- Eğitim
- Akademik Ünvan
- Kitaplar
- Makaleler
- Bildiriler
- Projeler
- Dersler
- Yönetilen Tezler
- İdari Görevler
Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
1995-1999 | Lisans | ANADOLU ÜNİVERSİTESİ | TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR. |
1999-2002 | Yüksek Lisans | ANADOLU ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2004-2008 | Doktora | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | İŞLETME (DR) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2011- | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
2008-2011 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DR) | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
2004-2008 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
2000-2004 | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
1 | Afyonkarahisar da Ekoturizm Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , YILMAZ HATİCE,YILMAZ HAKAN,OKUYUCU ŞERİFE EBRU 1 |
2 | Afyonkarahisar Yemek Kültürü Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , YILMAZ HATİCE, BAYTOK AHMET, EMREN AHMET, ÇELİK TANSU, ÇELİK ERKAN, PEKYAMAN ASUMAN, KARA ALİ METE, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
3 | Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , YILMAZ HATİCE, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA, PEKYAMAN ASUMAN, EMREN AHMET, BAYTOK AHMET 1 |
4 | İletişim Becerileri Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>İletişim Çalışmaları>İletişim Araştırmaları>İletişim Eğitimi>Kişilerarası İletişim , YILMAZ HATİCE 1 |
5 | Afyonkarahisar ve Turizm Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Sürdürülebilir Turizm >Ekoturizm , YILMAZ HATİCE 1 |
6 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Sürdürülebilir Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , YILMAZ HATİCE 1 |
7 | TURKEY, LOOKING BEHIND AND BEFORE Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Sürdürülebilir Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm Ekonomisi , YILMAZ HATİCE, DEMİRHAN BANU 1 |
8 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Sürdürülebilir Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , YILMAZ HATİCE 1 |
9 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Sürdürülebilir Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , YILMAZ HATİCE 1 |
10 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Sürdürülebilir Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , YILMAZ HATİCE 1 |
1 | BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİNDEKİ İÇSEL PAZARLAMA FAALİYETLERİNİN İÇ GİRİŞİMCİLİK DAVRANIŞLARI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: ALANYA ÖRNEĞİ Aliyeva Aysel , Yayın Yeri: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | Öğretim Elemanlarının Öğretim Materyallerinde Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma: Afyon M.Y.O Örneği YILMAZ HATİCE,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Akademi Sosyal Bilimler Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli Ebsco, Rootindexing, Türk Eğitim İndexi Elektronik |
3 | Turizm ve Otelcilik ile Aşçılık Öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yeterliliklerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,YILMAZ HATİCE,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli SOBİAD Basılı |
4 | AŞÇILIK PROGRAMI İLE GASTRONOMİ BÖLÜMÜNDE OKUYAN KADIN ÖĞRENCİLERİN AŞÇILIK MESLEĞİNE YÖNELİK TUTUMLARI: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ YILMAZ HATİCE,ÇEMREK FATİH , Yayın Yeri: JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , 2019 Uluslararası 0 Scientific Indexing Services (SIS), Academia Social Science Index, Directory of Research Journals Indexing Elektronik |
5 | Afyonkarahisar‘ın Gastronomi Turizmi Açısından Tanıtılmasında Geleneksel ve Yenilikçi Gıda Ürünlerinin Kullanılması CİHAN AHMET,YILMAZ HATİCE,DENKTAŞ SEVGÜL , Yayın Yeri: Avrasya Bilimler Akademisi Sosyal Bilimler Dergisi , 2017 Uluslararası Hakemli INDEX COPERNICUS Basılı |
6 | Afyonkarahisar da Doğaya Dayalı Turizm Türlerini Tercih Eden Bireylerin Profillerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi-IJSES , 2016 Uluslararası Hakemli SOBİAD Elektronik |
7 | Termal Otel İşletmelerinde Kullanılan Mobilya Tasarımlarına İlişkin Müşteri Memnuniyetinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma YILMAZ HATİCE,ÇEMREK FATİH , Yayın Yeri: Alphanumeric Journal , 2016 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
8 | Kısa Süreli Saatlik Günlük Haftalık Konut Kiralama Faaliyetinden Elde Edilen Gelirin Vergilendirilmesi HAKEMLİK Mart 2015 YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: TC Ordu ÜniversitesiSosyal Bilimler EnstitüsüSosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi , 2015 Uluslararası 0 DOAJ Basılı |
9 | Bir Turizm Çeşitliliği Olarak Festival Etkinliklerinin Sınıflandırılması HAKEMLİK Kasım 2015 YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: TC Ordu ÜniversitesiSosyal Bilimler EnstitüsüSosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi , 2015 Uluslararası 0 DOAJ Basılı |
10 | Turizm Ve Otel İşletmeciliği İle Aşçılık Programı Öğrencilerinin Uygulamalı Mutfak Dersleri Hakkında Tutum Ve Düşüncelerini Ölçmeye Yönelik Bir Uygulama ÇEMREK FATİH,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , 2010 Uluslararası Hakemli EBSCO, ASOS Basılı |
11 | Ebeveynlerin Televizyon Reklam İçeriklerinin Çocuklar Üzerindeki Etkilerini Etik Açıdan Algılamalarına Yönelik Bir Araştırma KARACA YUSUF,PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , 2007 Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Basılı |
1 | AŞÇILIK PROGRAMI İLE GASTRONOMİ BÖLÜMÜNDE OKUYAN KADIN ÖĞRENCİLERİN AŞÇILIK MESLEĞİNE YÖNELİK TUTUMLARI: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ YILMAZ HATİCE,ÇEMREK FATİH , Yayın Yeri: JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL , 2019 Uluslararası 0 Scientific Indexing Services (SIS), Academia Social Science Index, Directory of Research Journals Indexing Elektronik |
2 | Afyonkarahisar‘ın Gastronomi Turizmi Açısından Tanıtılmasında Geleneksel ve Yenilikçi Gıda Ürünlerinin Kullanılması CİHAN AHMET,YILMAZ HATİCE,DENKTAŞ SEVGÜL , Yayın Yeri: Avrasya Bilimler Akademisi Sosyal Bilimler Dergisi , 2017 Uluslararası Hakemli INDEX COPERNICUS Basılı |
3 | Afyonkarahisar da Doğaya Dayalı Turizm Türlerini Tercih Eden Bireylerin Profillerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi-IJSES , 2016 Uluslararası Hakemli SOBİAD Elektronik |
4 | Kısa Süreli Saatlik Günlük Haftalık Konut Kiralama Faaliyetinden Elde Edilen Gelirin Vergilendirilmesi HAKEMLİK Mart 2015 YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: TC Ordu ÜniversitesiSosyal Bilimler EnstitüsüSosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi , 2015 Uluslararası 0 DOAJ Basılı |
5 | Bir Turizm Çeşitliliği Olarak Festival Etkinliklerinin Sınıflandırılması HAKEMLİK Kasım 2015 YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: TC Ordu ÜniversitesiSosyal Bilimler EnstitüsüSosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi , 2015 Uluslararası 0 DOAJ Basılı |
6 | Turizm Ve Otel İşletmeciliği İle Aşçılık Programı Öğrencilerinin Uygulamalı Mutfak Dersleri Hakkında Tutum Ve Düşüncelerini Ölçmeye Yönelik Bir Uygulama ÇEMREK FATİH,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , 2010 Uluslararası Hakemli EBSCO, ASOS Basılı |
1 | BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİNDEKİ İÇSEL PAZARLAMA FAALİYETLERİNİN İÇ GİRİŞİMCİLİK DAVRANIŞLARI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: ALANYA ÖRNEĞİ Aliyeva Aysel , Yayın Yeri: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | Öğretim Elemanlarının Öğretim Materyallerinde Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma: Afyon M.Y.O Örneği YILMAZ HATİCE,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Akademi Sosyal Bilimler Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli Ebsco, Rootindexing, Türk Eğitim İndexi Elektronik |
3 | Turizm ve Otelcilik ile Aşçılık Öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yeterliliklerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,YILMAZ HATİCE,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli SOBİAD Basılı |
4 | Termal Otel İşletmelerinde Kullanılan Mobilya Tasarımlarına İlişkin Müşteri Memnuniyetinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma YILMAZ HATİCE,ÇEMREK FATİH , Yayın Yeri: Alphanumeric Journal , 2016 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
5 | Ebeveynlerin Televizyon Reklam İçeriklerinin Çocuklar Üzerindeki Etkilerini Etik Açıdan Algılamalarına Yönelik Bir Araştırma KARACA YUSUF,PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , 2007 Ulusal Hakemli Endekste taranmıyor Basılı |
1 | Turizm ve Otel İşletmeciliği Önlisans Programı Öğrencilerinin Genel Staj Sorularının Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma YILMAZ HATİCE,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri:6. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
2 | Turizm ve Otelcilik Öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojilerini Kullanım Düzeylerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği ̇ TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,YILMAZ HATİCE,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri:ICHES Uluslararası İnsani Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
3 | Meslek Yüksekokulunda Görevli ̇Öğretim ̇ Elemanlarının Öğretim Materyaller ̇ inde ̇ Bilgi ̇ve İ İletiş̇ im Teknolojilerini ̇ Kullanımlarına yönelik Bir Araştırma: Afyon Myo Örneği YILMAZ HATİCE,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri:ICHES Uluslararası İnsani Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
4 | Şehir Turizminin Canlandırılmasında Gastronomi Müzeleri ve Afyonkarahisar’da Bir Gastronomi Müzesi Önerisi PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE,Aliyeva Aysel , Yayın Yeri:20.Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
5 | Termal Otel İşletmelerine Yönelik Algılanan Hizmet Kalitesinin Ölçümü ve Afyon İli nde Bir Uygulama YILMAZ HATİCE,PEKYAMAN ASUMAN , Yayın Yeri:1. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
6 | Türkiye de Sürdürülebilirlik Açısından Tatil Çiftliklerinin Önemi ve Geliştirilmesi Pastoral Vadi Ekolojik Yaşam Çiftliği Örneği YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri:13.Ulusal Pazarlama Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
7 | Ekolojik Dokuya Uygun Mimari Tasarımların Ekoturizm Amaçlı Kullanılması Tatil Çiftlikleri YILMAZ HATİCE,OKUYUCU ŞERİFE EBRU , Yayın Yeri:Mersin Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
8 | Turizmin Çeşitlendirilmesinde Festival Turizmi ve Önemi YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri:4. Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali Uluslararası Tam metin bildiri |
9 | Teknolojik Otellere Karşı Detoks Otelleri Afyonkarahisar da Uygulanabilirliği Üzerine Bir Araştırma PEKYAMAN ASUMAN,KILIÇ GONCA,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri:I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
10 | Turizm Gelirleri ile Ekonomik Büyüme Arasındaki Nedensellik İlişkisi Türkiye Örneği YILMAZ HATİCE,DEMİRHAN BANU , Yayın Yeri:International Humanities and Social Sciences Conference Uluslararası Tam metin bildiri |
11 | Sürdürülebilir Turizm Kalkınması Kapsamında Termal Turizm İşletmelerinin Çevreye Yönelik Sorumlulukları Afyonkarahisar İlinde Bir Araştırma PEKYAMAN ASUMAN,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri:Bölgesel Kalkınma Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
12 | Afyonkarahisar’ın Gastronomi Turizmi Açısından Tanıtılmasında Geleneksel Ve Yenilikçi Gıda Ürünlerinin Kullanılması CİHAN AHMET,YILMAZ HATİCE,DENKTAŞ SEVGÜL , Yayın Yeri:Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi Uluslararası Özet bildiri |
13 | Otel İşletmelerindeki Fiziksel Kanıt Unsurlarına İlişkin Beklentilerin İncelenmesi/Alanya’da Bir Uygulama YILMAZ HATİCE,Aliyeva Aysel , Yayın Yeri:19. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
14 | Geleneksel Bazı Et Ürünlerimizin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi DENKTAŞ SEVGÜL,YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri:Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
15 | Afyonkarahisar da Doğaya Dayalı Turizm Türlerini Tercih Eden Bireylerin Profillerini Belirlemeye Yönelik Bir Çalışma YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri:3. Ulusal Çevre Kongresi Ulusal Özet bildiri |
16 | Kırsal Turizmin Yaygınlaştırılmasında Doğa Dernekleri ve Dernek Kapsamında Yer Alan Kuruluşların Yeri ve Önemi Afdos Afyon Doğa Sporları Klubü Örneği YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri:2. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
17 | TÜRKİYE’DE GASTRONOMİK ÇEŞİTLİLİK AÇISINDAN ZEYTİNYAĞI
TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK BİR ÇALIŞMA YILMAZ HATİCE, COŞKUN SEVGÜL , Yayın Yeri:2. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
18 | SOKAK LEZZETLERİ: GELENEKSEL TATLILARIMIZ COŞKUN SEVGÜL, YILMAZ HATİCE , Yayın Yeri:2. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
1 | Turizm ve Otelcilik ile Aşçılık Öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojilerini Kullanım Düzeylerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
2 | Afyonkarahisar Kent Müzesi Kültürel ve Doğal Varlıkların Belirlenmesine İlişkin Araştırma Araştırmacı Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Tamamlandı |
3 | Turizm ve Otel İşletmeciliği Önlisans Programı Öğrencilerinin Genel Staj Sorularının Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
4 | Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Bölümü Uygulama Mutfağı Geliştirme Alt Yapı Projesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
5 | Ekonomik Büyüme ve Turizm Gelirleri Arasındaki Nedensellik İlişkisi Türkiye Üzerine Bir İnceleme Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
6 | Afyonkarahisar da Ekoturizm Olanaklarının Araştırılması Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2019-2020 | TEZ HAZIRLIK ÇALIŞMASI | Türkçe | 1 |
2019-2020 | TURİZM PAZARLAMASI | Türkçe | 3 |
2019-2020 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 8 |
2019-2020 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2019-2020 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | PAZARLAMA İLKELERİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 1 |
2012-2013 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 1 |
2013-2014 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 1 |
2015-2016 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 1 |
2014-2015 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 1 |
2016-2017 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 1 |
2017-2018 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 1 |
2018-2019 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 1 |
2017-2018 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 8 |
2018-2019 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 8 |
2011-2012 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 8 |
2012-2013 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 8 |
2013-2014 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 8 |
2014-2015 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 8 |
2015-2016 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 8 |
2016-2017 | Uzmanlık Alan Dersi | Türkçe | 8 |
2018-2019 | Girişimcilik | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Yöresel Mutfak | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Hizmet Pazarlaması | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Hizmet Pazarlaması | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Hizmet Pazarlaması | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Hizmet Pazarlaması | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Konuk İletişimi | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Konuk İletişimi | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Genel Turizm | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Genel Turizm | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2018-2019 | Girişimcilik | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Girişimcilik | Türkçe | 1 |
2017-2018 | Girişimcilik | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Girişimcilik | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Girişimcilik | Türkçe | 1 |
2016-2017 | Pazarlama İlkeleri | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Pazarlama İlkeleri | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Pazarlama İlkeleri | Türkçe | 2 |
2016-2017 | TURİZM PAZARLAMASI | Türkçe | 3 |
2016-2017 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Pazarlama İlkeleri | Türkçe | 2 |
2015-2016 | TURİZM PAZARLAMASI | Türkçe | 3 |
2014-2015 | TURİZM PAZARLAMASI | Türkçe | 3 |
2014-2015 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 3 |
2015-2016 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 3 |
2014-2015 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
2015-2016 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
2015-2016 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 1 |
2014-2015 | HİZMET PAZARLAMASI | Türkçe | 2 |
2015-2016 | HİZMET PAZARLAMASI | Türkçe | 2 |
2014-2015 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2015-2016 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Konuk İletişimi | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Konuk İletişimi | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Konuk İletişimi | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Genel Turizm | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Genel Turizm | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Genel Turizm | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Hizmet Pazarlaması | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Kongre ve Seminer Organizasyonu | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Kongre ve Seminer Organizasyonu | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Kat Hizmetlerinde Temizlik İşlemleri | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Kat Hizmetlerinde Temzilik İşlemleri | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Menü Planlama | Türkçe | 1 |
2011-2012 | Menü Planlama | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2007-2008 | Turizm ve Çevre İlişkisi | Türkçe | 1 |
2007-2008 | Turizm İşletmelerinde Etik | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Turizm Pazarlaması | Türkçe | 3 |
2007-2008 | Özel İlgi Turizmi | Türkçe | 2 |
2007-2008 | Yiyeceklerde Muhafaza ve Hijyen | Türkçe | 2 |
2007-2008 | Turizm İşletmelerinde Halkla İlişikiler | Türkçe | 2 |
2007-2008 | Yönlendirilmiş Çalışma | Türkçe | 2 |
2007-2008 | Turizm ve Çevre | Türkçe | 2 |
2007-2008 | Endüstriyel Yiyecek Üretimi | Türkçe | 4 |
2007-2008 | Mutfak Hizmetleri | Türkçe | 3 |
2007-2008 | Menü Planlama ve Sofra Düzeni | Türkçe | 4 |
2022-2023 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 3 |
2021-2022 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 3 |
2020-2021 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 3 |
2019-2020 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 3 |
2022-2023 | KONGRE VE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 3 |
2021-2022 | KONGRE VE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 3 |
2020-2021 | KONGRE VE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 3 |
2019-2020 | KONGRE VE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 3 |
2018-2019 | KONGRE VE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 3 |
2016-2017 | KONGRE VE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 3 |
2015-2016 | KONGRE VE SEMİNER ORGANİZASYONU | Türkçe | 3 |
2023-2024 | HALKLA İLİŞKİLER | Türkçe | 2 |
2023-2024 | REKLAMCILIK | Türkçe | 2 |
2022-2023 | ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | YENİ PAZARLAMA TEKNİKLERİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | YENİ PAZARLAMA TEKNİKLERİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | HİZMET PAZARLAMASI | Türkçe | 2 |
2021-2022 | HİZMET PAZARLAMASI | Türkçe | 2 |
2020-2021 | HİZMET PAZARLAMASI | Türkçe | 2 |
2019-2020 | HİZMET PAZARLAMASI | Türkçe | 2 |
2022-2023 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | TURİZM EKONOMİSİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | YÖRESEL MUTFAK | Türkçe | 3 |
2021-2022 | YÖRESEL MUTFAK | Türkçe | 3 |
2020-2021 | YÖRESEL MUTFAK | Türkçe | 3 |
2019-2020 | YÖRESEL MUTFAK | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 3 |
2020-2021 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 3 |
2023-2024 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
2022-2023 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
2023-2024 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | KONUK İLETİŞİMİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2020-2021 | GENEL TURİZM | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 2 |
2023-2024 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 8 |
2023-2024 | TURİZM PAZARLAMASI | Türkçe | 3 |
2022-2023 | TURİZM PAZARLAMASI | Türkçe | 3 |
2021-2022 | TURİZM PAZARLAMASI | Türkçe | 3 |
2020-2021 | TURİZM PAZARLAMASI | Türkçe | 3 |
2022-2023 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 8 |
2021-2022 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 8 |
2020-2021 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 8 |
2022-2023 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 1 |
2020-2021 | Tez Hazırlık Çalışması | Türkçe | 1 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2023 | BÜŞRA ÜYÜK | Afyonkarahisar da Engelsiz Gastronomi Uygulamaları Üzerine Bir Araştırma |
2022 | ZEYNEP EŞSİZ | Gelişmeleri Kaçırma Korkusunun Bireylerin Yeni Açılan Restoranlara Karşı Tutumlarına Etkisi Üzerine Bir Araştırma |
2020 | ÜNZİLE ÖZDEMİR | Gastronomik Kimlik Oluşturmada Yöresel Peynirler: İzmirin Gastronomik Kimliğinde Bergama Tulum Peynirinin Kullanılmasına Yönelik Bir Öneri |
2019 | SİNEM SELDA ÜNAL | Denizlinin bir destinasyon olarak pazarlanmasında termal turizm kaynaklarının bilinirliği: Üniversite öğrencilerine yönelik bir araştırma |
2019 | AYSEL ALİYEVA | İçsel pazarlama uygulamalarının otel çalışanlarının iç girişimcilik davranışları üzerindeki etkisi: Alanya örneği |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2011-2021 | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |