2022-2023 |
OTELCİLİK OTOMASYON SİSTEMLERİ |
Türkçe |
3 |
2022-2023 |
TURİZM MEVZUATI |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
MUTFAK ORGANİZASYONU |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
KONGRE SEMİNER ORGANİZASYONU |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
ÖN BÜRO HİZMETLERİ |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
MUTFAK ÇEŞİTLERİ |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
MENÜ PLANLAMA |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
HİJYEN VE SANİTASYON |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
Mutfak Organizasyonu |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
Turizm Mevzuatı |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
Ön Büro Hizmetleri |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
Kongre Seminer Organizasyonu |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
Otelcilik Otomasyon Sistemleri |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acenteciliği |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
Mutfak Çeşitleri |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
Menü Planlama |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
Hijyen ve Sanitasyon |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
ilk Yardım |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
Ön Büro Hizmetleri |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
Turizm Mevzuatı |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
Kat Hizmetlerinde Temizlik İşlemleri |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
Otelcilik Otomasyon Sistemleri |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
Kongre Seminer Organizasyonu |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acenteciliği |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
Mutfak Çeşitleri |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
Menü Planlama |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
Hijyen ve Sanitasyon |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ |
Türkçe |
3 |
2022-2023 |
İLK YARDIM |
Türkçe |
2 |