Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2018- | Doktora | ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR) |
2011-2013 | Yüksek Lisans | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2021- | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | SANDIKLI MESLEK YÜKSEKOKULU |
1 | Çalışanların İş Değer Algısının Örgütsel VatandaşlığaEtkisi Afyonkarahisar daki Beş Yıldızlı Termal Otelİşletmelerinde Bir Uygulama ORHAN KUTLAY , Yayın Yeri:VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi Ulusal Özet bildiri |
2 | Turizm İşletmelerinin Menülerinde Yöresel Ürünler: Sandıklı Örneği CANKÜL DURAN, ORHAN KUTLAY , Yayın Yeri:4.Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK) Uluslararası Tam metin bildiri |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2014-2015 | Kongre Seminer Organizasyonu | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Otel İşletmeciliği | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Kongre Seminer Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Rezervasyon | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Rehberlik Hizmetleri | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Meslek Etiği | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Tur Programcılığı 2 | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Barda Servis | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Çamaşırhane Kontrolü | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Genel Turizm | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Ön Büro Hizmetleri | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Genel Turizm | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Karşılayıcı Acenta | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Kat Hizmetlerinde Temizlik İşlemleri | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Oda Servisi | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Ziyafet Yönetimi | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Kat Hizmetleri | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Ön Büro Hizmetleri | Türkçe | 2 |
2014-2015 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2014-2015 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2014-2015 | ÖN BÜRO HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2014-2015 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2014-2015 | KAT HİZMETLERİ | Türkçe | 4 |
2014-2015 | KARŞILAYICI ACENTA | Türkçe | 2 |
2014-2015 | ÖN BÜRO HİZMETLERİ | Türkçe | 3 |
2014-2015 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
2015-2016 | KONGRE SEMİNER ORGANİZASYONU (SEÇ) | Türkçe | 3 |
2015-2016 | ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ | Türkçe | 2 |
2015-2016 | BARDA SERVİS | Türkçe | 3 |
2015-2016 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
2015-2016 | KONGRE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 2 |
2015-2016 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 3 |
2015-2016 | REHBERLİK HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2015-2016 | TUR PROGRAMCILIĞI II | Türkçe | 3 |
2015-2016 | SEYAHAT İŞLETMELERİ REZERVASYON SİSTEMLERİ | Türkçe | 3 |
2015-2016 | TUR PLANLAMASI VE YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2015-2016 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2015-2016 | MESLEK ETİĞİ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2015-2016 | REZERVASYON | Türkçe | 2 |
2016-2017 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2016-2017 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | TUR PROGRAMCILIĞI I | Türkçe | 3 |
2016-2017 | ÖN BÜRO HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2016-2017 | KAT HİZMETLERİ | Türkçe | 4 |
2016-2017 | KARŞILAYICI ACENTA | Türkçe | 2 |
2016-2017 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
2016-2017 | KONGRE SEMİNER ORGANİZASYONU (SEÇ) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | BARDA SERVİS | Türkçe | 3 |
2016-2017 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
2016-2017 | KONGRE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 2 |
2016-2017 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 3 |
2016-2017 | REHBERLİK HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | TUR PROGRAMCILIĞI II | Türkçe | 3 |
2016-2017 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | MESLEK ETİĞİ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2016-2017 | REZERVASYON | Türkçe | 2 |
2017-2018 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2017-2018 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | TUR PROGRAMCILIĞI I | Türkçe | 3 |
2017-2018 | ÖN BÜRO HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2017-2018 | KAT HİZMETLERİ | Türkçe | 4 |
2017-2018 | KARŞILAYICI ACENTA | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
2017-2018 | KONGRE SEMİNER ORGANİZASYONU (SEÇ) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | BARDA SERVİS | Türkçe | 3 |
2017-2018 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
2017-2018 | KONGRE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 2 |
2017-2018 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 3 |
2017-2018 | REHBERLİK HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | TUR PROGRAMCILIĞI II | Türkçe | 3 |
2017-2018 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | REZERVASYON | Türkçe | 2 |
2018-2019 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2018-2019 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ | Türkçe | 3 |
2018-2019 | TUR PROGRAMCILIĞI I | Türkçe | 3 |
2018-2019 | ÖN BÜRO HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2018-2019 | KAT HİZMETLERİ | Türkçe | 4 |
2018-2019 | KARŞILAYICI ACENTA | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GENEL TURİZM | Türkçe | 2 |
2018-2019 | ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | BARDA SERVİS | Türkçe | 3 |
2018-2019 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
2018-2019 | KONGRE SEMİNER ORGANİZASYONU (SEÇ) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | KONGRE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 2 |
2018-2019 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 3 |
2018-2019 | REHBERLİK HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | TUR PROGRAMCILIĞI II | Türkçe | 3 |
2018-2019 | MESLEK ETİĞİ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2018-2019 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2018-2019 | MESLEK ETİĞİ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2018-2019 | REZERVASYON | Türkçe | 2 |
2019-2020 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2019-2020 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | KAT HİZMETLERİ | Türkçe | 4 |
2019-2020 | KARŞILAYICI ACENTA | Türkçe | 2 |
2019-2020 | İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | KONGRE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 2 |
2019-2020 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 3 |
2019-2020 | MESLEK ETİĞİ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GENEL ALAN KONTROLÜ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | MESLEK ETİĞİ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | REZERVASYON | Türkçe | 2 |
2020-2021 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2020-2021 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | KONUK İLETİŞİMİ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2020-2021 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | KAT HİZMETLERİ | Türkçe | 4 |
2020-2021 | KARŞILAYICI ACENTA | Türkçe | 2 |
2020-2021 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2020-2021 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
2020-2021 | KONGRE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 2 |
2020-2021 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 3 |
2020-2021 | GENEL ALAN KONTROLÜ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2020-2021 | MESLEK ETİĞİ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2020-2021 | REZERVASYON | Türkçe | 2 |
2021-2022 | İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GENEL ALAN KONTROLÜ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2021-2022 | SAĞLIK TURİZMİNDE KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ (SEÇ) | Türkçe | 3 |
2021-2022 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2021-2022 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | KARİYER PLANLAMA (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2020-2021 | İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2022-2023 | SAĞLIK TURİZMİNDE MESLEKİ UYGULAMALAR II | Türkçe | 5 |
2022-2023 | ÜÇÜNCÜ YAŞ TURİZMİ VE PALYATİF BAKIM (SEÇ) | Türkçe | 3 |
2022-2023 | SAĞLIK TURİZMİNDE KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ (SEÇ) | Türkçe | 3 |
2022-2023 | MESLEK ETİĞİ (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2022-2023 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | ÖZEL İLGİ TURİZMİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | TERMAL VE SPA WELLNESS TURİZMİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | SAĞLIK TURİZMİNDE MESLEKİ UYGULAMALAR I | Türkçe | 5 |
2022-2023 | ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ (SEÇ) | Türkçe | 3 |
2022-2023 | KARİYER PLANLAMA (SEÇ) | Türkçe | 2 |
2023-2024 | TERMAL VE SPA WELLNESS TURİZMİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | SAĞLIK TURİZMİNDE MESLEKİ UYGULAMALAR I | Türkçe | 5 |
2023-2024 | GENEL İŞLETME | Türkçe | 3 |
2023-2024 | ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ (SEÇ) | Türkçe | 3 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2021- | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |
1 | Sandıklı Turizm Meslek Lisesi , Öğretmen 2009 - 2011 |
2 | Sandıklı Yeni Termal Otel , Genel Müdür 2007 - 2009 |
3 | Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali BTA Catering , Yiyecek-İçecek Dpt. 2007 - 2007 |
4 | Külahçıoğlu Catering/Gıda , Yiyecek-İçecek Müdürü 2006 - 2007 |
5 | Selçuk Gıda , İdari İşler Sorumlusu 2004 - 2006 |
6 | İzmir Öğretmenevi , Muhasebe 1999 - 2002 |
7 | Kapadokya Dedeman Oteli Grand Casino , Muhasebe Dep. 1995 - 1998 |
8 | Grand Washington Oteli Ayvalık , Resepsiyonist 1994 - 1994 |