Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2016- | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
1 | Termal Turizm ve İşletmeciliği Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , MUTLUÇ ASİLHAN SEMİH,KABAKULAK ALİ 1 |
2 | Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , MUTLU ASİLHAN SEMİH,SANDIKCI MUSTAFA 1 |
3 | Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , MUTLU ASİLHAN SEMİH,SANDIKCI MUSTAFA 1 |
4 | Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , MUTLU ASİLHAN SEMİH,SANDIKCI MUSTAFA 1 |
5 | Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , MUTLU ASİLHAN SEMİH 1 |
6 | Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , MUTLU ASİLHAN SEMİH 1 |
1 | Lisans Düzeyindeki Turizm Öğrencilerinin Travel Turkey İzmir Turizm Fuarına İlişkin Görüşlerinin Değerlendirilmesi BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
2 | Hazırlanmakta Olan Turizm Konulu Lisansüstü Tezlerin Veri Görselleştirme Tekniği ile Bibliyometrik Analizi: 2006-2020 Yılları Örneği BOYRAZ MEHMET, KABAKULAK ALİ, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
3 | Unesco Gastronomi Kenti Afyonkarahisar Mutfağı Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrisi MUTLU ASİLHAN SEMİH, SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Basılı |
4 | Yöresel Yemeklerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sunum Düzeyi: Türkiye’deki Sakin Şehirler Üzerine Bir Araştırma SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU HÜLYA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, baydeniz erdem , Yayın Yeri: Avrupa Sosyal ve ekonomi Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus |
5 | Dini Hassasiyetinin Turizmde Kariyer Hedeflerine Etkisi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU HÜLYA, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Mesleki Bilimler Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli ASOS INDEKS Elektronik |
6 | İslami Yaşam Tarzının İşten Ayrılma Niyetine Etkisi: Afyonkarahisar Termal Otelleri Örneği SANDIKCI MUSTAFA, BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi , 2019 Uluslararası Hakemli DRJI |
7 | Mutfak Müzelerinin Sergileme Şekilleri ve Turist Rehberlerinin Etkisi: Şanlıurfa Hacıbanlar Evi Mutfak Müzesi Örneği
SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Turist Rehberliği Dergisi , 2019 Uluslararası Hakemli DRJI |
8 | Emine Göğüş Mutfak Müzesi Sergileme Şekilleri
SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2019 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
9 | Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Turistik Sunum Farklılıkları Açısından Araştırılması SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2019 Uluslararası Hakemli Proquest CSA Elektronik |
10 | Aşçılık Yarışması Katılımcılarının Tutumlarının Belirlenmesi: Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası Örneği BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: The Journal of Academic Social Sciences , 2018 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus,DRJI |
11 | Farklı Pişirme Yöntemlerine Göre Tabak Artığı Oluşumu: Afyon Kocatepe Üniversitesi Merkez Yemekhane Örneği MUTLU ASİLHAN SEMİH, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2018 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus |
12 | Türkiye’de faaliyet gösteren müslüman dostu konaklama işletmeleri üzerine bir araştırma BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisİ , 2017 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus,DRJI Basılı |
1 | Lisans Düzeyindeki Turizm Öğrencilerinin Travel Turkey İzmir Turizm Fuarına İlişkin Görüşlerinin Değerlendirilmesi BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
2 | Hazırlanmakta Olan Turizm Konulu Lisansüstü Tezlerin Veri Görselleştirme Tekniği ile Bibliyometrik Analizi: 2006-2020 Yılları Örneği BOYRAZ MEHMET, KABAKULAK ALİ, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
3 | Unesco Gastronomi Kenti Afyonkarahisar Mutfağı Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrisi MUTLU ASİLHAN SEMİH, SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Basılı |
4 | Yöresel Yemeklerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sunum Düzeyi: Türkiye’deki Sakin Şehirler Üzerine Bir Araştırma SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU HÜLYA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, baydeniz erdem , Yayın Yeri: Avrupa Sosyal ve ekonomi Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus |
5 | İslami Yaşam Tarzının İşten Ayrılma Niyetine Etkisi: Afyonkarahisar Termal Otelleri Örneği SANDIKCI MUSTAFA, BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi , 2019 Uluslararası Hakemli DRJI |
6 | Mutfak Müzelerinin Sergileme Şekilleri ve Turist Rehberlerinin Etkisi: Şanlıurfa Hacıbanlar Evi Mutfak Müzesi Örneği
SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Turist Rehberliği Dergisi , 2019 Uluslararası Hakemli DRJI |
7 | Emine Göğüş Mutfak Müzesi Sergileme Şekilleri
SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2019 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
8 | Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Turistik Sunum Farklılıkları Açısından Araştırılması SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2019 Uluslararası Hakemli Proquest CSA Elektronik |
9 | Aşçılık Yarışması Katılımcılarının Tutumlarının Belirlenmesi: Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası Örneği BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH, MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri: The Journal of Academic Social Sciences , 2018 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus,DRJI |
10 | Farklı Pişirme Yöntemlerine Göre Tabak Artığı Oluşumu: Afyon Kocatepe Üniversitesi Merkez Yemekhane Örneği MUTLU ASİLHAN SEMİH, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2018 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus |
11 | Türkiye’de faaliyet gösteren müslüman dostu konaklama işletmeleri üzerine bir araştırma BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisİ , 2017 Uluslararası Hakemli Indeks Copernicus,DRJI Basılı |
1 | Dini Hassasiyetinin Turizmde Kariyer Hedeflerine Etkisi: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma SANDIKCI MUSTAFA, MUTLU HÜLYA, MUTLU ASİLHAN SEMİH , Yayın Yeri: Mesleki Bilimler Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli ASOS INDEKS Elektronik |
1 | Öğretim Üyelerinin Müslüman Dostu Konaklama İşletmelerine Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi: Afyon Kocatepe Üniversitesi Üzerine Bir Araştırma BOYRAZ MEHMET, MUTLU ASİLHAN SEMİH, Yurtbahar İbrahim, Dikmen Hatice , Yayın Yeri:1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
1 | Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Turistik Sunum Farklılıkları Açısından Araştırılması Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|