- Eğitim
- Akademik Ünvan
- Kitaplar
- Makaleler
- Bildiriler
- Projeler
- Dersler
- Yönetilen Tezler
- İdari Görevler
- Üyelikler
- Üniversite Dışı Deneyim
Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2005-2007 | Önlisans | NİĞDE ÜNİVERSİTESİ | OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ |
2008-2010 | Lisans | ANADOLU ÜNİVERSİTESİ | İŞLETME BÖLÜMÜ |
2007-2011 | Lisans | MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ | TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ |
2011-2014 | Yüksek Lisans | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | MUHASEBE-FİNANSMAN (YL) (TEZLİ) |
2014-2017 | Doktora | SAKARYA ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2022-2022 | DOÇENT | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
2021-2022 | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
2018-2021 | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
2013-2018 | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
1 | Future of Tourism in Asia Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Planlaması , PAMUKÇU HÜSEYİN, TANRISEVER YİĞİT CANAN 1 |
2 | Kastamonu Efsaneleri Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , TANRISEVER CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN,SARAÇ ÖMER 1 |
3 | Turizm ve İnanç Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Planlaması , PAMUKÇU HÜSEYİN, KOÇAK YUSUF 1 |
4 | Turizm 4.0 Dijital Dönüşüm Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PAMUKÇU HÜSEYİN,TANRISEVER CANAN 1 |
5 | Sorumlu Turizm Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PAMUKÇU HÜSEYİN,Çam Oğuz 1 |
6 | Alternatif Turizm (Turizmin 41 Türü) Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PAMUKÇU HÜSEYİN,TEKİN ÖMER AKGÜN 1 |
7 | Global Issues and Trends in Tourism Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PAMUKÇU HÜSEYİN,ARPACI ÖZGÜR 1 |
8 | Social Science I Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , Kaynaş Fethi Alperen,PAMUKÇU HÜSEYİN,TANRISEVER YİĞİT CANAN 1 |
9 | Tüm Yönleriyle Helal Turizm Kavramlar, Uygulamalar, Standartlar ve Modeller Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PAMUKÇU HÜSEYİN,SARIIŞIK MEHMET 1 |
10 | Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PAMUKÇU HÜSEYİN,kaynaş fethi alperen 1 |
11 | Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PAMUKÇU HÜSEYİN,CANBOLAT CİHAN,Büyüközer Hüseyin Kami 1 |
12 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PAMUKÇU HÜSEYİN 1 |
13 | Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Bilim Alanı>Turizm Planlaması , Böyükyılmaz Savaş,PAMUKÇU HÜSEYİN 1 |
14 | Türkiye Lezzet Rotaları Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Gastronomi , GÜLEÇ ENES, AYYILDIZ SİBEL, PAMUKÇU HÜSEYİN 1 |
15 | Türkiye Lezzet Rotaları Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Gastronomi , AYYILDIZ SİBEL, GÜLEÇ ENES, PAMUKÇU HÜSEYİN 1 |
16 | Anadolu Efsaneleri Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Gastronomi , PAMUKÇU HÜSEYİN, GÖKÇE AKİF 1 |
17 | Örnek Olaylarla Niş Turizm Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Turizm Planlaması , Çetin Gülin, PAMUKÇU HÜSEYİN 1 |
18 | COVID-19 and the Tourism Industry: Sustainability, Resilience and New Directions Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Turizm Planlaması , ÇALIŞKAN GÜRKAN, YAŞARSOY EMRAH, PAMUKÇU HÜSEYİN 1 |
19 | Müslüman-Dostu Turizm ve Türkiye Deneyimi Kavramsal Tartışmalar Eleştiriler ve Öneriler Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Turizm Planlaması , PAMUKÇU HÜSEYİN, Yılmaz Mustafa 1 |
20 | Gastronomi Biliminde Yeni Eğilimler: Uygulamalar ve Örnekler Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , PAMUKÇU HÜSEYİN, Türkoğlu Turgut 1 |
21 | Turizmde Yeni Trendler Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , Türkoğlu Turgut, KART NURULLAH, PAMUKÇU HÜSEYİN 1 |
22 | Turizmde Yeni Trendler Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , Baydeniz Erdem, KART NURULLAH, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA 1 |
23 | Turist Davranışı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması , Baydeniz Erdem, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA 1 |
24 | Building The Future of Tourism Strategic Tourism Planning for Communities Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Turizm Ekonomisi , YILMAZER BETÜL,SARAÇ ÖMER,PAMUKÇU HÜSEYİN,BATMAN ORHAN 1 |
25 | Building the Future of Tourism, Future Tourism Trends Volume 1: Tourism in the Changing World Trends Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , TANRISEVER CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN,BAYDENİZ ERDEM 1 |
1 | Investigation of effective factors on WOM in the context of reasoned action theory of tourists preferring local restaurants: Afyonkarahisar case Baydeniz Erdem, Türkoğlu Turgut, AYTEKİN ENGİN, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Journal of Hospitality and Tourism Insights , 2024 Uluslararası Hakemli Scopus Basılı+Elektronik |
2 | Yönetici Kişilik Özellikleri ve İletişim Becerilerinin Turist Rehberlerinin İşten Ayrılma Niyetlerine Etkisi Üzerine Bir Araştırma ASLAN YİĞİT,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Turist Rehberliği Dergisi (TURED) , 2024 Ulusal Hakemli DRJI, ResearchBib Basılı+Elektronik |
3 | COVID-19 Pandemisinin Oluşturduğu Çevresel Belirsizliğe Karşı Uyum Stratejileri: Toplantı ve Kongre Otellerine Yönelik Bir Uygulama TÜRKOĞLU TURGUT,Yayla İsa,PAMUKÇU HÜSEYİN,Yalçın Ümran , Yayın Yeri: MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2024 Ulusal Hakemli EBSCHOHost, ERIHPLUS, DRJI Basılı+Elektronik |
4 | Müze İmajı ve Ziyaretçi Memnuniyetinin Davranışsal Niyete Etkisi: Afyonkarahisar Örneği PAMUKÇU HÜSEYİN, Baydeniz Erdem, TANRISEVER YİĞİT CANAN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: International Journal of Contemporary Tourism Research , 2023 Uluslararası Hakemli DOAJ Index Copernicus CiteFactor DRJI ResearchBib Eurasian Scientific Journal Index Google Scholar JournalSeek CrossRef Bielefeld Academic Search Engine (BASE) OpenAIRE ROAD Türkiye Turizm Dizini ASOS Index Bilgi Index Basılı+Elektronik |
5 | Sakin Şehir Konulu Akademik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi PAMUKÇU HÜSEYİN, Türkoğlu Turgut , Yayın Yeri: Seyahat ve Otel Isletmeciligi Dergisi , 2023 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
6 | HİZMET KALİTESİNİN ÖNEM-PERFORMANS ANALİZİ İLE ÖLÇÜLMESİ: AFYONKARAHİSAR KAFE İŞLETMELERİ ÜZERİNE BİR UYGULAMA (MEASURING SERVICE QUALITY WITH IMPORTANCE-PERFORMANCE ANALYSIS: AN APPLICATION ON AFYONKARAHİSAR CAFE BUSINESSES) Yayla İsa, PAMUKÇU HÜSEYİN, Baydeniz Erdem, Türkoğlu Turgut , Yayın Yeri: Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT , 2023 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
7 | The use of augmented reality technologies in tourism businesses from the perspective of UTAUT2 ÇALIŞKAN GÜRKAN, Yayla İsa, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Emerald , 2023 Uluslararası Hakemli SSCI Basılı+Elektronik |
8 | Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Planlama Davranışlarının Belirlenmesi: AKÜ ve SUBÜ Karşılaştırmalı Örneği SARAÇ ÖMER, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Journal of New Tourism Trends , 2022 Uluslararası Hakemli Index Copernicus Elektronik |
9 | Lisansüstü Öğrencilerin Kent Algısı ve Tutumları: Kastamonu Örneği GÖKÇE AKİF, Yazgan Iryana, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: MANAS Sosyal Arastirmalar Dergisi , 2022 Uluslararası 0 EBSCOHost, ERIHPLUS, Directory of Research Journals Indexing Basılı+Elektronik |
10 | The Place and Importance of Digital Reputation Management in Tourism Establishments YAŞARSOY EMRAH, ÇALIŞKAN GÜRKAN, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Development , 2022 Uluslararası 0 Scopus Elektronik |
11 | Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Rotasının Oluşturulması TANRISEVER YİĞİT CANAN, PAMUKÇU HÜSEYİN, ERDEM NURİ , Yayın Yeri: Turist Rehberliği Dergisi (TURED) , 2022 Ulusal 0 DRJI, Eurasian Scientific Journal Index, ISI (International Scientific Index),ResearchBib (Academic Resource Index), Root Indexing (Journal Abstracting and Indexing Service) Elektronik |
12 | Afyon Sucuğu Üreticilerinin Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaret Tesciline Yönelik Algıları KART NURULLAH, SARAÇ ÖMER, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , 2022 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
13 | Bulgaristan’dan Sakarya’ya Göç Eden Türklerin Geçmişten Günümüze Mutfak Kültürü CUROĞLU ÖMER BERKE, SARAÇ ÖMER, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , 2022 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
14 | Turistlerin İsraf Eğilimlerine İlişkin Yönetici Algıları Çam Oğuz, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: KMÜ Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi (KMUSEKAD) , 2022 Ulusal 0 TR DİZİN Basılı+Elektronik |
15 | Turizm İşletmelerinin İhtiyaç Duyduğu Danışmanlık Hizmetleri: Kastamonu Örneği Şengül Ali, PAMUKÇU HÜSEYİN, ARICI SEMİH , Yayın Yeri: Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi , 2021 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
16 | The Effects of Local Food and Local Products with Geographical Indication on the Development of Tourism Gastronomy PAMUKÇU HÜSEYİN, SARAÇ ÖMER, Aytuğar Sercan, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Sustainability , 2021 Uluslararası 0 SSCI Elektronik |
17 | UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Gastro-Turist Profilinin Belirlenmesi: Gaziantep ve Hatay İli Örneg?i (Determining Gastro-Tourist Profile of UNESCO Creative Cities Network: The Sample of Gaziantep and Hatay Province) DAĞDELEN Şilan, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2021 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
18 | Otel İşletmelerinde Müşteri Memnuniyeti ve Sadakati Üzerine Bir Çalışma PAMUKÇU HÜSEYİN, GÜNDOĞDU İBRAHİM , Yayın Yeri: İşletme Araştırmaları Dergisi , 2021 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
19 | Gastronomi turizminin gelişmesinde tarihi Afyonkarahisar konaklarının önemi SARAÇ ÖMER, KAYA Tolga, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
20 | OTEL İŞLETMELERİNDE MESLEKİ EĞİTİM UYGULAMALRI PAMUKÇU HÜSEYİN, Tuncer Kurtuluş, SEVİM BURHAN , Yayın Yeri: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , 2021 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
21 | Coronavirus (COVID-19) and Crisis Management in Accommodation Businesses PAMUKÇU HÜSEYİN, ÇALIŞKAN GÜRKAN, YAŞARSOY EMRAH , Yayın Yeri: International Journal of Hospitality & Tourism Systems , 2021 Uluslararası Hakemli SCOPUS, EBSCO (Hospitality & Tourism Complete), CABI, Proquest, Ulrich’s Web, Cabell’s Directory, Indian Citation Index (ICI) Elektronik |
22 | The Suitability of Disabled Friendly Holiday Accommodation in Turkey: The Case of Kastamonu Hotels AYDOĞDU AYDOĞAN,YAŞARSOY EMRAH,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Journal of Global Business Insights , 2020 Uluslararası 0 Index Copernicus International (ICI) World of Journals Database, Directory of Research Journal Indexing (DRJI), Google Scholar, Research Bib, Academic Resource Index, Scientfic Indexing Services (SIS) Elektronik |
23 | Suggestions for standardization of halal tourism in hospitality industry PAMUKÇU HÜSEYİN,SARIIŞIK MEHMET , Yayın Yeri: Journal of Islamic Marketing , 2020 Uluslararası 0 ESCI Elektronik |
24 | Likya Yolu Yürüyüşçülerinin Profilleri ve Memnuniyet Düzeyleri Tütüncü Burcu,PAMUKÇU HÜSEYİN,TANRISEVER CANAN , Yayın Yeri: Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
25 | Urban Development and Cosmetic Applications In Tourism: Proposals for Turkey PAMUKÇU HÜSEYİN,ÇALIŞKAN GÜRKAN , Yayın Yeri: Journal of Tourismology , 2020 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
26 | Macera Parklarının Turistik Çekiciliklerinin İncelenmesi PAMUKÇU HÜSEYİN,Afşar Tuğçe Hesna , Yayın Yeri: Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2020 Uluslararası 0 EBSCO, MLA, Proquest CSA, Index Copernicus,EuroPub Database, Index Islamicus, SOBIAD, TEI (Türk Eğitim İndeksi). Elektronik |
27 | Sosyal Medya Uygulamalarının Yiyecek-İçecek İşletmesi Tercihine Etkileri PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Turk Turizm Arastirmalari Dergisi , 2020 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
28 | UNESCO Adayı Mahmutbey Cami’ne Gelen Ziyaretçilerin Camiye ve Şehre Yönelik Algı ve Memnuniyetleri İrem Durmuş Elif Nur,TANRISEVER CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
29 | Moleküler Gastronomi Yöresel Yemeklerde Kullanılabilir mi? Alpaslan Kardelen,PAMUKÇU HÜSEYİN,TANRISEVER CANAN , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2020 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
30 | Helale Duyarlı Turistlerde Sürdürülebilir Turizm Gelişmesine Yönelik Algı Araştırması PAMUKÇU HÜSEYİN,SARAÇ ÖMER,BATMAN ORHAN , Yayın Yeri: Manas Journal of Social Studies , 2020 Uluslararası 0 EBSCOHost, ERIHPLUS, Directory of Research Journals Indexing Elektronik |
31 | Hac ve Umre Organizasyonlarına Katılan Bireylerin Memnuniyet Düzeyleri PAMUKÇU HÜSEYİN,TİLİM ŞİRİN , Yayın Yeri: Turkish Studies (Elektronik) , 2020 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
32 | Students’ Perception of City Branding:The Case of Kastamonu and Kastamonu University SARAÇ ÖMER,PAMUKÇU HÜSEYİN,ULAMA ŞEVKİ,BATMAN ORHAN , Yayın Yeri: Turizam , 2019 Uluslararası 0 Index Copernicus, Directory of Open Access, Journals (DOAJ), ResearchBib,·MIAR, Directory of open access schoolary resources (ROAD), CIRET’s Data bases on the tourism, leisure, outdoor recreation and hospitality industry, SCIndex - Serbian Citation Index, Google Scholar Elektronik |
33 | Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı’na Gelen Turistlerin Coğrafi İşaretli Ürün Algısı Duman Senem,TANRISEVER CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomies Studies , 2019 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
34 | Helal Turizm Kavramı ve Gelişimi Üzerine Genel Bir Değerlendirme PAMUKÇU HÜSEYİN,SARIIŞIK MEHMET , Yayın Yeri: Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , 2017 Ulusal 0 Directory of Reesearch journals Indexing Elektronik |
35 | New Tourism Trends in the World and Their Adaptations to Turkey TANRISEVER YİĞİT CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN,BATMAN ORHAN , Yayın Yeri: Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi , 2016 Ulusal 0 EBSCO, Tubitak ULAKBİM ve Asos Elektronik |
36 | Helal Konseptli Otel İşletmelerinin Web Sitelerinin Analizi PAMUKÇU HÜSEYİN,ARPACI ÖZGÜR , Yayın Yeri: Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2016 Uluslararası 0 Index Copernicus Elektronik |
37 | Bölüm Tercihi İle Kişilik Arasındaki İlişki Kastamonu Turizm İşletmeciliği veOtelcilik Yüksek Okulu Örneği ŞENGEL ÜMİT,PAMUKÇU HÜSEYİN,SARIIŞIK MEHMET , Yayın Yeri: Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , 2015 Ulusal 0 EBSCO, ASOS and Araştırmax Elektronik |
38 | Turizm Sektöründe Teşvik Veren Kurumların AHP Yöntemi İle Belirlenmesi Kastamonu Örneği SANDIKCI MUSTAFA,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: İşletme Bilimi Dergisi , 2014 Ulusal 0 Asos İndex Elektronik |
1 | Investigation of effective factors on WOM in the context of reasoned action theory of tourists preferring local restaurants: Afyonkarahisar case Baydeniz Erdem, Türkoğlu Turgut, AYTEKİN ENGİN, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Journal of Hospitality and Tourism Insights , 2024 Uluslararası Hakemli Scopus Basılı+Elektronik |
2 | Müze İmajı ve Ziyaretçi Memnuniyetinin Davranışsal Niyete Etkisi: Afyonkarahisar Örneği PAMUKÇU HÜSEYİN, Baydeniz Erdem, TANRISEVER YİĞİT CANAN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: International Journal of Contemporary Tourism Research , 2023 Uluslararası Hakemli DOAJ Index Copernicus CiteFactor DRJI ResearchBib Eurasian Scientific Journal Index Google Scholar JournalSeek CrossRef Bielefeld Academic Search Engine (BASE) OpenAIRE ROAD Türkiye Turizm Dizini ASOS Index Bilgi Index Basılı+Elektronik |
3 | Sakin Şehir Konulu Akademik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi PAMUKÇU HÜSEYİN, Türkoğlu Turgut , Yayın Yeri: Seyahat ve Otel Isletmeciligi Dergisi , 2023 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
4 | HİZMET KALİTESİNİN ÖNEM-PERFORMANS ANALİZİ İLE ÖLÇÜLMESİ: AFYONKARAHİSAR KAFE İŞLETMELERİ ÜZERİNE BİR UYGULAMA (MEASURING SERVICE QUALITY WITH IMPORTANCE-PERFORMANCE ANALYSIS: AN APPLICATION ON AFYONKARAHİSAR CAFE BUSINESSES) Yayla İsa, PAMUKÇU HÜSEYİN, Baydeniz Erdem, Türkoğlu Turgut , Yayın Yeri: Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT , 2023 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Basılı+Elektronik |
5 | The use of augmented reality technologies in tourism businesses from the perspective of UTAUT2 ÇALIŞKAN GÜRKAN, Yayla İsa, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Emerald , 2023 Uluslararası Hakemli SSCI Basılı+Elektronik |
6 | Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Planlama Davranışlarının Belirlenmesi: AKÜ ve SUBÜ Karşılaştırmalı Örneği SARAÇ ÖMER, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Journal of New Tourism Trends , 2022 Uluslararası Hakemli Index Copernicus Elektronik |
7 | Lisansüstü Öğrencilerin Kent Algısı ve Tutumları: Kastamonu Örneği GÖKÇE AKİF, Yazgan Iryana, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: MANAS Sosyal Arastirmalar Dergisi , 2022 Uluslararası 0 EBSCOHost, ERIHPLUS, Directory of Research Journals Indexing Basılı+Elektronik |
8 | The Place and Importance of Digital Reputation Management in Tourism Establishments YAŞARSOY EMRAH, ÇALIŞKAN GÜRKAN, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Development , 2022 Uluslararası 0 Scopus Elektronik |
9 | Bulgaristan’dan Sakarya’ya Göç Eden Türklerin Geçmişten Günümüze Mutfak Kültürü CUROĞLU ÖMER BERKE, SARAÇ ÖMER, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , 2022 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
10 | The Effects of Local Food and Local Products with Geographical Indication on the Development of Tourism Gastronomy PAMUKÇU HÜSEYİN, SARAÇ ÖMER, Aytuğar Sercan, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Sustainability , 2021 Uluslararası 0 SSCI Elektronik |
11 | Coronavirus (COVID-19) and Crisis Management in Accommodation Businesses PAMUKÇU HÜSEYİN, ÇALIŞKAN GÜRKAN, YAŞARSOY EMRAH , Yayın Yeri: International Journal of Hospitality & Tourism Systems , 2021 Uluslararası Hakemli SCOPUS, EBSCO (Hospitality & Tourism Complete), CABI, Proquest, Ulrich’s Web, Cabell’s Directory, Indian Citation Index (ICI) Elektronik |
12 | The Suitability of Disabled Friendly Holiday Accommodation in Turkey: The Case of Kastamonu Hotels AYDOĞDU AYDOĞAN,YAŞARSOY EMRAH,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Journal of Global Business Insights , 2020 Uluslararası 0 Index Copernicus International (ICI) World of Journals Database, Directory of Research Journal Indexing (DRJI), Google Scholar, Research Bib, Academic Resource Index, Scientfic Indexing Services (SIS) Elektronik |
13 | Suggestions for standardization of halal tourism in hospitality industry PAMUKÇU HÜSEYİN,SARIIŞIK MEHMET , Yayın Yeri: Journal of Islamic Marketing , 2020 Uluslararası 0 ESCI Elektronik |
14 | Macera Parklarının Turistik Çekiciliklerinin İncelenmesi PAMUKÇU HÜSEYİN,Afşar Tuğçe Hesna , Yayın Yeri: Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2020 Uluslararası 0 EBSCO, MLA, Proquest CSA, Index Copernicus,EuroPub Database, Index Islamicus, SOBIAD, TEI (Türk Eğitim İndeksi). Elektronik |
15 | Helale Duyarlı Turistlerde Sürdürülebilir Turizm Gelişmesine Yönelik Algı Araştırması PAMUKÇU HÜSEYİN,SARAÇ ÖMER,BATMAN ORHAN , Yayın Yeri: Manas Journal of Social Studies , 2020 Uluslararası 0 EBSCOHost, ERIHPLUS, Directory of Research Journals Indexing Elektronik |
16 | Students’ Perception of City Branding:The Case of Kastamonu and Kastamonu University SARAÇ ÖMER,PAMUKÇU HÜSEYİN,ULAMA ŞEVKİ,BATMAN ORHAN , Yayın Yeri: Turizam , 2019 Uluslararası 0 Index Copernicus, Directory of Open Access, Journals (DOAJ), ResearchBib,·MIAR, Directory of open access schoolary resources (ROAD), CIRET’s Data bases on the tourism, leisure, outdoor recreation and hospitality industry, SCIndex - Serbian Citation Index, Google Scholar Elektronik |
17 | Helal Konseptli Otel İşletmelerinin Web Sitelerinin Analizi PAMUKÇU HÜSEYİN,ARPACI ÖZGÜR , Yayın Yeri: Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2016 Uluslararası 0 Index Copernicus Elektronik |
1 | Yönetici Kişilik Özellikleri ve İletişim Becerilerinin Turist Rehberlerinin İşten Ayrılma Niyetlerine Etkisi Üzerine Bir Araştırma ASLAN YİĞİT,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Turist Rehberliği Dergisi (TURED) , 2024 Ulusal Hakemli DRJI, ResearchBib Basılı+Elektronik |
2 | COVID-19 Pandemisinin Oluşturduğu Çevresel Belirsizliğe Karşı Uyum Stratejileri: Toplantı ve Kongre Otellerine Yönelik Bir Uygulama TÜRKOĞLU TURGUT,Yayla İsa,PAMUKÇU HÜSEYİN,Yalçın Ümran , Yayın Yeri: MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2024 Ulusal Hakemli EBSCHOHost, ERIHPLUS, DRJI Basılı+Elektronik |
3 | Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Rotasının Oluşturulması TANRISEVER YİĞİT CANAN, PAMUKÇU HÜSEYİN, ERDEM NURİ , Yayın Yeri: Turist Rehberliği Dergisi (TURED) , 2022 Ulusal 0 DRJI, Eurasian Scientific Journal Index, ISI (International Scientific Index),ResearchBib (Academic Resource Index), Root Indexing (Journal Abstracting and Indexing Service) Elektronik |
4 | Afyon Sucuğu Üreticilerinin Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaret Tesciline Yönelik Algıları KART NURULLAH, SARAÇ ÖMER, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , 2022 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
5 | Turistlerin İsraf Eğilimlerine İlişkin Yönetici Algıları Çam Oğuz, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: KMÜ Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi (KMUSEKAD) , 2022 Ulusal 0 TR DİZİN Basılı+Elektronik |
6 | Turizm İşletmelerinin İhtiyaç Duyduğu Danışmanlık Hizmetleri: Kastamonu Örneği Şengül Ali, PAMUKÇU HÜSEYİN, ARICI SEMİH , Yayın Yeri: Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi , 2021 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
7 | UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Gastro-Turist Profilinin Belirlenmesi: Gaziantep ve Hatay İli Örneg?i (Determining Gastro-Tourist Profile of UNESCO Creative Cities Network: The Sample of Gaziantep and Hatay Province) DAĞDELEN Şilan, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2021 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
8 | Otel İşletmelerinde Müşteri Memnuniyeti ve Sadakati Üzerine Bir Çalışma PAMUKÇU HÜSEYİN, GÜNDOĞDU İBRAHİM , Yayın Yeri: İşletme Araştırmaları Dergisi , 2021 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
9 | Gastronomi turizminin gelişmesinde tarihi Afyonkarahisar konaklarının önemi SARAÇ ÖMER, KAYA Tolga, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
10 | OTEL İŞLETMELERİNDE MESLEKİ EĞİTİM UYGULAMALRI PAMUKÇU HÜSEYİN, Tuncer Kurtuluş, SEVİM BURHAN , Yayın Yeri: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , 2021 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
11 | Likya Yolu Yürüyüşçülerinin Profilleri ve Memnuniyet Düzeyleri Tütüncü Burcu,PAMUKÇU HÜSEYİN,TANRISEVER CANAN , Yayın Yeri: Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
12 | Urban Development and Cosmetic Applications In Tourism: Proposals for Turkey PAMUKÇU HÜSEYİN,ÇALIŞKAN GÜRKAN , Yayın Yeri: Journal of Tourismology , 2020 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
13 | Sosyal Medya Uygulamalarının Yiyecek-İçecek İşletmesi Tercihine Etkileri PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Turk Turizm Arastirmalari Dergisi , 2020 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
14 | UNESCO Adayı Mahmutbey Cami’ne Gelen Ziyaretçilerin Camiye ve Şehre Yönelik Algı ve Memnuniyetleri İrem Durmuş Elif Nur,TANRISEVER CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
15 | Moleküler Gastronomi Yöresel Yemeklerde Kullanılabilir mi? Alpaslan Kardelen,PAMUKÇU HÜSEYİN,TANRISEVER CANAN , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2020 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
16 | Hac ve Umre Organizasyonlarına Katılan Bireylerin Memnuniyet Düzeyleri PAMUKÇU HÜSEYİN,TİLİM ŞİRİN , Yayın Yeri: Turkish Studies (Elektronik) , 2020 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
17 | Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı’na Gelen Turistlerin Coğrafi İşaretli Ürün Algısı Duman Senem,TANRISEVER CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomies Studies , 2019 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
18 | Helal Turizm Kavramı ve Gelişimi Üzerine Genel Bir Değerlendirme PAMUKÇU HÜSEYİN,SARIIŞIK MEHMET , Yayın Yeri: Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , 2017 Ulusal 0 Directory of Reesearch journals Indexing Elektronik |
19 | New Tourism Trends in the World and Their Adaptations to Turkey TANRISEVER YİĞİT CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN,BATMAN ORHAN , Yayın Yeri: Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi , 2016 Ulusal 0 EBSCO, Tubitak ULAKBİM ve Asos Elektronik |
20 | Bölüm Tercihi İle Kişilik Arasındaki İlişki Kastamonu Turizm İşletmeciliği veOtelcilik Yüksek Okulu Örneği ŞENGEL ÜMİT,PAMUKÇU HÜSEYİN,SARIIŞIK MEHMET , Yayın Yeri: Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , 2015 Ulusal 0 EBSCO, ASOS and Araştırmax Elektronik |
21 | Turizm Sektöründe Teşvik Veren Kurumların AHP Yöntemi İle Belirlenmesi Kastamonu Örneği SANDIKCI MUSTAFA,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri: İşletme Bilimi Dergisi , 2014 Ulusal 0 Asos İndex Elektronik |
1 | Aşırı Turizmin Çevreci Bir Bakış Açısıyla İncelenmesi Küpeli Hatice, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:International Travel and Tourism Dynamics: Overtourism Ulusal Özet bildiri |
2 | Asklepion’da Unutulan Galen TANRISEVER YİĞİT CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:Sağlık, Toplum ve Kültür Sempozyumu Ulusal Özet bildiri |
3 | Şehir Estetiğinin Gelişimi ve Türkiye ÇALIŞKAN GÜRKAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:20. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
4 | Kırsal Turizm Etkinlikleri Tür ve Sınıflandırma PAMUKÇU HÜSEYİN,AYDOĞDU AYDOĞAN,GEMİCİ ESER,SAMGAR Bengül , Yayın Yeri:Doğu Karadeniz Bölgesi Sürdürülebilir Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
5 | Yöresel Yemeklerin Menülerde Yer Alma Düzeyi Kastamonu Konakları Örneği SANDIKCI MUSTAFA,AYDOĞDU AYDOĞAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:1. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
6 | Helal Turizm Pazarında Bağlılık-Güven Teorisi Böyükyılmaz Savaş,Mızrak Metin,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
7 | Dağcılık Faaliyetlerinin Turizm Ekonomisine Kazandırılması TANRISEVER YİĞİT CANAN,KARA COŞKUN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:3. Uluslararası Al-Farabi Sosyal Bilimler Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
8 | Helal Konsept Destinasyon Markalaşmasında Mevcut Durumun ve Potansiyelin Değerlendirilmesi: Kastamonu İli Örneği Dervişoğlu Nurseli,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
9 | Yükselen Bir Turizm Çeşidi Helal Turizm PAMUKÇU HÜSEYİN,TANRISEVER YİĞİT CANAN , Yayın Yeri:II. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
10 | Helal Konseptli Otel İşletmeleri Türkiye deki Mevcut Durum Üzerine Bir Araştırma PAMUKÇU HÜSEYİN,ARPACI ÖZGÜR , Yayın Yeri:1. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
11 | Diaspora Turizmi Türkiye Azerbaycan Örneği TANRISEVER CANAN,YAŞARSOY EMRAH,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:1. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
12 | UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağında Gastronomi Alanında Yer Alan Hatay ili Instagram Hashtag Değerlendirmesi DAĞDELEN ŞİLAN,PAMUKÇU HÜSEYİN,TANRISEVER YİĞİT CANAN , Yayın Yeri:III. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik Kongresi (Futourism) Ulusal Tam metin bildiri |
13 | Kastamonu Merkezde Bulunan Kaya (Anıt) Mezarların Turizm Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi BÜYÜKMEHMETOĞLU Nagehan, PAMUKÇU HÜSEYİN, TANRISEVER YİĞİT CANAN , Yayın Yeri:V. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
14 | İnanç Turizmi Kapsamında Aziz Paulus’un Önemi ve Tarsus Turizmine Etkisi Erçolak Gizem,TANRISEVER YİĞİT CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium Ulusal Tam metin bildiri |
15 | Dünya’da ve Türkiye’de Helal Turizmin Yeri ve Önemi PAMUKÇU HÜSEYİN,SARIIŞIK MEHMET , Yayın Yeri:2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi Ulusal Özet bildiri |
16 | Tarihi Evlerin Helal Turizm Kapsamında Yeniden İşlevlendirilmesi Kalaycı Celil,PAMUKÇU HÜSEYİN,TANRISEVER YİĞİT CANAN , Yayın Yeri:2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
17 | Helal Turizm Uygulayan Konaklama İşletmelerinin Mekânsal Analizi PAMUKÇU HÜSEYİN,ERDEM NURİ , Yayın Yeri:2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
18 | Helal Turizm Konseptli Konaklama İşletmelerindeki Personel Bilgilendirmesinde Uygulanabilecek Seçmeli Mesleki Yeterlilik Birimi Önerisi Mısırlı İrfan,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi Ulusal Özet bildiri |
19 | Kastamonu’daki Konaklama İşletmelerinde Dijital Medya Kullanımı PAMUKÇU HÜSEYİN,TANRISEVER YİĞİT CANAN , Yayın Yeri:3. Uluslararası Al-Farabi Sosyal Bilimler Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
20 | Geleneksel Türk Okçuluğunun Turizme Kazandırılması ŞAHİN SERDAL,TANRISEVER YİĞİT CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:1. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Trendler Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
21 | Bir Turizm Uygulaması Olarak Helâl Turizmin Kavramsal Analizi ve Ortaya Çıkış Nedenleri PAMUKÇU HÜSEYİN,SARIIŞIK MEHMET , Yayın Yeri:1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
22 | İnebolu Evlerinin Konak Otel Konseptinde Yeniden İşlevlendirilmesi MISIRLI İRFAN,PAMUKÇU HÜSEYİN,erbil selçuk , Yayın Yeri:Business and Organization Research International Conference Ulusal Tam metin bildiri |
23 | Kentlerin Markalaşmasına Yönelik Öğrenci Algıları: Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Örneği SARAÇ ÖMER,PAMUKÇU HÜSEYİN,ULAMA ŞEVKİ,BATMAN ORHAN , Yayın Yeri:4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
24 | Başarılı Bir Destinasyon Oluşturma Sürecinde Kastamonu Örneği ÇİÇEK BAHAR,TANRISEVER YİĞİT CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
25 | Türkiye’de Helâl Turizm, Meslek Standartları, Mesleki Yeterlilikler ve Akreditasyon MISIRLI İRFAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:1.Uluslararası Helal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
26 | Osmanlı Konaklarının Helâl Turizm Kapsamında Yeniden İşlevlendirilmesi: Kastamonu Örneği KAYNAŞ FETHİ ALPEREN,PAMUKÇU HÜSEYİN,TANRISEVER YİĞİT CANAN , Yayın Yeri:1.Uluslararası Helal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
27 | Kazak Öğrencilerin Kültürel Bütünleşmedeki Rolleri Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Örneği AYDOĞDU AYDOĞAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:Uluslararası Almatı 2015-islam Medeniyetleri Başkenti: Medeniyetler Başşehri Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
28 | Öğrencilerin Bölüm ve Meslek Tercihlerinin Ailelerin Sosyo Ekonomik Durumuna Göre Değerlendirilmesi Kastamonu Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Örneği ŞENGEL ÜMİT,PAMUKÇU HÜSEYİN,SARIIŞIK MEHMET , Yayın Yeri:2nd International Congress of Tourism Management Researches Ulusal Tam metin bildiri |
29 | Turizmde Yeni Eğilimler PAMUKÇU HÜSEYİN,TANRISEVER CANAN,BATMAN ORHAN , Yayın Yeri:2nd International Congress of Tourism Management Researches Ulusal Tam metin bildiri |
30 | Turist Rehberleri Tarafından Pazarlanan Kastamonu Şehir Efsaneleri TANRISEVER YİĞİT CANAN,PAMUKÇU HÜSEYİN,ERDOĞAN YAKUP , Yayın Yeri:20. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
31 | Helal Turizm Pazarında Türkiye PAMUKÇU HÜSEYİN,SARIIŞIK MEHMET , Yayın Yeri:Kültür ve Turizm Bakanlığı 3. Turizm Şurası Ulusal Tam metin bildiri |
32 | Helal Turizm Kavramı ve Gelişimi Üzerine Genel Bir Değerlendirme SARIIŞIK MEHMET,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:17. Ulusal Turizm Kongresi: Akademi ve Sektör Buluşması Ulusal Tam metin bildiri |
33 | Sandıklı da Turizm Teşvikleri ve Şehre Katkıları SANDIKCI MUSTAFA,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:Marka Kent Sandıklı Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
34 | Konaklama İşletmelerinin Engelli Bireylere Uygunluğu Kastamonu Örneği AYDOĞDU AYDOĞAN,PAMUKÇU HÜSEYİN,YAŞARSOY EMRAH , Yayın Yeri:3. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
35 | Türk Turizminin Mevcut Durumu ve Gelecekteki Eğilimler MISIRLI İRFAN,PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
36 | Sağlıklı Beslenme Kapsamında Geleneksel Gıdaların Önemi Ender Sinem, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri:5. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
37 | Afyonkarahisar Tarihi Konak İşletmelerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi KAYA Tolga, SARAÇ ÖMER, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri:21. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
38 | Ankara’yı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Sokak Lezzetlerine İlişkin Tüketici Tutumları YAŞARSOY EMRAH, SARAÇ ÖMER, PAMUKÇU HÜSEYİN , Yayın Yeri:21. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
39 | Afyonkarahisar Şehrinin Bilinirliğinde Gastronomik Unsurların Rolü, SANDIKCI MUSTAFA, PAMUKÇU HÜSEYİN, Oktay Kübra, KILIÇ BURHAN , Yayın Yeri:VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress Uluslararası Tam metin bildiri |
40 | Otel ve Restoran Mutfak Çalışanlarının Hızlı Yemek (Fast Food) ve Hazır Gıda Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma: Afyonkarahisar Örneği İpek Gökhan, GÖKÇE AKİF, PAMUKÇU HÜSEYİN, Yayla İsa , Yayın Yeri:VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress Uluslararası Tam metin bildiri |
41 | Uygulama Geliştiricileri Gözünden Artırılmış Gerçeklik Teknolojilerinin Turizm Sektöründe Kullanımı ÇALIŞKAN GÜRKAN, PAMUKÇU HÜSEYİN, Yayla İsa , Yayın Yeri:22. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
42 | Turizm Algılarının ve Tutumlarının Destinasyon Sürdürülebilirliği Açısından Değerlendirilmesi: Kütahya İli Örneği Baydeniz Erdem, PAMUKÇU HÜSEYİN, TANRISEVER YİĞİT CANAN , Yayın Yeri:21. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
43 | Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Girişimcilik Niyetlerinin Planlı Davranış Teorisi Perspektifinden İncelenmesi Baydeniz Erdem, KART NURULLAH, PAMUKÇU HÜSEYİN, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri:23. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
44 | Evaluation of Studies on Halal (Muslim-Friendly) Tourism With Bibliometric Analysis Method TÜRKOĞLU TURGUT,PAMUKÇU HÜSEYİN,BAYDENİZ ERDEM,KART NURULLAH , Yayın Yeri:3rd International Halal (Muslim-Friendly) Tourism Congress Uluslararası Özet bildiri |
45 | Avrupa’da Koşer ve Helal Uygulamaların Catering ve Restoran İşletmeleri Kapsamında İncelenmesi İdiz Selin,PAMUKÇU HÜSEYİN,SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri:3rd International Halal (Muslim-Friendly) Tourism Congress Uluslararası Tam metin bildiri |
1 | Asar Göleti nin Mevcut Su Kaynağının Su Kalitesi ve Su Durumu ile Turizm Faaliyetlerine Kazandırılması Araştırmacı Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Tamamlandı |
2 | Bilişim Teknolojilerinin Simülatör Destekli Olarak Turizm Eğitimine Entegrasyonu Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2020-2021 | Gastronomi ve Mutfak Sanatları Seminer | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Akademik ve Mesleki Gelişim Projesi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Türk Mutfak Kültürü (1. ve 2. Öğretim) | Türkçe | 4 |
2020-2021 | Mutfaklarda Atık Yönetimi (1. ve 2. Öğretim) | Türkçe | 6 |
2020-2021 | Bilimsel Araştırma Yöntemleri - İnanç Turizmi Programı | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Bilimsel Araştırma Yöntemleri - Turizm İşletmeciliği | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Helal Turizm Teorisi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Genel Turizm - Rehberlik/ Güz | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Genel Turizm - Gastronomi / Güz | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Genel Turizm - Güz | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Bitirme Çalışması 1- Güz | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Bitirme Tezi 1 - Güz | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Seminer (Bahar Dönemi) | Türkçe | 1 |
2019-2020 | Helal Turizm (Turizm ve Otel İşletmeciliği Bahar) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Bitirme Tezi 2 (Turizm ve Otel İşletmeciliği) | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri (Turizm ve Otel İşletmeciliği) | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Turizmde Bilgi ve İletişim Teknolojileri | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Bitirme Çalışması 2 (Turizm Rehberliği) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri (Turizm Rehberliği) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Seminer (Turizm İşletmeciliği Bahar Dönemİ) | Türkçe | 1 |
2019-2020 | Bilimsel Araştırma Yöntemleri (Turizm İşletmeciliği Programı Güz) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Turizm Sektöründe E-pazarlama ve Bilgi Teknolojileri Uygulamaları (Doktora Programı Bahar) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Seminer (İnanç Turizmi Bahar Dönemi) | Türkçe | 1 |
2019-2020 | İnanç Turizminde Rekreasyon ve Boş Zaman (İnanç Turizmi Programı Bahar) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Helal Turizm Teorisi (Doktora Programı Güz) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Bilimsel Araştırma Yöntemleri (Turizm İşletmeciliği Programı Bahar) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | İnanç Turizminde Ağırlama Yönetimi (İnanç Turizmi Programı Güz) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Bitirme Çalışması 1 (Turizm Rehberliği) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Genel Turizm (Turizm Rehberliği) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Genel Turizm (Gastronomi ve Mutfak Sanatları) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Bitirme Tezi 1 (Turizm ve Otel İşletmeciliği) | Türkçe | 4 |
2019-2020 | Genel Turizm (Turizm ve Otel İşletmeciliği) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Seminer (Turizm İşletmeciliği Bahar Dönemİ) | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Sosyal Bilimlerde İleri Araştırma Yöntemleri (Bahar Dönemİ) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Bilimsel Araştırma Yöntemleri (Turizm İşletmeciliği Programı Bahar Dönemi) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Bilimsel Araştırma Yönetimi (İnanç Turizmi Programı Programı Bahar Dönemi) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Bitirme Çalışması 2 (Turizm Rehberliği) Bahar | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri (Turizm Rehberliği) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Helal Turizm (Turizm ve Otel İşletmeciliği 1. ve 2. öğretim) Bahar | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Bitirme Tezi 2 (Turizm ve Otel İşletmeciliği) Bahar | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri (Turizm ve Otel İşletmeciliği) | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Turizmde Bilgi ve İletişim Teknolojileri | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Dijital Pazarlama (Turizm İşletmeciliği Programı Güz Dönemi) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Bilimsel Araştırma Yöntemleri (Turizm İşletmeciliği Programı Güz Dönemi) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Bilimsel Araştırma Yönetimi (İnanç Turizmi Programı Güz Dönemi) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Bitirme Çalışması 1 (Turizm Rehberliği) | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Genel Turizm (Turizm Rehberliği) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Bitirme Tezi 1 (Turizm ve Otel İşletmeciliği 1. ve 2. öğretim) | Türkçe | 8 |
2018-2019 | Toplantı ve Kongre Yönetimi (1. ve 2. şube) | Türkçe | 4 |
2018-2019 | Genel Turizm ( Gastronomi ve Murfak Sanatları) | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Genel Turizm (Turizm ve Otel İşletmeciliği) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Helal Turizm (Turizm İşletmeciliği 1. ve 2. Öğretim) | Türkçe | 4 |
2017-2018 | Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri (Turizm Rehberliği 1. ve 2. Şube) | Türkçe | 6 |
2017-2018 | Turizmde Bilgi ve İletişim Teknolojileri (Turizm ve otel işletmeciliği 1. ve 2. Şube ve İkinci Öğretim) | Türkçe | 8 |
2017-2018 | Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri (Turizm İşletmeciliği 1. ve 2. Şube ve İkinci Öğretim) | Türkçe | 12 |
2021-2022 | İnançların Mutfak Kültürüne Etkisi (Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans) | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Turizmde Tüketici Davranışı | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler (İÖ) | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Yemek, Kültür ve Toplum | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Seminer | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Türk Mutfak Kültürü | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Mutfaklarda Atık Yönetimi | Türkçe | 6 |
2021-2022 | Akademik ve Mesleki Gelişim Projesi | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Turizm İşletmelerinde Yenilik Yönetimi | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Turizmde Tüketici Davranışları | Türkçe | 2 |
2022-2023 | İnançların Mutfak Kültürü Üzerine Etkisi | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Alandışı Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler | Türkçe | 6 |
2022-2023 | Turizme Giriş | Türkçe | 6 |
2023-2024 | Seminer | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Seminer | Türkçe | 2 |
2023-2024 | İnançların Mutfak Kültürü Üzerine Etkisi | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Turizm İşletmelerinde Yenilik Yönetimi | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Turizme Giriş | Türkçe | 6 |
2023-2024 | Dünya Mutfakların da Yeni Eğilimler-Alan Dışı | Türkçe | 4 |
2023-2024 | Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler | Türkçe | 6 |
2024-2025 | Seminer | Türkçe | 2 |
2024-2025 | İnançların Mutfak Kültürü Üzerine Etkisi | Türkçe | 3 |
2024-2025 | Turizme Giriş | Türkçe | 3 |
2024-2025 | Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler | Türkçe | 3 |
2024-2025 | Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler | Türkçe | 3 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2024 | EMİNE UYSAL | Yeşilçam ve yeni Türk sinemasındaki gastronomik ögelerin göstergebilimsel çözümlemesi |
2023 | TURGUT TÜRKOĞLU | Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarından Çay Kültürüne Yönelik Gastro-Turist Deneyimi Destinasyon İmajı ve Tutumun Davranışsal Niyete Etkisinde Alışkanlığın Düzenleyici Rolü |
2023 | YİĞİT ASLAN | Yönetici kişilik özellikleri ve iletişim becerilerinin turist rehberlerinin işten ayrılma niyetlerine etkisi üzerine bir araştırma |
2022 | CELİL KALAYCI | Helal konseptli otellerde sunulan animasyon hizmetlerinin müşteri memnuniyetine etkisi |
2022 | CİHAN TANE | Geleneksel kızak sporunun turizme kazandırılması |
2022 | ŞENOL KARABALTAOĞLU | Sürdürülebilir Destinasyon Yönetimi Kapsamında Macera Turizmi Model Önerisi |
2022 | OĞUZ ÇAM | Turistlerin israf eğilimlerine ilişkin yönetici algıları |
2021 | ORHAN CANBULAT | Hekimlerin turistik davranışlarında sosyal medya etkisi |
2021 | ERCAN KANBUR | A ve B kişilik tiplerinin hüzün turizmi deneyimlerine etkisi: Tarihi Sinop Cezaevi Müzesi |
2020 | Şİlan Dağdelen | Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı Gastro-Turist Profilinin Belirlenmesi: Gaziantep ve Hatay İli Örneği |
2020 | ŞİLAN DAĞDELEN | UNESCO yaratıcı şehirler ağı gastro-turist profilinin belirlenmesi: Gaziantep ve Hatay ili örneği |
2019 | KARDELEN ALPASLAN | Yöresel yemeklerde moleküler gastronomi kullanımı |
2019 | BURCU TÜTÜNCÜ | Likya Yolunu yürüyen turistlerin memnuniyet düzeyi |
Dilber Dönmez | Safran Festivali’nin Safranbolu Destinasyon İmajı ve Davranışsal Niyet Üzerindeki Etkisi | |
Orhan Canbulat | Hekimlerin Turistik Davranışlarında Sosyal Medyanın Etkisi | |
Celil Kalaycı | Helal Konseptli Otellerde Sunulan Animasyon Hizmetlerinin Müşteri Memnuniyetine Etkisi | |
Cihan Tane | Geleneksel Kızak Sporunun Turizme Kazandırılması | |
Oğuz Çam | Müslüman Turistlerin Tüketici Davranışları ve İsraf Eğilimleri |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2022- | Fakülte Kurulu Üyeliği | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2020-2021 | Bologna Koordinatörü | KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ | |
2018-2021 | Fakülte Kurulu Üyeliği | KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ | |
2018-2021 | Bilim Dalı Başkanı | KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ | |
2018-2020 | Anabilim Dalı Başkanı | KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ | |
2018-2020 | Bölüm Başkanı | KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ | |
2018-2020 | Anabilim Dalı Başkanı | KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ | |
2015-2021 | Komisyon Üyeliği | KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ |
1 | Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Mezunları ve Mensupları Derneği (AKÜTURMED) Başkan 2022 |
2 | SATUMED (Sakarya Turizm Mezunları ve Mensupları Derneği) Üye 2020 - 2022 |
3 | Turizm Akademisyenleri Derneği Üye 2016 |
4 | Kastamonu Turizm Eğitim ve Araştirma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi 2015 |
5 | TİYADER (Turistik İşletme Yöneticileri, Personeli ve Avrupa Birliği Turizm Personeli ile İlişkiler Derneği) Üye 2015 |
1 | 7-ELEVEN , Kasiyer 2009 - 2009 |
2 | ALAİYE RESORT & SPA HOTEL , Yiyecek İçecek Departmanı/Büfe Sorumlusu 2008 - 2008 |
3 | SUNSHINE HOTEL , Yiyecek İçecek Departmanı/Garson 2006 - 2006 |