Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
2016- | Doktora | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
2007-2012 | Lisans | HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
2014-2016 | Yüksek Lisans | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2014- | ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
1 | Bütirik Asit: Yapısı, Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri ÇAĞLAR ABDULLAH,TOMAR OKTAY,EKİZ TESLİME , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2017 Uluslararası 0 Journal Index,Academic Index, Turkey Citation Index, SIS (Scientific Indexing Services), Google Scholar,TR ındeks Basılı+Elektronik |
2 | Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi SOYUÇOK Ali,EKİZ TESLİME,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN , Yayın Yeri: Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi Targid Özel Sayısı , 2016 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı |
1 | Bütirik Asit: Yapısı, Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri ÇAĞLAR ABDULLAH,TOMAR OKTAY,EKİZ TESLİME , Yayın Yeri: Kocatepe Veterinary Journal , 2017 Uluslararası 0 Journal Index,Academic Index, Turkey Citation Index, SIS (Scientific Indexing Services), Google Scholar,TR ındeks Basılı+Elektronik |
1 | Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi SOYUÇOK Ali,EKİZ TESLİME,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN , Yayın Yeri: Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi Targid Özel Sayısı , 2016 Ulusal 0 Endekste taranmıyor Basılı |
1 | Çeşitli Bitkilerin Sucuktaki Mikrobiyal Bozulmalara Karşı Antimikrobiyal Etkisi EKİZ TESLİME,TOMAR OKTAY,KILINÇ MEHMET , Yayın Yeri:II. INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS Uluslararası Tam metin bildiri |
2 | Alternative to Food Preservaties: Terminalia Chebula Retzius TOMAR OKTAY,EKİZ TESLİME , Yayın Yeri:II. INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS Uluslararası Özet bildiri |
3 | Sage ( Salvia Officinalis L.) EKİZ TESLİME,TOMAR OKTAY,KILINÇ MEHMET , Yayın Yeri:I.INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS Uluslararası Özet bildiri |
4 | Investigation of Antimicrobial Effect of Sumac and Cinnamon Extracts on Parsley TOMAR OKTAY,AKARCA GÖKHAN,EKİZ TESLİME , Yayın Yeri:I.INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS Uluslararası Özet bildiri |
5 | Use of Some Plants with Antibacterial and Antifungal Properties in the Conservation of Sucuk EKİZ TESLİME,TOMAR OKTAY , Yayın Yeri:I.INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS Uluslararası Özet bildiri |
6 | Use of Ocimum Basilicum L. in Functional Food Production KILINÇ MEHMET,EKİZ TESLİME , Yayın Yeri:I.INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS Uluslararası Özet bildiri |
7 | Ohmik Isıtma AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM,EKİZ TESLİME,GÖK VELİ , Yayın Yeri:1.Uluslararası Mühendislik Teknolojileri ve Uygulamalı Bilimler Konferansı (ICETAS 2016) Uluslararası Özet bildiri |
8 | Gıda Sanayisinde Nanoteknoloji EKİZ TESLİME,AŞÇIOĞLU ÇİĞDEM,GÖK VELİ , Yayın Yeri:1.Uluslararası Mühendislik Teknolojileri ve Uygulamalı Bilimler Konferansı (ICETAS 2016) Uluslararası Özet bildiri |
9 | Afyonkarahisar Şehir Merkezinde Tüketime Sunulan Salataların Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi AKARCA GÖKHAN,EKİZ TESLİME,GÖK VELİ , Yayın Yeri:1st International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2016) Uluslararası Özet bildiri |
10 | Böğürtlen ve karadut ekstraktlarının sucuğun bazı kalite özellikleriüzerine etkileri GÖK VELİ,ARSOY DOĞHAN GÜLSEN,EKİZ TESLİME,AKARCA GÖKHAN , Yayın Yeri:1st International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2016) Uluslararası Özet bildiri |
11 | Functiona Properıies of Afyon Kaymak a Tradiıional Turkish Dairy Product GÖK VELİ,EKMEKÇİ ELİF,EKİZ TESLİME , Yayın Yeri:The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucaus' Uluslararası Özet bildiri |
12 | ET VE ET ÜRÜNLERİNİN FONKSİYONELLİĞİNİN ARTIRILMASI EKİZ TESLİME,GÖK VELİ , Yayın Yeri:9.Gıda Mühendisliği Kongresi Ulusal Özet bildiri |
1 | Doğal Bazı Antimikrobiyal Maddelerin ve Potasyum Sorbatın Isıl İşlem Görmüş Sucuklara Yüzeysel Uygulamasının Sucuk Kalite Özelliklerine Etkisi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
2 | Afyonkarahisar ve Konya İllerinde Yetiştirilen Tıbbi Adaçayı (Salvia officinalis L. ) Yapraklarının Toplam Fenolik Madde Miktarı ile Antioksidan Kapasitelerinin ve Uçucu Yağ Profilinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|