Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
1985-1990 | Lisans | GAZİ ÜNİVERSİTESİ |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2008- | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
1 | Afyonkarahisar Yemek Kültürü Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi , BAYTOK AHMET,PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,Emren ahmet,ÇELİK TANSU,ÇELİK ERKAN,KARA ALİ METE,Nurdan Gürel,Muzaffer Uyan 1 |
2 | Afyonkarahisar Yemek Kültürü Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , YILMAZ HATİCE, BAYTOK AHMET, EMREN AHMET, ÇELİK TANSU, ÇELİK ERKAN, PEKYAMAN ASUMAN, KARA ALİ METE, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
3 | Afyonkarahisar Yemek Kültürü Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , BAYTOK AHMET, PEKYAMAN ASUMAN, YILMAZ HATİCE, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, EMREN AHMET, ÇELİK TANSU, ÇELİK ERKAN, KARA ALİ METE 1 |
4 | AFYONKARAHİSAR YEMEK KÜLTÜRÜ Eğitim Bilimleri ve Öğretmen Yetiştirme Temel Alanı->Eğitim Bilimleri , BAYTOK AHMET,YILMAZ HATİCE,PEKYAMAN ASUMAN,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,KARA ALİ METE,ÇELİK TANSU,ÇELİK ERKAN,GÜREL NURDAN,EMREN AHMET,UYAN MUZAFFER 2 |
1 | Replacing of Water by Buffalo Milk or Buffalo Whey in Production of Traditional
Afyonkarahisar Velense Noodle
YALÇIN SEDA, ÖZER ERDAL, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2023 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | The use of Buffalo Milk, Kaymak and Yogurt in Traditional Products of Afyonkarahisar Cuisine ÖZER ERDAL, YALÇIN SEDA, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2022 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
3 | The use of Buffalo Milk, Kaymak and Yogurt in Traditional Products of
Afyonkarahisar Cuisine
ÖZER ERDAL, YALÇIN SEDA, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , 2022 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
1 | Replacing of Water by Buffalo Milk or Buffalo Whey in Production of Traditional
Afyonkarahisar Velense Noodle
YALÇIN SEDA, ÖZER ERDAL, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2023 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | The use of Buffalo Milk, Kaymak and Yogurt in Traditional Products of Afyonkarahisar Cuisine ÖZER ERDAL, YALÇIN SEDA, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2022 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
3 | The use of Buffalo Milk, Kaymak and Yogurt in Traditional Products of
Afyonkarahisar Cuisine
ÖZER ERDAL, YALÇIN SEDA, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , 2022 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
1 | Afyonkarahisar Protokol Yemeklerinde Manda Sütü
Ürünlerinin Yeri ve Gastrodiplomasi
ÖZER ERDAL , Yayın Yeri:İNCES Uluslararası Eğitim ve Bilim Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2017-2018 | ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | ZİYAFET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
2017-2018 | YÖRESEL MUTFAK | Türkçe | 4 |
2017-2018 | SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
2017-2018 | PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | MUTFAK ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
2017-2018 | MUTFAK PLANLAMA | Türkçe | 3 |
2018-2019 | MUTFAK ÜRÜNLERİ | Türkçe | 4 |
2018-2019 | SOĞUK MUTFAK | Türkçe | 4 |
2018-2019 | MUTFAK PLANLAMA | Türkçe | 3 |
2018-2019 | ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | ZİYAFET MUTFAĞI | Türkçe | 4 |
2018-2019 | PASTANE ÜRÜNLERİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | YÖRESEL MUTFAK | Türkçe | 4 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|