 2572 No lu Proje Araştırmacı TÜBİTAK PROJESİ Tamamlandı |
8 | Kurutulmuş muz dilimlerinin rehidrasyon özelliği Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
9 | Yenebilir Filmle Kaplanmış Armutların Kurutulması Sonucunda Meydana Gelen Renk Değişimleri Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
10 | Farklı ön işlemlerle kurutulmuş patlıcanın (Solanum melongena var. Esculentum) rehidrasyon özellikleri Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
11 | Yenilebilir Kaplama İşleminin Orta Nemli Sultani Çekirdeksiz Üzüm Kalitesi Üzerine Etkisinin İncelenmesi Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
12 | Kanola Yağının Rafinasyon Aşamalarındaki Fiziko-Kimyasal Değişimi ve Nano Boyutdaki Safsızlıkların Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
13 | UV Aydınlatma ve Vakum Sistemlerinin Gıdaların Kalitesine Etkisinin İncelenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
14 | Türk Lokumu Üretiminde Hatmi (Althea Officinalis L.) Kökü Kullanımının Kalite Özelliklerine Etkisi Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
15 | Kereviz ve Pancar Kürlemesinin Nitrit/Nitrat İkamesi Olarak Türk Sucuğu Üretiminde Kullanılabilirliğinin Araştırılması Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
16 | Ultrasonik ön işlem uygulanmış, derin yağda kızartılmış kabakların bazı kalite karakteristikleri Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
17 | Şiş kebap üretiminde bitki ekstraktları kullanılarak yumuşatılan hindi göğüs etinin bazı kalite parametrelerinin araştırılması. Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2016-2017 | DUYUSAL ANALİZ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİMİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Duyusal Analiz Tekniği | Türkçe | 3 |
2016-2017 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM | Türkçe | 2 |
2015-2016 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ 2 | Türkçe | 3 |
2015-2016 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 2 |
2015-2016 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2015-2016 | FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2015-2016 | MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2015-2016 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ 1 | Türkçe | 3 |
2015-2016 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİMİ | Türkçe | 2 |
2015-2016 | GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2015-2016 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
2015-2016 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Gıdalarda biyokimyasal değişmeler | Türkçe | 4 |
2015-2016 | HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2015-2016 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2015-2016 | MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2015-2016 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Duyusal analiz | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Duyusal analiz | Türkçe | 1 |
2014-2015 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI | Türkçe | 3 |
2014-2015 | GIDA MEVZUATI ALANDIŞI (MF) | Türkçe | 2 |
2014-2015 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM | Türkçe | 3 |
2014-2015 | DUYUSAL ANALİZ | Türkçe | 2 |
2013-2014 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2013-2014 | MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2014-2015 | MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2014-2015 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ Iı | Türkçe | 3 |
2014-2015 | HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2014-2015 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER II | Türkçe | 2 |
2013-2014 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 2 |
2014-2015 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 2 |
2014-2015 | GIDA KALİTE KONTROL | Türkçe | 2 |
2014-2015 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2014-2015 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER I | Türkçe | 3 |
2013-2014 | PROJE | Türkçe | 3 |
2013-2014 | SÜT TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2013-2014 | HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2013-2014 | FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2013-2014 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER II | Türkçe | 2 |
2013-2014 | GIDA KALİTE KONTROL | Türkçe | 3 |
2013-2014 | SÜT TEKNOLOJİSİ 1 | Türkçe | 3 |
2013-2014 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
2013-2014 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER I | Türkçe | 3 |
2013-2014 | ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GIDALARDA RENK VE RENK MADDELERİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GIDALARDA RENK VE RENK MADDELERİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | GIDALARDA RENK VE RENK MADDELERİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GIDALARDA RENK VE RENK MADDELERİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 2 |
2019-2020 | DUYUSAL ANALİZ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | DUYUSAL ANALİZ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | DUYUSAL ANALİZ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | ULUSLARARASI GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2021-2022 | ULUSLARARASI GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2019-2020 | MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM | Türkçe | 2 |
2022-2023 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM | Türkçe | 2 |
2022-2023 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2022-2023 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİMİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | ULUSLARARASI GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2022-2023 | MEYVE VE SEBZELERDE BİYOKİMYASAL DEĞİŞMELER | Türkçe | 3 |
2022-2023 | DUYUSAL ANALİZ TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GIDALARDA DUYUSAL ANALİZ | Türkçe | 2 |
2023-2024 | TEZ HAZIRLIK ÇALIŞMASI | Türkçe | 1 |
2023-2024 | TEZ ÇALIŞMASI | Türkçe | 1 |
2023-2024 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 8 |
2023-2024 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM | Türkçe | 2 |
2023-2024 | FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | ULUSLARARASI GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2023-2024 | MEYVE VE SEBZELERDE BİYOKİMYASAL DEĞİŞMELER | Türkçe | 3 |
2023-2024 | DUYUSAL ANALİZ TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2024 | ZEYNEP ÖZKAN | Ev tipi ön işlemlerin taze doğranmış maydanoz garnitürlerinin mikrobiyal güvenliğine etkisi |
2023 | ZEYNEP UĞUR | Ultrason ön işlemi uygulanmış patlıcan dilimlerinin konvektif kurutulması ile oluşan bazı kalite özellikleri |
2023 | SEVAL ÇAKIR | Afyonkarahisar yöresinde yetiştirilen çiftlik kazlarından elde edilen kaz etinden üretilen kurutulmuş sebze ilaveli köfte formülasyonlarının bazı kalite parametrelerinin araştırılması |
2023 | MELTEM SARI | Etilen uygulanarak ve etilen uygulanmadan yetiştirilen taze kesilmiş muzlarda yenilebilir kaplama işleminin incelenmesi |
2023 | ELİF TOPALOĞLU | Afyonkarahisar ilinde meyve sebze üretim potansiyeli ve işleme tesislerinin mevcut durumu |
2023 | AYŞE AYDIN | Şiş kebap üretiminde bitki ekstraktları kullanılarak yumuşatılan hindi göğüs etinin bazı kalite parametrelerinin araştırılması. |
2022 | HAKAN ÇELLİK | Dondurulmuş parmak patates üretiminde ön işlemlerin renk ve duyusal özellikler üzerine etkisi |
2022 | ŞEYMA ÜSTÜN | Ultrasonik ön işlem uygulanmış, derin yağda kızartılmış kabakların bazı kalite karakteristikleri |
2022 | ESRA YAMAN | Aslan balığının gastronomik unsur olarak kullanılabilirliği üzerine bir araştırma |
2022 | BARIŞ KAYACAN | Afyonkarahisar patatesli ekmeği, ekmeğin köyde ve yerel işletmelerde üretimi ile yerel piyasada satılan ekmeklerin bazı duyusal özelliklerinin incelenmesi |
2021 | LEYLA ROZYKULOVA | Farklı ön işlemlerle kurutulmuş patlıcanın rehidrasyon özellikleri |
2019 | HAKKI FARUK BULUNTEKİN | Yenilebilir kaplama işleminin orta nemli sultani çekirdeksiz üzüm kalitesi üzerine etkisinin incelenmesi |
2019 | MUAMMER AYDIN | Engel teknolojisinin taze dilimlenerek paketlenmiş patlıcanlara uygulanması |
2018 | ÖZER KAVAK | Anlamsal ağ teknolojilerinin gıda işletmelerinde ürün izlenebilirliği için kullanımının araştırılması |
2018 | ÖZER KAVAK | ANLAMSAL AĞ TEKNOLOJİLERİNİN GIDA İŞLETMELERİNDE ÜRÜN İZLENEBİLİRLİĞİ İÇİN KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI |
2017 | HAKKI FARUK BULUNTEKİN | Yenilebilir kaplama işleminin orta nemli sultani çekirdeksiz üzüm kalitesi üzerine etkisinin incelenmesi |
2016 | SÜMEYYE KEVSER ŞEKER | Türk lokumu üretiminde hatmi (Althaea officinalis l.) kökü kullanımının lokumun kalite özelliklerine etkisi |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2016- | Araştırma ve Uygulama Merk Md Yrd | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2015- | Yönetim Kurulu Üyeliği | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |
1 | ı Afyonkarahisar İl Müdürlüğü AFYONKARAHİSAR , Dr. Mühendis teknik hizmetler 2003 - 2013 |
2 | TAGEM Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü – MANİSA , Araştırma teknik personeli 2001 - 2003 |
3 | Yeni adı ile Yonca Gıda San. A.Ş. Karaağaçlı Kasabası Domates Ürünleri İşleme Tesisleri , kalite kontrol üretim ve laboratuvar vardiya sorumlusu 1998 - 1998 |
4 | Yeni adı ile Yonca Gıda San. A.Ş. Karaağaçlı Kasabası Domates Ürünleri İşleme Tesisleri , Kalite kontrol laboratuvar elemanı 1997 - 1997 |
5 | BİRPA Gıda Ürünleri ve Salça San. Tic. Ltd. Sti. Muradiye Beldesi - MANiSA , kalite kontrol laboratuvar elemanı 1996 - 1996 |