- Eğitim
- Akademik Ünvan
- Makaleler
- Bildiriler
- Projeler
- Dersler
- Yönetilen Tezler
- İdari Görevler
- Üniversite Dışı Deneyim
Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
1992-1997 | Lisans | ANADOLU ÜNİVERSİTESİ | İŞLETME BÖLÜMÜ |
2007-2010 | Yüksek Lisans | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2013-2018 | Doktora | ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ | TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2002- | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
1 | Replacing of Water by Buffalo Milk or Buffalo Whey in Production of Traditional
Afyonkarahisar Velense Noodle YALÇIN SEDA, ÖZER ERDAL, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2023 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | Coğrafi işaretli gastronomik ürünlerin şehir markalaşmasına etkileri: Uşak tarhanası örneği KÖK GÜRKAN, ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2022 Uluslararası 0 SOBİAD, EBSCO, OpenAIRE, MLA, ISAM, INDEX COPERNICUS, OAJI, CITEFACTOR, SIS, MENDELEY, NAVER ACADEMIC, RESEARCHBIB, SOCOLAR, ACADEMICKEYS, DRJI, INDIAN CITATION INDEX, TÜRK EĞİTİM İNDEKSİ, ADVANCED SCIENCE INDEX (ASI), DIMENSIONS, WIZDOM, ACARINDEX, SCILIT, SAIF, SPARC, I2OR, AKADEMİK DİZİN, EUROPUB, ROOTINDEXING, MICROSOFT ACADEMIC, WORLDCAT Elektronik |
3 | The use of Buffalo Milk, Kaymak and Yogurt in Traditional Products of Afyonkarahisar Cuisine ÖZER ERDAL, YALÇIN SEDA, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2022 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
4 | Öğretim Elemanlarının Öğretim Materyallerinde Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma: Afyon M.Y.O Örneği YILMAZ HATİCE,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Akademi Sosyal Bilimler Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli Ebsco, Rootindexing, Türk Eğitim İndexi Elektronik |
5 | Turizm ve Otelcilik ile Aşçılık Öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yeterliliklerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,YILMAZ HATİCE,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli SOBİAD Basılı |
6 | Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının İş Performansı ve İşten Ayrılma Niyetlerine İlişkin Algı Düzeylerinin Belirlenmesi: Afyonkarahisar Örneği ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2019 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
7 | Personel Güçlendirmenin İşgörenlerin İş Performansına Etkisi: Afyonkarahisar Örneği ÖZER ERDAL,ÖZDOĞAN OSMAN NURİ , Yayın Yeri: İşletme Araştırmaları Dergisi , 2019 Ulusal 0 ULAKBİM Sosyal Bilimler Veri Tabanı (TR Dizin),DOAJ Directory of Open Acces JournalsEBSCO Business Source Corporate Plus,ASOS INDEX,DRJI-Directory of Research Journals Indexing,SOBIAD Elektronik |
1 | Coğrafi işaretli gastronomik ürünlerin şehir markalaşmasına etkileri: Uşak tarhanası örneği KÖK GÜRKAN, ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi , 2022 Uluslararası 0 SOBİAD, EBSCO, OpenAIRE, MLA, ISAM, INDEX COPERNICUS, OAJI, CITEFACTOR, SIS, MENDELEY, NAVER ACADEMIC, RESEARCHBIB, SOCOLAR, ACADEMICKEYS, DRJI, INDIAN CITATION INDEX, TÜRK EĞİTİM İNDEKSİ, ADVANCED SCIENCE INDEX (ASI), DIMENSIONS, WIZDOM, ACARINDEX, SCILIT, SAIF, SPARC, I2OR, AKADEMİK DİZİN, EUROPUB, ROOTINDEXING, MICROSOFT ACADEMIC, WORLDCAT Elektronik |
1 | Replacing of Water by Buffalo Milk or Buffalo Whey in Production of Traditional
Afyonkarahisar Velense Noodle YALÇIN SEDA, ÖZER ERDAL, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2023 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | The use of Buffalo Milk, Kaymak and Yogurt in Traditional Products of Afyonkarahisar Cuisine ÖZER ERDAL, YALÇIN SEDA, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2022 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
3 | Öğretim Elemanlarının Öğretim Materyallerinde Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma: Afyon M.Y.O Örneği YILMAZ HATİCE,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Akademi Sosyal Bilimler Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli Ebsco, Rootindexing, Türk Eğitim İndexi Elektronik |
4 | Turizm ve Otelcilik ile Aşçılık Öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yeterliliklerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,YILMAZ HATİCE,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , 2020 Ulusal Hakemli SOBİAD Basılı |
5 | Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının İş Performansı ve İşten Ayrılma Niyetlerine İlişkin Algı Düzeylerinin Belirlenmesi: Afyonkarahisar Örneği ÖZER ERDAL , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2019 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
6 | Personel Güçlendirmenin İşgörenlerin İş Performansına Etkisi: Afyonkarahisar Örneği ÖZER ERDAL,ÖZDOĞAN OSMAN NURİ , Yayın Yeri: İşletme Araştırmaları Dergisi , 2019 Ulusal 0 ULAKBİM Sosyal Bilimler Veri Tabanı (TR Dizin),DOAJ Directory of Open Acces JournalsEBSCO Business Source Corporate Plus,ASOS INDEX,DRJI-Directory of Research Journals Indexing,SOBIAD Elektronik |
1 | Otel Yiyecek İçecek Bölümlerinde Güçlendirmenin İşgören Performansına ve İşten Ayrılma Niyetine Etkisi: Afyonkarahisar’daki Beş Yıldızlı Otel ÖZER ERDAL,ÖZDOĞAN OSMAN NURİ , Yayın Yeri:9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi Ulusal Özet bildiri |
2 | Turizm ve Otel İşletmeciliği Önlisans Programı Öğrencilerinin Genel Staj Sorularının Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma YILMAZ HATİCE,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri:6. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
3 | Turizm ve Otelcilik Öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojilerini Kullanım Düzeylerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği ̇ TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,YILMAZ HATİCE,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri:ICHES Uluslararası İnsani Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
4 | Meslek Yüksekokulunda Görevli ̇Öğretim ̇ Elemanlarının Öğretim Materyaller ̇ inde ̇ Bilgi ̇ve İ İletiş̇ im Teknolojilerini ̇ Kullanımlarına yönelik Bir Araştırma: Afyon Myo Örneği YILMAZ HATİCE,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,ÖZER ERDAL , Yayın Yeri:ICHES Uluslararası İnsani Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
5 | Afyonkarahisar Protokol Yemeklerinde Manda Sütü
Ürünlerinin Yeri ve Gastrodiplomasi
ÖZER ERDAL , Yayın Yeri:İNCES Uluslararası Eğitim ve Bilim Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
1 | Turizm ve Otelcilik ile Aşçılık Öğrencilerinin Bilgi ve İletişim Teknolojilerini Kullanım Düzeylerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
2 | Turizm ve Otel İşletmeciliği Önlisans Programı Öğrencilerinin Genel Staj Sorularının Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
3 | TR/06/A/F/PL3-054 Avrupa daki Konaklama ve Yema İçme İşletmelerindeki Hizmet Standartlarının Araştırılması Yürütücü Avrupa Birliği Tamamlandı |
4 | LLP LDV PLM 07 TR 0169 İspanya daki Konaklama ve Yeme İçme İşletmelerinde İspanya mutfağı ile ilgili Menü Oluşturma ve Yemek Hazırlama Tekniklerinin Uygulamalı Araştırılması Yürütücü Avrupa Birliği Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2017-2018 | ŞARAP SERVİSİ YAPMA | Türkçe | 4 |
2017-2018 | ZİYAFET SERVİS YÖNTEMİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2017-2018 | BARDA SERVİS | Türkçe | 3 |
2017-2018 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2017-2018 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II | Türkçe | 3 |
2017-2018 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I | Türkçe | 3 |
2017-2018 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | ŞARAP SERVİSİ YAPMA | Türkçe | 4 |
2016-2017 | ZİYAFET SERVİS YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2016-2017 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2016-2017 | BARDA SERVİS | Türkçe | 3 |
2016-2017 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2016-2017 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II | Türkçe | 3 |
2016-2017 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 2 |
2015-2016 | ŞARAP SERVİSİ YAPMA | Türkçe | 4 |
2015-2016 | ZİYAFET SERVİS YÖNTEMİ | Türkçe | 3 |
2015-2016 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2015-2016 | BARDA SERVİS | Türkçe | 3 |
2015-2016 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2015-2016 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II | Türkçe | 3 |
2015-2016 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I | Türkçe | 3 |
2015-2016 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Yiyecek İçecek Servisi | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Ziyafet Yönetimi | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Barda Servis | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Oda Servisi | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Ziyafet Servis Yönetimi | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Yiyecek İçecek Servisi II | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Yiyecek İçecek Servisi I | Türkçe | 3 |
2014-2015 | Otel İşletmeciliği | Türkçe | 3 |
2013-2014 | BARDA SERVİS | Türkçe | 3 |
2013-2014 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | ŞARAP SERVİSİ YAPMA | Türkçe | 4 |
2013-2014 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II | Türkçe | 3 |
2013-2014 | ZİYAFET SERVİS YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2013-2014 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I | Türkçe | 3 |
2013-2014 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2012-2013 | BARDA SERVİS | Türkçe | 3 |
2012-2013 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2012-2013 | ŞARAP SERVİSİ YAPMA | Türkçe | 4 |
2012-2013 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II | Türkçe | 3 |
2012-2013 | ZİYAFET SERVİS YÖNTEMİ | Türkçe | 3 |
2012-2013 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ | Türkçe | 3 |
2012-2013 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2012-2013 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I | Türkçe | 3 |
2012-2013 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2011-2012 | ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2011-2012 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ I | Türkçe | 3 |
2011-2012 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2011-2012 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU | Türkçe | 4 |
2011-2012 | TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANIMI VE DENETİMİ | Türkçe | 3 |
2011-2012 | REKREASYON | Türkçe | 2 |
2011-2012 | ANADOLU UYGARLIKLARI | Türkçe | 2 |
2011-2012 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2011-2012 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2010-2011 | ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2010-2011 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ I | Türkçe | 3 |
2010-2011 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2010-2011 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU | Türkçe | 4 |
2010-2011 | TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANIMI VE DENETİMİ | Türkçe | 3 |
2010-2011 | REKREASYON | Türkçe | 2 |
2010-2011 | ANADOLU UYGARLIKLARI | Türkçe | 2 |
2010-2011 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2010-2011 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2009-2010 | ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2009-2010 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ I | Türkçe | 3 |
2009-2010 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2009-2010 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU | Türkçe | 4 |
2009-2010 | TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANIMI VE DENETİMİ | Türkçe | 3 |
2009-2010 | REKREASYON | Türkçe | 2 |
2009-2010 | ANADOLU UYGARLIKLARI | Türkçe | 2 |
2009-2010 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2009-2010 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2008-2009 | ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2008-2009 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ I | Türkçe | 3 |
2008-2009 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2008-2009 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU | Türkçe | 4 |
2008-2009 | TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANIMI VE DENETİMİ | Türkçe | 3 |
2008-2009 | REKREASYON | Türkçe | 2 |
2008-2009 | ANADOLU UYGARLIKLARI | Türkçe | 2 |
2008-2009 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2008-2009 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2007-2008 | ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2007-2008 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ I | Türkçe | 3 |
2007-2008 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2007-2008 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU | Türkçe | 4 |
2007-2008 | TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANIMI VE DENETİMİ | Türkçe | 3 |
2007-2008 | REKREASYON | Türkçe | 2 |
2007-2008 | ANADOLU UYGARLIKLARI | Türkçe | 2 |
2007-2008 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2007-2008 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2006-2007 | ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2006-2007 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ I | Türkçe | 3 |
2006-2007 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2006-2007 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU | Türkçe | 4 |
2006-2007 | TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANIMI VE DENETİMİ | Türkçe | 3 |
2006-2007 | REKREASYON | Türkçe | 2 |
2006-2007 | ANADOLU UYGARLIKLARI | Türkçe | 2 |
2006-2007 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2006-2007 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2005-2006 | ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2005-2006 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ I | Türkçe | 3 |
2005-2006 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2005-2006 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU | Türkçe | 4 |
2005-2006 | TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANIMI VE DENETİMİ | Türkçe | 3 |
2005-2006 | REKREASYON | Türkçe | 2 |
2005-2006 | ANADOLU UYGARLIKLARI | Türkçe | 2 |
2005-2006 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2005-2006 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2004-2005 | ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2004-2005 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ I | Türkçe | 3 |
2004-2005 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I | Türkçe | 3 |
2004-2005 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2004-2005 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU | Türkçe | 4 |
2004-2005 | TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANIMI VE DENETİMİ | Türkçe | 3 |
2004-2005 | ANADOLU UYGARLIKLARI | Türkçe | 2 |
2004-2005 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2004-2005 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2003-2004 | ANADOLU UYGARLIKLARI | Türkçe | 2 |
2003-2004 | ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2003-2004 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ I | Türkçe | 3 |
2003-2004 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I | Türkçe | 3 |
2003-2004 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2003-2004 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU | Türkçe | 4 |
2003-2004 | TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANIMI VE DENETİMİ | Türkçe | 3 |
2003-2004 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2002-2003 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ I | Türkçe | 3 |
2002-2003 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I | Türkçe | 3 |
2002-2003 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2002-2003 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU | Türkçe | 4 |
2002-2003 | TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANIMI VE DENETİMİ | Türkçe | 3 |
2002-2003 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2002-2003 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2018-2019 | BARDA SERVİS | Türkçe | 3 |
2018-2019 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | ŞARAP SERVİSİ YAPMA | Türkçe | 4 |
2018-2019 | ZİYAFET SERVİS YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2018-2019 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2018-2019 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II | Türkçe | 3 |
2018-2019 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I | Türkçe | 3 |
2018-2019 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I | Türkçe | 3 |
2019-2020 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | ZİYAFET SERVİS YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2020-2021 | BARDA SERVİS | Türkçe | 3 |
2020-2021 | ŞARAP SERVİSİ YAPMA | Türkçe | 4 |
2020-2021 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2020-2021 | ZİYAFET SERVİS YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 2 | Türkçe | 3 |
2020-2021 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1 | Türkçe | 3 |
2020-2021 | ODA SERVİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | YÖNETİM VE ORGANİZASYON | Türkçe | 3 |
2020-2021 | İÇECEK TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | TEZ HAZIRLIK | Türkçe | 3 |
2021-2022 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Türkçe | 8 |
2021-2022 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 2 | Türkçe | 3 |
2021-2022 | OTEL iŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | ŞARAP SERVİSİ YAPMA | Türkçe | 4 |
2021-2022 | BARDA SERVİS | Türkçe | 3 |
2021-2022 | ZİYAFET SERVİS YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | ZİYAFET YÖNETİMİ | Türkçe | 4 |
2021-2022 | YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1 | Türkçe | 3 |
2021-2022 | ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | YÖNETİM VE ORGANİZASYON | Türkçe | 3 |
2021-2022 | İÇECEK TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2022 | GÖKHAN İPEK | Fındık ve Fındık Sütü ile Vegan Menülerin Oluşturulması |
2022 | MUSTAFA YAYIN | Vegan Yaş Pasta Üretimi ve Duyusal Parametreler Açısından İncelenmesi |
2022 | CANSU CAMBAZ | Yöresel Mutfak Unsurlarının Turist Memnuniyeti ve Tekrar Ziyaret Etme Niyeti Üzerine Etkisi: Amasya İli Örneği |
2022 | GÜRKAN KÖK | Coğrafi işaretli gastronomik ürünlerin şehir markalaşmasına etkileri: Uşak tarhanası örneği |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2021- | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2012-2022 | Erasmus Koordinatörü | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2010-2011 | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2007-2010 | Erasmus Koordinatörü | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2007-2010 | MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |
1 | Dumlupınar Üniversitesi , Öğr.Grv. 2001 - 2002 |
2 | Kültür ve Turizm Bakanlığı , Uzman Eğitici 1992 - 2001 |