- Eğitim
- Akademik Ünvan
- Kitaplar
- Makaleler
- Bildiriler
- Projeler
- Dersler
- Yönetilen Tezler
- İdari Görevler
- Üyelikler
Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2000-2005 | Lisans | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
2005-2008 | Yüksek Lisans | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2008-2012 | Doktora | SELÇUK ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2013- | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
2009-2013 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ | ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU |
1 | Mühendislik Alanında Teori ve
Araştırmalar II Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Yağ Teknolojisi , Ekmen Okan, DUMAN ERMAN 1 |
2 | Current Engineering Sciences Research Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Yağ Teknolojisi , DUMAN ERMAN, Haşlak Musa 1 |
3 | Mühendislik ve Mimarlik Bilimleri Teori-Güncel Araştırmalar-Yeni Eğilimler-2 Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Yağ Teknolojisi , DUMAN ERMAN 1 |
4 | Engineering and Architecture Science Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Yağ Teknolojisi>Nanoteknoloji , Karayiğit Tuğba, DUMAN ERMAN 1 |
1 | In vitro bioaccessibility of vitamins B1, B2, and B3 from various vegetables DEMİR BÜŞRA, GÜRBÜZ MURAT, ÇATAK JALE, UĞUR HALİME, BECEREN YAVUZ, DUMAN ERMAN, YAMAN MUSTAFA , Yayın Yeri: Elsevier BV , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
2 | Changes in the quality parameters of Cephalaria syriaca L. seed oil after the refining process DUMAN ERMAN , Yayın Yeri: Editorial CSIC , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
3 | Investigation of in vitro formation of advanced lipoxidation end products and advanced glycation end products precursors in high-fat processed meat products DUMAN ERMAN, KURBAN HATİCE , Yayın Yeri: Food Science and Technology , 2022 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
4 | Current Extraction and Instrumental Characterization
Processes in Vegetable Oil Technology DUMAN ERMAN, DİNÇ BENAN, KURBAN HATİCE , Yayın Yeri: JOURNAL OF CHARACTERIZATION , 2022 Uluslararası Hakemli ındex copernicus, google scholar, ASOS, ESJI, Scilit, Elektronik |
5 | Seydiler Bölgesi (Afyonkarahisar) Diyatomitinin Bitkisel Yağların Ağartılmasında Kullanım Olanaklarının Araştırılması DUMAN ERMAN, YILDIZ AHMET, DÜLGER ALPER, DUMAN SABİRE , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering , 2021 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
6 | AMINO ACID PROFILE AND IN VITRO PROTEIN DIGESTIBILITY-CORRECTED AMINO ACID SCORE (PDCAAS) OF READY-TO-EAT BREAKFAST CEREALS: AN ASSESSMENT OF PROTEIN QUALITY Sargın Hafsa Sena, ÇATAK JALE, UĞUR HALİME, DUMAN ERMAN, Mızrak Ömer Faruk, YAMAN MUSTAFA , Yayın Yeri: Latin American Applied Research - An international journal , 2021 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
7 | Amino Acid Profile and In Vitro Protein Digestibility-Corrected Amino Acid Score (PDCAAS) of Ready-To-Eat Breakfast Cereals: An Assessment of Protein Quality. Latin American Applied Research SARGIN HAFSA SENA, ÇATAK JALE, UĞUR HALİME, DUMAN ERMAN, MIZRAK ÖMER FARUK, YAMAN MUSTAFA , Yayın Yeri: Latin American Applied Research , 2021 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
8 | Influence of refining stages on the physicochemical properties and phytochemicals of canola oil ÖZCAN MEHMET MUSA, DUMAN ERMAN, DUMAN SABİRE , Yayın Yeri: Journal of Food Processing and Preservation , 2021 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
9 | Determination of Effects Commercial Antioxidant and Essential Oil
Additives on Some Physico-Chemical Properties of Olive Oil DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN SABİRE , Yayın Yeri: European Journal of Science and Technology , 2020 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
10 | Essential Oil Composition of Thyme (Thymus zygioides Griseb. var. lycaonicus (Celak.) Ronniger) Wild Growing in Turkey DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA,Saadia Zrira,ÖZCAN MUSTAFA METE , Yayın Yeri: Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , 2020 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
11 | Physicochemical Properties and Oxidative Stability of Hen Egg-Yolk OilsBased on Different Laying Periods DUMAN ERMAN , Yayın Yeri: International Journal of Innovative Research and Reviews , 2020 Uluslararası 0 ındex copernicus, google scholar, ESJI Elektronik |
12 | The influence of industrial refining stages on the physico-chemical properties, fatty acid composition and sterol contents in hazelnut oil DUMAN ERMAN, ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology , 2020 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
13 | Some physico-chemical properties, fatty acid compositions, macro-micro minerals and sterol contents of two variety tigernut tubers and oils harvested from East Mediterranean region DUMAN ERMAN , Yayın Yeri: Food Science and Technology , 2019 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
14 | Mineral and Heavy M etal Contents of Some Animal L ivers DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA,ÖZCAN MUSTAFA METE,HAMURCU MEHMET , Yayın Yeri: European Journal of Science and Technology , 2019 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
15 | Monitoring of Composition and Antimicrobial Activity of Fig(Ficus carica L.) Fruit and Seed Oil DUMAN ERMAN,ŞİMŞEK MERİH,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Journal of Agroalimentary Processes andTechnologies , 2018 Uluslararası 0 IFIS – International Food Information Service CAS – Chemical Abstracts Service ( CAS ref 163659) Food Science Central � from the publishers of FSTA � Food Science and Technology Abstracts� CABI – Publishing Website Serials Cited Submission European Virtual Institute for Speciation Analysis (EVISA)Science and Engineering Journal Abbreviations Index Copernicuss Basılı+Elektronik |
16 | Yaş incir (Sarı Lop-Mor Güz) çekirdek ve çekirdek yağlarının fiziko-kimyasal özellikleri DUMAN ERMAN,YAZICI AYŞE SENA , Yayın Yeri: ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , 2018 Ulusal 0 TR DİZİN Basılı+Elektronik |
17 | Physico-chemical properties, fatty acid and essential oil composition and antimicrobial effect of cumin(Cuminum cyminum L.) seed and essential oil DUMAN ERMAN,DEMİRCİ AHMET ŞÜKRÜ,ÖZCAN MEHMET MUSA,ÇELİK BATTAL , Yayın Yeri: Journal of Agroalimentary Processes and Technologies , 2018 Uluslararası 0 IFIS, CABI,Food Science Central from the publishers of FSTA Food Science and Technology Abstracts CABI – Publishing Website Serials Cited Submission Basılı+Elektronik |
18 | Physico-chemical properties, fatty acid composition,essential oil composition and heavy metalcontents of raw and roasted coffee bean and oils (Short communication) DUMAN ERMAN,ÇINAR ORÇUN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Zeitschrift für Arznei- Gewürzpflanzen - ZAG (Journal of Medicinal Spice Plants) , 2017 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
19 | The Chemical Composition ofAchillea wilhelmsii, Leucanthemum vulgareandThymus citriodorusEssential Oils DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Journal of Essential Oil Bearing Plants , 2017 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
20 | THE DETERMINATION OF THE EFFECT OF RETINOL PALMITAT ON OXIDATION STABILITY IN SUNFLOWER OIL WITH THE RANCIMAT METHOD DUMAN ERMAN,TÜRK BAYDIR AYŞEGÜL,Duman Sabire , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2015 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
21 | Proximate analysis and fatty acid composition assessment of three different colored poppy seed oils (Short note) DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE , 2015 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
22 | Physicochemical properties of caper species seed oils collected from two different harvest years DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Journal of the Science of Food and Agriculture , 2015 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
23 | Physicochemical properties of seeds of Capparis species growing wild in Turkey DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Environmental Monitoring and Assessment , 2014 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
24 | Mineral contents of seed and seed oils of Capparis species growing wild in Turkey DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Environmental Monitoring and Assessment , 2014 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
25 | Some properties of Ayvalık olive oil ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN ERMAN,ENDES EĞRİBAŞ ZÜLEYHA , Yayın Yeri: International Journal of Farming and Allied Sciences , 2013 Uluslararası 0 Global ımpact factor, index copernicus, cosmos Basılı+Elektronik |
26 | Some Physical and Chemical Properties and Fatty Acid Composition of Sunflower and Hazelnut Oils Extracted ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN ERMAN,ER FATİH , Yayın Yeri: Journal of Nutritional Ecology and Food Research , 2013 Uluslararası 0 Science gate, google scholar Elektronik |
27 | Some Chemical Properties of Chestnut Castanea Satıva Mill Fruit collected From Different Locations in Turkey ER FATİH,ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN ERMAN,ENDES ZÜLEYHA , Yayın Yeri: International Anatolia Academic Online Journal , 2013 Uluslararası 0 Research hıb, Asos index,ESJI, BASE Elektronik |
28 | Constituents of the Essential oil of Origanum vulgare subsp. hirtum Growing Wild in Turkey ÖZCAN MEHMET MUSA,Pedro Luis Gaspar,Al-Juhaimi Fahad,ENDES EĞRİBAŞ ZÜLEYHA,EROL AHMET SAMİ,DUMAN ERMAN,ER FATİH , Yayın Yeri: Journal of Essential Oil Bearing Plants , 2013 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
29 | Mineral and heavy metal contents of ice-cream wafer,biscuit and gofret wafers HARMANKAYA MUSTAFA,DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA,DURSUN NESİM , Yayın Yeri: Journal of Agroalimentary Processes andTechnologies , 2012 Uluslararası 0 CABI,Food Science and Technology Abstracts Basılı+Elektronik |
30 | Effects on Edibility of Reused Frying Oils in the Catering Industry ÇAĞLAR ABDULLAH,DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: International Journal of Food Properties , 2012 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
31 | Biochemical and technological properties of seeds and oils of Capparis spinosa and Capparis ovata plants growing wild in Turkey HACISEFEROĞULLARI HAYDAR,ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN ERMAN , Yayın Yeri: Journal of Food Processing Technology , 2011 Uluslararası 0 CAS,ındex copernicus, google schoolar,DRJI,EBSCO Elektronik |
32 | Sensory Evaluation, Microbiological, Chemical Properties and Mineral Contents of Pickling Caperberries (Capparis spp.) Paste ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN ERMAN , Yayın Yeri: Asian Journal of Chemistry , 2010 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
1 | In vitro bioaccessibility of vitamins B1, B2, and B3 from various vegetables DEMİR BÜŞRA, GÜRBÜZ MURAT, ÇATAK JALE, UĞUR HALİME, BECEREN YAVUZ, DUMAN ERMAN, YAMAN MUSTAFA , Yayın Yeri: Elsevier BV , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
2 | Changes in the quality parameters of Cephalaria syriaca L. seed oil after the refining process DUMAN ERMAN , Yayın Yeri: Editorial CSIC , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
3 | Investigation of in vitro formation of advanced lipoxidation end products and advanced glycation end products precursors in high-fat processed meat products DUMAN ERMAN, KURBAN HATİCE , Yayın Yeri: Food Science and Technology , 2022 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
4 | Current Extraction and Instrumental Characterization
Processes in Vegetable Oil Technology DUMAN ERMAN, DİNÇ BENAN, KURBAN HATİCE , Yayın Yeri: JOURNAL OF CHARACTERIZATION , 2022 Uluslararası Hakemli ındex copernicus, google scholar, ASOS, ESJI, Scilit, Elektronik |
5 | AMINO ACID PROFILE AND IN VITRO PROTEIN DIGESTIBILITY-CORRECTED AMINO ACID SCORE (PDCAAS) OF READY-TO-EAT BREAKFAST CEREALS: AN ASSESSMENT OF PROTEIN QUALITY Sargın Hafsa Sena, ÇATAK JALE, UĞUR HALİME, DUMAN ERMAN, Mızrak Ömer Faruk, YAMAN MUSTAFA , Yayın Yeri: Latin American Applied Research - An international journal , 2021 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
6 | Amino Acid Profile and In Vitro Protein Digestibility-Corrected Amino Acid Score (PDCAAS) of Ready-To-Eat Breakfast Cereals: An Assessment of Protein Quality. Latin American Applied Research SARGIN HAFSA SENA, ÇATAK JALE, UĞUR HALİME, DUMAN ERMAN, MIZRAK ÖMER FARUK, YAMAN MUSTAFA , Yayın Yeri: Latin American Applied Research , 2021 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
7 | Influence of refining stages on the physicochemical properties and phytochemicals of canola oil ÖZCAN MEHMET MUSA, DUMAN ERMAN, DUMAN SABİRE , Yayın Yeri: Journal of Food Processing and Preservation , 2021 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
8 | Physicochemical Properties and Oxidative Stability of Hen Egg-Yolk OilsBased on Different Laying Periods DUMAN ERMAN , Yayın Yeri: International Journal of Innovative Research and Reviews , 2020 Uluslararası 0 ındex copernicus, google scholar, ESJI Elektronik |
9 | The influence of industrial refining stages on the physico-chemical properties, fatty acid composition and sterol contents in hazelnut oil DUMAN ERMAN, ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology , 2020 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
10 | Some physico-chemical properties, fatty acid compositions, macro-micro minerals and sterol contents of two variety tigernut tubers and oils harvested from East Mediterranean region DUMAN ERMAN , Yayın Yeri: Food Science and Technology , 2019 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
11 | Monitoring of Composition and Antimicrobial Activity of Fig(Ficus carica L.) Fruit and Seed Oil DUMAN ERMAN,ŞİMŞEK MERİH,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Journal of Agroalimentary Processes andTechnologies , 2018 Uluslararası 0 IFIS – International Food Information Service CAS – Chemical Abstracts Service ( CAS ref 163659) Food Science Central � from the publishers of FSTA � Food Science and Technology Abstracts� CABI – Publishing Website Serials Cited Submission European Virtual Institute for Speciation Analysis (EVISA)Science and Engineering Journal Abbreviations Index Copernicuss Basılı+Elektronik |
12 | Physico-chemical properties, fatty acid and essential oil composition and antimicrobial effect of cumin(Cuminum cyminum L.) seed and essential oil DUMAN ERMAN,DEMİRCİ AHMET ŞÜKRÜ,ÖZCAN MEHMET MUSA,ÇELİK BATTAL , Yayın Yeri: Journal of Agroalimentary Processes and Technologies , 2018 Uluslararası 0 IFIS, CABI,Food Science Central from the publishers of FSTA Food Science and Technology Abstracts CABI – Publishing Website Serials Cited Submission Basılı+Elektronik |
13 | Physico-chemical properties, fatty acid composition,essential oil composition and heavy metalcontents of raw and roasted coffee bean and oils (Short communication) DUMAN ERMAN,ÇINAR ORÇUN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Zeitschrift für Arznei- Gewürzpflanzen - ZAG (Journal of Medicinal Spice Plants) , 2017 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
14 | The Chemical Composition ofAchillea wilhelmsii, Leucanthemum vulgareandThymus citriodorusEssential Oils DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Journal of Essential Oil Bearing Plants , 2017 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
15 | Proximate analysis and fatty acid composition assessment of three different colored poppy seed oils (Short note) DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE , 2015 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
16 | Physicochemical properties of caper species seed oils collected from two different harvest years DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Journal of the Science of Food and Agriculture , 2015 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
17 | Physicochemical properties of seeds of Capparis species growing wild in Turkey DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Environmental Monitoring and Assessment , 2014 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
18 | Mineral contents of seed and seed oils of Capparis species growing wild in Turkey DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: Environmental Monitoring and Assessment , 2014 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
19 | Some properties of Ayvalık olive oil ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN ERMAN,ENDES EĞRİBAŞ ZÜLEYHA , Yayın Yeri: International Journal of Farming and Allied Sciences , 2013 Uluslararası 0 Global ımpact factor, index copernicus, cosmos Basılı+Elektronik |
20 | Some Physical and Chemical Properties and Fatty Acid Composition of Sunflower and Hazelnut Oils Extracted ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN ERMAN,ER FATİH , Yayın Yeri: Journal of Nutritional Ecology and Food Research , 2013 Uluslararası 0 Science gate, google scholar Elektronik |
21 | Some Chemical Properties of Chestnut Castanea Satıva Mill Fruit collected From Different Locations in Turkey ER FATİH,ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN ERMAN,ENDES ZÜLEYHA , Yayın Yeri: International Anatolia Academic Online Journal , 2013 Uluslararası 0 Research hıb, Asos index,ESJI, BASE Elektronik |
22 | Constituents of the Essential oil of Origanum vulgare subsp. hirtum Growing Wild in Turkey ÖZCAN MEHMET MUSA,Pedro Luis Gaspar,Al-Juhaimi Fahad,ENDES EĞRİBAŞ ZÜLEYHA,EROL AHMET SAMİ,DUMAN ERMAN,ER FATİH , Yayın Yeri: Journal of Essential Oil Bearing Plants , 2013 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
23 | Mineral and heavy metal contents of ice-cream wafer,biscuit and gofret wafers HARMANKAYA MUSTAFA,DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA,DURSUN NESİM , Yayın Yeri: Journal of Agroalimentary Processes andTechnologies , 2012 Uluslararası 0 CABI,Food Science and Technology Abstracts Basılı+Elektronik |
24 | Effects on Edibility of Reused Frying Oils in the Catering Industry ÇAĞLAR ABDULLAH,DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri: International Journal of Food Properties , 2012 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
25 | Biochemical and technological properties of seeds and oils of Capparis spinosa and Capparis ovata plants growing wild in Turkey HACISEFEROĞULLARI HAYDAR,ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN ERMAN , Yayın Yeri: Journal of Food Processing Technology , 2011 Uluslararası 0 CAS,ındex copernicus, google schoolar,DRJI,EBSCO Elektronik |
26 | Sensory Evaluation, Microbiological, Chemical Properties and Mineral Contents of Pickling Caperberries (Capparis spp.) Paste ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN ERMAN , Yayın Yeri: Asian Journal of Chemistry , 2010 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
1 | Seydiler Bölgesi (Afyonkarahisar) Diyatomitinin Bitkisel Yağların Ağartılmasında Kullanım Olanaklarının Araştırılması DUMAN ERMAN, YILDIZ AHMET, DÜLGER ALPER, DUMAN SABİRE , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe University Journal of Sciences and Engineering , 2021 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
2 | Determination of Effects Commercial Antioxidant and Essential Oil
Additives on Some Physico-Chemical Properties of Olive Oil DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN SABİRE , Yayın Yeri: European Journal of Science and Technology , 2020 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
3 | Essential Oil Composition of Thyme (Thymus zygioides Griseb. var. lycaonicus (Celak.) Ronniger) Wild Growing in Turkey DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA,Saadia Zrira,ÖZCAN MUSTAFA METE , Yayın Yeri: Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , 2020 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
4 | Mineral and Heavy M etal Contents of Some Animal L ivers DUMAN ERMAN,ÖZCAN MEHMET MUSA,ÖZCAN MUSTAFA METE,HAMURCU MEHMET , Yayın Yeri: European Journal of Science and Technology , 2019 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
5 | Yaş incir (Sarı Lop-Mor Güz) çekirdek ve çekirdek yağlarının fiziko-kimyasal özellikleri DUMAN ERMAN,YAZICI AYŞE SENA , Yayın Yeri: ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , 2018 Ulusal 0 TR DİZİN Basılı+Elektronik |
6 | THE DETERMINATION OF THE EFFECT OF RETINOL PALMITAT ON OXIDATION STABILITY IN SUNFLOWER OIL WITH THE RANCIMAT METHOD DUMAN ERMAN,TÜRK BAYDIR AYŞEGÜL,Duman Sabire , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2015 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
1 | Echinacea (Echinacea Pallida) and Nettle (Urtica Dioica) Seeds Oil Rations and Fatty Acid Compositions DUMAN ERMAN,SEDDAR ZEYNEP,DEĞİRMENCİ MEHRİBAN,DUMAN SABİRE , Yayın Yeri:International Symposium on Biodiversity and Edible Wild Species Uluslararası Özet bildiri |
2 | The effect on olive oil fatty acids composition and antimicrobial properties of thyme oil obtained by maceration and distillation methods DUMAN ERMAN,DEMİRCİ AHMET ŞÜKRÜ,DUMAN SABİRE , Yayın Yeri:VIII. International Scientific Agriculture Symposium ”Agrosym 2017” Uluslararası Özet bildiri |
3 | Physıcochemıcal, Antıbacterıal And Antıfungal Propertıes Of Essentıal Oıls Obtaıned From Basıl (Ocimum Basilicum) And Thyme (Thymus Serpyllum) Plants DUMAN ERMAN,DEMİRCİ AHMET ŞÜKRÜ,DUMAN SABİRE , Yayın Yeri:International Symposium on Advances in Lamiaceae Science Uluslararası Özet bildiri |
4 | Prophet broom (artemisia annua) seed oil amount, refractıve index and fatty acid composition DUMAN ERMAN,YAMAN MUSTAFA,DUMAN SABİRE , Yayın Yeri:InternationalSymposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017) Uluslararası Özet bildiri |
5 | MUSK SAGE SEED’S SOME PHYSICO CHEMICAL PROPERTIES DUMAN ERMAN,YAMAN MUSTAFA,DUMAN SABİRE , Yayın Yeri:InternationalSymposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017) Uluslararası Özet bildiri |
6 | Kaz Yağının Fizikokimyasal Özellikler ve Oksidatif Stabilitesi DUMAN SABİRE,DUMAN ERMAN , Yayın Yeri:1 st International Conference on Engineering Technology and Applied Sciences Uluslararası Özet bildiri |
7 | Sarımsak Katkılı Natural Zeytinyağında Meydana Gelen Fizikokimyasal Değişimler ve Oksidasyon Kararlılığı DUMAN SABİRE,DUMAN ERMAN , Yayın Yeri:1 st International Conference on Engineering Technology and Applied Sciences Uluslararası Özet bildiri |
8 | Traditional Food Products of Afyonkarahisar and Their Production Processes DUMAN ERMAN,VELİOĞLU HASAN MURAT,Duman Sabire , Yayın Yeri:The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus. 2015 Uluslararası Özet bildiri |
9 | Some Medicinal and Aromatic Plant Volatile Oils’ Effect on Chemical Composition and Antimicrobial Properties of Virgin Olive Oil DUMAN ERMAN,DEMİRCİ AHMET ŞÜKRÜ , Yayın Yeri:The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Özet bildiri |
10 | Gilaburu (Viburnum Opulus) Plant Fruits’ Seed Oil, Refractive İndex And Fatty Acids Composition DUMAN SABİRE,DUMAN ERMAN,DEMİRCİ AHMET ŞÜKRÜ , Yayın Yeri:The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Özet bildiri |
11 | Demirhindi (Tamarindus indica) Plant Seed Oil and Fatty Acids Composition. DUMAN SABİRE,DUMAN ERMAN,DEMİRCİ AHMET ŞÜKRÜ , Yayın Yeri:The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası Özet bildiri |
12 | Effect of infusion and decoctions on antioxidant activity, total phenol, flavonoid content and phenolic compounds of olive leaves ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN ERMAN , Yayın Yeri:IX International Agricultural Symposium ”Agrosym 2018” Uluslararası Tam metin bildiri |
13 | The Heavy Metal, Volatile oil, Physico-chemical and Antimicrobial Properties of Rosemary Plant Collected from Izmir Location. DUMAN ERMAN , Yayın Yeri:2.International conference on agriculture, forest, food sciences and technologies Uluslararası Özet bildiri |
14 | The Heavy Metal, Volatile Oil Physico-chemical and Antimicrobial Properties of Sage Plants Collected from Muğla-Bodrum Location DUMAN ERMAN , Yayın Yeri:4.International Symposium of Medicinal and Aromatic Plants Uluslararası Özet bildiri |
15 | Effect of infusion and decoctions on antioxidant activity,total phenol, flavonoid content and phenolic compounds of olive leaves ÖZCAN MEHMET MUSA,DUMAN ERMAN , Yayın Yeri:9.International Scientific Agriculture Symposium Agrosym 2018 Uluslararası Özet bildiri |
16 | İzmir Lokasyonundan Toplanan Nane Bitkisinin (Mentha spicata) Uçucu Yağ Bileşimi ve Sİtotoksisitesi DUMAN ERMAN,Can Alper , Yayın Yeri:3. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu Ulusal Özet bildiri |
17 | The physico-chemical properties and fatty acid composition of three different hazelnut varieties collected at the different harvest periods tanrıverdi ebru, GEÇGEL ÜMİT, DUMAN ERMAN, ÖZCAN MEHMET MUSA, JUHAİMİ FAHAD AL , Yayın Yeri:IV International Symposium „Agrosym 2013“ Uluslararası Tam metin bildiri |
18 | Fatty acid and mineral contents of kiwifruit seed and pulps DUMAN ERMAN, ÖZCAN MEHMET MUSA , Yayın Yeri:VII International Symposium on Kiwifruit Uluslararası Özet bildiri |
19 | The 40K natural radionuclide concentration in some medicinal aromatic plants ÇUBUK SİMGE, DUMAN ERMAN, GÜNOĞLU KADİR, AKKURT İSKENDER , Yayın Yeri:8 th International Conference on Computational and Eperimental Science and Engineering (ICCESEN-2021) Uluslararası Tam metin bildiri |
20 | Physico-Chemical Properties of Cream and Ghee Obtained from Sheep’s Milk DUMAN SABİRE, DUMAN ERMAN , Yayın Yeri:INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOLOGICAL AND HEALTH SCIENCES Uluslararası Özet bildiri |
21 | CHARACTERIZATION OF CREAM AND CREAM OILS’ OBTAINED FROM COW MILK DUMAN SABİRE, DUMAN ERMAN , Yayın Yeri:1st INTERNATIONAL SYMPOSIUM on CHARACTERIZATION Uluslararası Özet bildiri |
22 | Chufa ( Cyperus Esculentus L.) seeds' use areas and nutrition properties DUMAN SABİRE, DUMAN ERMAN , Yayın Yeri:IX International Scientific Agriculture Symposium „Agrosym 2018“ Uluslararası Özet bildiri |
23 | Nano Montmorillonit İçeren Kapak Ambalaj Filminin Tereyağı
Depolanmasında Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
çankır didem, DUMAN ERMAN , Yayın Yeri:3 rd International Symposium on Characterization (ISC´23) 06-08 September 2023 Istanbul/Türkiye Uluslararası Tam metin bildiri |
1 | FARKLI YUMURTLAMA DONEMLERİNE AIT TAVUK YUMURTA SARISI YAGLARININ FIZIKOKIMYASAL OZELLIKLERI
Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
2 | AFYONKARAHISAR ILINDE YAYGIN KULLANILAN TIBBI VE AROMATIK OZELLIKTEKI BAZI BITKILERIN, SABIT VE UCUCU YAGLARININ KIMYASAL KOMPOZISYONLARI VE BU UCUCU YAGLARIN ANTIMIKROBIYAL ETKILERI Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
3 | YAS VE KURU INCIR CEKIRDEKLERININ FIZIKSEL OZELLIKLERI VE KIMYASAL KOMPOZISYONLARI Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
4 | MACLURA POMIFERA EKSTRESININ MIKROBIYOLOJIK SITOTOKSIK VE BIYOMEKANIK OZELLIKLERININ INCELENMESI Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
5 | KURU INCIR CEKIRDEKLERININ (SARI LOP) FIZIKSEL OZELLIKLERI VE CEKIRDEK YAGLARININ KIMYASAL OZELLIKLERI Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
6 | FARKLI HASAT ZAMANLARINDA TOPLANAN UC FARKLI FINDIK CESIDININ FIZIKO KIMYASAL OZELLIKLERI VE YAG ASIDI KOMPOZISYONU Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
7 | FARKLI TURUNCGIL TURLERININ MEYVE KABUKLARINDAN UCUCU YAG ELDESI KIMYASAL BILESENLERININ INCELENMESI VE KARSILASTIRILMASI Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
8 | GIDA MUHAFAZA METHODLARI ICIN YENI YAKLASIMLAR Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
9 | DINAR, DAZKIRI VE BASMAKCI ILCELERINDE YETISEN VE TICARI DEGERE SAHIP TIBBI VE AROMATIK BITKILERDEN ETKEN MADDE IZOLASYONU VE KARAKTERIZASYONU Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
10 | TAZE CILEK CEKIRDEKLERININ VE CEKIRDEK YAGLARININ FIZIKSEL VE KIMYASAL KOMPOZISYONU Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
11 | DEVE SUTU VE YAGININ FIZIKO-KIMYASAL OZELLIKLERI ILE SUT YAGININ NANO BOYUTDAKI GORUNUMU Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
12 | FARKLI EKSTRAKSIYON METHODLARI ILE ELDE EDILEN KENEVIR TOHUM VE YAGLARININ FIZIKSEL VE KIMYASAL KOMPOZISYONU Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
13 | ANTEP FISTIGI DIS KABUK YAGLARININ FIZIKSEL VE KIMYASAL KOMPOZISYONU Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
14 | MINIMAL OLARAK ISLENMIS TAZE MEYVELERDE FIZIKSEL KALITE DEGISIKLIKLERI Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
15 | PORTAKAL (C. X SINENSIS), MANDALIN (C. TANGERINA), LIMON (C. LIMON), KAMKAT (C. JAPONICA) VE TURUNC (C. AURANTIUM) MEYVE KABUKLARINDAN UCUCU YAG ELDESI VE UCUCU YAG KOMPOZISYONLARININ BELIRLENMESI Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
16 | YER BADEMI (CYPERUS ESCULENTUS) CESITLERININ TOHUM YAGLARININ FIZIKO-KIMYASAL OZELLIKLERI Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
17 | INEK, MANDA VE KOYUN SUTUNDEN ELDE EDILEN KAYMAKLARIN VE YAGLARININ FIZIKO-KIMYASAL OZELIKLERI Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
18 | AYCICEK YAGININ RAFINASYONU ASAMASINDA MEYDANA GELEN FIZIKOKIMYASAL DEGISIMLER VE NANOBOYUTDAKI SAFSIZLIKLAR Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
19 | MISIR YAGININ RAFINASYONU ASAMASINDA MEYDANA GELEN FIZIKOKIMYASAL DEGISIMLER VE NANOBOYUTDAKI SAFSIZLIKLAR Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
20 | KANOLA YAGININ RAFINASYON ASAMALARINDAKI FIZIKO-KIMYASAL DEGISIMI VE NANO BOYUTDAKI SAFSIZLIKLARIN BELIRLENMESI Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
21 | ZEYTINYAGI KIMYASAL KOMPOZISYONU UZERINE FARKLI TIBBI VE AROMATIK OZELLIKTEKI BITKILERIN ETKISI VE ANTIMIKROBIYAL OZELLIKLERI Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2012-2013 | GIDALARDA TEMEL İŞL. II | Türkçe | 2 |
2012-2013 | GIDA END. MAK. | Türkçe | 4 |
2012-2013 | TAHIL TEK. II | Türkçe | 4 |
2012-2013 | ET VE ÜRÜNLERİ TEK. II | Türkçe | 3 |
2012-2013 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
2012-2013 | MEYVE VE SEBZE TEK. II | Türkçe | 3 |
2012-2013 | TAHIL TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
2012-2013 | ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2012-2013 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
2012-2013 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
2012-2013 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2012-2013 | LABORATUAR TEKNİĞİ | Türkçe | 4 |
2011-2012 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
2011-2012 | KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLAR | Türkçe | 2 |
2011-2012 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2011-2012 | ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2011-2012 | TAHIL TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
2011-2012 | GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI | Türkçe | 4 |
2011-2012 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2011-2012 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
2011-2012 | MEYVE VE SEBZE TEKNOL. | Türkçe | 4 |
2011-2012 | ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2011-2012 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2011-2012 | TAHIL TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
2011-2012 | LABORATUAR TEKNİĞİ | Türkçe | 4 |
2010-2011 | BİLGİ İLET. TEKN. I | Türkçe | 3 |
2010-2011 | BİLGİSAYAR | Türkçe | 2 |
2010-2011 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOL. | Türkçe | 2 |
2010-2011 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 4 |
2010-2011 | GIDALARDA TEMEL İŞL. | Türkçe | 2 |
2010-2011 | MEYVE VE SEBZE İŞL. TEKN. | Türkçe | 3 |
2010-2011 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2010-2011 | FABRİKA DESTEK HİZMETLERİ | Türkçe | 2 |
2010-2011 | SU ÜR. İŞLEME TEKNOL. | Türkçe | 2 |
2010-2011 | GIDA MD. MEV. KAL. GÜV | Türkçe | 2 |
2009-2010 | GIDA ANALİZLERİ I | Türkçe | 3 |
2009-2010 | TAHIL İŞLEME TEKN. | Türkçe | 3 |
2009-2010 | GIDA İŞLEME İLKE VE MAK. | Türkçe | 3 |
2009-2010 | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2009-2010 | ET VE BALIK İŞLEME TEK. | Türkçe | 3 |
2019-2020 | NANO KAPLAMALAR (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | LİPİD KİMYASI (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GIDA SANAYİSİNDE YENİ GELİŞMELER (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GIDA SANAYİSİNDE YENİ GELİŞMELER (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GIDA MAKİNALARI VE EKİPMANLARI (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | PROSES UYGULAMALARI I (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GIDALARDA NANOTEKNİK VE NANO UYGULAMALAR (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2018-2019 | FABRİKA ORGANİZASYON VE YÖNETİMİ (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | PROSES UYGULAMALARI II (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | FABRİKA ORGANİZASYON VE YÖNETİMİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | BİYOAKTİF GIDALAR (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | PROSES UYGULAMALARI II (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | NANO KAPLAMALAR (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | LİPİD KİMYASI (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GIDA SANAYİSİNDE YENİ GELİŞMELER (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2018-2019 | PROSES UYGULAMALARI I (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GIDA SANAYİSİNDE YENİ GELİŞMELER (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GIDA MAKİNALARI VE EKİPMANLARI (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2018-2019 | PROSES UYGULAMALARI II (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | GIDALARDA NANOTEKNİK VE NANO UYGULAMALAR (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2017-2018 | FABRİKA ORGANİZASYON VE YÖNETİMİ (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | PROSES UYGULAMALARI II (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | FABRİKA ORGANİZASYON VE YÖNETİMİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | BİYOAKTİF GIDALAR (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | PROSES UYGULAMALARI II (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | LİPİD KİMYASI (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | NANO KAPLAMALAR (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | GIDA SANAYİSİNDE YENİ GELİŞMELER (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2017-2018 | PROSES UYGULAMALARI I (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | GIDA SANAYİSİNDE YENİ GELİŞMELER (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2017-2018 | GIDA MAKİNALARI VE EKİPMANLARI (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2017-2018 | PROSES UYGULAMALARI I (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | LİPİD KİMYASI (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | NANO KAPLAMALAR (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2016-2017 | FABRİKA ORGANİZASYON VE YÖNETİMİ (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | PROSES UYGULAMALARI II (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | FABRİKA ORGANİZASYON VE YÖNETİMİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | BİYOAKTİF GIDALAR (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | PROSES UYGULAMALARI II (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | GIDALARDA NANOTEKNİK VE NANO UYGULAMALAR (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | ZEYTİNYAĞI TENOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2015-2016 | GIDA SANAYİSİNDE YENİ GELİŞMELER (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2015-2016 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2016-2017 | PROSES UYGULAMALARI I (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | GIDA SANAYİSİNDE YENİ GELİŞMELER (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2015-2016 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2015-2016 | GIDA MAKİNALARI VE EKİPMANLARI (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | PROSES UYGULAMALARI I (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2015-2016 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2015-2016 | LİPİD KİMYASI (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2016-2017 | GIDA SANAYİSİNDE YENİ GELİŞMELER (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2016-2017 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2015-2016 | PROSES UYGULAMALARI I (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2015-2016 | ENSTRÜMENTAL ANALİZLERİ (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2015-2016 | GIDA SANAYİSİNDE YENİ GELİŞMELER (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2016-2017 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2016-2017 | GIDA MAKİNALARI VE EKİPMANLARI (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2015-2016 | PROSES UYGULAMALARI I (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2015-2016 | ENSTRÜMENTAL ANALİZLERİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2014-2015 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2014-2015 | GIDA LİPİTLERİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2014-2015 | YENİ GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2014-2015 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI (İ.Ö) | Türkçe | 2 |
2014-2015 | FABRİKA ORGANİZASYON VE YÖNETİMİ (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2014-2015 | ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2014-2015 | YAĞ TEKNOLOJİSİ (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2014-2015 | PROSES UYGULAMALARI II (İ.Ö) | Türkçe | 3 |
2014-2015 | YENİ GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2014-2015 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI (N.Ö) | Türkçe | 2 |
2014-2015 | FABRİKA ORGANİZASYON VE YÖNETİMİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2014-2015 | ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2014-2015 | YAĞ TEKNOLOJİSİ (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2014-2015 | PROSES UYGULAMALARI II (N.Ö) | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Tıbbi Aromatik Bitki ve Uçucu Yağlar | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Gıda Toksikolojisi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Gıda Mühendisliğinde Uygulamaları | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Tıbbi ve fonksiyonel gıdalar | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Fabrika Organizasyon ve Yönetimi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Zeytinyağı Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Biyoaktif Gıdalar | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Proses Uygulamaları-2 | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Nanokaplamalar | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Lipid Kimyası | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gıda Sanayisinde Yeni Gelişmeler | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Gıda Mühendisliğinde Tasarım | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Gıda Toksikolojisi | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Gıda Makina ve Ekipmanları | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Proses Uygulamaları-1 | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Nanokaplamalar | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Tıbbi aromatik bitki ve uçucu yağlar | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Lipid Kimyası | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gıda Toksikolojisi | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Gıda Mühendisliğinde Tasarım | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Gıda sanayisinde yeni gelişmeler | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Gıdalarda Nanoteknik ve Nano uygulamalar | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Tıbbi aromatik bitki ve uçucu yağlar | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gıda Toksikolojisi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Zeytinyağı Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Proses Uygulamaları 2 | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Fabrika organizasyonu ve yönetimi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Tıbbi ve Fonksiyonel Gıdalar | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Gıda Mühendisliği Uygulamaları | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Biyoaktif Gıdalar | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Tez Çalışması | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Uzmanlık Alan | Türkçe | 8 |
2021-2022 | Gıdalarda Nanoteknik ve Nano uygulamalar | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Kromatografik Yöntemler | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Şeker ve Şekerli Mamüller Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gıda Mühendisliği Uygulamaları | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Tıbbi ve Fonksiyonel Gıdalar | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Fabrika organizasyonu ve yönetimi | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Proses Uygulamaları 2 | Türkçe | 3 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2024 | BUSENUR ÇEKLİ | Farklı lokasyonlardan toplanan süs eriği (Pissardii nigra) çekirdek ve çekirdek yağlarının fiziko-kimyasal özellikleri. |
2023 | RABİYA SAFİYE ÇELEBİ | Türkiye de Farklı Lokasyonlardan Toplanan Karaçalı Tohumlarının Yağlarının Fiziko-kimyasal Karakterizasyonlarının Belirlenmesi |
2023 | SİMGE ÇUBUK | Bazı bitkisel çayların kimyasal ve nanopartikül radyoaktif kontaminasyon düzeylerinin belirlenmesi |
2022 | BEYZA NUR ÇUBUK | Nano bentonit içerikli polilaktik asit (PLA) kapak ambalaj filminin zeytinyağının fizikokimyasal özellikleri üzerine etkisi |
2022 | BENAN DİNÇ | Türkiyede Farklı Lokasyonlardan Toplanan Farklı Viburnum L. Türlerinin Çekirdek Yağlarının Fizikokimyasal Karakterizasyonlarının Belirlenmesi |
2022 | MERVE ŞEYMA PAMUKÇU | Nanokil içeren polimerik film ambalajının lavanta (Lavandula angustifolia) uçucu yağının depolanması sırasındaki fizikokimyasal özelliklerine etkisi |
2022 | FATMA DİDEM ÇANKIR | Nano Montmorillonit İçeren Kapak Ambalaj Filminin Tereyağı Depolanmasında Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi |
2022 | SELVER HAZAL KÖK | Physico-chemical characterization of hazelnut oils obtained from hazelnuts grown in Afyonkarahisar province. |
2021 | ÖZLEM EMREM TÜR | Türkiyede yetişen farklı tipteki Karayemiş (Prunus laurocerasus L.) meyve, çekirdek ve çekirdek yağlarının fizikokimyasal özellikleri |
2021 | MÜGE KARCIER | Farklı ekstraksiyon methodları ile elde edilen kenevir tohum ve yağlarnın fiziksel ve kimyasal kompozisyonu |
2021 | HATİCE KURBAN | Antep fıstığı dış kabuk yağlarının fiziksel ve kimyasal kompozisyonu |
2020 | YAŞAR KARAARSLAN | PATATES KIZARTMASINDA KULLANILAN PELEMİR YAĞININ YAPISINDA MEYDANA GELEN FİZİKO-KİMYASAL DEĞİŞİMLER |
2020 | RABİYA SAFİYE ÇELEBİ | Taze çilek çekirdek ve çekirdek yağlarının fiziksel ve kimyasal kompozisyonu |
2020 | OKAN EKMEN | Deve sütü ve yağının fiziko-kimyasal özellikleri ile süt yağının nano boyuttaki görünümü |
2018 | MUSA HAŞLAK | Mısır yağının rafinasyonu aşamasında meydana gelen fizikokimyasal değişimler ve nanoboyutdaki safsızlıkların tespit edilmesi |
2018 | TUĞBA KARAYİĞİT | Ayçiçek yağının rafinasyon aşamalarında meydana gelen fizikokimyasal değişimleri ve nanoboyutdaki safsızlıkların tespit edilmesi |
2018 | TUĞBA KARAYİĞİT | Ayçiçek yağının rafinasyon aşamasında meydana gelen fizikokimyasal değişimleri ve nanoboyuttaki safsızlıkların tespitedilmesi |
2016 | AYŞE SENA YAZICI | Taze ve kuru incir çekirdeklerinin fiziksel ve kimyasal komposizyonları |
2014 | AYŞE SENA YAZICI | Taze ve kuru incir çekirdeklerinin fiziksel ve kimyasal kompozisyonları |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2013-2015 | Arş. Uyg. Merkezi Müdürü | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |
1 | T.C Tarım ve Orman Bakanlığı Baharat Alt Komisyonu Üye 2019 - 2021 |
2 | Gıda Mühendisleri Odası Üye 2005 |