Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
1991-1997 | Lisans | ANKARA ÜNİVERSİTESİ | |
2001-2006 | Doktora | ANKARA ÜNİVERSİTESİ |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2006- | DOÇENT | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | VETERİNER FAKÜLTESİ |
1 | Koyun ve Keçi Sütü PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Türkiye Klinikleri Veteriner Bilimleri Dergisi , 2019 Ulusal 0 ULAKBİM |
2 | Investigation of the Microbiological Quality of Sea Breeding (Sparus aurata) and Sea Bass (Dicentrarchus labrax) Fishes in Afyonkarahisar Province PAMUK ŞEBNEM,DEMİREL YAĞMUR NİL,GÜRLER ZEKİ , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2019 Uluslararası 0 CAB Abstract Elektronik |
3 | Demographical characteristics, nutritional habits and knowledge evaluation ofobese patients in Afyon, Turkey PAMUK ŞEBNEM,KOKTAY BÜYÜKÇAVUŞOĞLU ÖZLEM,KILIÇ İBRAHİM,YILDIRIM YELİZ , Yayın Yeri: Asian Journal ofMedical and Biological Research , 2018 Uluslararası 0 ACM ASC APA IEEE Elektronik |
4 | Üniversite Kantin Kampüslerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Araştırılması PAMUK ŞEBNEM,ERDOĞAN METİN,YILDIRIM YELİZ,HIZLISOY HARUN,AL SERHAT,Sepin Özgür , Yayın Yeri: Kocatepe Veteriner Dergisi , 2018 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
5 | Prevalence of Salmonella spp and Listeria monocytogenes in bovine origin foods PAMUK ŞEBNEM,SIRIKEN BELGİN , Yayın Yeri: Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University , 2018 Ulusal 0 CAB Basılı |
6 | Escherichia coli O157 and O157:H7 in Raw Cow Milk İNAT GÖKHAN,SIRIKEN BELGİN,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Animal Health Production and Hygiene , 2017 Uluslararası Hakemli EBSCO, Türkiye Atıf Dizini Basılı |
7 | Microbiological quality of pastrami and associatedsurfaces at the point of sale in Kayseri, Turkey YILDIRIM YELİZ,ERTAŞ ONMAZ NURHAN,GÖNÜLALAN ZAFER,AL SERHAT,YILDIRIM ALPARSLAN,KARADAL FULDEN,HIZLISOY HARUN,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Public Health , 2017 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
8 | Geleneksel Afyon Kaymağı Üretimi PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Atatürk Üniversitesi, Veteriner Bilimleri Dergisi , 2017 Ulusal 0 EBSCO Basılı |
9 | Kayseri de satışa sunulan tavuk eti ve iç organlarında arsenik düzeylerinin belirlenmesi YILDIRIM YELİZ,GÖNÜLALAN ZAFER,ERTAŞ ONMAZ NURHAN,HIZLISOY HARUN,AL SERHAT,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Journal of Faculty of Veterinary Medicine , 2016 Ulusal 0 CAB Basılı |
10 | The microbiological quality of ready to eat salads in Tukey A focus on Salmonella spp and Listeria monocytogenes GÜRLER ZEKİ,PAMUK ŞEBNEM,YILDIRIM YELİZ,ERTAŞ ONMAZ NURHAN , Yayın Yeri: International Journal of Food Microbiology , 2015 Uluslararası 0 SCI Basılı |
11 | Occurence hemolytic toxins and antimicrobial resistance of Aeromonas hydrophila strains from dairy cow and Anatolian Water Buffalo quarter milk samples in Turkey ŞEKER ESRA,ÖZENÇ ERHAN,KONAK SELAHATTİN,PAMUK ŞEBNEM,KUYUCUOĞLU YAHYA , Yayın Yeri: Acta Scientiae Veterinariae , 2015 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
12 | Detection of Prevence and contamination level of Brucella spp in local cheese produced in Afyonkarahisar Turkey PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2014 Ulusal 0 Journal Index, Academic Index, Turkey Citation Index, Google Scholar Elektronik |
13 | Detection of Clostridium perfringens Contamination in Retail Minced Beef and Poultry Meat Retailed in Afyon PAMUK ŞEBNEM,ÇELİKELOĞLU GÖZDE , Yayın Yeri: Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University , 2014 Ulusal 0 CAB Basılı |
14 | Chemical and microbiological quality of Anatolian Buffalo milk GÜRLER ZEKİ,KUYUCUOĞLU YAHYA,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: African Journal of Microbiology Research , 2013 Uluslararası 0 cab abstract Elektronik |
15 | Microbiological and Physicochemical Properties of the Potable and Utility Water in and around Afyonkarahisar Turkey GÜRLER ZEKİ,PAMUK ŞEBNEM,ACARÖZ ULAŞ , Yayın Yeri: Journal of Animal and Veterinary Advances , 2013 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
16 | Tüketime hazır tuzlanmış hamsi balıklarının Engraulis encrasicolus mikrobiyolojik ve kimyasal kalitelerinin belirlenmesi İNAT GÖKHAN,PAMUK ŞEBNEM,SIRIKEN BELGİN,DEMİREL NİL YAĞMUR , Yayın Yeri: JOURNAL OF TURKISH VETERINARY MEDİCAL SOCIETY , 2013 Ulusal 0 CAB Basılı |
17 | The Microbiological Quality of Ready to Eat Salads Sold in Afyonkarahisar Turkey PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ,YILDIRIM YELİZ,ERTAŞ ONMAZ NURHAN , Yayın Yeri: journal of the faculty of veterinary medicine, kafkas university , 2013 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
18 | A survey of the occurence and properties of methicillin resistant Staphylococcus aureus and methicillin resistant Staphylococcus intermedius in water buffalo milk and dairy products in Turkey PAMUK ŞEBNEM,YILDIRIM YELİZ,ŞEKER ESRA,GÜRLER ZEKİ,KARA RECEP , Yayın Yeri: International Journal of Dairy Technology , 2012 Uluslararası 0 SCI Basılı |
19 | Incidence and antibiotic resistance of Salmonella spp on raw chicken carcasses YILDIRIM YELİZ,GÖNÜLALAN ZAFER,PAMUK ŞEBNEM,ERTAŞ ONMAZ NURHAN , Yayın Yeri: Food Research International , 2011 Uluslararası 0 SCI Elektronik |
20 | Detection of Microbiologial Quality of Common Carp Cyprius Carpio sold ın public bazaar in afyonkarahisar PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ,YILDIRIM YELİZ,SIRIKEN BELGİN , Yayın Yeri: Journal of Animal and Veterinary Advances , 2011 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
21 | Antibiotic resistance of coagulase negative Staphylococci isolated from buffalo milk and some milk products PAMUK Ş, ŞEKER E, YILDIRIM Y , Yayın Yeri: Kocatepe Vet. J. , 2010 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı |
22 | Genetiği değiştirilmiş gıdalara genel bir yaklaşım PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2010 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı |
23 | Manda Sütünden Gelen Lezzet Mozzarella PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2010 Ulusal 0 Journal Index, Academic Index, Turkey Citation Index, Google Scholar Basılı |
24 | Microbiological Examination of Meatball Cream Cake and Turkish Delight Lokum Sırıken, Çadırcı, Inat, Pamuk, , Yayın Yeri: Journal of Animal and Veterinary Advances , 2009 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
25 | Detection of Thermophilic Campylobacter spp In unpacked broiler carcasses in retail markets of Afyonkarahisar and confirmation C jejuni isolates using PCR PAMUK ŞEBNEM,akgün sadi , Yayın Yeri: Journal of Animal and Veterinary Advances , 2009 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
26 | Afyonkarahisar da Tüketilen Kaymaklı Lokumların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2009 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı |
27 | Incidence of E coli and L monocytogenes in ground beef in Afyon Turkey Siriken B, Pamuk Ş , Yayın Yeri: Indian Veterinary Journal , 2006 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
28 | A note on the incidences of Salmonella spp Listeria spp andEscherichia coli O157 H7 serotypes in Turkish sausage Soudjouck Sırıken B, Pamuk Ş, Özakın Ö, Gedikoğlu S, Eyigör M , Yayın Yeri: MEAT SCIENCE , 2006 Uluslararası 0 SCI Basılı |
29 | The microbiological quality and residual nitrate nitrite levelsin turkish sausage soudjouck produced in Afyon Province Turkey Sırıken B, Özdemir M, Yavuz H, Pamuk S , Yayın Yeri: FOOD CONTROL , 2006 Uluslararası 0 SCI Basılı |
30 | Effects of cetylpyridinium chloride lactic acid and sodium benzoate on populations of Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus on beef Özdemir Haydar, Gücükoğlu Ali, Pamuk Şebnem , Yayın Yeri: J Food Safety , 2006 Uluslararası 0 SCI Basılı |
31 | Acidified sodium chlorite trisodium phosphate and populations of Salmonella Typhimurium and Staphylococcus aureus on chicken breast skin Özdemir Haydar, Pamuk Şebnem , Yayın Yeri: J. Food Processing and Preservation. , 2006 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
32 | Scombroid Balık Zehirlenmesi PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Akademik Gıda , 2006 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı |
33 | Gıda Kaynaklı Karsinojenler PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Akademik Gıda , 2006 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı |
34 | Microbial contamination of chicken burger Siriken B, Pamuk Ş , Yayın Yeri: Indian Veterinary journal , 2005 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
1 | Investigation of the Microbiological Quality of Sea Breeding (Sparus aurata) and Sea Bass (Dicentrarchus labrax) Fishes in Afyonkarahisar Province PAMUK ŞEBNEM,DEMİREL YAĞMUR NİL,GÜRLER ZEKİ , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2019 Uluslararası 0 CAB Abstract Elektronik |
2 | Demographical characteristics, nutritional habits and knowledge evaluation ofobese patients in Afyon, Turkey PAMUK ŞEBNEM,KOKTAY BÜYÜKÇAVUŞOĞLU ÖZLEM,KILIÇ İBRAHİM,YILDIRIM YELİZ , Yayın Yeri: Asian Journal ofMedical and Biological Research , 2018 Uluslararası 0 ACM ASC APA IEEE Elektronik |
3 | Escherichia coli O157 and O157:H7 in Raw Cow Milk İNAT GÖKHAN,SIRIKEN BELGİN,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Animal Health Production and Hygiene , 2017 Uluslararası Hakemli EBSCO, Türkiye Atıf Dizini Basılı |
4 | Microbiological quality of pastrami and associatedsurfaces at the point of sale in Kayseri, Turkey YILDIRIM YELİZ,ERTAŞ ONMAZ NURHAN,GÖNÜLALAN ZAFER,AL SERHAT,YILDIRIM ALPARSLAN,KARADAL FULDEN,HIZLISOY HARUN,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Public Health , 2017 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
5 | The microbiological quality of ready to eat salads in Tukey A focus on Salmonella spp and Listeria monocytogenes GÜRLER ZEKİ,PAMUK ŞEBNEM,YILDIRIM YELİZ,ERTAŞ ONMAZ NURHAN , Yayın Yeri: International Journal of Food Microbiology , 2015 Uluslararası 0 SCI Basılı |
6 | Occurence hemolytic toxins and antimicrobial resistance of Aeromonas hydrophila strains from dairy cow and Anatolian Water Buffalo quarter milk samples in Turkey ŞEKER ESRA,ÖZENÇ ERHAN,KONAK SELAHATTİN,PAMUK ŞEBNEM,KUYUCUOĞLU YAHYA , Yayın Yeri: Acta Scientiae Veterinariae , 2015 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
7 | Chemical and microbiological quality of Anatolian Buffalo milk GÜRLER ZEKİ,KUYUCUOĞLU YAHYA,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: African Journal of Microbiology Research , 2013 Uluslararası 0 cab abstract Elektronik |
8 | Microbiological and Physicochemical Properties of the Potable and Utility Water in and around Afyonkarahisar Turkey GÜRLER ZEKİ,PAMUK ŞEBNEM,ACARÖZ ULAŞ , Yayın Yeri: Journal of Animal and Veterinary Advances , 2013 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
9 | The Microbiological Quality of Ready to Eat Salads Sold in Afyonkarahisar Turkey PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ,YILDIRIM YELİZ,ERTAŞ ONMAZ NURHAN , Yayın Yeri: journal of the faculty of veterinary medicine, kafkas university , 2013 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
10 | A survey of the occurence and properties of methicillin resistant Staphylococcus aureus and methicillin resistant Staphylococcus intermedius in water buffalo milk and dairy products in Turkey PAMUK ŞEBNEM,YILDIRIM YELİZ,ŞEKER ESRA,GÜRLER ZEKİ,KARA RECEP , Yayın Yeri: International Journal of Dairy Technology , 2012 Uluslararası 0 SCI Basılı |
11 | Incidence and antibiotic resistance of Salmonella spp on raw chicken carcasses YILDIRIM YELİZ,GÖNÜLALAN ZAFER,PAMUK ŞEBNEM,ERTAŞ ONMAZ NURHAN , Yayın Yeri: Food Research International , 2011 Uluslararası 0 SCI Elektronik |
12 | Detection of Microbiologial Quality of Common Carp Cyprius Carpio sold ın public bazaar in afyonkarahisar PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ,YILDIRIM YELİZ,SIRIKEN BELGİN , Yayın Yeri: Journal of Animal and Veterinary Advances , 2011 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
13 | Microbiological Examination of Meatball Cream Cake and Turkish Delight Lokum Sırıken, Çadırcı, Inat, Pamuk, , Yayın Yeri: Journal of Animal and Veterinary Advances , 2009 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
14 | Detection of Thermophilic Campylobacter spp In unpacked broiler carcasses in retail markets of Afyonkarahisar and confirmation C jejuni isolates using PCR PAMUK ŞEBNEM,akgün sadi , Yayın Yeri: Journal of Animal and Veterinary Advances , 2009 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
15 | Incidence of E coli and L monocytogenes in ground beef in Afyon Turkey Siriken B, Pamuk Ş , Yayın Yeri: Indian Veterinary Journal , 2006 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
16 | A note on the incidences of Salmonella spp Listeria spp andEscherichia coli O157 H7 serotypes in Turkish sausage Soudjouck Sırıken B, Pamuk Ş, Özakın Ö, Gedikoğlu S, Eyigör M , Yayın Yeri: MEAT SCIENCE , 2006 Uluslararası 0 SCI Basılı |
17 | The microbiological quality and residual nitrate nitrite levelsin turkish sausage soudjouck produced in Afyon Province Turkey Sırıken B, Özdemir M, Yavuz H, Pamuk S , Yayın Yeri: FOOD CONTROL , 2006 Uluslararası 0 SCI Basılı |
18 | Effects of cetylpyridinium chloride lactic acid and sodium benzoate on populations of Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus on beef Özdemir Haydar, Gücükoğlu Ali, Pamuk Şebnem , Yayın Yeri: J Food Safety , 2006 Uluslararası 0 SCI Basılı |
19 | Acidified sodium chlorite trisodium phosphate and populations of Salmonella Typhimurium and Staphylococcus aureus on chicken breast skin Özdemir Haydar, Pamuk Şebnem , Yayın Yeri: J. Food Processing and Preservation. , 2006 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
20 | Microbial contamination of chicken burger Siriken B, Pamuk Ş , Yayın Yeri: Indian Veterinary journal , 2005 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
1 | Koyun ve Keçi Sütü PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Türkiye Klinikleri Veteriner Bilimleri Dergisi , 2019 Ulusal 0 ULAKBİM |
2 | Üniversite Kantin Kampüslerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Araştırılması PAMUK ŞEBNEM,ERDOĞAN METİN,YILDIRIM YELİZ,HIZLISOY HARUN,AL SERHAT,Sepin Özgür , Yayın Yeri: Kocatepe Veteriner Dergisi , 2018 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
3 | Prevalence of Salmonella spp and Listeria monocytogenes in bovine origin foods PAMUK ŞEBNEM,SIRIKEN BELGİN , Yayın Yeri: Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University , 2018 Ulusal 0 CAB Basılı |
4 | Geleneksel Afyon Kaymağı Üretimi PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Atatürk Üniversitesi, Veteriner Bilimleri Dergisi , 2017 Ulusal 0 EBSCO Basılı |
5 | Kayseri de satışa sunulan tavuk eti ve iç organlarında arsenik düzeylerinin belirlenmesi YILDIRIM YELİZ,GÖNÜLALAN ZAFER,ERTAŞ ONMAZ NURHAN,HIZLISOY HARUN,AL SERHAT,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Journal of Faculty of Veterinary Medicine , 2016 Ulusal 0 CAB Basılı |
6 | Detection of Prevence and contamination level of Brucella spp in local cheese produced in Afyonkarahisar Turkey PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2014 Ulusal 0 Journal Index, Academic Index, Turkey Citation Index, Google Scholar Elektronik |
7 | Detection of Clostridium perfringens Contamination in Retail Minced Beef and Poultry Meat Retailed in Afyon PAMUK ŞEBNEM,ÇELİKELOĞLU GÖZDE , Yayın Yeri: Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University , 2014 Ulusal 0 CAB Basılı |
8 | Tüketime hazır tuzlanmış hamsi balıklarının Engraulis encrasicolus mikrobiyolojik ve kimyasal kalitelerinin belirlenmesi İNAT GÖKHAN,PAMUK ŞEBNEM,SIRIKEN BELGİN,DEMİREL NİL YAĞMUR , Yayın Yeri: JOURNAL OF TURKISH VETERINARY MEDİCAL SOCIETY , 2013 Ulusal 0 CAB Basılı |
9 | Antibiotic resistance of coagulase negative Staphylococci isolated from buffalo milk and some milk products PAMUK Ş, ŞEKER E, YILDIRIM Y , Yayın Yeri: Kocatepe Vet. J. , 2010 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı |
10 | Genetiği değiştirilmiş gıdalara genel bir yaklaşım PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2010 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı |
11 | Manda Sütünden Gelen Lezzet Mozzarella PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2010 Ulusal 0 Journal Index, Academic Index, Turkey Citation Index, Google Scholar Basılı |
12 | Afyonkarahisar da Tüketilen Kaymaklı Lokumların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2009 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı |
13 | Scombroid Balık Zehirlenmesi PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Akademik Gıda , 2006 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı |
14 | Gıda Kaynaklı Karsinojenler PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri: Akademik Gıda , 2006 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı |
1 | Incidence of L. monocytogenes and E. coli O157:H7 in ground beef SIRIKEN BELGİN,PAMUK ŞEBNEM,ÇİFTCİ ALPER , Yayın Yeri:7th International Veterinary Congress Uluslararası Özet bildiri |
2 | Afyonkarahisar’xxda Satışa Sunulan Tavuk İç Organlarından Salmonella spp. ve Listeria Monocytogenes’xxin Immunomagnetik Separasyon Yöntemiyle İzolasyonu ve İzolatların Antibiyotik Dirençliliğinin Belirlenmesi PAMUK ŞEBNEM,Sepin Özgür , Yayın Yeri:2nd International Science Symposium Uluslararası Özet bildiri |
3 | Arsenic Levels in Chicken Meat and Giblets Retailed in Kayseri YILDIRIM YELİZ,GÖNÜLALAN ZAFER,ERTAŞ ONMAZ NURHAN,HIZLISOY HARUN,AL SERHAT,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri:ISS2017 2nd International Science Symposium “Science Festival” Uluslararası Özet bildiri |
4 | Üniversite Kampüs Kantinlerinde Satışa Sunulan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi PAMUK ŞEBNEM,ERDOĞAN METİN,YILDIRIM YELİZ,HIZLISOY HARUN,AL SERHAT , Yayın Yeri:7. Ulusal 1. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi Uluslararası Özet bildiri |
5 | Microbiological quality of pastrami sampled at the point of sale in Kayseri Turkey YILDIRIM YELİZ,ERTAŞ ONMAZ NURHAN,GÖNÜLALAN ZAFER,AL SERHAT,AKÇAY AYTAÇ,YILDIRIM ALPARSLAN,KARADAL FULDEN,KUM ERHAN,HIZLISOY HARUN,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri:3. international vetistanbul group congress 2016 Uluslararası Tam metin bildiri |
6 | Demographical Characteristics Nutritional Habits and Knowledge Evaluation of Obese patients in Afyon Turkey PAMUK ŞEBNEM,KOKTAY BUYUKCAVUSOGLU OZLEM,KILIÇ İBRAHİM,YILDIRIM YELİZ , Yayın Yeri:International Congress on Food of Animal Origin 2016 Uluslararası Tam metin bildiri |
7 | Deneysel Kolon Kanseri Modeli DEMİRKAN İBRAHİM, PAMUK ŞEBNEM, ÖZDEMİR MEHMET, KORKMAZ MUSA, ERTEKİN TOLGA, BOZKURT MEHMET FATİH, YÜKSEL HAYATİ, KELEŞ HİKMET , Yayın Yeri:1st International Turkey Veterinary Surgery Congress Uluslararası Özet bildiri |
8 | Detection of Salmonella spp in common carp Cyprinus carpio and antibiotic resistance in the isolates PAMUK ŞEBNEM,SIRIKEN BELGİN,GÜRLER ZEKİ , Yayın Yeri:The 3rd Global Fisheries and Aquaculture Research Conference. Uluslararası Sözlü Bildiri |
9 | Determination of some chemical and microbiological quality of kaymak clotted cream sold in Afyonkarahisar GÜRLER ZEKİ,PAMUK ŞEBNEM,DEMİREL YAĞMUR NİL , Yayın Yeri:5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi Ulusal Poster |
10 | The microbiological quality of ready to eat salads sold in Afyonkarahisar PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ,YILDIRIM YELİZ,ERTAŞ ONMAZ NURHAN , Yayın Yeri:5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi Ulusal Poster |
11 | Afyon da tüketime sunulan sucuklarda Listeria spp ve Salmonella spp varlığının belirlenmesi SIRIKEN BELGİN,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri:I. Ullusal Gıda ve Beslenme Kongresi 2003 Ulusal Sözlü Bildiri |
12 | Afyon bölgesinde tüketime sunulan sucukların mikrobiyolojik kalitesi ve nitrat nitrit kalıntısı yönünden araştırılması SIRIKEN BELGİN,ÖZDEMİR MEHMET,YAVUZ HİDAYET,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri:I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Ankara Ulusal Sözlü Bildiri |
13 | Afyon da paketlenmeden satılan piliç karkaslarında termofilik Campylobacter türlerinin saptanması ve Campylobacter jejuni izolatlarının PCR ile doğrulanması PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri:II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi Ulusal Poster |
14 | Anadolu manda sütlerinin bazı kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi GÜRLER ZEKİ,KUYUCUOĞLU YAHYA,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri:4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya Ulusal Poster |
15 | Sazan balıklarında Salmonella spp nin prevalansı serotip dağılımı ve karekterizasyonu PAMUK ŞEBNEM,SIRIKEN BELGİN , Yayın Yeri:6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van Ulusal Poster |
16 | Prevalence of Listeria monocytogenes and Salmonella spp in bovine origin food PAMUK ŞEBNEM,SIRIKEN BELGİN , Yayın Yeri:2nd International Congress on Food Technology, Kuşadası Uluslararası Poster |
17 | Incidence and antibiotic resistance of Salmonella spp on raw chicken carcasses YILDIRIM YELİZ,GÖNÜLALAN ZAFER,PAMUK ŞEBNEM,ERTAŞ ONMAZ NURHAN , Yayın Yeri:XV th International Society for Animal Hygiene Uluslararası Sözlü Bildiri |
18 | Süt ve Ahır Hijyeni PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri:Afyon Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumu-üreticilere eğitim Ulusal Davetli konuşmacı |
19 | Temel Hijyen Kuralları PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri:Temel Gıda Hijyeni kursu Ulusal Davetli konuşmacı |
20 | Et ve Et üretim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri:Kırmızı et ve et ürünleri işletmelerine yönelik güvenli gıda üretim uygulamaları kursu Ulusal Davetli konuşmacı |
21 | Süt ve Sağlık Süt Mikrobiyolojisi PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri:Kafkas Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü Ulusal Davetli konuşmacı |
22 | Afyonkarahisar ve yöresindeki içme kullanma sularının bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özellikleri GÜRLER ZEKİ,PAMUK ŞEBNEM,ACARÖZ ULAŞ , Yayın Yeri:4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya Ulusal Poster |
23 | Manda sütü ve süt ürünlerinde metsisilin direçli Staphylococcus aureus ve ilgili patojenlerin MRSA bulunuşu PAMUK ŞEBNEM,ŞEKER ESRA,GÜRLER ZEKİ,KARA RECEP , Yayın Yeri:4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni KongresiSİ, Antalya Ulusal Poster |
24 | Afyon bölgesinde tüketime sunulan kıymalarda Escherichia coli O157 H7 ve Listeria monocytogenes insidensinin belirlenmesi SIRIKEN BELGİN,PAMUK ŞEBNEM , Yayın Yeri:I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara Ulusal Sözlü Bildiri |
25 | Microbiological safety of ready to eat foods commercialized in Turkey A special focus on the antimicrobial resistance of Salmonella spp and Listeria monocytogenes isolates GÜRLER ZEKİ,PAMUK ŞEBNEM,YILDIRIM YELİZ,ERTAŞ ONMAZ NURHAN , Yayın Yeri:5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongre Ulusal Poster |
26 | Presence and contamination level of Brucella spp in local cheese produced in Afyonkarahisar Turkey PAMUK ŞEBNEM,GÜRLER ZEKİ , Yayın Yeri:5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi Ulusal Poster |
27 | Afyon bölgesinde üretilen sucuklarda Salmonella spp Listeria spp ve Escherichia coli O157 H7 düzeylerinin belirlenmesi SIRIKEN BELGİN,PAMUK ŞEBNEM,ÖZAKIN CÜNEYT,GEDİKOĞLU SUNA,EYİGÖR METE , Yayın Yeri:I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara Ulusal Sözlü Bildiri |
28 | Characterization of the Staphylococcus and Proteus spp., strains from Food and Releated Sources’ PAMUK ŞEBNEM,ERDOĞAN METİN , Yayın Yeri:INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES, Trabzon, TURKEY Uluslararası Özet bildiri |
29 | Characterization of the Staphylococcus and Proteus spp., strains from Food and Releated Sources’ PAMUK ŞEBNEM,ERDOĞAN METİN , Yayın Yeri:INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES, Trabzon, TURKEY Uluslararası Özet bildiri |
30 | Characterization of the Staphylococcus and Proteus spp., strains from Food and Releated Sources’ PAMUK ŞEBNEM,ERDOĞAN METİN , Yayın Yeri:INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES, Trabzon, TURKEY Uluslararası Özet bildiri |
31 | Characterization of the Staphylococcus and Proteus spp., strains from Food and Releated Sources’ PAMUK ŞEBNEM,ERDOĞAN METİN , Yayın Yeri:INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES, Trabzon, TURKEY Uluslararası Özet bildiri |
32 | Characterization of the Staphylococcus and Proteus spp., strains from Food and Releated Sources’ PAMUK ŞEBNEM,ERDOĞAN METİN , Yayın Yeri:INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES, Trabzon, TURKEY Uluslararası Özet bildiri |
33 | Characterization of the Staphylococcus and Proteus spp., strains from Food and Releated Sources’ PAMUK ŞEBNEM,ERDOĞAN METİN , Yayın Yeri:INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES, Trabzon, TURKEY Uluslararası Özet bildiri |
1 | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİKAMPÜSÜNDE GIDA ÇALIŞANLARININ EL HİJYEN DURUMLARININDEĞERLENDİRİLME Sİ Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
2 | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜNDE GIDA ÇALIŞANLARININ EL HİJYEN DURUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ Yürütücü ARAŞTIRMA PROJESİ Tamamlandı |
3 | Farelerde probiyotik yoğurdun ve kefirin kolo rektal kanser üzerine koruyucu ve sağaltıcı etkilerinin karşılaştırılması Araştırmacı TÜBİTAK PROJESİ Tamamlandı |
4 | Salmonella spp ve Listeria monocytogenes in sığır orjinli gıdalardan izolasyonu Yürütücü ARAŞTIRMA PROJESİ Tamamlandı |
5 | Sığır ve tavuk kıymalarındaki Clostridium perfringens varlığı ve kontaminasyon düzeyinin belirlenmesi Yürütücü ARAŞTIRMA PROJESİ Tamamlandı |
6 | 07 VF 11 Proje Koordinatörü ARAŞTIRMA PROJESİ Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2016-2017 | İntörn Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Türkçe | 10 |
2016-2017 | Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Araştırma Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2015-2016 | İntörn Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Türkçe | 12 |
2015-2016 | Araştırma Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Veteriner Hekimlik ve Halk Sağlığı | Türkçe | 1 |
2015-2016 | Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2014-2015 | İntörn Besin Hijyeni | Türkçe | 14 |
2014-2015 | Veteriner Hekimlik ve Halk Sağlığı | Türkçe | 1 |
2014-2015 | Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2014-2015 | İntörn Besin Hijyeni e Teknolojisi | Türkçe | 12 |
2013-2014 | İntörn Olgunlaşma Eğitimi | Türkçe | 10 |
2013-2014 | Veteriner Hekimlik ve Halk Sağlığı | Türkçe | 1 |
2013-2014 | Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Veteriner Hekimlik ve Halk Sağlığı | Türkçe | 1 |
2012-2013 | Su Hijyeni | Türkçe | 4 |
2012-2013 | İntörn Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Türkçe | 14 |
2010-2011 | Gıda Katkı ve Kalıntı | Türkçe | 1 |
2010-2011 | Gıda Hijyeni ve Kontrolü (ek) | Türkçe | 5 |
2010-2011 | Besin Hijyeni ve Kontrolü | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Yumurta Kalite Kontrol ve Muayenesi | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Yumurta Kalite Kontrol ve Muayenesi | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Kanatlı etleri Muayenesi | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Kanatlı Etleri Muayenesi | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Gıdalarda Kalıntı ve Kontaminat | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Gıdalarda Kalıntı ve Kontaminat | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Gıda Kontrol ve Analiz Metodları | Türkçe | 1 |
2010-2011 | Gıda Kpntrol ve Analiz Metodları | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Et Bilimi | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Et Bilimi | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Et Muayenesi | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Et ve Et Ürünlerinde Tür Ayrımı | Türkçe | 3 |
2010-2011 | İntörn Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Türkçe | 10 |
2010-2011 | Veteriner Hekimlik ve Halk Sağlığı | Türkçe | 1 |
2009-2010 | Veteriner Hekimlik ve Halk Sağlığı | Türkçe | 1 |
2009-2010 | Besin Hijyeni ve Kontrolü | Türkçe | 4 |
2009-2010 | Besin Hijyeni ve Kontrolü (ek) | Türkçe | 4 |
2009-2010 | Veteriner Halk Sağlığı | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Veteriner Halk Sağlığı | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Gıdalarda Kalıntı ve Kontaminant | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Gıdalarda Kalıntı ve Kontaminant | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Gıda Kaynaklı Parazitler | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Gıda Kaynaklı Parazitler | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Gıda Kaynaklı Virusler | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Gıda Kaynaklı Virusler | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Gıda Katkı Maddeleri | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Gıda Katkı Maddeleri | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Yumurta Kalite Kontrol ve Muayenesi | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Yumurta Kalite Kontrol ve Muayenesi | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Süt Yan Ürünleri Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Süt Yan Ürünleri Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Süt Sanayinde Temizlik ve Dezenfeksiyon | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Süt Sanayinde Temizlik ve Dezenfeksiyon | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Su Hijyeni | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Su Hijyeni | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Salamura Et Ürünleri Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Salamura Et Ürünleri Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Gıda Sanitasyonu | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Gıda Sanitasyonu | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 4 |
2009-2010 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 4 |
2009-2010 | Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Gıda Hijyeni ve Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Gıda Hijyeni ve ve Mikrobiyolojisi | Türkçe | 1 |
2009-2010 | Et ve Et Ürünlerinde Tür Ayrımı | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Et ve Et Ürünlerinde Tür Ayrımı | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Et Hijyeni | Türkçe | 1 |
2009-2010 | Et Hijyeni | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Et Bilimi | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Et Bilimi | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Besin/Gıda Hijyeni ve Kontrolü | Türkçe | 9 |
2005-2006 | Veteriner Hekimlik ve Halk Sağlığı | Türkçe | 1 |
2005-2006 | Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Türkçe | 1 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2021 | EBRAR BİÇER | Zayıflama amacıyla kullanılan bitkisel çaylarda aflatoksin varlığının araştırılması |
2020 | ÖZGÜR SEPİN | Afyonkarahisarda satışa sunulan tavuk ıç organlarından salmonella spp. ve listeria monocytogenesin immonomagnetik seperasyon yöntemiyle izolasyonu veizolatların antibiyotik dirençliliğinin belirlenmesi |
2011 | GÖZDE ERŞAN | Sığır ve tavuk kıymalarındaki Clostridium perfringens varlığı ve kontaminasyon düzeyinin belirlenmesi |
2011 | ÖZLEM KOKTAY BÜYÜKÇAVUŞOĞLU | Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde ayakta tedavi gören obez yetişkin (20-65 yaş) hastaların beslenme bilgi düzeylerinin ve beslenme alışkanlıklarının saptanması |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2008-2011 | Arş. Uyg. Merkezi Müdürü | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2008-2011 | Dekan Yardımcısı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |