- Eğitim
- Akademik Ünvan
- Kitaplar
- Makaleler
- Bildiriler
- Projeler
- Dersler
- İdari Görevler
- Üniversite Dışı Deneyim
Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
1994-2000 | Lisans | HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
2003-2006 | Yüksek Lisans | HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2006-2011 | Doktora | HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) |
2012-2013 | Post-Doktora | Universitaet für Bodenkultur Wien |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2022- | DOÇENT | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
2018-2022 | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | EMİRDAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU |
2011-2018 | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
2003-2011 | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
2002-2003 | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
1 | Bolvadin Araştırmaları 1 Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>Gıda Kimyası>Gıda Bilimi , YALÇIN SEDA, ÜNLÜ ÜMMÜGÜLSÜM 1 |
2 | MÜHENDİSLİK VE MIMARLIK ÇALIŞMALARI 2018 Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>Gıda Kimyası>Gıda Bilimi , ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN,YALÇIN SEDA 1 |
3 | Sosyal Bilimler Araştırmaları Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>Gıda Kimyası>Gıda Bilimi , ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN,YALÇIN SEDA 1 |
4 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi 2022 Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>Gıda Kimyası>Gıda Bilimi , YALÇIN SEDA 1 |
5 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi 2022 Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>Gıda Kimyası>Gıda Bilimi , YALÇIN SEDA 1 |
6 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi 2022 Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>Gıda Kimyası>Gıda Bilimi , YALÇIN SEDA 1 |
1 | Replacing of Water by Buffalo Milk or Buffalo Whey in Production of Traditional
Afyonkarahisar Velense Noodle
YALÇIN SEDA, ÖZER ERDAL, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2023 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | Effects of chia flour as a fat substitute on the physicochemical,
nutritional and sensory properties of biscuit YALÇIN SEDA, ATİK İLKER, ATİK AZİZE , Yayın Yeri: International Journal of Food Science and Technology , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
3 | The use of Buffalo Milk, Kaymak and Yogurt in Traditional Products of
Afyonkarahisar Cuisine
ÖZER ERDAL, YALÇIN SEDA, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , 2022 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
4 | Quality characteristics, mineral contents and phenolic compounds of gluten free buckwheat noodles YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology , 2021 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
5 | Effect of starter culture type, cooking process and storage time at −18 °C on chemical, color and microbiological qualities of fermented sucuk doner kebab COŞKUN SEVGÜL, YALÇIN SEDA, KAYAARDI SEMRA, ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri: Food Chemistry , 2021 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
6 | Comparison of antioxidant properties of leaves of plants grown in Turkey PALAMUTOĞLU RECEP, YALÇIN SEDA, KASNAK CEMAL , Yayın Yeri: World Scientific News , 2020 Uluslararası 0 h – index: 25 Elektronik |
7 | Comparison of Protein Characteristics of Some Wheat Varieties Harvested in Turkey YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2020 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
8 | Production of Gluten-free Buckwheat Biscuit for Celiac Patients as Contribution to Gastronomy YALÇIN SEDA,ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN , Yayın Yeri: Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası 0 SOBIAD, Türkiye Turizm Dizini Elektronik |
9 | Diversity in Protein Characteristics of Some Wheat Varieties YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
10 | A Regional Food of Afyonkarahisar Cuisine: Sausage Doner Kebab ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN,YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası 0 SOBIAD, Türkiye Turizm Dizini Elektronik |
11 | Stabilities of tocopherols and phenolic compounds in virgin olive oil during thermal oxidation YALÇIN SEDA, SCHREINER MATTHIAS , Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology , 2018 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
12 | Kraker Üretiminde Sarı Haşhaş Ezmesi Kullanımının Bazı Fiziksel Özellikler ve Fenolik Madde Miktarı Üzerine Etkisi YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2018 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
13 | Effects of ground poppy seed type on quality characteristics of biscuit YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , 2018 Uluslararası 0 ASOS Basılı+Elektronik |
14 | Determination of Quality Characteristic of Biscuits Including Ground Yellow Poppy Seed as Fat Replacer YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
15 | The Effect of Storage on Some Properties of 3 Different Ground Poppy Seed Fats MADEN BESİM,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
16 | Quality Characteristics of Noodle Including Ground Yellow Poppy Seed YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
17 | Effects of infrared treatment on tocopherols, total phenolics and antioxidant activity of soybean samples YALÇIN SEDA,BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri: Quality Assurance and Safety of Crops Foods , 2016 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
18 | Effects of infrared treatment on urease, trypsin inhibitor and lipoxygenase activities of soybean samples YALÇIN SEDA,BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri: Food Chemistry , 2015 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
19 | Effects of Far Infrared Treatment on Soybean Proteins BAŞMAN ARZU, YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences , 2011 Uluslararası 0 SCI Elektronik |
20 | Effects of Far Infrared Treatment on Lipoxygenase
Activity and Antinutritional Factors of Soybean
Samples BAŞMAN ARZU, YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences , 2011 Uluslararası 0 SCI Elektronik |
21 | Application of Response Surface Methodology
(RSM) in the Optimization of Infrared Treatment
Conditions for Pasting Properties of Rice
BAŞMAN ARZU, YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences , 2011 Uluslararası 0 SCI Elektronik |
22 | Quick boiling noodle production by using infrared drying BAŞMAN ARZU,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Journal of Food Engineering , 2011 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
23 | QUALITY CHARACTERISTICS OF CORN NOODLES CONTAINING GELATINIZED STARCH, TRANSGLUTAMINASE
AND GUM YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri: Journal of Food Quality , 2008 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
24 | Effects of gelatinisation level, gum and transglutaminase on the quality characteristics of rice noodle YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri: International Journal of Food Science and Technology , 2008 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
1 | Effects of chia flour as a fat substitute on the physicochemical,
nutritional and sensory properties of biscuit YALÇIN SEDA, ATİK İLKER, ATİK AZİZE , Yayın Yeri: International Journal of Food Science and Technology , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Elektronik |
2 | Quality characteristics, mineral contents and phenolic compounds of gluten free buckwheat noodles YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology , 2021 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
3 | Effect of starter culture type, cooking process and storage time at −18 °C on chemical, color and microbiological qualities of fermented sucuk doner kebab COŞKUN SEVGÜL, YALÇIN SEDA, KAYAARDI SEMRA, ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri: Food Chemistry , 2021 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
4 | Comparison of antioxidant properties of leaves of plants grown in Turkey PALAMUTOĞLU RECEP, YALÇIN SEDA, KASNAK CEMAL , Yayın Yeri: World Scientific News , 2020 Uluslararası 0 h – index: 25 Elektronik |
5 | Production of Gluten-free Buckwheat Biscuit for Celiac Patients as Contribution to Gastronomy YALÇIN SEDA,ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN , Yayın Yeri: Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası 0 SOBIAD, Türkiye Turizm Dizini Elektronik |
6 | Diversity in Protein Characteristics of Some Wheat Varieties YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
7 | A Regional Food of Afyonkarahisar Cuisine: Sausage Doner Kebab ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN,YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası 0 SOBIAD, Türkiye Turizm Dizini Elektronik |
8 | Stabilities of tocopherols and phenolic compounds in virgin olive oil during thermal oxidation YALÇIN SEDA, SCHREINER MATTHIAS , Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology , 2018 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
9 | Effects of ground poppy seed type on quality characteristics of biscuit YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , 2018 Uluslararası 0 ASOS Basılı+Elektronik |
10 | Determination of Quality Characteristic of Biscuits Including Ground Yellow Poppy Seed as Fat Replacer YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
11 | The Effect of Storage on Some Properties of 3 Different Ground Poppy Seed Fats MADEN BESİM,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
12 | Quality Characteristics of Noodle Including Ground Yellow Poppy Seed YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
13 | Effects of infrared treatment on tocopherols, total phenolics and antioxidant activity of soybean samples YALÇIN SEDA,BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri: Quality Assurance and Safety of Crops Foods , 2016 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
14 | Effects of infrared treatment on urease, trypsin inhibitor and lipoxygenase activities of soybean samples YALÇIN SEDA,BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri: Food Chemistry , 2015 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
15 | Effects of Far Infrared Treatment on Soybean Proteins BAŞMAN ARZU, YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences , 2011 Uluslararası 0 SCI Elektronik |
16 | Effects of Far Infrared Treatment on Lipoxygenase
Activity and Antinutritional Factors of Soybean
Samples BAŞMAN ARZU, YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences , 2011 Uluslararası 0 SCI Elektronik |
17 | Application of Response Surface Methodology
(RSM) in the Optimization of Infrared Treatment
Conditions for Pasting Properties of Rice
BAŞMAN ARZU, YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences , 2011 Uluslararası 0 SCI Elektronik |
18 | Quick boiling noodle production by using infrared drying BAŞMAN ARZU,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Journal of Food Engineering , 2011 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
19 | QUALITY CHARACTERISTICS OF CORN NOODLES CONTAINING GELATINIZED STARCH, TRANSGLUTAMINASE
AND GUM YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri: Journal of Food Quality , 2008 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
20 | Effects of gelatinisation level, gum and transglutaminase on the quality characteristics of rice noodle YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri: International Journal of Food Science and Technology , 2008 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
1 | Replacing of Water by Buffalo Milk or Buffalo Whey in Production of Traditional
Afyonkarahisar Velense Noodle
YALÇIN SEDA, ÖZER ERDAL, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2023 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | The use of Buffalo Milk, Kaymak and Yogurt in Traditional Products of
Afyonkarahisar Cuisine
ÖZER ERDAL, YALÇIN SEDA, ÇELİK TANSU , Yayın Yeri: JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , 2022 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
3 | Comparison of Protein Characteristics of Some Wheat Varieties Harvested in Turkey YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2020 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
4 | Kraker Üretiminde Sarı Haşhaş Ezmesi Kullanımının Bazı Fiziksel Özellikler ve Fenolik Madde Miktarı Üzerine Etkisi YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2018 Ulusal 0 TR DİZİN Elektronik |
1 | Quality Characteristics of Noodle Including Ground Yellow Poppy Seed YALÇIN SEDA, MADEN BESİM , Yayın Yeri:1.International Medicinal and Aromatic Plants Congress - "Natural and Healthy Life Uluslararası Özet bildiri |
2 | The Effect of Storage on Some Properties of 3 Different Ground Poppy Seed Fats MADEN BESİM, YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:1.International Medicinal and Aromatic Plants Congress - "Natural and Healthy Life Uluslararası Özet bildiri |
3 | Determination of Quality Characteristic of Biscuits Including Ground Yellow Poppy Seed as Fat Replacer YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:1.International Medicinal and Aromatic Plants Congress - "Natural and Healthy Life Uluslararası Özet bildiri |
4 | Mineral contents of gluten-free noodles including buckwheat flour YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:IV.International Academic Research Congress (INES) Uluslararası Özet bildiri |
5 | Glutensiz Makarna ve Erişte Üretimi YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri:9. Gıda Kongresi, 2006 Bolu Ulusal Tam metin bildiri |
6 | Lipoxygenase Activity and Antinutritional Factors in Near Infrared-Treated Soybean Cultivars YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri:10th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Helsinki, Finlandiya Uluslararası Özet bildiri |
7 | Effects of transglutaminase enzyme on quality characteristics of gluten-free rice noodles and corn noodles YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri:6th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop Montpellier, Fransa Uluslararası Özet bildiri |
8 | KARABUĞDAY UNUNDAN YAPILAN ERİŞTENİN KALİTE KARAKTERİSTİKLERİ YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:II. INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS Uluslararası Özet bildiri |
9 | Tocopherol Contents of Near Infrared-Treated Soybean Cultivars YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri:15th International Cereal and Bread Congress, Istanbul, Turkey Uluslararası Özet bildiri |
10 | FOOD BANKING IN MUNICIPALITIES YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:International Congress of Science, Culture and Education Uluslararası Tam metin bildiri |
11 | COMPARISON OF BREADS INCLUDING POTATO PUREE OR FLOUR YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:International Congress of Science, Culture and Education Uluslararası Tam metin bildiri |
12 | New Products Including Ground of Yellow Poppy Seed Cultivated In Afyon YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:VIII. Uluslararası Afyonkarahisar Araştırmaları Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
13 | NUTRITION PREFERENCE OF CHILDREN RELATED WITH TRADITIONAL FOODS BELONG TO AFYON ÜNLÜ ÜMMÜGÜLSÜM,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:VIII. Uluslararası Afyonkarahisar Araştırmaları Sempozyumu Uluslararası Özet bildiri |
14 | Çevre Kirliliğine Önemli Bir Etken Olarak Egzoz Gazlarının Bitkiler ve Çocuk Sağlığı Üzerindeki Etkilerinin İrdelenmesi ÜNLÜ ÜMMÜGÜLSÜM,ORUNCAK HASAN,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:ISUEP2018 Uluslararası Kentleşme ve Çevre Sorunları Sempozyumu: Değişim/Dönüşüm/Özgünlük Uluslararası Tam metin bildiri |
15 | TRADITIONAL PRODUCTS BELONG TO AFYON ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:IV.International Academic Research Congress Uluslararası Tam metin bildiri |
16 | In Awareness Training for Children Reflection of the Biodiesel Factor on National and Local Studies ÜNLÜ ÜMMÜGÜLSÜM, YALÇIN SEDA, ORUNCAK HASAN , Yayın Yeri:3 th International Regional Development and the Role of Universıtıes Symposium Uluslararası Tam metin bildiri |
17 | INFRARED HEATING IN FOOD PROCESSING YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:GANUD INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS Uluslararası Tam metin bildiri |
18 | THE PRODUCTION OF REGIONAL BREAD INCLUDING POTATO PUREE AND SOUR DOUGH YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:GANUD INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS Uluslararası Tam metin bildiri |
19 | FARKLI ÇİKOLATA ÇEŞİTLERİNİN ÇOCUKLARIN SAĞLIK VE RUH HALLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ ÜNLÜ ÜMMÜGÜLSÜM,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:II..INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS Uluslararası Özet bildiri |
20 | ÇOCUKLARDA ÇÖLYAK HASTALIĞININ ÖNEMİ VE GLUTENSİZ ÜRÜNLER YALÇIN SEDA,ÜNLÜ ÜMMÜGÜLSÜM , Yayın Yeri:II..INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS Uluslararası Özet bildiri |
21 | Food Safety in Traditional Turkish Sucuk ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi Uluslararası Özet bildiri |
22 | Raw Food Diet and Food Safety AKTAŞ NAZAN,ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi Uluslararası Özet bildiri |
23 | Estimation of damaged starch in wheat flours by using rapid visco-analyser YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU, BOYACI İSMAİL HAKKI, KÖKSEL HAMİT , Yayın Yeri:EURO FOOD CHEM XIII. Hamburg, Almanya Uluslararası Tam metin bildiri |
24 | Afyonkarahisar Mutfak Kültüründe Yöresel bir yiyecek: Sucuk Döner Kebap ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN, YALÇIN SEDA, MADEN BESİM , Yayın Yeri:Gastronomi Kongresi Uluslararası Özet bildiri |
25 | Raw Food Diet and Food Safety ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN, YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi Uluslararası Özet bildiri |
26 | Food Safety in Traditional Turkish Sucuk ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN, YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi Uluslararası Özet bildiri |
27 | Effects of Far Infrared Treatment on Tocopherol Content of Soybean BAŞMAN ARZU, YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:14th ICC Cereal and Bread Congress, Beijing, China Uluslararası Özet bildiri |
28 | Comparison of the methods used for the estimation of damaged starch in wheat flour samples YALÇIN SEDA, KÖKSEL HAMİT, BAŞMAN ARZU, BOYACI İSMAİL HAKKI , Yayın Yeri:Cereals&Europe Spring Meeting, Consumer Driven Cereal Innovation: Where Science Meets, Montpellier, Fransa Uluslararası Özet bildiri |
29 | Production of Gluten-Free Rice Noodles YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri:ICC-Jubilee Conference, Cereals-The Future Challenge,Viyana, Avusturya Uluslararası Özet bildiri |
30 | Utilization of Infrared Drying In Noodle Production BAŞMAN ARZU, YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:Euro Food Chem XV - Food For The Future, Kopenhag, Danimarka. Uluslararası Özet bildiri |
31 | Changes in Phenolic Compounds of Virgin Olive Oil During Thermal Oxidation YALÇIN SEDA, Schreiner Matthias , Yayın Yeri:Euro Food Chem XVIII-MADRID, İspanya Uluslararası Özet bildiri |
32 | Effects of Near Infrared Treatment on Electrophoretic Patterns of Soybean Samples YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri:Euro Food Chem XVIII-MADRID, İspanya Uluslararası Özet bildiri |
33 | Production of Gluten-Free Rice Noodles YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri:ICC-Jubilee Conference, Cereals-The Future Challenge, Viyana, Avusturya Uluslararası Özet bildiri |
34 | Glutensiz Hububat Ürünleri BAŞMAN ARZU, KÖKSEL HAMİT, YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi, S/95-99, Gaziantep Ulusal Tam metin bildiri |
35 | Effects of emulsifiers on cooking properties of gluten-free corn noodles YALÇIN SEDA, FEYZİOĞLU MEHTAP, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri:5th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Gaziantep Uluslararası Özet bildiri |
36 | Gluten-free Corn Noodles YALÇIN SEDA, BAŞMAN ARZU , Yayın Yeri:2nd International Congress on Functional Foods and Nutraceuticals, İstanbul Uluslararası Özet bildiri |
37 | THE EFFECT OF POPPY PASTE ADDITION ON THE VOLUME PROPERTIES OF
CAKES
YALÇIN SEDA, ATİK AZİZE, ATİK İLKER , Yayın Yeri:10th INTERNATIONAL MARDIN ARTUKLU SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE Uluslararası Tam metin bildiri |
38 | SENSORY PROPERTIES OF CAKES INCLUDING POPPY PASTE
YALÇIN SEDA, ATİK İLKER, ATİK AZİZE , Yayın Yeri:10th INTERNATIONAL MARDIN ARTUKLU SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE Uluslararası Tam metin bildiri |
1 | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜNÜN LABORATUVARLARINI BÖLGE SANAYİCİLERİNİN TEKNİK EĞİTİM VE AR GE İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK ŞEKİLDE MODERNİZASYONU Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
2 | Afyona Özgü Patatesli Ekmeğin Bileşimlerinin Belirlenmesi Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
3 | Çölyak hastaları için kara buğdaydan erişte üretimi Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
4 | İnfrared Uygulamasının Pirinç ve Makarna Bileşenleri ve Kalitesi Üzerine Etkisi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
5 | Kızılötesi Uygulamasının Soya Bileşenleri Üzerine Etkisi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
6 | FERMENTE SUCUK DÖNER ÜRETİMİ Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
7 | TÜRKİYE DE SATIŞA SUNULAN BEBEK MAMALARINDAKİ PATULİN VE BAZI FENOLİKLERİN MİKTARLARININ BELİRLENMESİ Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
8 | Sarı haşhaş ezmesinin, kraker üretiminde kullanılmasının krakerin fenolik ve tokoferol içeriği üzerine etkisinin araştırılması Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
9 | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜNÜN LABORATUVARLARINI BÖLGE SANAYİCİLERİNİN TEKNİK EĞİTİM VE AR-GE İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK ŞEKİLDE MODERNİZASYONU Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2022-2023 | Gıda endüstri makinaları | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Tahıl teknolojisi 2 | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Yabancı dil 2 | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Gıda kalite yönetim sistemleri | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Beslenme ilkeleri | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Yabancı dil 1 | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Gıda kimyası | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Tahıl teknolojisi 1 | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Mesleki yabancı dil (Aşçılık programı) | Türkçe | 3 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2022- | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |
1 | Samyo Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası (SAMSUN) , Üretim Mühendisi 2001 - 2002 |
2 | One Tat Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası (KÜTAHYA) , Üretim Mühendisi 2000 - 2001 |