Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2003-2008 | Lisans | EGE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
2009-2013 | Yüksek Lisans | PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2014-2020 | Doktora | TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2021- | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
2016-2021 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | SULTANDAĞI MESLEK YÜKSEKOKULU |
2012-2016 | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
1 | Determination of Changes in Physicochemical and Microbiological Properties of Tomato Paste Exposed to Different Gases of Cold Plasma Technique ATİK AZİZE, ATİK İLKER, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , 2024 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | Low-Pressure Application Improved the Physicochemical and Microbiological Properties of Fresh and Stored Pikeperch (Sander lucioperca) ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research , 2023 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
3 | The use of cold plasma technology in solving the mold problem in Kashar cheese AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER, DENİZKARA Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
4 | Effects of chia flour as a fat substitute on the physicochemical, nutritional and sensory properties of biscuits Yalçın Seda, ATİK İLKER, ATİK AZİZE , Yayın Yeri: Wiley , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
5 | Production of high-mineral content of ayran and kefir – Effect of the fishbone powder obtained from garfish (Belone belone) ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Elsevier BV , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
6 | A comparison study on functional and textural properties of mozzarella cheeses made from bovine and buffalo milks using different starter cultures AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: International Dairy Journal , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded |
7 | Physicochemical and Microbiological Properties of Common Carp (Cyprinus carpio) Fillets Marinated with Rosemary and Laurel Essential Oils ŞEVİK RAMAZAN, Denizkara Ayşe Janseli, AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER , Yayın Yeri: Journal of Aquatic Food Product Technology , 2022 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
8 | The effect of different doses of UV-C treatment on microbiological quality of bovine milk ATİK AZİZE,GÜMÜŞ TUNCAY , Yayın Yeri: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , 2021 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
9 | Biological Activities of Medlar (Mespilus germanica) Extracts
Obtained Using Different Solvents DENİZKARA AYŞE JANSELİ, ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN , Yayın Yeri: Records of Agricultural and Food Chemistry , 2021 Ulusal Hakemli Google scholar Elektronik |
10 | Evaluation of Tench (Tinca tinca L., 1758) Meat as Fish Cake and Determination of Shelf Life ÇAPKIN KADİR,ATİK İLKER,ATİK AZİZE,ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri: Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN |
11 | Farklı Kurutma Yöntemlerinin Alkaya Kayısı Çeşidinin Toplam Fenolik İçeriğine Etkisi KAPLAN Mustafa,DIRAMAN HARUN,ESKİGÜN SEVGİ,LEVENT OKAN,ATİK AZİZE , Yayın Yeri: GIDA VE YEM BİLİMİ -TEKNOLOJİSİ , 2019 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı+Elektronik |
12 | Merkezi ve Yerel Yönetimlerin Gıda Güvenliğindeki Etkileri: Dünyadan ve Türkiye’xxden Örnekler ATİK İLKER,ATİK AZİZE , Yayın Yeri: Uluslararası Yönetim Akademisi Dergisi , 2019 Uluslararası 0 Google Scholar, Rootindexing, ResearchBib, ESJI (Eurasian Scientific Journal Index),Sindex, COSMOS IF, Jurix Hukuk Dizini, Kaynakça.info, İdealonline,BASE (Bielefeld Academic Search Engine), ROAD, CiteFactor,OpenAIRE, Türkiye Turizm Dizini, DOI, Crossref,Index Copernicus, Scilit, |
13 | Consumption of green coffee and the risk of chronic diseases ŞANLIER NEVİN,ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri: Critical Reviews in Food Science and Nutrition , 2018 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
14 | A minireview of effects of white tea consumption on diseases ŞANLIER NEVİN,ATİK İLKER,ATİK AZİZE , Yayın Yeri: Trends in Food Science Technology , 2018 Uluslararası 0 SCI Elektronik |
15 | Slow City Harektinden Slow Food Hareketine Doğru Giderken Belediyelerin Rolü ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri: Paradoks Ekonomi, Sosyoloji ve Politika Dergisi , 2018 Uluslararası 0 Index Copernicus, Ebsco Host, Asos |
16 | Propolisin Gıda Endüstrisinde Kullanım Olanakları ATİK AZİZE,GÜMÜŞ TUNCAY , Yayın Yeri: akademik Gıda , 2017 Uluslararası 0 CAB, EBSCO, Index Copernicus, TÜBİTAK ULAKBİM Basılı |
17 | Color, phenolic composition, and antioxidant properties of hardaliye (fermented grape beverage) under different storage conditions AŞKIN BUKET,ATİK AZİZE , Yayın Yeri: Turkish Journal of Agriculture and Forestry , 2016 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
18 | Investigation of Microbiological Quality of Some Dairy Products in European Kırklareli (Turkey): Detection of Salmonella spp. and Listeria monoctyogenes by Real Time PCR ÇETİN BAYRAM,KARASU SALİH,ATİK AZİZE,DURAK MUHAMMED ZEKİ , Yayın Yeri: Journal of Tekirdağ Agriculture Faculty , 2015 Uluslararası 0 CABI, EBSCO, FAO AGRIS, INDEX COPERNICUS, TUBİTAK-ULAKBİM, PROQUEST Elektronik |
19 | Kırklareli’nde Üretilen Yoğurt ve Ayranların Fizikokimyasal veMikrobiyolojik Kalitesi ÇETİN BAYRAM,ATİK AZİZE,KARASU SALİH , Yayın Yeri: AKADEMİK GIDA , 2014 Uluslararası 0 CAB Abstracts®, Global Health, EBSCO, Food Science and Technology Abstracts® (FSTA®), TÜBİTAK-ULAKBİM Life Sciences Database Basılı+Elektronik |
20 | Küflü gıdalar Mikotoksin ve Aflatoksin İle İlgili Tüketici Farkındalığının Belirlenmesi Elmacı Yeşim, Çelik Azize, Agrap Börte, Tiltay İpek , Yayın Yeri: Akademik Gıda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi (Academic Food Journal) , 2009 Ulusal 0 CABI, FSTA Elektronik |
1 | Determination of Changes in Physicochemical and Microbiological Properties of Tomato Paste Exposed to Different Gases of Cold Plasma Technique ATİK AZİZE, ATİK İLKER, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi , 2024 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
2 | Low-Pressure Application Improved the Physicochemical and Microbiological Properties of Fresh and Stored Pikeperch (Sander lucioperca) ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research , 2023 Uluslararası Hakemli TR DİZİN |
3 | The use of cold plasma technology in solving the mold problem in Kashar cheese AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER, DENİZKARA Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
4 | Effects of chia flour as a fat substitute on the physicochemical, nutritional and sensory properties of biscuits Yalçın Seda, ATİK İLKER, ATİK AZİZE , Yayın Yeri: Wiley , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
5 | Production of high-mineral content of ayran and kefir – Effect of the fishbone powder obtained from garfish (Belone belone) ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: Elsevier BV , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
6 | A comparison study on functional and textural properties of mozzarella cheeses made from bovine and buffalo milks using different starter cultures AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER, Denizkara Ayşe Janseli , Yayın Yeri: International Dairy Journal , 2023 Uluslararası Hakemli SCI-Expanded |
7 | Physicochemical and Microbiological Properties of Common Carp (Cyprinus carpio) Fillets Marinated with Rosemary and Laurel Essential Oils ŞEVİK RAMAZAN, Denizkara Ayşe Janseli, AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE, ATİK İLKER , Yayın Yeri: Journal of Aquatic Food Product Technology , 2022 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
8 | The effect of different doses of UV-C treatment on microbiological quality of bovine milk ATİK AZİZE,GÜMÜŞ TUNCAY , Yayın Yeri: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , 2021 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı |
9 | Evaluation of Tench (Tinca tinca L., 1758) Meat as Fish Cake and Determination of Shelf Life ÇAPKIN KADİR,ATİK İLKER,ATİK AZİZE,ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri: Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN |
10 | Merkezi ve Yerel Yönetimlerin Gıda Güvenliğindeki Etkileri: Dünyadan ve Türkiye’xxden Örnekler ATİK İLKER,ATİK AZİZE , Yayın Yeri: Uluslararası Yönetim Akademisi Dergisi , 2019 Uluslararası 0 Google Scholar, Rootindexing, ResearchBib, ESJI (Eurasian Scientific Journal Index),Sindex, COSMOS IF, Jurix Hukuk Dizini, Kaynakça.info, İdealonline,BASE (Bielefeld Academic Search Engine), ROAD, CiteFactor,OpenAIRE, Türkiye Turizm Dizini, DOI, Crossref,Index Copernicus, Scilit, |
11 | Consumption of green coffee and the risk of chronic diseases ŞANLIER NEVİN,ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri: Critical Reviews in Food Science and Nutrition , 2018 Uluslararası 0 SCI-Expanded Elektronik |
12 | A minireview of effects of white tea consumption on diseases ŞANLIER NEVİN,ATİK İLKER,ATİK AZİZE , Yayın Yeri: Trends in Food Science Technology , 2018 Uluslararası 0 SCI Elektronik |
13 | Slow City Harektinden Slow Food Hareketine Doğru Giderken Belediyelerin Rolü ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri: Paradoks Ekonomi, Sosyoloji ve Politika Dergisi , 2018 Uluslararası 0 Index Copernicus, Ebsco Host, Asos |
14 | Propolisin Gıda Endüstrisinde Kullanım Olanakları ATİK AZİZE,GÜMÜŞ TUNCAY , Yayın Yeri: akademik Gıda , 2017 Uluslararası 0 CAB, EBSCO, Index Copernicus, TÜBİTAK ULAKBİM Basılı |
15 | Color, phenolic composition, and antioxidant properties of hardaliye (fermented grape beverage) under different storage conditions AŞKIN BUKET,ATİK AZİZE , Yayın Yeri: Turkish Journal of Agriculture and Forestry , 2016 Uluslararası 0 SCI-Expanded Basılı+Elektronik |
16 | Investigation of Microbiological Quality of Some Dairy Products in European Kırklareli (Turkey): Detection of Salmonella spp. and Listeria monoctyogenes by Real Time PCR ÇETİN BAYRAM,KARASU SALİH,ATİK AZİZE,DURAK MUHAMMED ZEKİ , Yayın Yeri: Journal of Tekirdağ Agriculture Faculty , 2015 Uluslararası 0 CABI, EBSCO, FAO AGRIS, INDEX COPERNICUS, TUBİTAK-ULAKBİM, PROQUEST Elektronik |
17 | Kırklareli’nde Üretilen Yoğurt ve Ayranların Fizikokimyasal veMikrobiyolojik Kalitesi ÇETİN BAYRAM,ATİK AZİZE,KARASU SALİH , Yayın Yeri: AKADEMİK GIDA , 2014 Uluslararası 0 CAB Abstracts®, Global Health, EBSCO, Food Science and Technology Abstracts® (FSTA®), TÜBİTAK-ULAKBİM Life Sciences Database Basılı+Elektronik |
1 | Biological Activities of Medlar (Mespilus germanica) Extracts
Obtained Using Different Solvents DENİZKARA AYŞE JANSELİ, ATİK İLKER, ATİK AZİZE, AKARCA GÖKHAN , Yayın Yeri: Records of Agricultural and Food Chemistry , 2021 Ulusal Hakemli Google scholar Elektronik |
2 | Farklı Kurutma Yöntemlerinin Alkaya Kayısı Çeşidinin Toplam Fenolik İçeriğine Etkisi KAPLAN Mustafa,DIRAMAN HARUN,ESKİGÜN SEVGİ,LEVENT OKAN,ATİK AZİZE , Yayın Yeri: GIDA VE YEM BİLİMİ -TEKNOLOJİSİ , 2019 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı+Elektronik |
3 | Küflü gıdalar Mikotoksin ve Aflatoksin İle İlgili Tüketici Farkındalığının Belirlenmesi Elmacı Yeşim, Çelik Azize, Agrap Börte, Tiltay İpek , Yayın Yeri: Akademik Gıda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi (Academic Food Journal) , 2009 Ulusal 0 CABI, FSTA Elektronik |
1 | Belediyelerin Gıda Güvenliğindeki Rolü ATİK İLKER,ATİK AZİZE , Yayın Yeri:Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
2 | Slow Food Hareketi ve Belediyelerin Rolü ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
3 | Belediyelerin Yaş Meyve ve Sebze Hali Denetimleri ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Alanya Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
4 | Change of Textural Properties During Fermentation in Pickles Made from Unriped Seeds of Two Domestic Apricot Cultivars (Hacıhaliloğlu and Kabaaşı) in Malatya KAPLAN MUSTAFA,TÜRK BAYDIR AYŞEGÜL,ATİK AZİZE,ATİK İLKER,DIRAMAN HARUN , Yayın Yeri:The International Symposium Food Rheology Texture Uluslararası |
5 | Arı Ürünlerinin Et ve Et Ürünlerinde Kullanımı ATİK AZİZE,VELİOĞLU HASAN MURAT,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
6 | Fermantasyon ile Organik Asit Üretimi ATİK AZİZE,COŞKUN FATMA,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
7 | Gülgiller Familyasına Ait Bazı Meyvelerin Sağlık Üzerine Etkileri ATİK İLKER,ŞEVİK RAMAZAN,ATİK AZİZE , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
8 | Gıda İşleme Tekniklerinde Yeni Yaklaşımlar: Sous Vide ATİK AZİZE,GÜMÜŞ TUNCAY,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
9 | Bazı Baharatların Etken Maddeleri ve Sağlık Üzerine Etkisi ATİK İLKER,DIRAMAN HARUN,ATİK AZİZE , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
10 | Sütün Pastörizasyonunda Geleneksel Yöntemlere Alternatif Yeni Teknikler ATİK AZİZE,GÜMÜŞ TUNCAY,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası |
11 | Balık Bozulma Mekanizmaları ATİK İLKER,ŞEVİK RAMAZAN,ATİK AZİZE , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
12 | Et ve Süt Ürünleri Üretiminde Yüksek Basınç Uygulamaları ATİK AZİZE,ŞEVİK RAMAZAN,ATİK İLKER , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi, Uluslararası Tam metin bildiri |
13 | Gıda Endüstri Atıklarının Biyoteknolojik Yöntemler İle Değerlendirilmesi ATİK AZİZE,COŞKUN FATMA,ATİK İLKER,DIRAMAN HARUN , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası |
14 | Kuru-Kürlenmiş Etlerde Proteoliz ATİK İLKER,ATİK AZİZE,ŞEVİK RAMAZAN , Yayın Yeri:Doğal’2018, Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Uluslararası Tam metin bildiri |
15 | A Traditional Snack Food – Lupine (Termiye / Tirmis) ATİK AZİZE,ATİK İLKER,GÜMÜŞ TUNCAY , Yayın Yeri:The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” Uluslararası Özet bildiri |
16 | Eğitim Düzeyi ve Sosyal Çevrenin Geleneksel Gıda Algısı Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi ATİK AZİZE,ÖZCAN YILMAZ,AŞKIN BUKET,ATİK İLKER , Yayın Yeri:4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Ulusal |
17 | Kırklareli nden Geleneksel Bir İçecek Hardaliye AŞKIN BUKET,ATİK AZİZE , Yayın Yeri:4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Ulusal |
18 | A Traditional and Innovative Product: Soudjouk Döner ATİK AZİZE,DENKTAŞ SEVGÜL , Yayın Yeri:The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası |
19 | Mycotoxin Danger in Traditional Foods DEMİRCİ AHMET ŞÜKRÜ,GÜMÜŞ TUNCAY,ATİK AZİZE , Yayın Yeri:The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası |
20 | Et ve Et Ürünlerinde Nitrit/Nitrat Yerine Bitkisel Ekstraktların Kullanımı ATİK AZİZE,YILMAZ İSMAİL , Yayın Yeri:5. Gıda Güvenliği Kongresi Uluslararası |
21 | Antimicrobial and Antibacterial Proporties of Propolis ATİK AZİZE,APAYDIN DEMET,ATİK İLKER , Yayın Yeri:2nd International Congress on Food Technology Uluslararası |
22 | The Effects of Ultrasounds Treatment on the Structural, Physical and Physicochemical Properties of Oils YANARDAĞ KARABULUT ŞEYDA,ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri:2nd International Congress on Food Technology Uluslararası |
23 | Sensory Evaluation, Physicochemical Properties of Fermented Red Grape Beverages, Hardaliye AŞKIN BUKET,ATİK AZİZE,AŞKIN ORHAN ONUR , Yayın Yeri:Agribalkan Balkan Agricultural Congress Uluslararası |
24 | A Historic Flavour in Ottoman Cuisine: Kallavi Cookie ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri:The 2nd International Symposiumon Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Uluslararası |
25 | The Status of Nanotechnology as an Emerging Technology in Food Science and Technology ÖZCAN YILMAZ,ATİK AZİZE,ŞANLIDERE ALOĞLU HATİCE , Yayın Yeri:2nd International Congress on Food Technology Uluslararası |
26 | Kırklareli nde Üretilen Et ve Et Ürünlerinde Domuz Eti Varlığının Tespit Edilmesi ÇETİN Bayram, ATİK Azize , Yayın Yeri:Uluslar arası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi “Sağlıklı ve Helal Gıda Seçimi” Uluslararası Poster |
27 | Determination of Some Physico Chemical Properties of Kırklareli Cheese ÇETİN Bayram, UÇAR Sadık, ATİK Azize, KARASU Salih , Yayın Yeri:II. International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” Uluslararası Poster |
28 | Effect of Goat Meat on Textural and Sensorial Properties of Turkish Sucuk ATİK Azize, GÖKÇE Ramazan, ATİK İlker , Yayın Yeri:II. International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” Uluslararası Poster |
29 | Some Features of the Figs Dried by Naturally Manufacturated Tradionally and the Aflatoxin Contents in Province of Aydın ATİK İlker, NAS Sebahattin, ATİK Azize , Yayın Yeri:II. International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” Uluslararası Poster |
30 | Kabaaşı Kayısı Çeşidinde β-Karoten Miktarının Belirlenmesi. KAPLAN Mustafa,ESKİGÜN SEVGİ,LEVENT OKAN,DIRAMAN HARUN,ATİK AZİZE , Yayın Yeri:4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey) Uluslararası Tam metin bildiri |
31 | Effects of Dried Figs and Fresh Black Figs on Some Properties ofFermented Turkish Sucuk KURT ARZU,ŞEVİK RAMAZAN,GÜNER SENEM,EKİZ TESLİME,ATİK AZİZE,ATİK İLKER , Yayın Yeri:5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport Uluslararası Tam metin bildiri |
32 | Kırmızı ve Sarı Alıç Meyvelerinin Farklı Çözücülerdeki Ekstarklarının Biyolojik Aktiviteleri ATİK İLKER, DENİZKARA Ayşe Janseli, AKARCA GÖKHAN, ATİK AZİZE , Yayın Yeri:6Th. International Anatolian, agriculture, food,environment and biology congress. Targid 2022 Uluslararası Özet bildiri |
33 | AN ALTERNATIVE DRINK FOR PEOPLE WHO CANNOT CONSUME MILK OF ANIMAL ORIGIN: PLANT-BASED MILK ATİK AZİZE , Yayın Yeri:INTERNATIONAL AEGEAN CONFERENCES INOVATION THECNOLOGIES & ENGINEERING - VII Uluslararası Tam metin bildiri |
1 | Gıda Mühendisliği Bölüm Uygulama Laboratuvarlarını Geliştirme Projesi II Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
2 | Gıda Mühendisliği Bölüm Uygulama Laboratuvarlarını Geliştirme Projesi I Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
3 | Kırklareli İlinde Üretici ve Tüketici Gözüyle Hardaliye ve Kimyasal Kompozisyonun Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi ile Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
4 | Hardaliyenin Serbest Ve Bağlı Aroma Bileşenleri Fizikokimyasal Özellikleri Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
5 | Kırklareli nde Gıda Güvenliği Geliştirme Projesi I Araştırmacı DİĞER Tamamlandı |
6 | Keçi Etlerinin Sucuk Üretiminde Değerlendirilmesi Araştırmacı BAP Tamamlandı |
7 | Kırklareli’nde Gıda Güvenliği Geliştirme Projesi- I TR 21-11-SOS-1-8 Araştırmacı Kalkınma Bakanlığı Tamamlandı |
8 | Kayısı Yetiştiriciliğinde Seyreltme İle Elde Edilen Çağladan Turşu Üretim Olanaklarının Araştırılması. Yürütücü Mustafa Kaplan Araştırmacı Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2016-2017 | Bitirme Projesi | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Et ve Ürünleri Teknolojisi II | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Fermente Gıdalar Teknolojisi II | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Özel Gıdalar Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Meyve ve Sebze Teknolojisi II | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Soğutma ve Dondurulmuş Ürünler Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Gıda Kalite Yönetim Sistemleri | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Gıda Mevzuatı | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Et ve Ürünleri Teknolojisi I | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Fermente Gıdalar Teknolojisi I | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Meyve ve Sebze Teknolojisi I | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Gıda Hijyen ve Sanitasyon | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Gıda Analizleri | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Gıda Biyoteknolojisi | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Gıda Kalite Kontrol | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Beslenme İlkeleri | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Laboratuvar Tekniği | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Gıda Mikrobiyolojisi | Türkçe | 3 |
2018-2019 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | SOĞUTMA VE DONDURULMUŞ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | ORGANİK GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 1 |
2018-2019 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 1 |
2018-2019 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 1 |
2018-2019 | GIDA KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | FONKSİYONEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2018-2019 | FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 1 |
2018-2019 | FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 1 |
2018-2019 | BİTİRME PROJESİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | ORGANİK GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | GIDA KİMYASI | Türkçe | 1 |
2017-2018 | BİTİRME PROJESİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | SOĞUTMA VE DONDURULMUŞ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 1 |
2017-2018 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 1 |
2017-2018 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 1 |
2017-2018 | GIDA KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | FONKSİYONEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 1 |
2017-2018 | FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 1 |
2017-2018 | FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 1 |
2019-2020 | FONKSİYONEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | ORGANİK GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | REÇEL VE KONSANTRE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
2019-2020 | FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2019-2020 | BİTİRME PROJE | Türkçe | 2 |
2019-2020 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GIDA KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | SOĞUTMA VE DONDURULMUŞ ÜRÜN TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2019-2020 | MEYVE VE SEBZE KURUTMA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 4 |
2019-2020 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2019-2020 | FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 2 |
2019-2020 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 4 |
2019-2020 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | FONKSİYONEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | ORGANİK GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | BİYOKİMYA VE GIDA BİYOKİMYASI | Türkçe | 2 |
2020-2021 | BİTİRME PROJE | Türkçe | 2 |
2020-2021 | FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 2 |
2020-2021 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | SOĞUTMA VE DONDURULMUŞ ÜRÜN TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GIDA KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GIDA KALİTE KONTROL | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2020-2021 | FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 2 |
2020-2021 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2020-2021 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM | Türkçe | 2 |
2023-2024 | DONDURULMUŞ GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2023-2024 | YENİLEBİLİR MANTARLAR VE BİYOYARARLILIKLARI | Türkçe | 3 |
2023-2024 | İLERİ GIDA BİLİMİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | ÜRÜN GELİŞTİRME VE OPTİMİZASYON | Türkçe | 2 |
2022-2023 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI | Türkçe | 2 |
2022-2023 | YENİ GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | MARKETLERDE GIDA YÖNETİMİ VE KONTROLÜ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 2 |
2022-2023 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE REOLOJİK METODLAR | Türkçe | 3 |
2022-2023 | İLERİ PAKETLEME TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TASARIM | Türkçe | 2 |
2022-2023 | DONDURULMUŞ GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | MALZEME BİLGİSİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2022-2023 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GIDA İŞLETMELERİNDE YENİ EĞİLİMLER | Türkçe | 3 |
2022-2023 | FERMENTE İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | YENİ GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI | Türkçe | 2 |
2021-2022 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE REOLOJİK METODLAR | Türkçe | 3 |
2021-2022 | İLERİ PAKETLEME TEKNİKLERİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | MALZEME BİLGİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | SOĞUTMA VE DONDURULMUŞ ÜRÜN TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GIDA KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GIDA KALİTE KONTROL | Türkçe | 2 |
2021-2022 | FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 2 |
2021-2022 | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2021-2022 | BESLENME İLKELERİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2024 | HÜMEYRA ÖDEN | UV-C Uygulamasının Bazı Sebze Sularının Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi. |
2024 | SONGÜL BABÜR | APPLICABILITY OF ISO 22000 FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM IN A BUSINESS THAT PRODUCES ICE CREAM |
2024 | SULTAN KARAHAN | FARKLI ORANLARDA LUPİN UNU KULLANILARAK ZENGİNLEŞTİRİLEN ERİŞTENİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ |
2023 | SEHER ARI | Gölevez (Colocasia esculenta (L.) Schott) Yumrusundan Donuk Parmak Patates Benzeri Ürün Geliştirme ve Endüstriyel Üretime Uygunluğunun Belirlenmesi |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2016-2021 | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2013-2015 | Bologna Koordinatörü | KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ |