Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2008-2013 | Lisans | ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ | YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ |
2016-2018 | Yüksek Lisans | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2018-2024 | Doktora | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2024- | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
2016- | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
1 | Termal Turizm ve İşletmeciliği Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , MUTLUÇ ASİLHAN SEMİH,KABAKULAK ALİ 1 |
2 | Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , MUTLU ASİLHAN SEMİH,SANDIKCI MUSTAFA 1 |
3 | Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , MUTLU ASİLHAN SEMİH,SANDIKCI MUSTAFA 1 |
4 | Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , MUTLU ASİLHAN SEMİH,SANDIKCI MUSTAFA 1 |
5 | Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , MUTLU ASİLHAN SEMİH 1 |
6 | Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , MUTLU ASİLHAN SEMİH 1 |
7 | KÜLTÜREL DEĞERLER, YÖRESEL MUTFAK VE TURİZM Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği , MUTLU HÜLYA,MUTLU ASİLHAN SEMİH 1 |
8 | KÜLTÜREL DEĞERLER, YÖRESEL MUTFAK VE TURİZM Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği , MUTLU ASİLHAN SEMİH,MUTLU HÜLYA 1 |
1 | Gastronomi Kenti/Şehri Konulu Makalelerin Maxqda İle Bibliyometrik Analizi MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , 2024 Uluslararası Hakemli DRJI Elektronik |
2 | UNESCO Gastronomi Kenti Kriterleri Rehberliğinde Gastronomi Eylem Planı: Afyonkarahisar Örneği MUTLU ASİLHAN SEMİH,SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi , 2024 Uluslararası Hakemli researchBib Elektronik |
3 | Spiritüel Turizm Etkinliklerinde Gastronominin Rolü: Potansiyel ve Fırsatların Keşfi PEKYAMAN ASUMAN,MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies, , 2024 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
4 | Lisans Düzeyindeki Turizm Öğrencilerinin Travel Turkey İzmir Turizm Fuarına İlişkin Görüşlerinin Değerlendirilmesi BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
5 | Hazırlanmakta Olan Turizm Konulu Lisansüstü Tezlerin Veri Görselleştirme Tekniği ile Bibliyometrik Analizi: 2006-2020 Yılları Örneği BOYRAZ MEHMET, KABAKULAK ALİ, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
6 | Unesco Gastronomi Kenti Afyonkarahisar Mutfağı Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrisi MUTLU ASİLHAN SEMİH, SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Basılı |
7 | Yöresel Yemeklerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sunum Düzeyi: Türkiye’deki Sakin Şehirler Üzerine Bir Araştırma SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU HÜLYA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, baydeniz erdem , Yayın Yeri: Avrupa Sosyal ve ekonomi Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus |
8 | Dini Hassasiyetinin Turizmde Kariyer Hedeflerine Etkisi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU HÜLYA, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Mesleki Bilimler Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli ASOS INDEKS Elektronik |
9 | İslami Yaşam Tarzının İşten Ayrılma Niyetine Etkisi: Afyonkarahisar Termal Otelleri Örneği SANDIKCI MUSTAFA, BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi , 2019 Uluslararası Hakemli DRJI |
10 | Mutfak Müzelerinin Sergileme Şekilleri ve Turist Rehberlerinin Etkisi: Şanlıurfa Hacıbanlar Evi Mutfak Müzesi Örneği
SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Turist Rehberliği Dergisi , 2019 Uluslararası Hakemli DRJI |
11 | Emine Göğüş Mutfak Müzesi Sergileme Şekilleri
SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2019 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
12 | Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Turistik Sunum Farklılıkları Açısından Araştırılması SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2019 Uluslararası Hakemli Proquest CSA Elektronik |
13 | Aşçılık Yarışması Katılımcılarının Tutumlarının Belirlenmesi: Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası Örneği BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: The Journal of Academic Social Sciences , 2018 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus,DRJI |
14 | Farklı Pişirme Yöntemlerine Göre Tabak Artığı Oluşumu: Afyon Kocatepe Üniversitesi Merkez Yemekhane Örneği MUTLU ASİLHAN SEMİH, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2018 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus |
15 | Türkiye’de faaliyet gösteren müslüman dostu konaklama işletmeleri üzerine bir araştırma BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisİ , 2017 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus,DRJI Basılı |
1 | Gastronomi Kenti/Şehri Konulu Makalelerin Maxqda İle Bibliyometrik Analizi MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , 2024 Uluslararası Hakemli DRJI Elektronik |
2 | UNESCO Gastronomi Kenti Kriterleri Rehberliğinde Gastronomi Eylem Planı: Afyonkarahisar Örneği MUTLU ASİLHAN SEMİH,SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi , 2024 Uluslararası Hakemli researchBib Elektronik |
3 | Spiritüel Turizm Etkinliklerinde Gastronominin Rolü: Potansiyel ve Fırsatların Keşfi PEKYAMAN ASUMAN,MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies, , 2024 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
4 | Lisans Düzeyindeki Turizm Öğrencilerinin Travel Turkey İzmir Turizm Fuarına İlişkin Görüşlerinin Değerlendirilmesi BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
5 | Hazırlanmakta Olan Turizm Konulu Lisansüstü Tezlerin Veri Görselleştirme Tekniği ile Bibliyometrik Analizi: 2006-2020 Yılları Örneği BOYRAZ MEHMET, KABAKULAK ALİ, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
6 | Unesco Gastronomi Kenti Afyonkarahisar Mutfağı Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrisi MUTLU ASİLHAN SEMİH, SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Basılı |
7 | Yöresel Yemeklerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sunum Düzeyi: Türkiye’deki Sakin Şehirler Üzerine Bir Araştırma SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU HÜLYA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, baydeniz erdem , Yayın Yeri: Avrupa Sosyal ve ekonomi Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus |
8 | İslami Yaşam Tarzının İşten Ayrılma Niyetine Etkisi: Afyonkarahisar Termal Otelleri Örneği SANDIKCI MUSTAFA, BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi , 2019 Uluslararası Hakemli DRJI |
9 | Mutfak Müzelerinin Sergileme Şekilleri ve Turist Rehberlerinin Etkisi: Şanlıurfa Hacıbanlar Evi Mutfak Müzesi Örneği
SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Turist Rehberliği Dergisi , 2019 Uluslararası Hakemli DRJI |
10 | Emine Göğüş Mutfak Müzesi Sergileme Şekilleri
SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2019 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
11 | Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Turistik Sunum Farklılıkları Açısından Araştırılması SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2019 Uluslararası Hakemli Proquest CSA Elektronik |
12 | Aşçılık Yarışması Katılımcılarının Tutumlarının Belirlenmesi: Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası Örneği BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: The Journal of Academic Social Sciences , 2018 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus,DRJI |
13 | Farklı Pişirme Yöntemlerine Göre Tabak Artığı Oluşumu: Afyon Kocatepe Üniversitesi Merkez Yemekhane Örneği MUTLU ASİLHAN SEMİH, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2018 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus |
14 | Türkiye’de faaliyet gösteren müslüman dostu konaklama işletmeleri üzerine bir araştırma BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisİ , 2017 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus,DRJI Basılı |
1 | Dini Hassasiyetinin Turizmde Kariyer Hedeflerine Etkisi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU HÜLYA, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Mesleki Bilimler Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli ASOS INDEKS Elektronik |
1 | Öğretim Üyelerinin Müslüman Dostu Konaklama İşletmelerine Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi: Afyon Kocatepe Üniversitesi Üzerine Bir Araştırma BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH, Yurtbahar İbrahim, Dikmen Hatice , Yayın Yeri:1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
2 | Turistik Değerlerin Lisans Öğrencileri Tarafından Bilinirliği: Afyon Kocatepe Üniversitesi Örneği SANDIKCI MUSTAFA,MUTLU ASİLHAN SEMİH,YAVUZ Elif,Gönülal Halil , Yayın Yeri:SADAB I. Uluslararası Sosyal Araştırmalar ve Davranış Bilimleri Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
1 | Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Turistik Sunum Farklılıkları Açısından Araştırılması Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2024-2025 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2024-2025 | ÜNİVERSİTE VE ŞEHİR YAŞAMINA UYUM | Türkçe | 2 |
2024-2025 | MUTFAK UYGULAMA II | Türkçe | 4 |
2023-2024 | MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
2023-2024 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ VE SERVİSİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Mutfak Uygulamalarına Giriş I | Türkçe | 4 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2024 | İSMAİL HAKKI TÜMTAŞ | Farklı Ekşi Maya Çeşitleri Kullanılarak Mayalanan Ekmeklerin Duyusal Analiz ile Ölçümlenmesi |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|