- Eğitim
- Akademik Ünvan
- Kitaplar
- Makaleler
- Bildiriler
- Projeler
- Dersler
- Yönetilen Tezler
- İdari Görevler
- Üniversite Dışı Deneyim
Yıl | Program | Üniversite | Bölüm |
---|---|---|---|
1992-1997 | Lisans | ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ | |
1998-2001 | Yüksek Lisans | DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ | İŞLETME (YÖNETİM-ORGANİZASYON) (YL) (TEZLİ) |
2003-2009 | Doktora | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | İŞLETME BÖLÜMÜ |
Yıl | Unvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2023- | DOÇENT | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
2018-2023 | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
2011-2016 | YARDIMCI DOÇENT | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | TURİZM FAKÜLTESİ |
1997-2011 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | SANDIKLI MESLEK YÜKSEKOKULU |
1 | AFYONKARAHİSAR İNANÇ TURİZMİ Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
2 | Ömer Gecek Gazlıgöl Turizm Alanının Sağlık Turizmi Potansiyeli ve Markalaşma Stratejisi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , ÖZDEMİR ŞUAYIP,ÇELİK SABRİ,GÖKSEL TÜRKER 1 |
3 | Profesyonel Restoran Yönetimi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , SARIIŞIK MEHMET, KARAMUSTAFA KURTULUŞ, ÇAVUŞ ŞENOL |
4 | Termalin Başkenti Afyonkarahisar Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , ÇELİK SABRİ 1 |
5 | Termal Turizm ve İşletmeciliği Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , YALÇIN BİLAL,ÇELİK SABRİ 1 |
6 | Termal Turizm ve İşletmeciliği Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , ÇELİK SABRİ,YALÇIN BİLAL 1 |
7 | Termal Turizm ve İşletmeciliği Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , ÇELİK SABRİ 1 |
8 | Bir Yerin Tabaktaki Kimliği Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , ÇELİK SABRİ 1 |
9 | Afyonkarahisar Kültür Turizmi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Sürdürülebilir Turizm >Turizm Pazarlaması>Kültür Turizmi , ÇELİK SABRİ, SOYBALI HASAN HÜSEYİN, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
10 | Turizm İşletmelerinde Rekreasyon ve Animasyon Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Rekreasyon Yönetimi , ÇELİK SABRİ 1 |
11 | Afyonkarahisar Kültür Turizmi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Kültür Turizmi,Afyonkarahisar , SANDIKCI MUSTAFA, SOYBALI HASAN HÜSEYİN, ÇELİK SABRİ, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
12 | Afyonkarahisar İnanç Turizmi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , SANDIKCI MUSTAFA, ÇELİK SABRİ, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
13 | Afyonkarahisar Kültür Turizmi Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , SANDIKCI MUSTAFA,SOYBALI HASAN HÜSEYİN,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
14 | Termal ve SPA Hizmetleri Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , PELİT ELBEYİ,ÇELİK SABRİ 1 |
15 | AFYONKARAHİSAR İNANÇ TURİZMİ Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm , SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA 1 |
16 | Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Gastronomi , ÇELİK SABRİ 1 |
17 | Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , ÇELİK SABRİ, PEKYAMAN ASUMAN 1 |
18 | Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları , ÇELİK SABRİ, PEKYAMAN ASUMAN 1 |
19 | Afyonkarahisarda Yerel Halkın Turizm Algısı Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Ekonomisi>Turizm Planlaması , GÖKÇE FARUK,ÇELİK SABRİ 1 |
1 | Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden
Etmenlerin Belirlenmesi ÇELİK SABRİ, Türkoğlu Turgut, BAYDENİZ Erdem, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: AHBVÜ Turizm Fakültesi Dergisi , 2023 Uluslararası Hakemli Directory of Research Journals Indexing, ResearchBib Elektronik |
2 | BÖLGEDE YAŞAYANLARIN YÖRESEL MUTFAK KÜLTÜRÜ İLE İLGİLİ ALGISININ
BELİRLENMESİ: SAKARYA İLİ ÖRNEĞi ÇELİK SABRİ, Curoğlu Ömer Berke, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı |
3 | Yerel Restoran İşletmecilerinin Afyonkarahisar ın UNESCOGastronomi Şehri" Unvanına Yönelik Görüşlerinin Değerlendirilmesi ÇELİK SABRİ, KART NURULLAH, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı |
4 | Somut Olmayan Kültürel Miras Ürünü Olarak Tören Keşkeği Geleneğinin Yöresel Sunum Farklılıkları ÇELİK SABRİ, KAYA Tolga, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , 2021 Uluslararası Hakemli DRJI Basılı |
5 | Somut Olmayan Kültürel Miras Ürünü Olarak Tören Keşkeği Geleneğinin Yöresel Sunum Farklılıkları ÇELİK SABRİ, KAYA TOLGA, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , 2021 Uluslararası Hakemli DRJI Elektronik |
6 | Bölgede Yaşayanların Yöresel Mutfak Kültürü İle İlgili Algısının
Belirlenmesi: Sakarya İli Örneği
ÇELİK SABRİ, CUROĞLU ÖMER BERKE, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Journal of Gastronomi, Hospitality and Travel ( JOGHAT ) , 2021 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
7 | Yerel Restoran İşletmecilerinin Afyonkarahisar ın \'\'UNESCOGastronomi Şehri\" Unvanına Yönelik Görüşlerinin Değerlendirilmesi ÇELİK SABRİ, KART NURULLAH, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Turk Turizm Arastirmalari Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
8 | Yerel Restoran İşletmecilerinin Afyonkarahisar’ın ”UNESCO Gastronomi Şehri“ Unvanına Yönelik Görüşlerinin Değerlendirilmesi ÇELİK SABRİ, KART NURULLAH, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
9 | Esnaf Lokantalarında Otantiklik: Aşçı Bacaksız Örneği ÇELİK SABRİ, SANDIKCI MUSTAFA, Cerit Anıl , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Basılı |
10 | Esnaf Lokantalarında Otantiklik: Aşçı Bacaksız Örneği ÇELİK SABRİ,SANDIKCI MUSTAFA,CERİT Anıl , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
11 | Gastronomik Kimlik Oluşturmada Yöresel Ürünlerin Rolü: Ürünlerin Satış ve Pazarlanmasına Yönelik Bir Örnek Olay İncelemesi (The Local Products Role in Developing Gastronomic Identification: An Example of Case Study Intended to Sales and Marketing of Products) TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2017 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
12 | Türkiyede Kentler İçin Turizm Değer Kıstaslarının Belirlenmesi ve Destinasyon İmajı ÇELİK SABRİ,SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Journal Of Tourism and Gastronomy Studies , 2015 Ulusal 0 Index Copernicus, International ASOS Index, Elektronik |
13 | DESTİNASYON PAZARLAMASINDA DENEYİMSEL PAZARLAMA UYGULAMALARININ KULLANIMINA İLİŞKİN KAVRAMSAL BİR ÇALIŞMA ÇELİK SABRİ,GÖKÇE FARUK , Yayın Yeri: ELEKTRONİK MESLEKİ GELİŞİM VE ARAŞTIRMA DERGİSİ , 2015 Ulusal Hakemli ASOS Elektronik |
14 | Termal Turizm İşletmelerinde Konaklayan Misafirlerin Önbüro Hizmetleri ÜzerineAlgıladıkları Memnuniyet Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma GÜRPINAR KORAY, SANDIKCI MUSTAFA, ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri: Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi , 2011 Uluslararası 0 TÜBİTAK ULAKBİM, ASOS INDEX Basılı |
15 | Beş Yıldızlı Termal Otel İşletmesi Yöneticilerinin Müşteri Değeri Algılarının Belirlenmesi Afyonkarahisar da Bir Uygulama Emir Oktay, Çelik Sabri , Yayın Yeri: Yönetim ve Ekonomi , 2010 Uluslararası 0 Tübitak Ulakbim, Ebscohost, Ekonlit Basılı |
1 | Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden
Etmenlerin Belirlenmesi ÇELİK SABRİ, Türkoğlu Turgut, BAYDENİZ Erdem, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: AHBVÜ Turizm Fakültesi Dergisi , 2023 Uluslararası Hakemli Directory of Research Journals Indexing, ResearchBib Elektronik |
2 | Somut Olmayan Kültürel Miras Ürünü Olarak Tören Keşkeği Geleneğinin Yöresel Sunum Farklılıkları ÇELİK SABRİ, KAYA Tolga, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , 2021 Uluslararası Hakemli DRJI Basılı |
3 | Somut Olmayan Kültürel Miras Ürünü Olarak Tören Keşkeği Geleneğinin Yöresel Sunum Farklılıkları ÇELİK SABRİ, KAYA TOLGA, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , 2021 Uluslararası Hakemli DRJI Elektronik |
4 | Bölgede Yaşayanların Yöresel Mutfak Kültürü İle İlgili Algısının
Belirlenmesi: Sakarya İli Örneği
ÇELİK SABRİ, CUROĞLU ÖMER BERKE, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Journal of Gastronomi, Hospitality and Travel ( JOGHAT ) , 2021 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
5 | Esnaf Lokantalarında Otantiklik: Aşçı Bacaksız Örneği ÇELİK SABRİ, SANDIKCI MUSTAFA, Cerit Anıl , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Basılı |
6 | Esnaf Lokantalarında Otantiklik: Aşçı Bacaksız Örneği ÇELİK SABRİ,SANDIKCI MUSTAFA,CERİT Anıl , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2020 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
7 | Gastronomik Kimlik Oluşturmada Yöresel Ürünlerin Rolü: Ürünlerin Satış ve Pazarlanmasına Yönelik Bir Örnek Olay İncelemesi (The Local Products Role in Developing Gastronomic Identification: An Example of Case Study Intended to Sales and Marketing of Products) TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies , 2017 Uluslararası Hakemli TR DİZİN Elektronik |
8 | Termal Turizm İşletmelerinde Konaklayan Misafirlerin Önbüro Hizmetleri ÜzerineAlgıladıkları Memnuniyet Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma GÜRPINAR KORAY, SANDIKCI MUSTAFA, ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri: Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi , 2011 Uluslararası 0 TÜBİTAK ULAKBİM, ASOS INDEX Basılı |
9 | Beş Yıldızlı Termal Otel İşletmesi Yöneticilerinin Müşteri Değeri Algılarının Belirlenmesi Afyonkarahisar da Bir Uygulama Emir Oktay, Çelik Sabri , Yayın Yeri: Yönetim ve Ekonomi , 2010 Uluslararası 0 Tübitak Ulakbim, Ebscohost, Ekonlit Basılı |
1 | BÖLGEDE YAŞAYANLARIN YÖRESEL MUTFAK KÜLTÜRÜ İLE İLGİLİ ALGISININ
BELİRLENMESİ: SAKARYA İLİ ÖRNEĞi ÇELİK SABRİ, Curoğlu Ömer Berke, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı |
2 | Yerel Restoran İşletmecilerinin Afyonkarahisar ın UNESCOGastronomi Şehri" Unvanına Yönelik Görüşlerinin Değerlendirilmesi ÇELİK SABRİ, KART NURULLAH, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Basılı |
3 | Yerel Restoran İşletmecilerinin Afyonkarahisar ın \'\'UNESCOGastronomi Şehri\" Unvanına Yönelik Görüşlerinin Değerlendirilmesi ÇELİK SABRİ, KART NURULLAH, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Turk Turizm Arastirmalari Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
4 | Yerel Restoran İşletmecilerinin Afyonkarahisar’ın ”UNESCO Gastronomi Şehri“ Unvanına Yönelik Görüşlerinin Değerlendirilmesi ÇELİK SABRİ, KART NURULLAH, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , 2021 Ulusal Hakemli TR DİZİN Elektronik |
5 | Türkiyede Kentler İçin Turizm Değer Kıstaslarının Belirlenmesi ve Destinasyon İmajı ÇELİK SABRİ,SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri: Journal Of Tourism and Gastronomy Studies , 2015 Ulusal 0 Index Copernicus, International ASOS Index, Elektronik |
6 | DESTİNASYON PAZARLAMASINDA DENEYİMSEL PAZARLAMA UYGULAMALARININ KULLANIMINA İLİŞKİN KAVRAMSAL BİR ÇALIŞMA ÇELİK SABRİ,GÖKÇE FARUK , Yayın Yeri: ELEKTRONİK MESLEKİ GELİŞİM VE ARAŞTIRMA DERGİSİ , 2015 Ulusal Hakemli ASOS Elektronik |
1 | Sandıklı Kongre Turizmi Potansiyeli SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,YAYLA ÖNDER , Yayın Yeri:Marka Kent Sandıklı Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
2 | Destinasyon Pazarlamasında Gastronomik Unsurların Kullanımı ve Karakteristik Ürün Sunumu SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:4. ULUSAL GASTRONOMİ SEMPOZYUMU ve SANATSAL ETKİNLİKLER Ulusal Tam metin bildiri |
3 | Afyonkarahisar Mutfağında Haşhaşın Yeri SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:5. ULUSAL GASTRONOMİ SEMPOZYUMU ve SANATSAL ETKİNLİKLER Ulusal Tam metin bildiri |
4 | Türkiye de Faaliyet Gösteren Zincir Otel İşletmelerinde Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri Üzerine Bir İçerik Analizi ÇELİK SABRİ,CAN MEHMET , Yayın Yeri:15. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
5 | Alternatif Tatilden Alternatif Tedaviye Termal Turizmde İnovasyon Süreci Afyonkarahisar Örneği SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,YAYLA ÖNDER , Yayın Yeri:14. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
6 | Füzyon Mutfak Uygulamaları ve Misafir Memnuniyeti Açısından Önemi SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:I. ULUSAL GASTRONOMİ SEMPOZYUMU VE SANATSAL ETKİNLİKLER Ulusal Tam metin bildiri |
7 | The Effects Of Transformational Leadership Behaviours on Organisational Identification An Application in Hotel Enterprises BAYTOK AHMET,SOYBALI HASAN HÜSEYİN,ÇELİK SABRİ,ZORLU ÖZCAN,ÖZDEMİR CEZZİM , Yayın Yeri:INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS & ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE Uluslararası Tam metin bildiri |
8 | Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Yöresel Yemeklerin Beş Yıldızlı Otel Mutfaklarında Kullanımı SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:II. ULUSAL SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ Ulusal Tam metin bildiri |
9 | Başkomutan ve Gelibolu Tarihi Milli Parklarının Savaş Alanları Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi ÇELİK SABRİ,CAN MEHMET,GÖKÇE FARUK,AKAGÜNDÜZ MAKBULE , Yayın Yeri:16. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
10 | Determining The Price Of Agricultural Products Case Study Of Başmakçı Poulterers Cooperative ÖZDEMİR ŞUAYIP, ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:XVIIIth International Turkish Cooperative Congress Uluslararası Tam metin bildiri |
11 | Sandıklı Kent İmajı ve Kentsel Pazarlama Özellikleri KARACA YUSUF, SANDIKCI MUSTAFA, ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:Sandıklı Araştırmaları Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
12 | The Role of Marketing Information Systems in Enhancing the Marketing Events Of Hotels with Municipal Licence EMİR OKTAY, ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:Prof. Dr. Assen Zlatarov University, Faculty of Social Sciences, International Conference "Education, Science, Economics, Technologies" Uluslararası Tam metin bildiri |
13 | Afyonkarahisar Kaplıcalarının Etkin Pazarlanmasında Benchmarking Uygulamalarının Rolü ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:2. Kobiler ve Verimlilik Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
14 | Tarımsal Ürünlerin Fiyatlarının Belirlenmesi Başmakçı 2 No lu Kalkınma Kooperatifi Örneği ÖZDEMİR ŞUAYIP, ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:XVIII. Milletlerarası Türk Kooperatifçilik Kongresi Uluslararası Tam metin bildiri |
15 | Kültürel Miras Kapsamında Tarihi Camilerin İnanç Turizmine Kazandırılması TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:5. ULUSLARARASI GELENEKSEL VE YÖRESEL DEĞERLER SEMPOZYUMU /KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ Uluslararası Tam metin bildiri |
16 | Afyonkarahisar’ın Gastronomi Zenginliği ve Sunumu Üzerine Bir Değerlendirme ÇELİK SABRİ,MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri:VIII. ULUSLARARASIAFYOKARAHİSAR ARAŞTIRMALARI SEMPOZYUMU Uluslararası Özet bildiri |
17 | BAĞIMSIZ YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN MENÜLERİNDE YER ALAN YÖRESEL YEMEKLERİNSÜRDÜRÜLEBİLİRLİK HEDEFLERİNE KATKISI: AFYONKARAHİSAR ÖRNEĞİ ÇELİK SABRİ,SANDIKCI MUSTAFA,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:ASEAD 4. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu Uluslararası Özet bildiri |
18 | Culinary Culture Of Afyonkarahisar ÇELİK SABRİ,SANDIKCI MUSTAFA,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:11th Tourism Outlook Conference Uluslararası Özet bildiri |
19 | Kültür Turizmi Kapsamında Afyonkarahisar Mutfağı SANDIKCI MUSTAFA,SOYBALI HASAN HÜSEYİN,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:Innovation and Global Issues in Social Sciences III Uluslararası Tam metin bildiri |
20 | KÜLTÜR TURLARI KAPSAMINDA BOLVADİN İNANÇ TURİZMİ DEĞERLERİ SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:Uluslararası Bolvadin Sempozyumu Uluslararası Özet bildiri |
21 | Termal Otel İşletmelerinde Sosyal Medyanın Kullanım Durumu Üzerine Bir Değerlendirme: Afyonkarahisar Örneği ÇELİK SABRİ,GÖKÇE FARUK,GÖKÇE YUSUF , Yayın Yeri:Innovation and Global Issues in Social Sciences Uluslararası Tam metin bildiri |
22 | Aşçılık Yarışmalarının Meslek Yüksekokullarındaki Uygulama Derslerine Etkisi: Aşçılık Programı Öğrencilerine Yönelik Bir Uygulama TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:3. International Congress on Science and Education Uluslararası Tam metin bildiri |
23 | Girişimcilik Dersi Alan Aşçılık Öğrencilerinin Girişimcilik EğilimlerininBelirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Afyon Meslek Yüksekokulu Örneği TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:3. International Congress on Science and Education Uluslararası Tam metin bildiri |
24 | Afyonkarahisar İnanç Turizmi Kapsamında Osmanlıdan Günümüze Camiler SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:VIII. Uluslararası Afyonkarahisar Araştırmaları Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
25 | Afyonkarahisar’ın Gastronomi Zenginliği ve Sunumu Üzerine Bir Değerlendirme ÇELİK SABRİ,MUTLU HÜLYA , Yayın Yeri:VIII. Uluslararası Afyonkarahisar Araştırmaları Sempozyumu Uluslararası Tam metin bildiri |
26 | AFYONKARAHİSAR DA ORTALAMA HİZMET KALİTESİNİN BELİRLENMESİ ÇELİK SABRİ,SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri:3.ULUSLARARASI ÇİN'DEN ADRİYATİK'E SOSYAL BİLİMLER KONGRESAİ Uluslararası Tam metin bildiri |
27 | Destinasyon Pazarlamasında Gastronomik Unsurların Kullanımı ve Karakteristik Ürün Sunumu SANDIKCI MUSTAFA, ÇELİK SABRİ, TÖRE BAŞAT HÜMEYRA , Yayın Yeri:4. Gastronomi Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
28 | Başkomutan ve Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parklarının Savaş Alanları Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi ÇELİK SABRİ, CAN MEHMET, GÖKÇE FARUK, MAKBULE AKAGÜNDÜZ , Yayın Yeri:16. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
29 | Sosyal Rekreasyon Etkinliği Olarak Afyonkarahisar Kırk Hatimli Şifalı
Aşure Geleneği ÇELİK SABRİ, SANDIKCI MUSTAFA, KART NURULLAH , Yayın Yeri:ULUSLARARASI TURİZMDE YÜKSELEN EĞİLİMLER KONGRESİ Uluslararası Özet bildiri |
30 | Sandıklı'nın Kongre Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,YAYLA ÖNDER , Yayın Yeri:MARKA KENT SANDIKLI SEMPOZYUMU Ulusal Tam metin bildiri |
31 | Alternatif Tatilden Alternatif Tedaviye Termal Turizmde İnovasyon Süreci Afyonkarahisar Örneği SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,YAYLA ÖNDER , Yayın Yeri:14. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
32 | Sandıklı Kent İmajı ve Kentsel Pazarlama Özellikleri KARACA YUSUF,SANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ , Yayın Yeri:Sandıklı Araştırmaları Sempozyumu Ulusal Tam metin bildiri |
33 | Slow Food: Wos Verilerine Dayalı Bibliyometrik Analiz KART NURULLAH, Türkoğlu Turgut, ÇELİK SABRİ, SANDIKCI MUSTAFA , Yayın Yeri:7. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ Ulusal Özet bildiri |
34 | Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinde Yöresel Mutfak
Dersleri İçeriklerinin İncelenmesi ÇELİK SABRİ, SANDIKCI MUSTAFA, ŞEN HATİCE , Yayın Yeri:23. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
35 | Türkiye de Faaliyet Gösteren Zincir Otel İşletmelerinde Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri Üzerine Bir İçerik Analizi ÇELİK SABRİ, CAN MEHMET , Yayın Yeri:15. Ulusal Turizm Kongresi Ulusal Tam metin bildiri |
1 | Afyonkarahisar’da Yöresel Yemeklerin Bağımsız Yeme İçme İşletmelerinin Menülerinde Kullanımı Üzerine Bir Araştırma Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
2 | Afyonkarahisar Kent Müzesi Kültürel ve Doğal Varlıkların Belirlenmesine İlişkin Araştırma Araştırmacı Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Tamamlandı |
3 | Afyonkarahisar ın Yemek Kültürü Araştırmacı Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Tamamlandı |
4 | Afyonkarahisar İnanç Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
5 | Afyonkarahisar İnanç Turizmi Potansiyelinin Araştırılması Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
6 | Dönüştürücü Liderlik Davranışlarının Örgütsel Özdeşleşmeye Etkisi Otel İşletmelerinde Bir Uygulama Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
7 | Destinasyon Pazarlaması ve Türkiye de Kentler İçin Turistik Değer Kıstaslarının Belirlenmesi Proje Koordinatör Yrd. BAP Tamamlandı |
8 | Afyonkarahisar ı Bir de Bizimle Keşfedin Araştırmacı DİĞER Tamamlandı |
9 | Ömer Gecek Gazlıgöl Turizm Alanının Sağlık Turizmi Potansiyeli ve Markalaşma Stratejisi Araştırmacı DİĞER Tamamlandı |
10 | ERASMUS LLP MOBILITY PROJECT DERS VERME HAREKETLİLİĞİ Vysoká kola hotelová v Praze ÇEK CUMHURİYETİ DİĞER Tamamlandı |
11 | ERASMUS LLP MOBILITY PROJECT DERS VERME HAREKETLİLİĞİ BANKING SCHOOL OF GDANSK POLONYA DİĞER Tamamlandı |
12 | Afyonkarahisar daki Hastanelerdeki Termal Otel İşletmelerindeki ve Afyon Kocatepe Üniversitesi ANS Kampüsü ndeki Eğitim Birimlerindeki Hizmet Kalitesi Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
13 | Belediye Belgeli Otel İşletmelerinin Pazarlama Aktivitelerinin Artırılmasında Pazarlama Bilgi Sistemlerinin Rolü Proje Koordinatörü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
14 | Afyonkarahisar daki Hastanelerdeki Termal Otel İşletmelerindeki ve Afyon Kocatepe Üniversitesi ANS Kampüsü ndeki Eğitim Birimlerindeki Hizmet Kalitesi Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
15 | Destinasyon Pazarlaması ve Türkiyede Kentler için Turistik Değer Kıstaslarının Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
16 | AFYONKARAHİSAR KÜLTÜR TURİZMİ POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
17 | Yerli Halkın Turizmin Gelişimine Yönelik Algısı ve Desteği Afyonkarahisar Örneği Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Tamamlandı |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2015-2016 | Turizm İşletmeciliği | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Turizm İşletmelerinde Girişimcilik | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Rekreasyon Yönetimi | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Rekreasyon Yönetimi | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Gıda Güvenliği ve Hijyeni | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | Türkçe | 2 |
2000-2001 | İKTİSADA GİRİŞ | Türkçe | 3 |
2001-2002 | TURİZM COĞRAFYASI | Türkçe | 1 |
2010-2011 | SATIŞ ve SATIŞ YÖNETİMİ | Türkçe | 2 |
2009-2010 | SATIŞ ve SATIŞ YÖNETİMİ | Türkçe | 2 |
2010-2011 | TURİZM İŞLETMELERİNDE İLETİŞİM | Türkçe | 3 |
2011-2012 | TURİZM İŞLETMELERİNDE İLETİŞİM | Türkçe | 3 |
2009-2010 | PAZARLAMA İLKELERİ | Türkçe | 3 |
2008-2009 | PAZARLAMA İLKELERİ | Türkçe | 3 |
2010-2011 | PAZARLAMA İLKELERİ | Türkçe | 3 |
2009-2010 | SİGORTACILIK HİZMETLERİ PAZARLAMASI | Türkçe | 3 |
2009-2010 | HİZMET PAZARLAMASI | Türkçe | 3 |
2011-2012 | TURİZMDE GÜNCEL SORUNLAR VE YAKLAŞIMLAR | Türkçe | 3 |
2012-2013 | TURİZMDE GÜNCEL SORUNLAR VE YAKLAŞIMLAR | Türkçe | 3 |
2012-2013 | TURİZM İŞLETMELERİNDE GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
2013-2014 | TURİZM İŞLETMELERİNDE GİRİŞİMCİLİK | Türkçe | 2 |
2012-2013 | TURİZM İŞLETMELERİNDE REKREASYON | İngilizce | 3 |
2013-2014 | TURİZM İŞLETMELERİNDE REKREASYON | İngilizce | 3 |
2011-2012 | MESLEKİ YABANCI DİL | İngilizce | 3 |
2012-2013 | MESLEKİ YABANCI DİL | İngilizce | 3 |
2015-2016 | Mesleki Yabancı Dil | İngilizce | 3 |
2009-2010 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2005-2006 | DÜNYA TURİZM DEĞERLERİ | Türkçe | 2 |
2003-2004 | TURİZM İŞLETMELERİNDE PERSONEL YÖNETİMİ | Türkçe | 2 |
2002-2003 | TURİZM İŞLETMELERİNDE HALKLA İLİŞKİLER | Türkçe | 2 |
2000-2001 | TERMAL TURİZM | Türkçe | 2 |
2000-2001 | YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2008-2009 | BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA | Türkçe | 2 |
2008-2009 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU | Türkçe | 3 |
2008-2009 | MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2007-2008 | MESLEKİ YABANCI DİL | İngilizce | 4 |
2007-2008 | GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | Türkçe | 2 |
2001-2002 | GIDA TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Turizmde Girişimcilik | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Yiyecek İçecek Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Et ve Et Ürünleri | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Yemek, Kültür ve Toplum | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gastronomik Kimlik ve Destinasyon Geliştirme | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Yemek Sosyolojisi ve Antropolojisi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Deniz Ürünleri | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Gastronomik Kimlik ve Destinasyon Geliştirme | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Yemek Sosyolojisi ve Antropolojisi | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Yemek Kültür ve Toplum | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Et ve Et Ürünleri | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Yiyecek İçecek Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Deniz Ürünleri | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Gıda Güvenliği ve Hijyeni | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Girişimcilik | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Yemek Kültür ve Toplum | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Akademik ve Mesleki Gelişim Projesi | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Et ve Et Ürünleri | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Yiyecek İçecek Otomasyonu | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Rekreasyon Yönetimi | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Rekreasyon Yönetimi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Rekreasyon Yönetimi | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gastronomik Kimlik ve Destinasyon Geliştirme | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Yemek Sosyolojisi ve Antropolojisi | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Personel ve Mutfak Hijyeni | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Girişimcilik | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gıda Güvenliği ve Hijyeni | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Rekreasyon Yönetimi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Rekreasyon ve Animasyon Yönetimi | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Gıda Güvenliği ve Hijyeni | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Girişimcilik | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler | Türkçe | 2 |
2020-2021 | Yemek Kültür ve Toplum | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Dünya Mutfaklarında Yeni Eğilimler | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Rekreasyon Yönetimi | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Girişimcilik | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Deniz Ürünleri | Türkçe | 2 |
2023-2024 | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Yemek Antropolojisi ve Sosyolojisi | Türkçe | 3 |
2024-2025 | Rekreasyon Yönetimi | Türkçe | 3 |
2024-2025 | Yemek Antropolojisi ve Sosyolojisi | Türkçe | 3 |
2024-2025 | Deniz Ürünleri | Türkçe | 2 |
2024-2025 | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | Türkçe | 3 |
Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı |
---|---|---|
2024 | MEHMET ÖZDAMAR | Tabaktaki sanat: Tabak sunumlarına ilişkin mutfak şeflerinin görüşlerini belirlemeye yönelik bir çalışma |
2024 | ÜMRAN YALÇIN | Pastanelerde Sürdürülebilir Atık Yönetimi |
2023 | ALP SAKARYA | Sıfır Atık Yönetim Sistemi ve Termal Otellerde Sıfır Atık Uygulamasının Değerlendirilmesi: Afyonkarahisar Örneği |
2023 | MERYEM DEMİR APA | Osmanlı mutfak kültürünün gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi: İstanbul ili örneği |
2022 | HASAN ÇALIŞ | Afyonkarahisar termal turizm sektöründe destinasyon yönetimi ve pazarlaması çabaları üzerine bir değerlendirme |
2022 | SELEN ORUÇ ÇETİNER | Afyonkarahisarın inanç turizmi potansiyelinin değerlendirilmesine yönelik nitel bir çalışma |
2022 | ENES KÜPELİ | Akıllı sistemlerin kullanımının mevcut durumunun turizm 4.0 ve gastronomi 4.0 üzerinden değerlendirilmesi |
2021 | MİNE BALCI | KÜLTÜREL ETKİLEŞİMİN BÖLGEDEKİ YÖRESEL LEZZETLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNE ETKİSİ: YALOVA İLİ ÖRNEĞİ |
2020 | ÖZGE ŞENOL | Konaklama sektörü kümelenmesinin rekabet gücü üzerine bir değerlendirme: Afyonkarahisar örneği |
2019 | NİLÜFER YÜCEDAĞ | Etik iklimin örgütsel yaratıcılığa etkisi: Gastronomi turizmi derneği (GTD) üyesi işletmelerde bir araştırma |
2017 | HÜLYA GÖKGÖZ | Afyonkarahisarda gastronomi sunumunun geliştirilmesi: UNESCO gastronomi kenti Gaziantep rehberliğinde bir değerlendirme |
2016 | Faruk GÖKÇE | Yerli Halkın Turizmin GelişimineYönelik Algısı ve Desteği: Afyonkarahisar Örneği |
2016 | FARUK GÖKÇE | Yerli halkın turizmin gelişimine yönelik algısı ve desteği: Afyonkarahisar örneği |
2013 | MEHMET CAN | Zincir otel işletmelerinde kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin değerlendirilmesi |
2012 | SONGÜL DÜZ | Konaklama işletmelerinde nepotizm ile örgütsel bağlılık arasındaki ilişkinin incelenmesi |
Süha ŞARK | Turizm Öğrencilerinin Staj Programlarının Otel Yöneticilerinin Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi | |
Osman KARATEPE | Termal Otellerde Mutfak Hizmetleri: Gazlıgöl Termal Turizm Bölgesi Örneği | |
Hülya GÖKGÖZ | AFYONKARAHİSAR’DA GASTRONOMİ SUNUMU ve GELİŞTİRİLMESİ“Unesco Gastronomi Kenti Gaziantep Rehberliğinde Bir Değerlendirme” |
Yıl | Ünvan | Üniversite | Birim |
---|---|---|---|
2021-2022 | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2019-2020 | Bölüm Başkan Yardımcısı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2013- | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2011-2014 | Bölüm Başkan Yardımcısı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ | |
2007-2009 | Bölüm Başkanı | AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ |
1 | ARAN MENSUCAT SAN. VE TİC. AŞ. , İHRACAT SORUMLUSU 1996 - 1997 |
2 | HOTEL ALİ DORUK , ASİSTAN YÖNETİCİ 1992 - 1996 |