- Eğitim
- Akademik Ünvan
- Makaleler
- Bildiriler
- Projeler
- Dersler
- İdari Görevler
- Üyelikler
- Üniversite Dışı Deneyim
Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2010- | Doktora | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2006-2009 | Yüksek Lisans | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2005- | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU |
1 | A Regional Food of Afyonkarahisar Cuisine: Sausage Doner Kebab ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN,YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN Basılı+Elektronik |
2 | Comparison of Protein Characteristics of Some Wheat VarietiesHarvested in Turkey YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN Basılı+Elektronik |
3 | Diversity in Protein Characteristics of Some Wheat Varieties YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN Basılı+Elektronik |
4 | The Effect of Storage on Some Properties of 3 Different Ground Poppy Seed Fats MADEN BESİM,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 2148-6905 online /© 2017 Elektronik |
5 | Quality Characteristics of Noodle Including Ground Yellow Poppy Seed YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 2148-6905 online /© 2017 Elektronik |
6 | The Effect of Storage on Some Properties of 3 Different Ground Poppy Seed Fats MADEN BESİM,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
7 | Quality Characteristics of Noodle Including Ground Yellow Poppy Seed YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
1 | A Regional Food of Afyonkarahisar Cuisine: Sausage Doner Kebab ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN,YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN Basılı+Elektronik |
2 | Comparison of Protein Characteristics of Some Wheat VarietiesHarvested in Turkey YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN Basılı+Elektronik |
3 | Diversity in Protein Characteristics of Some Wheat Varieties YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2020 Uluslararası 0 TR DİZİN Basılı+Elektronik |
4 | The Effect of Storage on Some Properties of 3 Different Ground Poppy Seed Fats MADEN BESİM,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 2148-6905 online /© 2017 Elektronik |
5 | Quality Characteristics of Noodle Including Ground Yellow Poppy Seed YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 2148-6905 online /© 2017 Elektronik |
6 | The Effect of Storage on Some Properties of 3 Different Ground Poppy Seed Fats MADEN BESİM,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
7 | Quality Characteristics of Noodle Including Ground Yellow Poppy Seed YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri: International Journal of Secondary Metabolite , 2017 Uluslararası 0 TR DİZİN Elektronik |
1 | Afyon Karahisar Mutfak Kültüründe Yöresel Bir Yiyecek: Sucuk Döner Kebap ALGAN ÖZKÖK GÜLÇİN,YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri:GASTRONOMİ KONGRESİ Ulusal Özet bildiri |
2 | QUALITY CHARACTERISTICS OF NOODLE INCLUDING GROUND YELLOW POPPY SEED YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri:TABKON 2017 Uluslararası Özet bildiri |
3 | The effect of storage on some properties of 3 different ground poppy seed fats MADEN BESİM,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:TABKON 2017 Uluslararası Özet bildiri |
4 | QUALITY CHARACTERISTICS OF NOODLE INCLUDING GROUND YELLOW POPPY SEED YALÇIN SEDA,MADEN BESİM , Yayın Yeri:ULUSLARARASI TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER KONGRESİTABİİ VE SAĞLIKLI HAYAT Uluslararası Özet bildiri |
5 | THE EFFECT OF STORAGE ON SOME PROPERTIES OF 3 DIFFERENT GROUND POPPY SEED FATS MADEN BESİM,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:ULUSLARARASI TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER KONGRESİTABİİ VE SAĞLIKLI HAYAT Uluslararası Özet bildiri |
6 | Afyonkarahisar daki Tüketicilerin Gıda Güvenliği Konusundaki Bilgisinin ve Fikirlerinin Araştırılması MADEN BESİM,YALÇIN SEDA , Yayın Yeri:5. Gıda Güvenliği Kongresi Ulusal Poster |
7 | Gıda Güvenliği Konusunda Öğrencilerin Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi MADEN BESİM,ATİK İLKER , Yayın Yeri:5. Gıda Güvenliği Kongresi Ulusal Poster |
8 | Meyve Sebze Güvenliği KASNAK CEMAL,PALAMUTOĞLU RECEP,MADEN BESİM , Yayın Yeri:5. Gıda Güvenliği Kongresi Ulusal Özet bildiri |
9 | Patatesteki Canavar alfa solanin alfa chaconin KASNAK CEMAL,PALAMUTOĞLU RECEP,MADEN BESİM , Yayın Yeri:5. Gıda Güvenliği Kongresi Ulusal Özet bildiri |
1 | Haşhaş ezmesi ve haşhaş yağının kimyasal kompozisyonu ve antioksidan aktivitesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
2 | AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜNÜN LABORATUVARLARINI BÖLGE SANAYİCİLERİNİN TEKNİK EĞİTİM VE AR GE İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK ŞEKİLDE MODERNİZASYONU Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2019-2020 | HAZIR YEMEK SİS. | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2018-2019 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2018-2019 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2018-2019 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2018-2019 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | ET MUAYENESİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2017-2018 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2014-2015 | ET ÜRÜNLERİ YAN ÜRÜNLERİ DEĞERLENDİRİLMESİ | Türkçe | 3 |
2014-2015 | ET MUAYENESİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | YAĞ TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | TAHIL TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | PROJE | Türkçe | 2 |
2013-2014 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2013-2014 | GIDA HİJYEN VE SANİTASYON | Türkçe | 3 |
2013-2014 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | GIDA AMBALAJLAMA | Türkçe | 3 |
2019-2020 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE TEKNİĞİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEK II | Türkçe | 3 |
2020-2021 | TAHIL TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2020-2021 | ET VE ÜRÜNLERİ TEK II | Türkçe | 3 |
2019-2020 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GIDA AMBALAJ MALZEMELERİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | GIDA KALİTE KONTROL | Türkçe | 2 |
2020-2021 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEK I | Türkçe | 3 |
2020-2021 | TAHIL TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2020-2021 | KANATLI ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | ET VE ÜRÜNLERİ TEK I | Türkçe | 3 |
2020-2021 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2020-2021 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEK. II | Türkçe | 3 |
2023-2024 | TAHIL TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2022-2023 | TAHIL TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2021-2022 | TAHIL TEKNOLOJİSİ II | Türkçe | 3 |
2023-2024 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEK II | Türkçe | 3 |
2022-2023 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEK II | Türkçe | 3 |
2021-2022 | SÜT VE ÜRÜNLERİ TEK II | Türkçe | 3 |
2023-2024 | GIDA AMBALAJ MALZEMELERİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | GIDA AMBALAJ MALZEMELERİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GIDA AMBALAJ MALZEMELERİ | Türkçe | 2 |
2023-2024 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | ENDÜSTRİYEL YEMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2023-2024 | ET VE ÜRÜNLERİ TEK II | Türkçe | 3 |
2022-2023 | ET VE ÜRÜNLERİ TEK II | Türkçe | 3 |
2021-2022 | ET VE ÜRÜNLERİ TEK II | Türkçe | 3 |
2023-2024 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GIDA ANALİZLERİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | (S) KANATLI ET TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2021-2022 | (S) KANATLI ET TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2022-2023 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2021-2022 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2022-2023 | SÜT TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2021-2022 | SÜT TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2022-2023 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2021-2022 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2022-2023 | TAHIL TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2021-2022 | TAHIL TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2022-2023 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | TAHIL TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2023-2024 | SÜT TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 3 |
2023-2024 | GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER | Türkçe | 2 |
2023-2024 | ET VE ÜRÜNLERİ TEK. I | Türkçe | 3 |
2023-2024 | (S) KANATLI ET TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2023-2024 | GIDA MEVZUATI | Türkçe | 3 |
2023-2024 | LABORATUVAR TEKNİĞİ | Türkçe | 3 |
2023-2024 | BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ I | Türkçe | 2 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2023- | MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2010-2016 | Yönetim Kurulu Üyeliği | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2009-2016 | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |
1 | ANKARA GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI ( kONYA İLİ ŞUBESİ) Üye 2000 - 2005 |
1 | DÜNYA YEMEK ve OKYANUS A.Ş. , SORUMLU YÖNETİCİ 2003 - 2005 |
2 | OKYANUS TAAH. A.Ş. , SORUMLU YÖNETİCİ 2000 - 2003 |